Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

össlemcim süper olmuşsun,harika bi değişim ya...sen gitmişsin başka biri gelmiş sanki.ayrıca saç rengini daha da mı açtın,o da güzel olmuş:)

yok yok acele edersen alırsın malum barıs bey cok çalısıo:) ben nisanın 1i canım

çok az kalmış ne güzell bende olabilecek en yakın tarihi isticem :)) bu arada biraz ilgisiz olcak ama bişey sorcam.. çalışan arkadaşlar bu ameliyat için aldığınız 1 haftalık izin için yıllık izin falan mı kullandınız yoksa yasal olarak izin alınabiliyor mu?

geçmiş olsun canım özellikle güldüğün resim çok güzel görünüyor güle güle kullan

yasal olarak doktordan rapor alıyorsun... 10 gün vs... böylelikle maaşından kesmiyorlar...

ameliyatı hangi hastanede oldun özlemcim

yasal olarak doktordan rapor alıyorsun... 10 gün vs... böylelikle maaşından kesmiyorlar...

hmm umarım bizim gıcık işyeri kabul eder özel doktor raporunu.. özel kabul etmiyoruz diye bi huyları var.. neyse kabul etmeseler bile ben zaten sırf ameliyat olmak için yıllık izne çıkmamıştım onu kullanırım en kötü ihtimal.. :44: çok saol canım

:119::119:Beklenen gün geldi artık geri sayacak günde kalmadı sadece saatler
Ne büyük mutluluk ki aynalarda yeni bir yüz seni bekliyor olacak. :92::92::92:
Tüm pozitifliğini enejini bu sayfaya yükledin ameliyat sonrasında da yine aynı enerjiyle dolup taşacağından hiç şüphem yok :))
Biliyorum ki Barış Bey şahane bir iş çıkaracak her ameliyatta yaptığı gibi :) Kendi ameliyatımda bu kadar heyecan yaşamamıştım. Git o güzel burnu ve kanatları al dostum :))
:124::124::124::124::124::124::124:

zaman nede çabuk geçiyor... yarın 1. ayım dolucak cumartesi için randevu aldım... Bakalım ne diyicek

üst dudağı doldurmayı düşünüyorum... Onuda konuşucam Barış Beyle.. Nekadara yapıyor bileniniz var mı kızlar...

Üst dudağı konuş bakalım :)) Eğer erken demezse yaptır derse de bekle şişliklerin insin
Sana tutarı mail attım buraya yazmadım çünkü daha önce yazdıklarım hatalı çıktı yanlış bilgi vermeye korkuyorum artık :))

çok teşekkürederim ilgin içinnn... :) Şuan değil zaten heralde 3, ay kontrolünde falan yaptırırım diye düşünüyorum... Ama şöle çakma aysun kayacı dudağı istemiyorum ya ördek gibi :) burun gibi doğal yapar inşallah :))))

:)) aşkolsun öyle bir dudak çıkarmı doktorumuzun ellerinden :)) 4/4'lük yapar
sana tavsiyem müdehale etme ben çok karışmıştım bıraksam neler çıkacaktı kimbilir :)) Bu gidişimde hiç karışmayacağım. :)

ya zaten seninkine bayıldımm........ :) süper yapmış

Kızlar merhaba..

Şu mesaj sayılarını doldursam herkese yorum yapacagim.. :)
Cumartesi bende ennnnnnn son kez Bariş beyle goruşmeye gidicem, bu nasil heycandır! Ciddi ciddi sakinleştirici mi alsam diye düşünmeye başladım..
Benim fotom yok kızlar, o yüzden belki bi çogunuz hayalkırıklıgına uğrayabilir benim profile girdiginiz zaman.
Pazarteside benim icin buyuk gun! Ayni gun ameliyat olacak arkadaşlar varmı?

ay pazartasimi amelliyatın süperrrrrrrrrrrr çok heycanlısındır sen.... Hadi hayırlısı cumartesi bende görüşcem barış bey ile kaçta olucan sen :) Herşey istediğin gibi olur inşallah.... Güzel bir deneyimmiş ama eminol... ay çok heycanlı amelliyat günümü hatırladım süper bişey o heycan

Kız beni daha da cok heycanladırıyorsun :) Hayatımda böyle heycan yaşamadım ben, evlenirken bile :) sabah 10:00 da orda olacagim insllh.. Sagol guzel dileklerin icin canim..

Hadi bakalım eller havaya diyorum :))) :92::92: Yarın Mirabel arkadaşımız ameliyat olacak. Pazartesi de sen :) Pazartesi günü ben Barış Beye gideceğim eğer fırsat bulursam sana da uğrarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…