ya ben burdaki her yeni ameliyat sonucunda moralim inan ki fırlıyo resmen :) ama barış bey bana bu sana özel bir ameliyat olacak dedi yani daha önce örneğine az rastlanır bir burunmuş benimkisi bu yüzden birazcık korkuyorum aslında ama katiyen bu negatif yönde değil sadece çok fazla merak var içimde sonuca dair :) bir de daha önce hiç ameliyat masasına yatmadım ben onun getirdiği bir merak da var bende yani nasıl bir duygu uyuyup hiçbişey olmamış gibi uyanmak acaba :)
svyrm benim tasarımım yok hiç yapmadık barış beyle gerek yok dedi senin burnuna tasarım :) çünkü tasarım sadece yandan oluyor yani bnm burnumla yandan hiçbir problemim yok.. kemerim yok büyük de değil burnum.. hatta kalkık bile ucu.. benim tek problemim küçükken geçirdiğim bi kazadan dolayı önden burnumun yamuk olması yani bu yamukluk sadece kemikte de değil.. burun deliklerim de asimetrik ve önden bakınca sağ ve sol burun hizam da asimetrik biri aşağıda biri yukarıda.. cildin darbe alan tarafı büyütememiş kendini çok küçük yaşta geçirdiğim için büyüme evresinde bi taraf uzamış diğer taraf uzayamamış yani.. böyle garip bir durum benimkisi işte :))
anladım cnm çok geçmiş olsun barış bey en güzelinden bi burun yapar sana :) merak etme dualarımız seninle allah yardımcın olsun
bence cok iyi ediyorsun benim gibi pimpirikli olanlara iyi geliyorusn sensenin sayende biraz içimiz rahatlıyor :) canm bnm destegin için tesekkür ederim bnde bir atlatayım seve seve senin gibi merak edenleri heyecanlı olanları yanıtlamaya calısıcam her nkadar olsa emin ol senin gibi olamam :):) geri sayım başladı bende son 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
kızlar bugun tamponlarım alındı okadar mutluyum ki yeniden doğmuş gibiyim kesimlikle korkmayım hiç acımadı barış bey alırda acır mı yahuu :)) o yüzden hiç düşünmeyin keyfinize bakın
Harika haber şimdi tamponun baskısı geçti alçıda çıksın gör keyfini :))
Ve gerçekten keyfine bak Mirabel den öğrendiğim kadarıyla burun ucun çok güzelmiş kendisi zor beğenir öyle diyorsa güzeldir)
ya ben burdaki her yeni ameliyat sonucunda moralim inan ki fırlıyo resmen :) ama barış bey bana bu sana özel bir ameliyat olacak dedi yani daha önce örneğine az rastlanır bir burunmuş benimkisi bu yüzden birazcık korkuyorum aslında ama katiyen bu negatif yönde değil sadece çok fazla merak var içimde sonuca dair :) bir de daha önce hiç ameliyat masasına yatmadım ben onun getirdiği bir merak da var bende yani nasıl bir duygu uyuyup hiçbişey olmamış gibi uyanmak acaba :)
Canım Bugün alçılarım için gittim. Orda svyrm arkadaşımlada karşılaştık o da tamponları için elmişti.Burnu alçılıyken bile çok güzel duruyordu...Alçım çıktı çok güzel bir burun yapmış Barış bey, BARİŞ ÇAKIR REVİZYONDA İYİ DEĞİLDİR diyenlere cevaben koyacağım fotolarımı. Öyle bir revizyon yapmış ki hemde, ilk burun gibi!Kaş aram doğal olarak biraz şiş ama hiç ameliyattan çıkmış bir burun gibi değil, öyle nazik çalışmış ki bir kez daha hayran kaldım... sabırsızlıkla ve gönül rahatlığıyla sizlerin ameliyatlarınıı bekliyoruz...
cnm çok teşekkür ederimmmm...beğenmene sevindim bende çok beğendim...Senin burnunda harika duruyordu, ucu süperdi kuzenimle çok beğendik. Barış beyin Alçılarından hep güzel burunlar çıkıyor...İyiki varsın Barış çakır!!
Hep diyorum alçılıyken ne kadar kalkık sonrasında o kadar güzel bir burun :)
Sevincinize ortak olmanın keyfine paha biçilemez kızlar :) :13:
konuşmuştuk ya cnm cumartesi alıcak barış bey alçımı inan çok mutluyum yaa sen bitanesin yaa gel mesleğini değiştir :)) sen bu işi kapmışsın artık :) inan mirabelin burnunu yakından gördüm süper olmuş ikinci ameliyat denilmez yanii
evet artık içim çok rahat mirabelide yakından gördükten sonra artık cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.çok tşk ederim oraletcim sana çok yakın candan davrandığın için ameliyata girdim çıktım hep aradın ilginden dolayı sonsuz tşkler iyiki tanımışım sizi barış beyii ben artık yatıp dinleneyim herkese ii geceler
:)) Sağol tatlım o senin kendi bitaneliğin :)))
Benim bu aralar sınavlarım var yoğun bir döneme giriş yapacağım estetik dışında kitaplara gömülme durumum olacakdaha sıkıcı mali konular :)) Ama burada yine olmaya çalışacağım meraktta kalırım son burunları görmezsem :)))
Mirabelin ameliyat günü yanındaydım ve burnunun ucu o kadar güzeldi ki Barış Bey'in her zaman yaptığı alıştığım şahane burunlara benziyordu. Ve yine yanılmadım işte bunun keyifine bir bitki çayı iyi gider güzel burnunuza içiyorum dostlarım :)))
mirable
cok gecmis olsun canim mükemmel görünüyor burnun
artik senin iyi sonucundan sonra bende baris beye kesin amilliyat olacagim
canim acik tekniklemi yapiyor revizyonu ?
:)) Sağol tatlım o senin kendi bitaneliğin :)))
Benim bu aralar sınavlarım var yoğun bir döneme giriş yapacağım estetik dışında kitaplara gömülme durumum olacakdaha sıkıcı mali konular :)) Ama burada yine olmaya çalışacağım meraktta kalırım son burunları görmezsem :)))
Mirabelin ameliyat günü yanındaydım ve burnunun ucu o kadar güzeldi ki Barış Bey'in her zaman yaptığı alıştığım şahane burunlara benziyordu. Ve yine yanılmadım işte bunun keyifine bir bitki çayı iyi gider güzel burnunuza içiyorum dostlarım :)))
Rica ederim ayrıca tanıdığım için mutlu da oldum ne kadar güzel arkadaşım oldu benim böyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?