• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Mirabel maşallah diyorum burnun harika görünüyor.. Önden de tam istediğin gibi mi? Seninde ameliyattan önce önden eğrilik problemin vardı sanıyorum. Memnun olmana gerçekten çok sevindim.. Bende revizyon olacağım için revizyon sonuçlarının da olumlu olması beni daha da cesaretlendiriyor..

svyrum sana da geçmiş olsun.. Alçıların çıkınca netice tam istediğin gibi olur umarım..

nasıl oldun canım? daha iyisin değil mi? Tampon çıkınca rahatlamıssındır...deniz suyunu ihmal etme :-)

süper ötesiyim cnm tampon çıkınca yeniden doğmuş gibi oldum :) sıkıyorum da unutuyorum bazen sen günde ne kadar sıkıyosun cnm bide sen kendin hiç temizledin mi pamukla falan barış beye sormayı unuttum :(

Mirabel maşallah diyorum burnun harika görünüyor.. Önden de tam istediğin gibi mi? Seninde ameliyattan önce önden eğrilik problemin vardı sanıyorum. Memnun olmana gerçekten çok sevindim.. Bende revizyon olacağım için revizyon sonuçlarının da olumlu olması beni daha da cesaretlendiriyor..

svyrum sana da geçmiş olsun.. Alçıların çıkınca netice tam istediğin gibi olur umarım..

tşk ederim cnm inş güzel olur.ben yakından görmüş biri olarak mirabeli süperdi hiç korkma barış beye güven :71: :71:

sıınavıında başşarıılar canıımmmmmmm:71::71::71::71:m...

cnm sınavlarında başarılar sen onunda üstesinden gelirsin :)) sen şu özel ORALET çayıNI :)) yazmayı unutma :))

Teşekkür ederim arkadaşlar hızlı bir şekilde hazırlanıyorum :))

Bu arada Oralet tatlısından sonra (göğüs sayfasında)
şimdi sırada Oralet çayı var bayıldım bu isme :))

Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için ;)

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))

Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için ;)

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

bunu öğrendigimz iyi oldu özellkle maydonoz ve kiraz sapı iyi bir ödem atıcıdır diye biliyorum zaten bayılırım bitki caylarına oohhh misssssssssssss:1:

kızlar selam tekrardan (:

bugün burnumu temizleme amaçlı pamuklu çubuk ve cımbız ile kurcalarken, cımbız ile bir şey çektim ve "pıt" sesini duydum. lütfen dikiş değildir diyin bana!

daha sonra oraya pamuklu çubuk ile baktığımda pamuklu çubuk kanlanmıştı çok az. şimdi feci tırsıyorum. ya burnumun sağ tarafı daha sarkık olursa vs diye :/
böyle bir şey mümkün mü :(

(dürüst olmak lazım, oradan bir ip gibi bir şey sarkıyor şu anda. beyazz renkli gibi, onu ellemedim korktum)

teşekkür ederim cnm. Alçı çıktığında önden baya inceledim. Önden burnumu daha çok beğendim. Barış bey gerçekten ön kısmında çok ama çok başarılı. Yanlış anlaşılmasın önden yadan her haliyle beğeniyorum ama önden daha tatlı duruyor. Eğrilik filanda kalmamış...birde kızlar dolu dolu nefes almak çok güzel bir duyguymuş. Benim sağ tarafım hep tıkalıydı. Artık öyle bir problemimde kalmamış burnun dıiş görünüşünün mutluluğuyla bu detayı atlamışım. İçini dışını komple düzeltmiş. doktorumuzun, ellerine yüreğine sağlık...bu akşam mail atcam kendisine, resimleri istyicem..Bir kaç güne bandajsız halini paylaşırım. Özellikle revizyon olmak isteyen arkadaşlar için :-)) merak etmeyin Barış bey ilk revizyonuda ilk ameliyatı kadar çok güzel yapıyorrrrrrrrrrr!!!

bugün burnumu temizleme amaçlı pamuklu çubuk ve cımbız ile kurcalarken, cımbız ile bir şey çektim ve "pıt" sesini duydum. lütfen dikiş değildir diyin bana!

daha sonra oraya pamuklu çubuk ile baktığımda pamuklu çubuk kanlanmıştı çok az. şimdi feci tırsıyorum. ya burnumun sağ tarafı daha sarkık olursa vs diye :/

(dürüst olmak lazım, oradan bir ip gibi bir şey sarkıyor şu anda. beyazz renkli gibi, onu ellemedim korktum)

kızlar kurcalamayın burnunuzu :-) cımbız filan sokmayın yahu, ben kıyamıyorum, kulak pamuğuyla temizlerken bile hafif hafif değdiriyorum...deniz suyunu sıktıktan sonra içii yumuşuyor, kibar olun burunularınıza :-)) Bence genede ara bir sor...için rahat etsin...

süper ötesiyim cnm tampon çıkınca yeniden doğmuş gibi oldum :) sıkıyorum da unutuyorum bazen sen günde ne kadar sıkıyosun cnm bide sen kendin hiç temizledin mi pamukla falan barış beye sormayı unuttum :(

:-)) ben sıkmıyorum cnm korkumdan. Ellemiyorum bile, alçım çıkarken barış bey biraz sıktı cnm yandı...tıkanıklık gibi bir problemim olmadğı için pek uğraşmıyorum burnumla...kulak pamuğuyla derinlere gitmeden ucundan nazikçe temizliyorum...deniz suyunu bol bol sık o zaten kuruyan ksıımları nemlendiriyor o zaman zorlamadan temizlersin..Alçının çıkmasına az kaldı...çok güzel olacak burnun, işte o zaman yeniden doğmuş gibi hissedeceksin :-) sevgiler...

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

vuwww süper cnm çok tşk ederiz ödemlerden daha hızlı kurtuluruz :71: :71: :71:

cnm korkma bişey yoktur oraletinde başına öle bişey gelmiş maşşallah şimdi bi problemi yok korkma yanii :)

:-)) ben sıkmıyorum cnm korkumdan. Ellemiyorum bile, alçım çıkarken barış bey biraz sıktı cnm yandı...tıkanıklık gibi bir problemim olmadğı için pek uğraşmıyorum burnumla...kulak pamuğuyla derinlere gitmeden ucundan nazikçe temizliyorum...deniz suyunu bol bol sık o zaten kuruyan ksıımları nemlendiriyor o zaman zorlamadan temizlersin..Alçının çıkmasına az kaldı...çok güzel olacak burnun, işte o zaman yeniden doğmuş gibi hissedeceksin :-) sevgiler...

bende daha hiç temizlemedim kulak pamuğunu bile dokunduramam cnm burnuma :52: :52: deniz suyunu sıkıyorum çıkan çıkıo :)) inş o anı sabırsızlıkla bekliyorum burnumun ucu baya indi bu kalkıklığı süper :) inş daha fazla inmez :(

Arkadaslar merhaba...yaklaşık 2 sene önce takip etmeyi bıraktığım bu foruma umarım tekrardan aynı sıcaklık icinde devam edebilmem için benide aranıza dahil edersiniz. Ben de 11 Nisan'da Baris beye ameliyat olucam. Ciddi bir korkum yoktu ama nedense arastirmaya basladikca korkularım oluşmaya başladı. Ben 10 gün gibi bir sürede sisliklerimin ineceğini düşünüyordum (çünkü ise donmem gerekecek) ama buradan okuduğum kadarıyla bu süreç cooook daha uzun, 8 ay gibi süreler okudum, korkuttu beni. 10 günsen sonra kalan sisliklerim dışarıdan farkedilebilir ölçüde mı yoksa bu sadece bizim anlayabileceğimiz bir sislikmi? Bu konuda bilgilerinize gercekten ihtiyacım var

Arkadaslar merhaba...yaklaşık 2 sene önce takip etmeyi bıraktığım bu foruma umarım tekrardan aynı sıcaklık icinde devam edebilmem için benide aranıza dahil edersiniz. Ben de 11 Nisan'da Baris beye ameliyat olucam. Ciddi bir korkum yoktu ama nedense arastirmaya basladikca korkularım oluşmaya başladı. Ben 10 gün gibi bir sürede sisliklerimin ineceğini düşünüyordum (çünkü ise donmem gerekecek) ama buradan okuduğum kadarıyla bu süreç cooook daha uzun, 8 ay gibi süreler okudum, korkuttu beni. 10 günsen sonra kalan sisliklerim dışarıdan farkedilebilir ölçüde mı yoksa bu sadece bizim anlayabileceğimiz bir sislikmi? Bu konuda bilgilerinize gercekten ihtiyacım var

selam mermaid. Hoşgeldin :-) Benim ameliyat sonrası fotolarıma bakarsan şişlik durumunun ne kadar az olduğunu anlarsın.. ve için rahat eder...Ben ameliyat olalı 10 gün oldu, alçım yeni çıktı ve burnumun üstündeki bandaj olmasa kimse anlamaz ameliyat olduğumu...6-8 ay sanırım burnun tamamen oturma süreci..Benim şu an hiç şişim yok....Barış beyin eli hafif merak etme :-) şimdidden hayırlı olsun :-)

selam mermaid. Hoşgeldin :-) Benim ameliyat sonrası fotolarıma bakarsan şişlik durumunun ne kadar az olduğunu anlarsın.. ve için rahat eder...Ben ameliyat olalı 10 gün oldu, alçım yeni çıktı ve burnumun üstündeki bandaj olmasa kimse anlamaz ameliyat olduğumu...6-8 ay sanırım burnun tamamen oturma süreci..Benim şu an hiç şişim yok....Barış beyin eli hafif merak etme :-) şimdidden hayırlı olsun :-)
Oncelikle cevap verdiginiz için daha sonra iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Fotograflarinzia bakmayı denedim ama beceremedim :(

Oncelikle cevap verdiginiz için daha sonra iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Fotograflarinzia bakmayı denedim ama beceremedim :(

cnm senin önceki nick'in camilla idi galiba...sen iki kere ameliyat olmuştun öyle hatırlıyorum....Üçüncüyü mü olacaksın yoksa?

kızlar 2gündür faranjitten yatıyorum.buara çok sık olmaya başladım.dün doktora gittim.deviasyon ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.ben ztn estetik olcam barış beye inşlh,ama benim gibi estetik dışında faranjit problemini çözmek için olanda var mı acaba?varsa sonuç ne oldu?.doktor,burnumdan rahat nefes alamadığımı,ondan dolayı akıntı olduğunu fln söyledi. bu faranjitten nefret ettim:(

Canım o çektiğin muhtemelen kurumuş yara kabuğudur panik yapma :) Ama kontrole gittiğinde sor muhakkak ben itiraf etmiştim çektiğim dikiş iplerini bir sıkıntı yaşamadım :) Ama sakin sakin temizle cımbız kullanma bence ben en başta çok uğraştım nefes almak zor oluyor temizlemeyince biliyorum ama okyanus suyunu kullan bol bol ;))
Burnun sarkık olmaz ayrıca rahat ol sen :))

Merhaba mermaid :)

Şişliklerden kastımız dokunduğumuzda veya konuştuğumuzda bizim hissettiğimiz şişlikler. Söylemedikçe karşımızdaki kişilerin anlamayacağı şekilde rahat ol sen ;)
Sabah kalktığında daha şiş oluyor gün içinde iniyor bu şişlikler ve oturana kadar devam ediyor ama davul gibi bir şişlik değil zaten alçı çıktıktan sonraki burunlar en şiş burunlar o halleri bile ne kadar doğal şişliğin indiğini düşünürsek miss gibi bir burun kalıyor geriye :)
İşe hoplaya zıplaya gidersin alçıdan sonra o biçim olur yani :))

Back