Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Rica ederim canım içine yine de hassas davran yaralı çünkü :) Zorda kaldıkça fısfısı kullan.
Ayrıca fısfısı kullanırken burnunun içindeyken sık hemen çekme 2 sn içinde tut ki tamamına etki etsin.

herkese selam... :) Güzel burunlu ve olacak Barış Çakır melekleriiiiiiiii :)

Son düzenleme:

bence cok iyi ediyorsun benim gibi pimpirikli olanlara iyi geliyorusn sen senin sayende biraz içimiz rahatlıyor :) canm bnm destegin için tesekkür ederim bnde bir atlatayım seve seve senin gibi merak edenleri heyecanlı olanları yanıtlamaya calısıcam her nkadar olsa emin ol senin gibi olamam :):) geri sayım başladı bende son 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

kızlar bugun tamponlarım alındı okadar mutluyum ki yeniden doğmuş gibiyim kesimlikle korkmayım hiç acımadı barış bey alırda acır mı yahuu :)) o yüzden hiç düşünmeyin keyfinize bakın

kızlar tamponları çıkanlarr alçıları çıkanlaar yeni ameliyat olanlar ve gelecek günlerde olacaklar (ben bu gruba dahilim :) ) hepinize tekrar geçmiş olsun.. sahi MİRABEL nerde bugün alçıları çıkacaktı?? çok merak ediyorum çoookkk

cnm süper olmuş burnun çok beğendim okadar yakışmış ki yüzüne kendinde çok güzelsin çıtı pıtısın burnunda senin gibi olmuş ömür boyu tatlı burnuşunla mutluluklar

kızlar mirabelin burnunu gördüm süperdi inanın ikinci ameliyat denilmez kalkıklığı boyu mükemmel bayıldım ben.

Canım Bugün alçılarım için gittim. Orda svyrm arkadaşımlada karşılaştık o da tamponları için elmişti.Burnu alçılıyken bile çok güzel duruyordu...Alçım çıktı çok güzel bir burun yapmış Barış bey, BARİŞ ÇAKIR REVİZYONDA İYİ DEĞİLDİR diyenlere cevaben koyacağım fotolarımı. Öyle bir revizyon yapmış ki hemde, ilk burun gibi! Kaş aram doğal olarak biraz şiş ama hiç ameliyattan çıkmış bir burun gibi değil, öyle nazik çalışmış ki bir kez daha hayran kaldım... sabırsızlıkla ve gönül rahatlığıyla sizlerin ameliyatlarınıı bekliyoruz...

cnm süper olmuş burnun çok beğendim okadar yakışmış ki yüzüne kendinde çok güzelsin çıtı pıtısın burnunda senin gibi olmuş ömür boyu tatlı burnuşunla mutluluklar

cnm çok teşekkür ederimmmm...beğenmene sevindim bende çok beğendim...Senin burnunda harika duruyordu, ucu süperdi kuzenimle çok beğendik. Barış beyin Alçılarından hep güzel burunlar çıkıyor...İyiki varsın Barış çakır!!

geçmiş olsun cnm.. zaten daha alçını altından belliydi senin mükemmel bişey çıkacağı ortaya :) fakat en önemlisi senin mutlu olman ve ben bu mutluluğunu buradan bile hissedebiliyorum :) benim burnum da revizyon sayılır kaza sonrası düzeltme olacağı için bu tip bir burun burada göremediğimden hep seni takip ettim yakından ve mutlu sona ulaşmış olduğunu görmek bana daha çok umut ve inanç aşıladı.. inşallah haftaya da ben sizlere böyle güzel güzel fotolarımı koyacağım :) haydi mirabel yandan önden fotolar bekliyoruz

bende inan çok beğendim gerçekten ikinci ameliyat denilemez süper görünüyordu.bizde ablamla hep senin burnunu konuştuk inş benim şişlikler iner güzel bi burun ortaya çıkar.güle güle kullan cnm burnunu

cnm hiç stres yapma inan barış beye güven çok güzel olacak herşey moralin yüksek gir ameliyata :)

ya ben burdaki her yeni ameliyat sonucunda moralim inan ki fırlıyo resmen :) ama barış bey bana bu sana özel bir ameliyat olacak dedi yani daha önce örneğine az rastlanır bir burunmuş benimkisi bu yüzden birazcık korkuyorum aslında ama katiyen bu negatif yönde değil sadece çok fazla merak var içimde sonuca dair :) bir de daha önce hiç ameliyat masasına yatmadım ben onun getirdiği bir merak da var bende yani nasıl bir duygu uyuyup hiçbişey olmamış gibi uyanmak acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…