Isırgan otu iyi ödem söktürüyor diye biliyorum ve uygulamıştım bol bol.
Şimdi bir uzmanın ödem atmak için tavsiyelerini yazacağım :
Ananas veya ananas suyu, nar, kivi, günde iki - üç litre kadar sıvı tüketmek gerekiyor, bol miktar su (alabildiğine su diye değiştiriyorum) , özellikle tarçın ve karanfille hazırlanmış çay.
Dileyen mısır püskülü ve kiraz sapını kaynatıp suyunu içebilir.
Maydanoz suyuda ilk akla gelen ödem atmaya yardımcı kaynak fakat tadından dolayı genelde pek yanaşmaz kimse. İçine limon sıkıp içmenizi öneririm :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.
Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :)
*** Ben karışımımı anlatayım;
Zencefil, çubuk tarçın, avokado yaprağı, mısır püskülü, kiraz sapı, top karabiber, ısırgan otu, nane yaprağı, maydanoz, limon kaynatıp içiyorum harika tadı var :)
kızlar benim daha tasarımım bile yok 25 martta ameliyat oluyorum o kadar güveniyorum ki barış beye görüşmeden ameliyat tarihimi aldım
:)) Olsun güvendiğine değergönlüne göre bir tasarım ve burun diliyorum sana :))
Canım çok güzel bir kavisin var:)) Şişliklerin insin bakalım daha da hoş duracak eminim :)
Bol bol bitki çayı tüket yok olsun ödemler :)) :92::92:
Bu arada sanırım tasarımdakinden daha küçük ve kavisli bir burun yapmış sana :))) Olllallaa oturmuş resimlerini merakla bekliyorum :))
evet ama gittikçe ödemlerin inip küçülmesini umuyorum... çok şiş çünkü :) umarım iner
ben fotoğraf koydum kızlarrr eski halim barış beyin tasarımı ve benim fotoğrafım...
Arkadaşlar,
Benimde tam 1 haftam kaldıııı ! 21 martta ameliyat olacagim insllah. Bu siteye girmek kesinlikle heycanimi ennn tepelere cikariyor, kim dedi hatirlamiyorum ama heycan yapmamak icin siteye girmiyormuş, dogru karar
Sevin hanımı benmi aramam gerekiyor, yoksa kendisimi beni aricak. Aradigimda telefona kimse cevap vermiyor. Bu da beni daha cok heycanlandırıyor.. Bilgisi olan varmı??
harika olmuşinanılmaz yakışmış güle güle kullan
darısı başımaaaaa
xselin teşekkürler resimlerine baktım bence kavisi de kalkıklığı da tam kıvamında.. Nazar değmesin.. Şişliklerin indikçe daha da oturacak..
,kızlarrrrrrrrrrrrrrrr randevu aldım 26 Mart cumartesi günü gidiyorum ilk görüşmeyeee
sevin hanım ilk görüşme ücretsiz< dedi tasarım da ücretsiz olarak yapıyomuş barış bey.. resimleri hemen eklicem kızlar... daha ameliyat olmadan çok mutluyum ilk adımı attım bakalım devamı biran önce gelsin...
,
negüzellllllllll fazla birşey kalmamış... öyle öyle adım ata ata bir bakmışsın amelliyat olmuşsun ve güzel esttetik bie buruna sahipolmuşsun.. Zaman akıp geçiyor vallahi benim 1. ayım dolucak bu cuma... Cuamrteside görüşmem var... Öyle öyle geçiyor vakit.. Daha dün amelliyattan önce nasıl olucak diye tırsan ben 1 ay doldu görüşmeye gidicem :) Herşey gönlünce olsun...
bizimkilere söyleyip duruyordum ama beni fazla ciddiye almıyolardı hep bi gün gideriz diye diye geçiştirdiler beni.. akşam randevu aldığımı söyleyince vazgeçmeyeceğmi anlarlar artık :)) böyle beklerken zaman geçmiyormuş gibi geliyo ama aslında hemen geçiyoiyi dileklerin için çok teşekkür ederim biran önce benim de burnum güzel olsun...
bide bişey sorcam barış bey tasarımı hemen biz ordayken yapıyormu yoksa resim çekip görüşmeyi yapıp tasarımı sonradan mı gönderiyor?
YOK CANIM ORDAYKEN FOTOĞRAFINI ÇEKİP TASARIMI YAPIYOR... kerşılıklı görüşüyorsunuz içinize sinen taasarımıda uygulıyor...
Valla biliyormusun bendede aynısı oldu annemler pek sallamadı ben giitim görüştüm amelliyth tarihini aldım. paramıda ödedim oldum... Annemlere kalsa olmazdım yani...:92:
evet ama gittikçe ödemlerin inip küçülmesini umuyorum... çok şiş çünkü :) umarım iner
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr randevu aldım 26 Mart cumartesi günü gidiyorum ilk görüşmeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?