Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

çok tşk ederim cnm içimi rahatlattın sabahtan beri ayna elimde bakıp duruyorum ağlıycam nerdeyse bu haberden sonra biraz yatıp dinleneyim çok çok tşk ederimm

aman aman
sakın moralini bozma
ben alçı sürecinde kalkık diye çok moralimi bozmuştum şimdi daha kalkık olsaymış diye düşünüyorum =)
zamanla burun iniyor, burun delikleri de doğallaşıyor
hiç kendini üzme
barış bey abes bir burun asla yapmaz zaten =)

bu arada alçının altında da bantlar var
onlar da burnu kaldırıyor
burun kalkınca delikler de ortada oluyor
biraz tampon çıkınca inecek, biraz alçı çıkınca
sonra da zaman geçtikçe kendiliğinden iniyor
toplamda baya iniyor yani

Son düzenleme:

cnm dediğin gibi benim baya indi...Ne kadar süre daha inecek acaba...şu an çok hafif tombul bir burnum var kalkıklığıda normal boyutlara ulaştı. Alçıdan çıktıktan sonra ne kadar küçülüyr burun? yani alçıdan çıktığı formda olur demi? sadece biraz daha şişleri iniyor değil mi? )

ne yalan söyleyeyim benim burnum hiç küçülmedi , hatta tam tersi büyüdü gibi geliyo, saldı kendini iyice
ama incelme oldu baya

Canım geçmiş olsun hadi zoru gitti azı kaldı :)) Alçıda çıktı mı tamamdır. Burun deliklerine takılma alçılısın yahuu :)

benimde 6 da bakalım nasıl olacak benim biraz ağrılarım var senin nasıldı mirabel geçti mi sanki hep böle olacakmışım gibi

Canım burnun küçük ve etli ise silikon tampon ağrı yapabilir tampon çıkınca bu şikayetin sona erecek esasında burnunda ağrı yok tamamen tamponun baskısı. Sahi ne zaman çıkacak tamponların ?? :)

yaaaa ağrın mı var korkmaya başlıorum.18inde ameliyatım var.canım resimlerin var mı?

:) Korkma yahu tamponların baskısı bahsettiği :) Çıktığında bir şeyciği kalmayacak. Hem herkeste ağrı yapmaz tampon Ayrıca herkesede takılmayabilir tampon (örnek ben:)

Canım kemer bölgesi bende belliydi ilk başlarda burnun içi iyileştiğinde dikişler vs. oturduğunda oradaki ödemlerde geçmeye başlıyor sanıyorum. Benim 2.ayımın ortalarına doğru geçmiş olabilir. Tam olarak hatırlamyorum ama benim süreç daha uzun ilerliyor :) Sen kontrol zamanı sor senin burun yapına göre ne zaman geçeceğini söyleyecektir. Rahat ol :) Tasarımındaki gibi olacak )

Son düzenleme:

Callmebaby öncelikle geçmiş olsun yeni burnunla bir ömür mutluluklar dilerim :))
Ben hep normal su kullandım yüzümü yıkarken ama zaten rahat yıkayamıyordum okyanus suyunu gün içinde fısfıslatıyordum :)) Duş alırkende çok dikkat etmiyordum normal sudan zarar geleceğini zannetmiyorum sen içini yine de temizleme ama kabuk bağlayan yaralar rahatsızlık veriyor tahmin edebiliyorum önlerden burun ucu tarafına çok dokunmadan kulak çöpüyle temizlemeni öneriririm. Doktoruna kontrole gittiğinde ilk temizliği kendisine yaptırırsın daha iyi olur :)
Ya da benm gibi kaçamak kaçamak temizlersin ama içeriye zarar verme riskin var (ben cımbızla üç dikiş ipliği koparmıştım!)

Canım tampon+alçı'dan kaynaklanıyor aşırı kalkıklık görüntüsü. Alçının altında bantlar var burnunu sabit tutyorlar rahat ol yahuu :))

Ayrıca alçılıyken ne kadar kalkık bir burun alçı sonrası o kadar güzel bir burun :))
Mutlu olmalısın dostum :)

oralet nerelerdesin yahuu :) moralim yükseldi inş güzel olur pazartesi 6 gibi çıkıcak tamponlarım mutluyum inş daha da mutlu olacağım şu tamponlrdan bi kurtulsaydım

çooook teşekkür ederiim
aynen dediğin şekilde temizliyorum zaten tamponları aldırmaya gitmeden önce başlamıştım pamuklu çubuklarla temizlik yapmaya :)) sürekli elimde çubuk didikliyorum içini zaten. dikiş koparmadım henüz :))
teşekkür ederim tekrardan :)

gerçekten kime gideceğine ne yapacağına karar vermek çok zor oluyor ama bende barış beyde karar kıldım herkes güveniyor kendisine

oraletcim masallahh sana yine doktor edasıyla tüm merak edilenleri sabırla cevaplıosuunn süpersin sen:)

:)) Tecrübeli hasta diyelim ama en sakin pimpiriksiz olanından )) Keyif alıyorum estetik konuşmaktan :)) Dışarıda normal hayatımda yapamadığımı burada yapabilmek çok keyifli :)
Daha seni göreceğiz hanfendi bakalım :))

Burada aslında ameliyat olanların öncesi sonrası sürecini yakından görüyoruz. İlk haftalardaki durumlarını alçı sonrası ve daha daha sonraki durumlarını anlatışlarını izliyoruz ne olmuş ne bitmiş hepsini görüyoruz ama kendi ameliyatlarımızda yinede pimpiriklenmekten alıkoyamıyoruz kendimizi.
Bakalım senin süreç nasıl olacak merak ediyorum :)) :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…