nasıl oldun canım? daha iyisin değil mi? Tampon çıkınca rahatlamıssındır...deniz suyunu ihmal etme
Mirabel maşallah diyorum burnun harika görünüyor.. Önden de tam istediğin gibi mi? Seninde ameliyattan önce önden eğrilik problemin vardı sanıyorum. Memnun olmana gerçekten çok sevindim.. Bende revizyon olacağım için revizyon sonuçlarının da olumlu olması beni daha da cesaretlendiriyor..
svyrum sana da geçmiş olsun.. Alçıların çıkınca netice tam istediğin gibi olur umarım..
sıınavıında başşarıılar canıımmmmmmmm...
cnm sınavlarında başarılar sen onunda üstesinden gelirsin :)) sen şu özel ORALET çayıNI :)) yazmayı unutma :))
Teşekkür ederim arkadaşlar hızlı bir şekilde hazırlanıyorum :))
Bu arada Oralet tatlısından sonra (göğüs sayfasında)
şimdi sırada Oralet çayı var bayıldım bu isme :))
Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için
Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)
Sevgiler :))
Mirabel maşallah diyorum burnun harika görünüyor.. Önden de tam istediğin gibi mi? Seninde ameliyattan önce önden eğrilik problemin vardı sanıyorum. Memnun olmana gerçekten çok sevindim.. Bende revizyon olacağım için revizyon sonuçlarının da olumlu olması beni daha da cesaretlendiriyor..
svyrum sana da geçmiş olsun.. Alçıların çıkınca netice tam istediğin gibi olur umarım..
kızlar selam tekrardan
bugün burnumu temizleme amaçlı pamuklu çubuk ve cımbız ile kurcalarken, cımbız ile bir şey çektim ve "pıt" sesini duydum. lütfen dikiş değildir diyin bana!
daha sonra oraya pamuklu çubuk ile baktığımda pamuklu çubuk kanlanmıştı çok az. şimdi feci tırsıyorum. ya burnumun sağ tarafı daha sarkık olursa vs diye :/
böyle bir şey mümkün mü
(dürüst olmak lazım, oradan bir ip gibi bir şey sarkıyor şu anda. beyazz renkli gibi, onu ellemedim korktum)
süper ötesiyim cnm tampon çıkınca yeniden doğmuş gibi oldum :) sıkıyorum da unutuyorum bazen sen günde ne kadar sıkıyosun cnm bide sen kendin hiç temizledin mi pamukla falan barış beye sormayı unuttum
Teşekkür ederim arkadaşlar hızlı bir şekilde hazırlanıyorum :))
Bu arada Oralet tatlısından sonra (göğüs sayfasında)
şimdi sırada Oralet çayı var bayıldım bu isme :))
Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için
Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)
Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))
Sevgiler :))
kızlar selam tekrardan
bugün burnumu temizleme amaçlı pamuklu çubuk ve cımbız ile kurcalarken, cımbız ile bir şey çektim ve "pıt" sesini duydum. lütfen dikiş değildir diyin bana!
daha sonra oraya pamuklu çubuk ile baktığımda pamuklu çubuk kanlanmıştı çok az. şimdi feci tırsıyorum. ya burnumun sağ tarafı daha sarkık olursa vs diye :/
böyle bir şey mümkün mü
(dürüst olmak lazım, oradan bir ip gibi bir şey sarkıyor şu anda. beyazz renkli gibi, onu ellemedim korktum)
) ben sıkmıyorum cnm korkumdan. Ellemiyorum bile, alçım çıkarken barış bey biraz sıktı cnm yandı...tıkanıklık gibi bir problemim olmadğı için pek uğraşmıyorum burnumla...kulak pamuğuyla derinlere gitmeden ucundan nazikçe temizliyorum...deniz suyunu bol bol sık o zaten kuruyan ksıımları nemlendiriyor o zaman zorlamadan temizlersin..Alçının çıkmasına az kaldı...çok güzel olacak burnun, işte o zaman yeniden doğmuş gibi hissedeceksin sevgiler...
Arkadaslar merhaba...yaklaşık 2 sene önce takip etmeyi bıraktığım bu foruma umarım tekrardan aynı sıcaklık icinde devam edebilmem için benide aranıza dahil edersiniz. Ben de 11 Nisan'da Baris beye ameliyat olucam. Ciddi bir korkum yoktu ama nedense arastirmaya basladikca korkularım oluşmaya başladı. Ben 10 gün gibi bir sürede sisliklerimin ineceğini düşünüyordum (çünkü ise donmem gerekecek) ama buradan okuduğum kadarıyla bu süreç cooook daha uzun, 8 ay gibi süreler okudum, korkuttu beni. 10 günsen sonra kalan sisliklerim dışarıdan farkedilebilir ölçüde mı yoksa bu sadece bizim anlayabileceğimiz bir sislikmi? Bu konuda bilgilerinize gercekten ihtiyacım var
Oncelikle cevap verdiginiz için daha sonra iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Fotograflarinzia bakmayı denedim ama beceremedimselam mermaid. HoşgeldinBenim ameliyat sonrası fotolarıma bakarsan şişlik durumunun ne kadar az olduğunu anlarsın.. ve için rahat eder...Ben ameliyat olalı 10 gün oldu, alçım yeni çıktı ve burnumun üstündeki bandaj olmasa kimse anlamaz ameliyat olduğumu...6-8 ay sanırım burnun tamamen oturma süreci..Benim şu an hiç şişim yok....Barış beyin eli hafif merak etme şimdidden hayırlı olsun
Oncelikle cevap verdiginiz için daha sonra iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Fotograflarinzia bakmayı denedim ama beceremedim
cnm senin önceki nick'in camilla idi galiba...sen iki kere ameliyat olmuştun öyle hatırlıyorum....Üçüncüyü mü olacaksın yoksa?
kızlar selam tekrardan
böyle bir şey mümkün mü
Arkadaslar merhaba...yaklaşık 2 sene önce takip etmeyi bıraktığım bu foruma umarım tekrardan aynı sıcaklık icinde devam edebilmem için benide aranıza dahil edersiniz. Ben de 11 Nisan'da Baris beye ameliyat olucam. Ciddi bir korkum yoktu ama nedense arastirmaya basladikca korkularım oluşmaya başladı. Ben 10 gün gibi bir sürede sisliklerimin ineceğini düşünüyordum (çünkü ise donmem gerekecek) ama buradan okuduğum kadarıyla bu süreç cooook daha uzun, 8 ay gibi süreler okudum, korkuttu beni. 10 günsen sonra kalan sisliklerim dışarıdan farkedilebilir ölçüde mı yoksa bu sadece bizim anlayabileceğimiz bir sislikmi? Bu konuda bilgilerinize gercekten ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?