• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ya ben burdaki her yeni ameliyat sonucunda moralim inan ki fırlıyo resmen :) ama barış bey bana bu sana özel bir ameliyat olacak dedi yani daha önce örneğine az rastlanır bir burunmuş benimkisi bu yüzden birazcık korkuyorum aslında ama katiyen bu negatif yönde değil sadece çok fazla merak var içimde sonuca dair :) bir de daha önce hiç ameliyat masasına yatmadım ben onun getirdiği bir merak da var bende yani nasıl bir duygu uyuyup hiçbişey olmamış gibi uyanmak acaba :) :32:

tasarımın falan yok mu cnm koy bakalım.bende hayatımda ilk kez ameliyat masasına yattım inan hiç birşey hatırlamıosun bi girdim başımda 5 6 doktor bi çıktım uyanma odasında yatıyorum hiçbişey hatırlamıosun hepsi okadar tatlı ki ilgililer ki evdeymişin gibi rahat edersin merak etme :64:

svyrm benim tasarımım yok hiç yapmadık barış beyle gerek yok dedi senin burnuna tasarım :) çünkü tasarım sadece yandan oluyor yani bnm burnumla yandan hiçbir problemim yok.. kemerim yok büyük de değil burnum.. hatta kalkık bile ucu.. benim tek problemim küçükken geçirdiğim bi kazadan dolayı önden burnumun yamuk olması yani bu yamukluk sadece kemikte de değil.. burun deliklerim de asimetrik ve önden bakınca sağ ve sol burun hizam da asimetrik biri aşağıda biri yukarıda.. cildin darbe alan tarafı büyütememiş kendini çok küçük yaşta geçirdiğim için büyüme evresinde bi taraf uzamış diğer taraf uzayamamış yani.. böyle garip bir durum benimkisi işte :))

svyrm benim tasarımım yok hiç yapmadık barış beyle gerek yok dedi senin burnuna tasarım :) çünkü tasarım sadece yandan oluyor yani bnm burnumla yandan hiçbir problemim yok.. kemerim yok büyük de değil burnum.. hatta kalkık bile ucu.. benim tek problemim küçükken geçirdiğim bi kazadan dolayı önden burnumun yamuk olması yani bu yamukluk sadece kemikte de değil.. burun deliklerim de asimetrik ve önden bakınca sağ ve sol burun hizam da asimetrik biri aşağıda biri yukarıda.. cildin darbe alan tarafı büyütememiş kendini çok küçük yaşta geçirdiğim için büyüme evresinde bi taraf uzamış diğer taraf uzayamamış yani.. böyle garip bir durum benimkisi işte :))

anladım cnm çok geçmiş olsun barış bey en güzelinden bi burun yapar sana :) merak etme dualarımız seninle allah yardımcın olsun

anladım cnm çok geçmiş olsun barış bey en güzelinden bi burun yapar sana :) merak etme dualarımız seninle allah yardımcın olsun

sağol cnm dualarınızı eksik etmeyin.. barış beye çok güvendim ben, ve burdaki diğer arkadaşlar gibi mutlu sona ulaşacağıma dair inancım çok fazla içimde..

bence cok iyi ediyorsun benim gibi pimpirikli olanlara iyi geliyorusn sen:3: senin sayende biraz içimiz rahatlıyor :) canm bnm destegin için tesekkür ederim bnde bir atlatayım seve seve senin gibi merak edenleri heyecanlı olanları yanıtlamaya calısıcam her nkadar olsa emin ol senin gibi olamam :):) geri sayım başladı bende son 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Olursun canım hemde alası olursun geriye son üç kalmış hadi hayırlısı kanatlarını al da gel dostum :)) :92:

kızlar bugun tamponlarım alındı okadar mutluyum ki yeniden doğmuş gibiyim kesimlikle korkmayım hiç acımadı barış bey alırda acır mı yahuu :)) o yüzden hiç düşünmeyin keyfinize bakın

Harika haber şimdi tamponun baskısı geçti alçıda çıksın gör keyfini :))
Ve gerçekten keyfine bak Mirabel den öğrendiğim kadarıyla burun ucun çok güzelmiş kendisi zor beğenir öyle diyorsa güzeldir ;))

Harika haber şimdi tamponun baskısı geçti alçıda çıksın gör keyfini :))
Ve gerçekten keyfine bak Mirabel den öğrendiğim kadarıyla burun ucun çok güzelmiş kendisi zor beğenir öyle diyorsa güzeldir ;))

konuşmuştuk ya cnm cumartesi alıcak barış bey alçımı inan çok mutluyum yaa sen bitanesin yaa gel mesleğini değiştir :)) sen bu işi kapmışsın artık :) inan mirabelin burnunu yakından gördüm süper olmuş ikinci ameliyat denilmez yanii

ya ben burdaki her yeni ameliyat sonucunda moralim inan ki fırlıyo resmen :) ama barış bey bana bu sana özel bir ameliyat olacak dedi yani daha önce örneğine az rastlanır bir burunmuş benimkisi bu yüzden birazcık korkuyorum aslında ama katiyen bu negatif yönde değil sadece çok fazla merak var içimde sonuca dair :) bir de daha önce hiç ameliyat masasına yatmadım ben onun getirdiği bir merak da var bende yani nasıl bir duygu uyuyup hiçbişey olmamış gibi uyanmak acaba :) :32:

Canıım hiç korkma o öyle söylüyor ama en güzelini yapııyor...Banada öyle konuşşmuşştu....sıınavıım kötü geçecek çalıışşmadıım deyip yazıılııdan on alan öğğrencilere benzetiyorum ben onu :-) öyle diyor ama yazıılıdan 10 çekiyor...Bandajıım 5 gün sonra çııkacak cnm.....

Canım Bugün alçılarım için gittim. Orda svyrm arkadaşımlada karşılaştık o da tamponları için elmişti.Burnu alçılıyken bile çok güzel duruyordu...Alçım çıktı çok güzel bir burun yapmış Barış bey, BARİŞ ÇAKIR REVİZYONDA İYİ DEĞİLDİR diyenlere cevaben koyacağım fotolarımı. Öyle bir revizyon yapmış ki hemde, ilk burun gibi!:nazar::nazar::nazar: Kaş aram doğal olarak biraz şiş ama hiç ameliyattan çıkmış bir burun gibi değil, öyle nazik çalışmış ki bir kez daha hayran kaldım...:nazar::nazar::nazar: sabırsızlıkla ve gönül rahatlığıyla sizlerin ameliyatlarınıı bekliyoruz...:21::21::21:

Nihayetinde alçısız halini de görmüş oldum :)) Bir kez daha doktoruma duyduğum güvenin karşılığını görmenin mutluluğu içindeyim. Mutluluktan uçan bir melek yaratmış ben şu an inanılmaz keyifliyim. :32:
Barış Bey'in iddialı olmadığı alan yok ben o kadar çok örnek gördüm ki bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum. Barış Bey iyidir öncelikli hedefi bizlerin mutluluğu işte bu yüzden sonuçları görmeden bile iyi bir iş çıktığını anlayabiliyorum. Keyfini çıkar canım yeni burnunun :54:

cnm çok teşekkür ederimmmm...beğenmene sevindim bende çok beğendim...Senin burnunda harika duruyordu, ucu süperdi kuzenimle çok beğendik. Barış beyin Alçılarından hep güzel burunlar çıkıyor...İyiki varsın Barış çakır!!

Hep diyorum alçılıyken ne kadar kalkık sonrasında o kadar güzel bir burun :)
Sevincinize ortak olmanın keyfine paha biçilemez kızlar :) :13:

Hep diyorum alçılıyken ne kadar kalkık sonrasında o kadar güzel bir burun :)
Sevincinize ortak olmanın keyfine paha biçilemez kızlar :) :13:

evet artık içim çok rahat mirabelide yakından gördükten sonra artık cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.çok tşk ederim oraletcim sana çok yakın candan davrandığın için ameliyata girdim çıktım hep aradın ilginden dolayı sonsuz tşkler iyiki tanımışım sizi barış beyii ben artık yatıp dinleneyim herkese ii geceler :16: :16:

konuşmuştuk ya cnm cumartesi alıcak barış bey alçımı inan çok mutluyum yaa sen bitanesin yaa gel mesleğini değiştir :)) sen bu işi kapmışsın artık :) inan mirabelin burnunu yakından gördüm süper olmuş ikinci ameliyat denilmez yanii

:)) Sağol tatlım o senin kendi bitaneliğin :)))
Benim bu aralar sınavlarım var yoğun bir döneme giriş yapacağım estetik dışında kitaplara gömülme durumum olacak :D daha sıkıcı mali konular :)) Ama burada yine olmaya çalışacağım meraktta kalırım son burunları görmezsem :)))
Mirabelin ameliyat günü yanındaydım ve burnunun ucu o kadar güzeldi ki Barış Bey'in her zaman yaptığı alıştığım şahane burunlara benziyordu. Ve yine yanılmadım işte bunun keyifine bir bitki çayı iyi gider güzel burnunuza içiyorum dostlarım :)))

evet artık içim çok rahat mirabelide yakından gördükten sonra artık cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.çok tşk ederim oraletcim sana çok yakın candan davrandığın için ameliyata girdim çıktım hep aradın ilginden dolayı sonsuz tşkler iyiki tanımışım sizi barış beyii ben artık yatıp dinleneyim herkese ii geceler :16: :16:

Rica ederim ayrıca tanıdığım için mutlu da oldum ne kadar güzel arkadaşım oldu benim böyle :))
:71: :54:

mirable

cok gecmis olsun canim mükemmel görünüyor burnun
artik senin iyi sonucundan sonra bende baris beye kesin amilliyat olacagim

canim acik tekniklemi yapiyor revizyonu ?

Benim bu aralar sınavlarım var yoğun bir döneme giriş yapacağım estetik dışında kitaplara gömülme durumum olacak :D daha sıkıcı mali konular :)) Ama burada yine olmaya çalışacağım meraktta kalırım son burunları görmezsem :)))
Mirabelin ameliyat günü yanındaydım ve burnunun ucu o kadar güzeldi ki Barış Bey'in her zaman yaptığı alıştığım şahane burunlara benziyordu. Ve yine yanılmadım işte bunun keyifine bir bitki çayı iyi gider güzel burnunuza içiyorum dostlarım :)))

sıınavıında başşarıılar canıımmmmmmm:71::71::71::71:m...

mirable

cok gecmis olsun canim mükemmel görünüyor burnun
artik senin iyi sonucundan sonra bende baris beye kesin amilliyat olacagim

canim acik tekniklemi yapiyor revizyonu ?

Teşekkür ederim cnm darısı senin ve diğer arkadaşların başına....Revizyonuda kapalı teknikle yapıyor ve harika yapıyor :-) burnumun bu halini gördükten sonra 12 yıl nasıl eski burnumla yaşamışım diye hayıflandım....Bugün bana hediye ettiği mutluluğun farkına varınca onunda çok mutlu olduğunu gördüm....ve bu beni daha da mutlu etti...

cnm sınavlarında başarılar sen onunda üstesinden gelirsin :)) sen şu özel ORALET çayıNI :)) yazmayı unutma :))

Son düzenleme:
Back