Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

burnunuz super olmus hangi tasarimi secmistiniz

burnunuz super olmus hangi tasarimi secmistiniz

teşekkür ederim. barış bey ile görüşmelerde doğal olsun, ortadaki olsun dedim. ama o soldaki daha çok yakışır, iyi karar ver, doğal olsun diyenlerden bazıları daha kalkık olsun diye tekrar ameliyat yaptırabiliyor dedi. ameliyat günü tekraar sordu. doğal olsun dedim. tamam aklımdaki tasarımın biraz inik yapıcam dedi. ama çok da inik olmasın yaa :)) diyince, tamam aklımdakini yapıcam dedi. doğrusu şu anda şişlikler gidince inik olursa diye kara kara düşünüyorum. o ne yaptıysa kabulüm diyebilirim. tamamiyle ona bıraktım, nasıl olacak bekliyorum :))

Burnun gercekten çok güzel olmuş. Bende doğal olsun istiyorum ama sanırım biraz kalkım yapacak, cevremdeki herkes kalkım olması yönünde tavsiye veriyorlar ama çok korkuyorum yanlış secim yapmaktan. Gerçi benim problemim on goruntuyle alakalı, kırık olduğu için biraz sislik var, uzun ya da fazla kemerli değil, belli belirsiz bir tümsek var burnumda

Arkadaslar bu arada otomatik tamamlayici yüzünden bazı kelimeler saçma sapan kelimeler seklinde yazılıyor, bunun için özür dilerim

18inde ameliyatım var.barış beye mail attım dönmedi bana biraz ilgisiz gibi geliyo bana.bide bana 1 tane tasarım yaptı.

canım benim 1 ay oldu ve kemer alınan yer hafif belli...yani sanki hafif kemerli gibi görünüyor.Senin fotoda da onu farkettim,hafif kemer yeri benim ki gibi belli.Ben böyle kalacak diye korkuyorum.Ne bileyim sence geçer mi bu tümseklik ?
Dert oldu bana ....

bence geçer. parmağınla eğer yoklarsan kemer olmadığını o kemiğin düz olduğunu görürsün. tam oturmadığı için var bence. ben de kendimdeki o kemeri farkediyorum 10 günlük fotoğrafımda görebilirsin, o kemer yoktu. 3 gün öncesine kadar da yoktu şimdi ortaya çıktı. ve 10 günlükken şişliği daha azdı benim burnumun. son muayenede şişti işte.

merak etme o kemer olmaz bence barış beye de sorabilirsin bunu

barış bey tasarım yaptı mı? en yakışacak olanı o söyler. bana direkt sağdaki tasarımı yaptı barış bey. daha sonra kalkık olmasın dedim ortadakini yaptı.

ve ben bu tarz bir burun değil de daha yüzüme basık bir burunları sevdiğimi söyledim. sana en yakışacak burun budur, başka bir burun olmaz dedi. çok emindi ve itiraz edemedim.
tasarımı aldım yanıma bir hafta boyunca açıp açıp tasarıma baktım. ve gerçekten iyi olduğunu düşündüm. başka bir burun düşünemedim :)))

tasarımlar çok yardımcı oluyor kalkık mı olsa iyi olurdu, inik mi olsa iyi olurdu diye bir şüphe kalkıyor akılda. bir kalkık tasarım yaptır bir de normal(?). nasıl olacak gör

Tasarım yaptı bana ama çok meşgul etmek istemediğim için bir öyle bir böyle deneyelim diyemedim. Tasarimida vermedi, nasıl birsey yaptığını hatirlayamiyorum bile. Benim ameliyatım 11 Nisan'da olacak, 9 unda tahliller için gidicem acaba rica etsem tekrar tasarım yapar mı?:26:

yahu bir daha görüşmek senin en doğal hakkın :)))
ara sevin hanımı (asistanını) bir daha görüşmek istediğini söyle. h.içi 6dan 8e kadar ofisinde oluyor bildiğim kadarıyla. cumartesileri de 11den 5e kadar sanırım ama çok yoğun oluyor. sen en iyisi h.içi git. sevin hn. yardımcı oluyor.

ben de görüştükten çok sonra ameliyat oldum. karar vermiştim ama bir kere görüşmeden sonra ameliyat olmak da içime sinmiyordu. bir daha görüşmek istedim. barış beyin yanına gittiğimde tereddütlerimi anlattım. biraz ikna olmak istiyorum korkuyorum falan dedim. bir sonraki hastayı seninle muayene edelim gel dedi :)) bir aylık burnu olan bir hastaydı. beraber fotoğrafını çektik. muayenesini yaptı barış bey yanında izledim. daha sonra vedalaştık. kontroller için hastaneye falan gittim :))

hiçbir şey için çekinme. vaktini alıyorum diye korkma. tereddütlerini anlat, sor aklındakileri. soru işaretleri ile ameliyata girmekten iyidir :))

callmebaby fotoğrafların çok hoş gerçekten.çok değiştirmiş senive de çok doğal olmuş.benim burnuma da benziyor aslında.

zaten 2 görüşme yapılıyor,hiç çekinme Sevin Hanım'ı ara.Ben hastaneye gittim 2 ameliyat arasında bana vakit ayırdı Barış Bey...özelde ameliyat oluyorsun unutma çekinmek yokkk

callmebaby fotoğrafların çok hoş gerçekten.çok değiştirmiş senive de çok doğal olmuş.benim burnuma da benziyor aslında.

çoook teşekkür ederim edaaa :))
benzediğini söyledin çok merak ettim, var mı albümün, seni arkadaş olarak ekleyebilir miyim, görmek isterim fotoğrafını :))

ameliyattan sonra ağızdan nefes alıcağınız için boğazınız kuruyor ve acıyor.
antibaktiriyal pastil alın yanınıza .... ayrıca 1 şişe su

Doğru söylüyorsun, h.ici gidemem ama sevin hanımla konuşayım 9unda gittiğimde bir tasarım daha yapalım. Sonuçta ciddi bir karar, hayatımın geri kalanında bu burunla yasiycam, dikkatli davranmam lazım

Bence çok güzel...bana pek şiş gibi gelmedi fotodan...ama tabii belli bir süre sonra iyice oturur...Çok yakışmış, çok beğendim....

zaten 2 görüşme yapılıyor,hiç çekinme Sevin Hanım'ı ara.Ben hastaneye gittim 2 ameliyat arasında bana vakit ayırdı Barış Bey...özelde ameliyat oluyorsun unutma çekinmek yokkk

Tamam, doğru soyluyorsun, kesinlikle yaptircam. Sonra dovunmektense, bastan ısı sıkı tutayım .. Yaa sizdede çok sivilce çıktı mı? Ben muayenehanesinde hemen hemen tüm fotograflarda insanların yüzlerinde sivilce hatta resmen mosmor lekeler gördüm. Baris beyde söyledi zaten, siyah noktaları temizlet yoksa sivilce olurlar diye. Acaba temizlersem sivilce olmaz mı?

callmebaby ben sana arkadaşlık daveti göndermiştim daha önce...ama benim albümüm yok,barış beye tasarım yaptırır yaptırmaz koyacağım:)benim burun kemerimde seninki gibi,birden çıkıntı şeklinde başlıyor:) gerçi artık senin fıstık gibi bi burnun var:)

Ben hayatım boyunca dolgu dahi yaptırmadım :) bu benim ilk ameliyatım olacak

Pardon yeni gördüm mesajını....ben seni başkasıyla karıştırdım galiba, daha önce revizyon olan bir arkadaş vardı onunda nicki mermaid idi...sen sandım, bir an korktom üçüncü ameliyatı olack diye 11 nisanda değil mi ameliyatın, barış bey tasarım yapt mı?

Olsun ne önemi var. Ben bir an korktum acaba sitede sevilmeyen biriyle mı karıştırıldım diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…