Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet önden şişliklerim var ama daha çok yeni olduğu için normal..
Çok teşekkür ederim canım, çok sevindim beğenmene gerçekten.
Bu kadar karar verme sürecinin, ameliyatın, sıkıntının stresin üstüne olumlu sonuç almaktan daha keyif verici bir şey yok..
Umarım ameliyat olacak bütün arkadaşlarımın sonuçları da süper olur ve çok mutlu olurlar.
Kizlar, karasiz kaldim!
Emre Ilhan mi, Baris Cakir mi?? Ne düsünyorsunuz?
Ben ameliyat olmadım. Yapılan resimlere göre bakarsam bence Barış Çakır daha başarılı. Büyük ihtimalle Barış Çakır'a ameliyat olmayı düşünüyorum ben de. Yakup Avşar la da görüştüm. Ancak Barış Çakır daha sıcak geldi.
:119::119:Beklenen gün geldi artık geri sayacak günde kalmadı sadece saatler
Ne büyük mutluluk ki aynalarda yeni bir yüz seni bekliyor olacak. :92::92::92:
Tüm pozitifliğini enejini bu sayfaya yükledin ameliyat sonrasında da yine aynı enerjiyle dolup taşacağından hiç şüphem yok :))
Biliyorum ki Barış Bey şahane bir iş çıkaracak her ameliyatta yaptığı gibi :) Kendi ameliyatımda bu kadar heyecan yaşamamıştım. Git o güzel burnu ve kanatları al dostum :))
:124::124::124::124::124::124::124:
canımmmmmmm yanıma geldiğin ve destek olduğun için çok teşekkür ederim...
Kızlar ameliyatım iyi geçti...Şişlik morluk yok...ağrı sızı yok....ekleyebilirsem alçılı fotoğraf ekliycem...hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..barış bey bendeki sorunları düzeltmek için baya uğraştı saolsun...sonuçları 10 gün sonra alçım çıkınca paylaşcam....
canım ben onur erol, emre ilhan, nazım çerkeş, erhan eryılmaz, teoman doğan, barış çakır, emre ilhan ile görüştüm... hepsi farklı şeyler ösyledi. ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum. ben de kemer fazla alınmı , aşırı kaviz var, ucu top gibi. aynı sanırım sorunumuz. Benim barış bey kıkırdak alınacak dedi, diğerleri karışık, kaburga diyen de var . kafaam iyice karıştı. ama gönlümden geçen barış çakır. onun hastalırnı bekliyorum. mirabel dün oldu revziyon. bakalım görüp kararımı vercem sanırım...
slm mirabel cok gecmis olsun insallah istedigin gibi olmustur
ben bu forumda yeniyim ve bende baris beye revizyon olmayi düsünüyorum
sende nasildi kikirdak falan alindimi kulakdan kaburgadan
simdiden yardimci oldugun icin tskler
slm mirabel cok gecmis olsun insallah istedigin gibi olmustur
ben bu forumda yeniyim ve bende baris beye revizyon olmayi düsünüyorum
sende nasildi kikirdak falan alindimi kulakdan kaburgadan
simdiden yardimci oldugun icin tskler
Geşmiş olsun Öslemm. Ameliyat nasıl geçt? Tamponlar çıkınca ağrıyor mu çok? Ençok tampon beni korkutuyor.
teşşekkür ederim. Bana belki kulak arkası yada kaburgadan alırım demişti ama burnumuiçindeki kıkırdak yeterli olmuş o yüzden gerek duymamış. Çok özen gösterdi saolsun. <burnumun içinde kemikte delik varmış onuda kapatmış. Revizyon gerçekten ilk ameliyattan zor oluyor. Çünkü başkasın bozduğunu yapmak kolay deği. Açtığında neyle karşılaşacağını bilmemek yani. bnim ucu çok sivri ve düşüktü. Yeniden inşa etmiş resmen. Şu an sadece bana biraz kakık gibi geliyor ama alçı ve bandaj yukarı çektiği için ve düşük burnuma alıştığım için galiba burun ucumda elmas tekniğini görebiliyorum...şimdidden aldığım tepkilerde çok olumlu...inşalah alçıdan çok güzel bir burun çıkacak..doktoruma çok güveniyorum....Herkesin burnu güzel olsun inşallah...