• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

son görüşmemde senin burnunu gösterdim,bayılmıştım ben senin burnuna.
Barış Beye '' kızın kendi çok güzelmiş,saç baş harika '' dedim durdum. :)))

herkes görmeli senin burnunu ...son halini koysan ne güzel olur arkadaşım :)))

koyuyorum canım :) ya ben brazcık korktum fotolarn üzernde facebookta twitterda paylaş gbi şeyler çıkıyo o yzden silmştm ama şimdi bi kaç ne ekliorum

canım alçılar için gittiğimde fotolara bakıyorduk.Seni görünce ''bu arkadaşda klüpden'' dedim.
Barış Bey '' mutsuz , moral verin arkadaşınıza ''dedi.
İnan Barış Beyin yüzünü görmeliydin üzgündü sen mutsuzsuz diye.

Canım şimdi nasılsın ? Neden mutsuzsun ? Acaba diğer arkadaşların burunlarıyla mı kendini kıyaslıyorsun ? Valla benim aklıma başka bi neden gelmiyor.

son halini gösteren fotolarını koyar mısın ? bizde görsek ...

Barış Bey beni de aradı nasılsın diye:)) her gün mail atıyorum çünkü bi gün beğeniyorum burnumu
diyorum ertesi gün çok kötüyüm diyorum daha neler nelerr ..
farklı duygular içindeyim kızlar..barış beye söz verdim 1 ay boyunca burnumu düşünmücem ilgilenmicem..böle yapıyorum 2 gündür ve kendimi daha iyi hissediyorum inanın.
resim koyucam fakat boyutu çok büyük geliyo .en kısa zamanda ayarlayıp koyucam ama sizlerde görün bakalım yorum yapın..
teşekkür ederim desteğiniz için..

Yakın bir tarihte riseoftheangel ile çay partisi yapacağız :)) Yok olsun ödemler :)
Ameliyat sonrası hepimiz hemen sonuç almak istiyoruz olmayınca bu bazen üzüyor :)
Barış Bey bana da söylemişti "mutlu olacak biraz zamana ihtiyacı var" demişti. Önce ona sonra yaptığı işlere bakarak onunda burnundan mutluyum dediği günleri göreceğime inanıyorum ben :)
Bu süreçte ben sizler gibi kendisinin yanında olacağım. :70:

oraletcim sen olmasan zaten ben depresyonda takılı kalmış halde olurdum büyük ihtimalle :))
evet ogün gelsin çabukk seninle durmadan konuşmak istiyorumm :))bir de burnumu yakından gör bakalım dediklerim doğru muymuşş:)))
ben fazla karamsar bir insanım bunu yenmeye çalışıyorum halen..ama 2 gündür daha iyiym mutluyum biraz olsun..düşünmemeye çalışıyorum işte burnumu..çevremden güzel tepkiler alıyorum ama ne bilim benim içime sinmeyen bişiyler var hala..zaaman aksın diyorum işte yine:)

oraletcim sen olmasan zaten ben depresyonda takılı kalmış halde olurdum büyük ihtimalle :))
evet ogün gelsin çabukk seninle durmadan konuşmak istiyorumm :))bir de burnumu yakından gör bakalım dediklerim doğru muymuşş:)))
ben fazla karamsar bir insanım bunu yenmeye çalışıyorum halen..ama 2 gündür daha iyiym mutluyum biraz olsun..düşünmemeye çalışıyorum işte burnumu..çevremden güzel tepkiler alıyorum ama ne bilim benim içime sinmeyen bişiyler var hala..zaaman aksın diyorum işte yine:)

Canım geçsin bakalım şu bir ay o zaman içinde biz buluşur, görüşürüz bu zamanı öne çekmek için elimden gelen gayreti göstereceğim emin olabilirsin :) Moralini bozma böyle mutlu mutlu devam et birlikte tamamlayacağız bu süreci :) :71::71:

Hem ne güzel Barış Bey her gün arıyormuş seni :)) Bende mail atayım beni de arasın güne mükemmel başlamak diye işte buna derim ben :)))) :32::32:

herkes cok güzel seyler yazmış ya.ben estetik oldum ama tekrar barış beye bi düzelttrme mi yapsam diyrum:/

Merhaba tablaa, Geçmiş yazılarını okudum ameliyatını yeni olmuşsun doktorunun dediği gibi 3.ayını bekle :) Ve bekleme sürecinde kendine stres yapma olmazsa çözüm yolu her zaman bulunur. Ama ortada bir sorun yoksa ve sen bunu takıp kendine zulmedersen sonra yine üzülürsün bu günleri hatırladıkça. Burnundaki kemer değil muhtemelen dikişlerin belirginliğidir onlarada zamanla geçer ;)
Burnunun içi şu an dikiş dolu ve yaralı azıcık sabret burnun kendini toparlasın sonra dışına yansıtacak güzelliğini. Ayrıca gemiş olsun :)

:) Bende buradaki arkadaşların desteğiyle burun ameliyatımı oldum hayran kaldığım burunların sahiplerinin uzattığı eller benim için çok değerliydi. Nasıl bir burun istediğimi bu sayfayı keşfedince anladım :) Tasarım yaptırırsan paylaş bizimle minimor bizde süreç boyunca yanında olalım :))
Daha benimde sürecim tamamlanmadığı için burada çok şey öğrenmiş oluyorum.. En yakınımdaki insanların bakışlarındaki samimiyetsizliğini görünce burada birbirini tanımayan adını bile bilmediği insanlara destek olan kişiler görünce mutlu oluyorum. Benim ameliyat sonrası sürecim başladığında en yakınımdakiler düşünmeden beni üzmek istediler, bu ameliyata karşı gelenler bir ay bile beklemeden kendileri de oldular, aslında kadınların en büyük rakibi yine kadınlardır sözü gerçek hayatta karşımızda.. Burada rekabet yok yürekten en iyi dilekler dileniyor ve beklenen yine hiç görmediği bir insan için en iyisi oluyor. O yüzden burada olduğum için mutluyum.
Bir teşekkürde benden herkese :71::71:

canım senin burun resimlerin var mı varsa görebilir miyim??

:)) Geç olsun güç olmasın be minimor :) Eğer randevu almak istiyorsan acele etmelisin çünkü 12-17 Mart tarihlerinde konferansta olacağını duydum. Haliyle randevuları dönüşünün ilk haftasında çok yoğun olacak istediğin tarihe gün alamayabilirsin. Erkenden arayıp şansını dene bakalım.
Burnum daha çok şiş be canım :) +6 ay var dedi Barış Bey kalın derili olduğum için uslu puslu bekliyorum sürecimin bitmesini :)
Göğüslerim tamamen oturdu ama her gece çektiğim resimlere bakmadan uyumuyorum :))
Rüyalarımıda süslesinler istiyorum :16:
Canım benim eskiden 34 a bile dolmazdı zaten kendi bedenimde asla sütyen giyemedim. Atlet giydiğimde atlet düz duruyordu yarım limonun yarısının yarısı kadar bir şeydi. Şu an 34 C cup. :))

geçen sene Barış Bey'e mail atmıştım aslında 1 hafta içinde bir tasarım yapıp göndermişti sağolsun ama gönderdiğim resim kaliteli ve net değildi o yüzden bişi anlaşılmıyo.. yeni resim çeker çekmez tekrar mail atıcam ama artık o kadar vakti yok sanırım :(

randevu için bugün arıyım o zaman artık ertelemek istemiyorum umarım yakalarım Barış Bey'i...

Benmi göğüsler de aynı durumda :( içi bi yumruk kadar dolgu olan 34B takıyorum zorla büyük görünsün diye.. :26:

önce şu burnu halledelim de bakalım... bnde tecrübeli fikirlerinizi merak ediyorum tasarım yaptırır yaptırmaz ilk iş size göstercem :70:

:) Bende buradaki arkadaşların desteğiyle burun ameliyatımı oldum hayran kaldığım burunların sahiplerinin uzattığı eller benim için çok değerliydi. Nasıl bir burun istediğimi bu sayfayı keşfedince anladım :) Tasarım yaptırırsan paylaş bizimle minimor bizde süreç boyunca yanında olalım :))
Daha benimde sürecim tamamlanmadığı için burada çok şey öğrenmiş oluyorum.. En yakınımdaki insanların bakışlarındaki samimiyetsizliğini görünce burada birbirini tanımayan adını bile bilmediği insanlara destek olan kişiler görünce mutlu oluyorum. Benim ameliyat sonrası sürecim başladığında en yakınımdakiler düşünmeden beni üzmek istediler, bu ameliyata karşı gelenler bir ay bile beklemeden kendileri de oldular, aslında kadınların en büyük rakibi yine kadınlardır sözü gerçek hayatta karşımızda.. Burada rekabet yok yürekten en iyi dilekler dileniyor ve beklenen yine hiç görmediği bir insan için en iyisi oluyor. O yüzden burada olduğum için mutluyum.
Bir teşekkürde benden herkese :71::71:

harikasın oralet :70: senin gibi düşünen insanların böyle internette var olması çok çok çok güzel... :81: bende inş şu sürece tam olarak girersem herşeyi tüm detaylarıyla paylaşcam.. gerçekten çok desteğe ihtiyaç duyulan bir durum... kendini değiştirmek büyük cesaret... bu cesareti gösterenler olarak birbirimize destek olmak ve isteyenlere destek olmak çok büyük mutluluk :16:

Oralet gercekten dediğin gibi ben burun ameliyatı olmaya karar verdigimi söylediğimde çok yakın çevremdekiler beni sorunlu olarak gormuslerdi ne gerek var estetik için narkoz alinirmi diyolardi birde gogus düşündüğümü söylesem herhalde beni estetik hastası arayış içerisinde vb gibi bir sürü saçma sapan şeylerle damgalarlar içlerinde,ama ben bu ameliyat fikrini ortaya attığımdan beri yok ben de liposuction mi olsam yok botox mü yaptırsam demiyolarmi kendileriyle celistiklerinin farkında değiller galiba, tv de bile estetik olan birini duyunca ay ne kötü olmuş ifadesi gitmiş deyip duruyorlar bende inadına çok yakışmış böyle kendi bedeninle meşgul olan kadınları takdir ediyorum falan diyorum iyice gıcık oluyorlar böyle giderse benim verdigim bu gazla onlar benden önce ameliyat olacaklar tabii bende o zaman bunları onlara hatırlatacağım.:1:

çevreden destek olan kimse olmuyor gerçekten... çünkü konuda uzaklar ve onlara göre "ne gerek var ki"... bence insan nasıl mutlu olacak ise öyle yaşamalı bunun için de ne gerekiyorsa yapmalı.. bir kere geliyoruz şu dünya ya istediğimiz gibi mutlu yaşayalım.. :21:

oralet, rrevvnnakk ve mabel34 teşekkür ederim resimlerinize baktım. Hepinizin burunları birbirinden güzel gerçekten.. Oralet canım senin diğer operasyonlarının sonucu da harika..

Bu arada Barış beye revizyon olan arkadaşlar bana bilgi verir misiniz??

Kıslarrr çok mutluyum, yarın alçılarım çıkıyor..
Ne kadar da çabuk geçti 8 gün, ameliyattan önce geçmez gibi geliyordu ve bu kadarcık zamanda bu kadar iyi hissedebileceğimi düşünmemiştim.
Geriye burnumu beğenmem ve alışmam kaldı:)
Yarın alçıdan sonraki fotoğraflarımı paylaşacağım, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.
Bir de bana şans dilemeyi unutmayın:66:

össlem cim mutlu paylaşımlarınıı ve güzel resimlerini bekliyorum iyi şanslar cnm:)

Kıslarrr çok mutluyum, yarın alçılarım çıkıyor..
Ne kadar da çabuk geçti 8 gün, ameliyattan önce geçmez gibi geliyordu ve bu kadarcık zamanda bu kadar iyi hissedebileceğimi düşünmemiştim.
Geriye burnumu beğenmem ve alışmam kaldı:)
Yarın alçıdan sonraki fotoğraflarımı paylaşacağım, yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.
Bir de bana şans dilemeyi unutmayın:66:

kızlarrr bi kaç gün girmesem özlüyorum hemen burayı :) şimdi baktım şöle bi foruma durumlardan haberdar oluym diye..her yeni ameliyat olanla bi kez dha mutlu oluyorum...amelyt olduğumdan beri bi gün bile pişman olmadım biliomusnz we hatta öyle güzel yorumlar duyuyorm ki ayrı bi mutlu oluyorum..çok şükür diyorum hep..dha tabi şiş özellkle önden ama gün geçtkçe dha iyi oluyo sanki ya da belki de ben öle görmek istiorum..foto eklemeyi düşünüorm istiorum ama şu paylaşım muhabbetine braz korkuyorum açıkçası ama heran ekliyeblrm...sewgilerimle...:))))

canm tebrik ediyom ne guzel ya. ben tam 4 yıldır pişmanım cok mutszm umarım baarş bey beni de mutlu edr

slm arkadşlar yine ben yeni konu açtım, başlık açtım, buraya girdim ne yaptım ne ettimse barış beyin revizyon olmuş hastalarını bulamadım. Ve ben onun revizyon olmuş hiç bir hastasını görmeme rağmen, ısrarla içimdeki sese kulak verip onunla yine bir görüşme yapmaya gidcem, randevu aldım bu ayın 26 sında yanına uçcam. Ve ona beni bu mutsuzluktan kurtaracak tek kişi onun olabileceğni söyliycem. bakalım ne diycek. Acaba ben de sizin şu mutlu camianıza katılabelecek miyim? Bana destek veriin kızlar revizyon ne zormuş ya..

slm arkadşlar yine ben yeni konu açtım, başlık açtım, buraya girdim ne yaptım ne ettimse barış beyin revizyon olmuş hastalarını bulamadım. Ve ben onun revizyon olmuş hiç bir hastasını görmeme rağmen, ısrarla içimdeki sese kulak verip onunla yine bir görüşme yapmaya gidcem, randevu aldım bu ayın 26 sında yanına uçcam. Ve ona beni bu mutsuzluktan kurtaracak tek kişi onun olabileceğni söyliycem. bakalım ne diycek. Acaba ben de sizin şu mutlu camianıza katılabelecek miyim? Bana destek veriin kızlar revizyon ne zormuş ya..

Sevgili Pinkgirl
Barış Bey le görüşmeye gittiğinde aklındaki herşeyi hiç çekinmeden söylersen seni kesinlikle doğru yönlendireceğini düşünüyorum.
Ne istediğinden emin olup tam olarak ifade edersen bu kararsızlıktan çok daha rahat kurtulursun.
Kolay kolay kimseye güvenemeyen, en ünlü doktorlarla görüşüp tam emin olamadığı için vazgeçen biri olarak Barış bey in olmayacak şeyler söyleyip seni mutsuz etmeyeceğinden eminim.
Galiba bazen bütün kafa karıştıran şeyleri bir kenara atıp sadece hissettiklerinle hareket etmen gerekiyor:61:
Sana bol şanslar şimdiden, her konuda destek isteyebilirsin.

Back