Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar albumumu herkese kapadım..burun resımlerımı gormek ıstıyenler arkdaslık gondersın:)) bır kac taze resım koydumm..fırından yenı cıktı hepsıı

estetik ameliyat için uzun zamandır içime sinen bir doktor arayışındaydım. buradaki bir çok doktorla ilgili mesajı da okudum ve sanırım barış beyde karar kılmak üzereyim :) ne çok seveni varmış.

estetik ameliyat için uzun zamandır içime sinen bir doktor arayışındaydım. buradaki bir çok doktorla ilgili mesajı da okudum ve sanırım barış beyde karar kılmak üzereyim :) ne çok seveni varmış.

Yazılanlardan çok burunları gör derim :) Resmen burunlar konuşuyor yahuu

herkese merhaba günler geçtikce bnde heyecanlanıyorum.. ameliyat olacaklara iyi sanslar olanlara gecmiş olsun:) herkes birbiri için dua ediyor bu süper bnde herkes ve kendim için dua ediyorum sayılı günler cabuk gecer bekleyelim bakalımm:)

Yazılanlardan çok burunları gör derim :) Resmen burunlar konuşuyor yahuu

yapılan işi görmek insanın fikrini müthiş değiştirebiliyor zaten :) sırf yazılanlar bile bu kadar etkilediğine göre bir de görünce sabredememekten korkuyorum

kacakgirl, oralet size arkadaş isteği gönderdim :) kabul ederseniz çok sevinirim.

:))) Harikasın sen son 4 gün :92::92::92:

evet canım ya, çok çabuk geçti...havada güzelleşti...Bahar gibi.. Biliyorsun kar kıyamet olursa diye çok korkuyordum çarşamba akşamı yolculuk...perşembe tahliller cuma ameliyat inşallah. bir haftadır burdan Barış beye olumlu tüm enerjileri gönderiyorum...yeteneğiyle birleşsinde, beklediğinden daha güzel bir iş çıkarsın diye ) Çakraları ona kanalize ettim anlıycan, ben evrene gönderiyorum evren ona

İstanbul çiçek açtı bugün güneş içinde ışıl ışıl seni bekliyor :)) Harika bir hafta olacak sendromsuz bir Pazartesi Günü daha yaşıyorum :)) Evrenden bana da bu yansımış olmalı :))

harika bir ameliyat olacak biz de sabırsızlıkla bekliyoruzzz evrenin tüm enerjisi sizinle canım hç merak etme

İstanbul çiçek açtı bugün güneş içinde ışıl ışıl seni bekliyor :)) Harika bir hafta olacak sendromsuz bir Pazartesi Günü daha yaşıyorum :)) Evrenden bana da bu yansımış olmalı :))

enerjine hayranım oralet harikasın :81: bugün hava gerçeken muhteşem havalar iyice ısınmadan yeni bir burun lazımmmm

Arkadaşlar,

Benimde tam 1 haftam kaldıııı ! 21 martta ameliyat olacagim insllah. Bu siteye girmek kesinlikle heycanimi ennn tepelere cikariyor, kim dedi hatirlamiyorum ama heycan yapmamak icin siteye girmiyormuş, dogru karar

Sevin hanımı benmi aramam gerekiyor, yoksa kendisimi beni aricak. Aradigimda telefona kimse cevap vermiyor. Bu da beni daha cok heycanlandırıyor.. Bilgisi olan varmı??

son görüşmeni yapmak içinse , sen ara randevunu al.Sevin Hanım çok yoğun oluyor.
Ben ne zaman arasam telefona çıktı.
sen ara arkadaşım çekinme...

son görüşmeni yapmak içinse , sen ara randevunu al.Sevin Hanım çok yoğun oluyor.
Ben ne zaman arasam telefona çıktı.
sen ara arkadaşım çekinme...

Aynen oyle, rrevvnnaakk, son gorusmem için, ve inanırmısın kafam allak pullak.. stress heycan aman allahim :) önerin için teşekkürler..

Süper Bir şey kalmamış ne mutlu san :))
Heyecan yap arkadaşım heyecan iyidir. Keşke hayatın her anı heyecan dolu olsa :))
Sevin Hanım seni arar ameliyat tarihine yakın ama sen için rahat edecekse ara. Bende bu hafta içine aldığım randevuyu öbür hafta başına erteledim aradım konuştum bugün :) Sen şansını bir kez daha dene )

Bu arada tasarımın baktım yokmuş senin eminim güzeldir Geçmiş olsun şimdiden )

ben fotoğraf koydum kızlarrr eski halim barış beyin tasarımı ve benim fotoğrafım...

Canım çok güzel bir kavisin var :)) Şişliklerin insin bakalım daha da hoş duracak eminim :)
Bol bol bitki çayı tüket yok olsun ödemler :)) :92::92:

Bu arada sanırım tasarımdakinden daha küçük ve kavisli bir burun yapmış sana :))) Olllallaa oturmuş resimlerini merakla bekliyorum :))

Son düzenleme:

oraletcim benbim de çok az kaldı ameliyata hangi bitki çaylarını önerirsin ödem için :)

kızlar benim daha tasarımım bile yok 25 martta ameliyat oluyorum o kadar güveniyorum ki barış beye görüşmeden ameliyat tarihimi aldım

oraletcim benbim de çok az kaldı ameliyata hangi bitki çaylarını önerirsin ödem için :)

Isırgan otu iyi ödem söktürüyor diye biliyorum ve uygulamıştım bol bol.

Şimdi bir uzmanın ödem atmak için tavsiyelerini yazacağım :
Ananas veya ananas suyu, nar, kivi, günde iki - üç litre kadar sıvı tüketmek gerekiyor, bol miktar su (alabildiğine su diye değiştiriyorum ) , özellikle tarçın ve karanfille hazırlanmış çay.
Dileyen mısır püskülü ve kiraz sapını kaynatıp suyunu içebilir.
Maydanoz suyuda ilk akla gelen ödem atmaya yardımcı kaynak fakat tadından dolayı genelde pek yanaşmaz kimse. İçine limon sıkıp içmenizi öneririm :))

Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :)

*** Ben karışımımı anlatayım;

Zencefil, çubuk tarçın, avokado yaprağı, mısır püskülü, kiraz sapı, top karabiber, ısırgan otu, nane yaprağı, maydanoz, limon kaynatıp içiyorum harika tadı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…