• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

çokk tşk edrim kızlar artık zorlada olsa uyuma vakti çoktan geçti uyuyayım artık gerçi yarın bol bol uyurum :) herkese ii geceler :)

canım wala hep dualrım seninle ve sizlerle.. suannda muhtemelen hazrlıklar içerisindesin sana bol sans ve güzel saglıklı bir burun diliyorum simdiden cook gecmiş olsun:21::21::21::21:

buarada arkadaslar bnmde bugün itibariyle 1 hafta sürem kaldı sanki dün gece ameliyatımı oldum cıktım okadar gercekçi bir rüya gördüm:1:
heyecanllıyım bakalım napıcam bnde..herkese güzel haftasonları simdidennnn:3::3:

Kalkıklık ne yazıkkı (üzülerek yine söylüyorum ki) zamanla iniyor. Bu yüzden bence çok isteme zaten inecek :)) Burnunu bu haliylede görmüş olursun bence keyifli bir dönüşüm süreci :) Ben alçılı resimlerinde amanda aman bir şişlik ödem hali göremedim. Benim 4.günüm çok şişti kıyaslıyorum sende gidecek fazla ödem yok gibi geliyor bana. Küçülme olmaz ;)

cnım burnumun formunu çok sevdim. eskisiyle kıyaslanamaz bile....o açıdan hiç ama hiç endişem yok ama işte hani 6 ayda ancak oturuyormuş ya burun....yani bu altı ayda sürekli ödem atarsak minicik kalır diye korkuyorum :-) Biliyorum herkes minik ve kalkık burun seviyor genelde :-) biliyorsun bende tam tersi :61:

yaklaşık bir buçuk ay önce burun ameliyatı oldum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım herkese tavsiye ediyorum sakın tereddüt edip çok düşünmeyin, gönül rahatlığyla barış beye ameliyat olabilirsiniz:3:

Mirabel geçmiş olsun canım. Sanırım ameliyatın çoktan bitmiştir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki, dilerim memnuniyetin sabırla şişliklerin inmesini bekliyeceğin her ayına dağılır ve çok mutlu olursun.. Haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.. Tekrar geçmiş olsun..

Estrabim çok teşekkür ederim cnm....bazılarınızın mesajlarını geç gördüm o yüzden gecikmeli yazıyorum....bugün 7. i günüm ve şişlerim baya indi cnm...Pazartesi alçım çıkacak, umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey...:86:

Burun ameliyatımın üstünden 8 ay geçtii artık şiş filan kalmadı. Burun insanı inanılmaz değiştirebiliyor , şu anda bundan daha iyi bir burun hayal bile edemiyorum :62:

kızlar çıktım hastaneden geldim eve hemen yazayım dedim herkese çok tşk ederim güzel dilekleriniz için.ameliyatım biraz zor geçmiş sol tarafta yamukluk varmış onunla uğraşmış barış bey burnum çok kalkık geliyo suan aynadan bakınca kocaman burun deliklerim gözüküyo :( barış beyle konuştuk söledim çok kalkık olmuş dedim o güzel dedi.bi an önce şu tamponlardan kurtulmak istiyorum çok korkuyorum inş aşırı kalkık olmamıştır.hastane süper çok ilgililer hiç korkmayın

kızlar çıktım hastaneden geldim eve hemen yazayım dedim herkese çok tşk ederim güzel dilekleriniz için.ameliyatım biraz zor geçmiş sol tarafta yamukluk varmış onunla uğraşmış barış bey burnum çok kalkık geliyo suan aynadan bakınca kocaman burun deliklerim gözüküyo :( barış beyle konuştuk söledim çok kalkık olmuş dedim o güzel dedi.bi an önce şu tamponlardan kurtulmak istiyorum çok korkuyorum inş aşırı kalkık olmamıştır.hastane süper çok ilgililer hiç korkmayın

canım çok geçmiş olsun, aramıza hoş geldin, herşey çok güzel olacak hiç merak etme ve alttaki linki açıp oku bakalım =)

burnunun kalkık olduğunu düşünenler buraya

Son düzenleme:

:-)) ameliyattan çıkan herkes önce o sendromu yaşıyor ben içeri giren herkese çok mu kalkık oldu diye sormuştum. Hemşirelerde dahil :-) hemşire dediki herkes önce öyle sanıyor...çok güzel bir burnun olacakkkkkkkkk...çok ama çok geçmiş olsun:71:

:-)) ameliyattan çıkan herkes önce o sendromu yaşıyor ben içeri giren herkese çok mu kalkık oldu diye sormuştum. Hemşirelerde dahil :-) hemşire dediki herkes önce öyle sanıyor...çok güzel bir burnun olacakkkkkkkkk...çok ama çok geçmiş olsun:71:

bende herkese aynı soruyo sordum :) bi an önce tampondan kurtulmak istiyorum senin pazartesi kaçta çıkıcak alcın cnm

:1:
bende herkese aynı soruyo sordum :) bi an önce tampondan kurtulmak istiyorum senin pazartesi kaçta çıkıcak alcın cnm

geçmiş olsuuunnnnnnnnn binlerce kere canm bnm:):) iiyisindir umarım ki öle sanıyorum:)bndeki heyecan gttikçe büyüyor.. :1: en kısa zamanda rsmlerini bekliyoruzzz

Back