benim çok beğeniyorum burnuşumu
Sen ne güzelsin böyle güzel burunlar listesine hemen adını ekliyorum pazartesi sendromu yaşarken iyi geldi bu güzell görüntü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim çok beğeniyorum burnuşumu
çooook teşekkür ederiim
aynen dediğin şekilde temizliyorum zaten tamponları aldırmaya gitmeden önce başlamıştım pamuklu çubuklarla temizlik yapmaya :)) sürekli elimde çubuk didikliyorum içini zaten. dikiş koparmadım henüz :))
teşekkür ederim tekrardan :)
:)) Tecrübeli hasta diyelim ama en sakin pimpiriksiz olanından )) Keyif alıyorum estetik konuşmaktan :)) Dışarıda normal hayatımda yapamadığımı burada yapabilmek çok keyifli :)
Daha seni göreceğiz hanfendi bakalım :))
Burada aslında ameliyat olanların öncesi sonrası sürecini yakından görüyoruz. İlk haftalardaki durumlarını alçı sonrası ve daha daha sonraki durumlarını anlatışlarını izliyoruz ne olmuş ne bitmiş hepsini görüyoruz ama kendi ameliyatlarımızda yinede pimpiriklenmekten alıkoyamıyoruz kendimizi.
Bakalım senin süreç nasıl olacak merak ediyorum :)) :82:
yaaa gelse deee biz de görseekk :)) çatlıcam ben burda ama yaa
kızlar tamponları çıkanlarr alçıları çıkanlaar yeni ameliyat olanlar ve gelecek günlerde olacaklar (ben bu gruba dahilim :) ) hepinize tekrar geçmiş olsun.. sahi MİRABEL nerde bugün alçıları çıkacaktı?? çok merak ediyorum çoookkk
cnm süper olmuş burnun çok beğendim okadar yakışmış ki yüzüne kendinde çok güzelsin çıtı pıtısın burnunda senin gibi olmuş ömür boyu tatlı burnuşunla mutluluklar
yaaa gelse deee biz de görseekk :)) çatlıcam ben burda ama yaa
Canım Bugün alçılarım için gittim. Orda svyrm arkadaşımlada karşılaştık o da tamponları için elmişti.Burnu alçılıyken bile çok güzel duruyordu...Alçım çıktı çok güzel bir burun yapmış Barış bey, BARİŞ ÇAKIR REVİZYONDA İYİ DEĞİLDİR diyenlere cevaben koyacağım fotolarımı. Öyle bir revizyon yapmış ki hemde, ilk burun gibi! Kaş aram doğal olarak biraz şiş ama hiç ameliyattan çıkmış bir burun gibi değil, öyle nazik çalışmış ki bir kez daha hayran kaldım... sabırsızlıkla ve gönül rahatlığıyla sizlerin ameliyatlarınıı bekliyoruz...
senin ameliyatın ne zaman cnm
Canım Bugün alçılarım için gittim. Orda svyrm arkadaşımlada karşılaştık o da tamponları için elmişti.Burnu alçılıyken bile çok güzel duruyordu...Alçım çıktı çok güzel bir burun yapmış Barış bey, BARİŞ ÇAKIR REVİZYONDA İYİ DEĞİLDİR diyenlere cevaben koyacağım fotolarımı. Öyle bir revizyon yapmış ki hemde, ilk burun gibi! Kaş aram doğal olarak biraz şiş ama hiç ameliyattan çıkmış bir burun gibi değil, öyle nazik çalışmış ki bir kez daha hayran kaldım... sabırsızlıkla ve gönül rahatlığıyla sizlerin ameliyatlarınıı bekliyoruz...
6 nisanda çok az kaldıı çookkk :)
cnm hiç stres yapma inan barış beye güven çok güzel olacak herşey moralin yüksek gir ameliyata :)
Kıızlar alçıı alındıktan sonra foto ekledim....