Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Senin şansın Barış Bey zaten dileğe gerek yok ) Açılış törenin hayırlı uğurlu olsun

arkdaşlar benim burun ucum top gibi,derisi kalın,delikleri büyük ve gülünce kanatları açılıo ameliyat olmak istiorum ama korkuyorum barış çakır aklımda ama yapamazsa sıyırırım.benimki zor bi ameliyat olcak galiba...

Pinkcim 26'sında saat kaçta gideceksin ?? Bir aksilik olmazsa arkadaşımın-göğüs- kontrolü olacak bende yanında olacağım. Görüşme şansımız olabilir :)
Revizyon hakikaten ince elenip sık dokunulan bir durum.. Bu konuda elimden gelen desteği veririm ben :) Barış Bey her ameliyatında olabilecek en iyi sonucu çıkarmaya bakar. Sözde değil özde çalışır.
Her şeyden önce içine sinmesi önemli. Karşılıklı anlaştıktan sonra eminim iyi bir iş çıkaracaktır. 18 Martta Mirabel arkadaşımızın ameliyatı var. Sabırsızlıkla bekliyorum olmasını. Sana fikir olur onun ameliyatı bekleyelim görelim. :))

Sevgili güloya, senin burnun söylediğin gibi derisi kalın yani bu daha sabırlı bir şekilde beklemen gerekecek sonucu böylelikle alacaksın demek oluyor.. Şu anki görüntü seni yanıltmasın hiç değilse 2-3 ay geçsin üzerinden bu sürede kendine yok yere stres yapma. Kendine ve burnuna şans tanı lütfen :)
Doktordan doktora yapılan işlemler değişir. Sürecin uzunluğunu daha iyi anlatabilmek adına
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...rili-buruna-sahip-olan-ameliyat-olan-var.html linkten yapılan yorumları okuyabilirsin. Geçmiş olsun :)

Bu arada benimde burun derim kalın, yağlı vs.vs. yani bende bekleyenler arasındayım. :)

saol canım bni aydınlattın.yarın arıyorum barış beyi.

barış beye revizyon olmuş meleklerinden biri kaçakgirl.ondan bilgi alabilirsin albümlere gir orda var resimleri )

saol canım bni aydınlattın.yarın arıyorum barış beyi.

Canım biraz zaman geçsin burnun için daha eminim bir şey görmüş değilsin. Resimlerine bakmak istedim ama listemde olmana rağmen albümünü göremedim. Senin doktorun ne diyor peki ?
Şu an şiş beklemek gerek diyordur. Bence biraz sabredip beklemen en doğrusu. Bu ameliyatlar özellikle kalın derili burunlarda daha uzun ve sabırlı bir bekleme süreci gerektiriyor. Ama her şeye rağmen keyifli :)) Sende keyfini çıkar bu sürecin

canımcım ben daha ameliyat olmadım ki.yarın randevu alıcam.bakalım görüşücez barış beylee.sana haber veririm.ama senin memişler süper burnu yaptırim sonra memişleri yaptırıcam ) sen beni masrafa sokuyosun :))

Pardon canım o zaman yorum yaptığın bir başlığı senin sandım bu saatte normal galiba :)) Yorumlarını buna göre baştan yazayım :)) Görüş bakalım Barış Bey ile :))
Göğüs benim ilgi alanım göğüs konuşmayı daha çok seviyorum tamamen oturdular çünkü :))) Soracağın bir şey varsa sıkılmadan anlatırım. :))

dur bi burnu oliiim de sonra senin başının etini yerim yine :)))

Görüşme sonuçlarını paylaşırsın :)) Benim başım kolay ağrımaz rahat ol

Kızlar ameliyatıma sayılı günler kaldı.. Dua edin çok rahat ve güzel geçsin. Heyecanlanmamak için pek fazla girmiyorum artık. Umarım ameliyattan sonra güzel resimler paylaşırım....enerjinizi bana ve Barış beye gönderin lütfennnn

Sana kalbimi gönderiyorum içi sevgi dolu :))) Barış Bey sana şahane bir burun yapacak canım hissediyorum :)) Her şey yolunda ve şahane olacak :)) Sabırsızlıkla bekliyorum senin gibi :))
Rahat ol emin ellerdesin :))

mirabelcim çok az kaldı tam bir haftaaa :)) ya kendimi senin yerine koydum bnm daha 3 haftam var ama sanki yrn olucakmışım gibi heyecan yaptım.. ama güzel tatlı bir heyecan doktorun verdiği güvenle ilgili sanırım bu.. sen ameliyat olacaksın ben ertesi sabah barış beyle yeniden görüşücem konuşucam vee sen bana örnek olacaksın burunlarımız ikimizin de sorunlu çünkü..görüşmemde seni de sorucam mirabelcim haberini alırım barış beyden :))

Sana kalbimi gönderiyorum içi sevgi dolu :))) Barış Bey sana şahane bir burun yapacak canım hissediyorum :)) Her şey yolunda ve şahane olacak :)) Sabırsızlıkla bekliyorum senin gibi :))
Rahat ol emin ellerdesin :))

tatlım çok teşekkür ederim...o güzel kalbin ve enerjin için... İyiki bu sayfayı bulmuşum..sanaldan farklı bir enerji ve samimiyet var burda...biliyorsun ben pek bir sakindim ama demekki gün yaklaşınca artıyor heyecan. gerçi bugün kendimi dışarı attım dolaştım ameliyat aklımdan çıktı...Barış beye güvenim sonsuz o açıdan hiç endişem yok..ama tabii yinede insan yüzündeki değişimi merak ediyor...Bakalım yumurtadan ne çıkacak

Canım ikimizinde burnu güzel olacak,burdaki herkes bunun kanıtı... heyecanımızda dediğin gibi tatlı heyecanlar...Bende çok güveniyorum Barış beye... 3 hafta çabuk geçiyor...Ben 12 şubatta görüştüm 18 marta gün aldım. nasıl geçti anlamadım seninde öyle olacak...Senin ameliyata inşallah burnum oturmuş olacak....hadi bakalım doktorumuza kolay gelsin

Mirabelcim umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. Tüm kalbimle sana dua edcem. Bi de bizim için de en güzel örnek olursun biz revizyon olacaklar da senden sonra kendimizi atarız barış beyin ellerine. bol şans canım..

Çok teşekkür ederim cnm...Seninle burnumuzun problemi benziyor...Barış bey en doğalını yapacaktır. Daha ameliyat olmadan alçımın çıkmasını bekliyorum Heyecan dorukta...

:) Seni hiç heyecanlı görmeyeceğim sanıyordum iyi oldu aslında hem enerjik hem heyecanlı hem pozitif üçü bir arada gibisin :)) Güzel bir burun çıkacak doktorumuza benim güvenim sonsuz :))
Bir burun omuzlara da iki kanat operasyonu her şey çok güzel olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…