biraz benim ağrılarım var özellikle dişlerim çok ağrıyobiraz canım kıymetli galiba cnm tamponlar alınsın çekip koyacağım ben bile böle aynaya bakmak istemiyorum burnumun delikleri çok büyük duruyo tampondan mı acaba kızlar biraz bilginize ihtiyacım var[/QUOT
Canım tampondanmış o, benim tampon çıktı ertesi gün inmeye başladı. Aynı korkuları yaşayan biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim düzeliyor o) kalkıklığıda inmeye başladı. Barış bey zaten demişti inecek o ve sen keşke inmese diyeceksin...şişlerimde inmeye başladı. İki gün üçünde normale dönersin hiç merak etme...
çok tşk ederim cnm içimi rahatlattın sabahtan beri ayna elimde bakıp duruyorum ağlıycam nerdeysebu haberden sonra biraz yatıp dinleneyim çok çok tşk ederimm
bu arada alçının altında da bantlar var
onlar da burnu kaldırıyor
burun kalkınca delikler de ortada oluyor
biraz tampon çıkınca inecek, biraz alçı çıkınca
sonra da zaman geçtikçe kendiliğinden iniyor
toplamda baya iniyor yani
cnm dediğin gibi benim baya indi...Ne kadar süre daha inecek acaba...şu an çok hafif tombul bir burnum var kalkıklığıda normal boyutlara ulaştı. Alçıdan çıktıktan sonra ne kadar küçülüyr burun? yani alçıdan çıktığı formda olur demi? sadece biraz daha şişleri iniyor değil mi?)
Burun ameliyatımın üstünden 8 ay geçtii artık şiş filan kalmadı. Burun insanı inanılmaz değiştirebiliyor , şu anda bundan daha iyi bir burun hayal bile edemiyorum
kızlar çıktım hastaneden geldim eve hemen yazayım dedim herkese çok tşk ederim güzel dilekleriniz için.ameliyatım biraz zor geçmiş sol tarafta yamukluk varmış onunla uğraşmış barış bey burnum çok kalkık geliyo suan aynadan bakınca kocaman burun deliklerim gözüküyobarış beyle konuştuk söledim çok kalkık olmuş dedim o güzel dedi.bi an önce şu tamponlardan kurtulmak istiyorum çok korkuyorum inş aşırı kalkık olmamıştır.hastane süper çok ilgililer hiç korkmayın
benimde 6 da bakalım nasıl olacak benim biraz ağrılarım var senin nasıldı mirabel geçti mi sanki hep böle olacakmışım gibi
yaaaa ağrın mı var korkmaya başlıorum.18inde ameliyatım var.canım resimlerin var mı?
canım benim 1 ay oldu ama kemer bölgesi hala belli.
sen geçtiğini söylemiştin,seninde ilk başlarda belliymiş.
ne kadar zaman sonra geçiyor ?,ben korkuyorum hafif belli kalacak diye.
elimde ayna profile bakmaktan bi hal oldum :))
2 nisan cumartesi 1. ay kontrolüm var,Barış Beye de soracağım.
kızlar selam
ameliyat olalı 15 gün oldu. burun içinizi normal su ile temizlediniz mi hiç? banyoda fln içine su kaçtığında fln zararı olur mu? çok rahatsız hissediyorum içini temizlemek istiyorum okyanus suyu dışında su ile.
biraz benim ağrılarım var özellikle dişlerim çok ağrıyobiraz canım kıymetli galiba cnm tamponlar alınsın çekip koyacağım ben bile böle aynaya bakmak istemiyorum burnumun delikleri çok büyük duruyo tampondan mı acaba kızlar biraz bilginize ihtiyacım var
işşallaah herkes benim kadar memnun kalırsenın adına cok sevındım canım umarım hepımız sonradan senın gıbı memnunıyet yasarız
seninki de çok hoş amaaa umarım isteyen herkese nasip olsunNanikatak mutlu sana keyfini çıkar böyle miss gibi şahane burnunla :))
Canım tampon+alçı'dan kaynaklanıyor aşırı kalkıklık görüntüsü. Alçının altında bantlar var burnunu sabit tutyorlar rahat ol yahuu :))
Ayrıca alçılıyken ne kadar kalkık bir burun alçı sonrası o kadar güzel bir burun :))
Mutlu olmalısın dostum :)
Callmebaby öncelikle geçmiş olsun yeni burnunla bir ömür mutluluklar dilerim :))
Ben hep normal su kullandım yüzümü yıkarken ama zaten rahat yıkayamıyordum okyanus suyunu gün içinde fısfıslatıyordum :)) Duş alırkende çok dikkat etmiyordum normal sudan zarar geleceğini zannetmiyorum sen içini yine de temizleme ama kabuk bağlayan yaralar rahatsızlık veriyor tahmin edebiliyorum önlerden burun ucu tarafına çok dokunmadan kulak çöpüyle temizlemeni öneriririm. Doktoruna kontrole gittiğinde ilk temizliği kendisine yaptırırsın daha iyi olur :)
Ya da benm gibi kaçamak kaçamak temizlersin ama içeriye zarar verme riskin var (ben cımbızla üç dikiş ipliği koparmıştım!)
oraletcim masallahh sana yine doktor edasıyla tüm merak edilenleri sabırla cevaplıosuunn süpersin sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?