• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bende herkese aynı soruyo sordum :) bi an önce tampondan kurtulmak istiyorum senin pazartesi kaçta çıkıcak alcın cnm

Canım pazartesi alınacak alçım. çok merak ediyorum, ameliyattan daha heyecanlı olacak benim için...alışana kadar bir elinde ayna şeklinde gezeceğiz artık :-) şimdidden çevremdekiler burun muhabbetinden bayılmış durumdalar :-))

:1:

geçmiş olsuuunnnnnnnnn binlerce kere canm bnm:):) iiyisindir umarım ki öle sanıyorum:)bndeki heyecan gttikçe büyüyor.. :1: en kısa zamanda rsmlerini bekliyoruzzz

çok tşk ederim cnm iyim biraz ağrılarım var ama sonunu düşündükçe dayanıyorum :) bunlar güzel heycanlar cnm inş herşey istediğin gibi olur

Canım pazartesi alınacak alçım. çok merak ediyorum, ameliyattan daha heyecanlı olacak benim için...alışana kadar bir elinde ayna şeklinde gezeceğiz artık :-) şimdidden çevremdekiler burun muhabbetinden bayılmış durumdalar :-))

benim de pazartesi tamponlarım çıkıyo bende korkudan ölüyorum nasıl dayancam bilmiyorum inş karşılaşırız cnm bende görürüm burnunu :)

benim de pazartesi tamponlarım çıkıyo bende korkudan ölüyorum nasıl dayancam bilmiyorum inş karşılaşırız cnm bende görürüm burnunu :)

benim randevum 5, 5,5 gibi...seninde o saatlerdedir...tamponun çıkışı o kadar zor deiğil merak etme..saniyelik bir sıkıntı..çok rahatlayacaksın çıktıktan sonra...

benim randevum 5, 5,5 gibi...seninde o saatlerdedir...tamponun çıkışı o kadar zor deiğil merak etme..saniyelik bir sıkıntı..çok rahatlayacaksın çıktıktan sonra...

benimde 6 da bakalım nasıl olacak benim biraz ağrılarım var senin nasıldı mirabel geçti mi sanki hep böle olacakmışım gibi :(

yaaaa ağrın mı var korkmaya başlıorum.18inde ameliyatım var.canım resimlerin var mı?

hani grip olursun başın ağrır ya öyle bişey ....ayrıca kulaklarada vuruyor...öyle bıçak kesiği acısı değil korkma...
tamponlardan kaynaklanıyor,çıktığı zaman tamamen geçiyor.
ağrı kesici hapın olacak iyi geliyor.

canım benim 1 ay oldu ama kemer bölgesi hala belli.
sen geçtiğini söylemiştin,seninde ilk başlarda belliymiş.
ne kadar zaman sonra geçiyor ?,ben korkuyorum hafif belli kalacak diye.
elimde ayna profile bakmaktan bi hal oldum :))

2 nisan cumartesi 1. ay kontrolüm var,Barış Beye de soracağım.

benimde 6 da bakalım nasıl olacak benim biraz ağrılarım var senin nasıldı mirabel geçti mi sanki hep böle olacakmışım gibi :(

benim pek ağrım olmadı. yani bazen hafif hafif zonkluyordu ama ağrı kesiciyi içince kesildi...geçer yarın daha rahatlarsın...fotoğraf koyacakmısın, merak ediyorum... :-))

kızlar selam (:

ameliyat olalı 15 gün oldu. burun içinizi normal su ile temizlediniz mi hiç? banyoda fln içine su kaçtığında fln zararı olur mu? çok rahatsız hissediyorum içini temizlemek istiyorum okyanus suyu dışında su ile.

benim pek ağrım olmadı. yani bazen hafif hafif zonkluyordu ama ağrı kesiciyi içince kesildi...geçer yarın daha rahatlarsın...fotoğraf koyacakmısın, merak ediyorum... :-))

biraz benim ağrılarım var özellikle dişlerim çok ağrıyo :( biraz canım kıymetli galiba cnm tamponlar alınsın çekip koyacağım ben bile böle aynaya bakmak istemiyorum burnumun delikleri çok büyük duruyo tampondan mı acaba kızlar biraz bilginize ihtiyacım var

canım benim 1 ay oldu ama kemer bölgesi hala belli.
sen geçtiğini söylemiştin,seninde ilk başlarda belliymiş.
ne kadar zaman sonra geçiyor ?,ben korkuyorum hafif belli kalacak diye.
elimde ayna profile bakmaktan bi hal oldum :))

2 nisan cumartesi 1. ay kontrolüm var,Barış Beye de soracağım.

Ben de 2 Nisan da kontrole gidiyorum, karşılaşabiliriz.

cnm senin resimlerine bakıp moral buluyorum artık :) seninde aynadan bakınca kocaman burun deliklerin gözüküyomuydu

ne tamamen görünüyodu ne görünmüyodu canım
ben ameliyattan önce aynen şöyle dedim
"burun deliklerim görünmeyecek şekilde kalkık olabilir"
ama burun delikleri görünen yüzler daha güzel görünüyor, ameliyattan sonra keşke burun deliklerim biraz daha görünseymiş dedim
neyse ki biraz görünüyor benim şu an =)

ne tamamen görünüyodu ne görünmüyodu canım
ben ameliyattan önce aynen şöyle dedim
"burun deliklerim görünmeyecek şekilde kalkık olabilir"
ama burun delikleri görünen yüzler daha güzel görünüyor, ameliyattan sonra keşke burun deliklerim biraz daha görünseymiş dedim
neyse ki biraz görünüyor benim şu an =)

:) bende aynısını dedim :) senin resmini göstermiştim ama benim aynadan bakınca direk burun deliklerim gözüküyo acaba tamponlar çıknca iner mi aşağı inş diraz iner yaa :(

:) bende aynısını dedim :) senin resmini göstermiştim ama benim aynadan bakınca direk burun deliklerim gözüküyo acaba tamponlar çıknca iner mi aşağı inş diraz iner yaa :(

tampon çıkar çıkmaz hem kalkıklık biraz iniyo hem de burun deliklerinin görünürlüğü azalıyo,
tamponlar o kadar büyük ki burnu yeterince kaldırıyo =)

tampon çıkar çıkmaz hem kalkıklık biraz iniyo hem de burun deliklerinin görünürlüğü azalıyo,
tamponlar o kadar büyük ki burnu yeterince kaldırıyo =)

çok tşk ederim cnm içimi rahatlattın sabahtan beri ayna elimde bakıp duruyorum ağlıycam nerdeyse :( bu haberden sonra biraz yatıp dinleneyim çok çok tşk ederimm

Back
X