• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar albümleri herkese açmak yasakmış yeni öğrendim.
istek gönderin lütfen...kusura bakmayın...

oraletcim tşk. ederim :)))

canım alçılar için gittiğimde fotolara bakıyorduk.Seni görünce ''bu arkadaşda klüpden'' dedim.
Barış Bey '' mutsuz , moral verin arkadaşınıza ''dedi.
İnan Barış Beyin yüzünü görmeliydin üzgündü sen mutsuzsuz diye.

Canım şimdi nasılsın ? Neden mutsuzsun ? Acaba diğer arkadaşların burunlarıyla mı kendini kıyaslıyorsun ? Valla benim aklıma başka bi neden gelmiyor.

son halini gösteren fotolarını koyar mısın ? bizde görsek ...

ayrıca klüpden konuştum biraz...

''Herşeyi paylaşıyoruz,ama kesinlikle reklam yapmıyoruz'' dedim.''iyi araştır diyoruz '' dedim.
Barış Bey '' sizlere inanamıyorum, çok şaşırıyorum '' dedi. :)))
Fotolarını gördüğüm arkadaşlar için ''bu da klüpden'' dedim durdum.çok komikti anlıyacağınız.

Barış Bey '' nasıl fotolar koyuyorlar'' dedi.
Ben de '' sizin gönderdikleriniz yada kendi çektiklerini koyuyorlar '' dedim.
''Bizim foto koymamız yasak ''dedi.

Barış Beyin hoşuna gitti bence :)))

Merhaba miniminimor :)

xselin cevap verecektir ben kendi adıma başlamak istedim :))

Barış Bey ameliyatlarını Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapıyor. Memorial Hastanesiyle de devam ediyordu ama tamamen bıraktı mı onu bilmiyorum. Bir değişiklik yoksa iki hastanede de yapıyor ameliyatları ama burun ameliyatlarında yoğunlukla Acıbadem Fulya.. Burun ameliyat fiyatı şu an 6 bin lira..

10 gün kadar alçıyı tutuyor Barış Bey işe istersen 6-7.gün başlarsın (şişlikler hatırı sayılır derecede inmiş oluyor çünkü) ama alçılı gitmek istemezsin diye düşünüyorum. 10 gün diyeyim. Gerek görürse alçı sonrası küçük bir bandajda yapıyor neye benzediğini merak edersen benim resimlerimde mevcut. Bende alçı 8 gün kalmıştı (araya bayram girdiği için) bu sebeple alçılı gezmeyeyim diye bandaj yapmıştı.

Morluk herkese göre değişiyor ama şu sayfada Hazirandan beri ameliyat olanları göz önüne alırsam 3 morarma durumu gördüm kalanlar sıfır morluk hatta resimlerine bakınca da görebilirsin :)
Şişlik ne yazikki yaşıyorsun 2.gün akşam başlayan şişlikler 3-4 gün kadar kalıyor sonra hızla inişe geçiyor. Bir de eğer tampon kullanılırsa (silikon tampon kullanıyor) 4.gün çıkarılma durumu var. Bu da şişlikleri indirmiş oluyor.

Barış Bey morluk olmaması için ameliyat sırasında ve sonrasında dinlendirme odasında özel işlem uyguluyor /uygulatıyor. Ameliyat sırasında buz, dinlenme odasında soğuk su /buz diye biliyorum.
Benim ameliyatımda hemşirelere kesinlikle buz istemiyorum uygulamayacaksınız demişti. Benim özel bir şey yapmama gerek kalmadı :)

Yine soracağın bir şey olursa seve seve cevap veririm /veririz ;)

bütün sorularımı cevaplamışsın çok teşekkür ederim :16: ben barış bey i araştırmaya başladığımda ameliyat ücreti 4000 di keske o zaman yaptırsaymışım :1: önümüzdeki haftasonu görüşmek için randevu almak istiyorum.. resimlerine baktım harika olmuş burnun tam bnm istediğim gibi :66: bu arada göğüs ameliyatı da olmuşsun bende inş seneye evlenirsem evlendikten hemen sonra göğüs de yaptırmayı düşünüyorum :))) ona daha zaman var diye araştırmadım ama sninki şimdi kaç beden oldu harika görünüyorlar :nazar:

arkadaşlar albümleri herkese açmak yasakmış yeni öğrendim.
istek gönderin lütfen...kusura bakmayın...

oraletcim tşk. ederim :)))

Rica ederim canım ameliyat öncesi sonrası görüntüleri albümlerde herkese paylaşma yasağı var. Kurallara uyarak paylaşımlarımıza devam etmiş oluyoruz ;)

rrevvnnakk, oralet, berf, kaçakgirl... ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi... hepinizin burnu harika olmuş çok doğal ve çok güzel :nazar::nazar::nazar: burdaki paylaşım ve destek harika :16:

umarım bnde resimlerimi sizinle paylaşabilirim artık en yaın zamanda... biran önce ameliyat olmak istiyorum bendeeee :52:

canım alçılar için gittiğimde fotolara bakıyorduk.Seni görünce ''bu arkadaşda klüpden'' dedim.
Barış Bey '' mutsuz , moral verin arkadaşınıza ''dedi.
İnan Barış Beyin yüzünü görmeliydin üzgündü sen mutsuzsuz diye.

Canım şimdi nasılsın ? Neden mutsuzsun ? Acaba diğer arkadaşların burunlarıyla mı kendini kıyaslıyorsun ? Valla benim aklıma başka bi neden gelmiyor.

son halini gösteren fotolarını koyar mısın ? bizde görsek ...

Yakın bir tarihte riseoftheangel ile çay partisi yapacağız :)) Yok olsun ödemler :)
Ameliyat sonrası hepimiz hemen sonuç almak istiyoruz olmayınca bu bazen üzüyor :)
Barış Bey bana da söylemişti "mutlu olacak biraz zamana ihtiyacı var" demişti. Önce ona sonra yaptığı işlere bakarak onunda burnundan mutluyum dediği günleri göreceğime inanıyorum ben :)
Bu süreçte ben sizler gibi kendisinin yanında olacağım. :70:

Son düzenleme:
ayrıca klüpden konuştum biraz...

''Herşeyi paylaşıyoruz,ama kesinlikle reklam yapmıyoruz'' dedim.''iyi araştır diyoruz '' dedim.
Barış Bey '' sizlere inanamıyorum, çok şaşırıyorum '' dedi. :)))
Fotolarını gördüğüm arkadaşlar için ''bu da klüpden'' dedim durdum.çok komikti anlıyacağınız.

Barış Bey '' nasıl fotolar koyuyorlar'' dedi.
Ben de '' sizin gönderdikleriniz yada kendi çektiklerini koyuyorlar '' dedim.
''Bizim foto koymamız yasak ''dedi.

Barış Beyin hoşuna gitti bence :)))

:)) Çıkardığı güzel işleri herkesin görmesi eminimki mutlu etmiştir :)
Zaten biz sussak resimler konuşsa o bile yeter :) Burun-göğüs konuşur mu ? Barış Bey konuşturuyor işte :D :71:

bütün sorularımı cevaplamışsın çok teşekkür ederim :16: ben barış bey i araştırmaya başladığımda ameliyat ücreti 4000 di keske o zaman yaptırsaymışım :1: önümüzdeki haftasonu görüşmek için randevu almak istiyorum.. resimlerine baktım harika olmuş burnun tam bnm istediğim gibi :66: bu arada göğüs ameliyatı da olmuşsun bende inş seneye evlenirsem evlendikten hemen sonra göğüs de yaptırmayı düşünüyorum :))) ona daha zaman var diye araştırmadım ama sninki şimdi kaç beden oldu harika görünüyorlar :nazar:

:)) Geç olsun güç olmasın be minimor :) Eğer randevu almak istiyorsan acele etmelisin çünkü 12-17 Mart tarihlerinde konferansta olacağını duydum. Haliyle randevuları dönüşünün ilk haftasında çok yoğun olacak istediğin tarihe gün alamayabilirsin. Erkenden arayıp şansını dene bakalım.
Burnum daha çok şiş be canım :) +6 ay var dedi Barış Bey kalın derili olduğum için uslu puslu bekliyorum sürecimin bitmesini :)
Göğüslerim tamamen oturdu ama her gece çektiğim resimlere bakmadan uyumuyorum :))
Rüyalarımıda süslesinler istiyorum :16:
Canım benim eskiden 34 a bile dolmazdı zaten kendi bedenimde asla sütyen giyemedim. Atlet giydiğimde atlet düz duruyordu yarım limonun yarısının yarısı kadar bir şeydi. Şu an 34 C cup. :))

rrevvnnakk, oralet, berf, kaçakgirl... ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi... hepinizin burnu harika olmuş çok doğal ve çok güzel :nazar::nazar::nazar: burdaki paylaşım ve destek harika :16:

umarım bnde resimlerimi sizinle paylaşabilirim artık en yaın zamanda... biran önce ameliyat olmak istiyorum bendeeee :52:

:) Bende buradaki arkadaşların desteğiyle burun ameliyatımı oldum hayran kaldığım burunların sahiplerinin uzattığı eller benim için çok değerliydi. Nasıl bir burun istediğimi bu sayfayı keşfedince anladım :) Tasarım yaptırırsan paylaş bizimle minimor bizde süreç boyunca yanında olalım :))
Daha benimde sürecim tamamlanmadığı için burada çok şey öğrenmiş oluyorum.. En yakınımdaki insanların bakışlarındaki samimiyetsizliğini görünce burada birbirini tanımayan adını bile bilmediği insanlara destek olan kişiler görünce mutlu oluyorum. Benim ameliyat sonrası sürecim başladığında en yakınımdakiler düşünmeden beni üzmek istediler, bu ameliyata karşı gelenler bir ay bile beklemeden kendileri de oldular, aslında kadınların en büyük rakibi yine kadınlardır sözü gerçek hayatta karşımızda.. Burada rekabet yok yürekten en iyi dilekler dileniyor ve beklenen yine hiç görmediği bir insan için en iyisi oluyor. O yüzden burada olduğum için mutluyum.
Bir teşekkürde benden herkese :71::71:

Yeni ameliyat olmuş tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...

rrevvnnakk ve mabel34 beni de arkadaş olarak eklerseniz resimlerinizi görmek isterim..

Bir de barış beye revizyon olan arkadaşlar resimlerinizi görmek isterim.. 3. ameliyatımı olacağım ve karar verme sürecindeyim..

oralet beni eklersen senin de resimlerini görmek isterim.. Burada ameliyat öncesi ve sonrası herkese destek olman çok içten ve güzel gerçekten..

oralet beni eklersen senin de resimlerini görmek isterim.. Burada ameliyat öncesi ve sonrası herkese destek olman çok içten ve güzel gerçekten..

Merhaba lonelyy ekledim seni :)

Daha önce aldığım burada aldığım destekleri başkalarına aktarıyorum hepsi bu :)
:91:

:) Bende buradaki arkadaşların desteğiyle burun ameliyatımı oldum hayran kaldığım burunların sahiplerinin uzattığı eller benim için çok değerliydi. Nasıl bir burun istediğimi bu sayfayı keşfedince anladım :) Tasarım yaptırırsan paylaş bizimle minimor bizde süreç boyunca yanında olalım :))
Daha benimde sürecim tamamlanmadığı için burada çok şey öğrenmiş oluyorum.. En yakınımdaki insanların bakışlarındaki samimiyetsizliğini görünce burada birbirini tanımayan adını bile bilmediği insanlara destek olan kişiler görünce mutlu oluyorum. Benim ameliyat sonrası sürecim başladığında en yakınımdakiler düşünmeden beni üzmek istediler, bu ameliyata karşı gelenler bir ay bile beklemeden kendileri de oldular, aslında kadınların en büyük rakibi yine kadınlardır sözü gerçek hayatta karşımızda.. Burada rekabet yok yürekten en iyi dilekler dileniyor ve beklenen yine hiç görmediği bir insan için en iyisi oluyor. O yüzden burada olduğum için mutluyum.

ben seni çok sevdim ya... böyle netten biraz garip geldi bana şuan ama kendimi gördüm sende nedense :81:

Daha benimde sürecim tamamlanmadığı için burada çok şey öğrenmiş oluyorum.. En yakınımdaki insanların bakışlarındaki samimiyetsizliğini görünce burada birbirini tanımayan adını bile bilmediği insanlara destek olan kişiler görünce mutlu oluyorum. Benim ameliyat sonrası sürecim başladığında en yakınımdakiler düşünmeden beni üzmek istediler, bu ameliyata karşıgelenler bir ay bile beklemeden kendileri de oldular, aslında kadınların en büyük rakibi yine kadınlardır sözü gerçek hayatta karşımızda.. Burada rekabet yok yürekten en iyi dilekler dileniyor ve beklenen yine hiç görmediği bir insan için en iyisi oluyor. O yüzden burada olduğum için mutluyum.
Oralet gercekten dediğin gibi ben burun ameliyatı olmaya karar verdigimi söylediğimde çok yakın çevremdekiler beni sorunlu olarak gormuslerdi ne gerek var estetik için narkoz alinirmi diyolardi birde gogus düşündüğümü söylesem herhalde beni estetik hastası arayış içerisinde vb gibi bir sürü saçma sapan şeylerle damgalarlar içlerinde,ama ben bu ameliyat fikrini ortaya attığımdan beri yok ben de liposuction mi olsam yok botox mü yaptırsam demiyolarmi kendileriyle celistiklerinin farkında değiller galiba, tv de bile estetik olan birini duyunca ay ne kötü olmuş ifadesi gitmiş deyip duruyorlar bende inadına çok yakışmış böyle kendi bedeninle meşgul olan kadınları takdir ediyorum falan diyorum iyice gıcık oluyorlar böyle giderse benim verdigim bu gazla onlar benden önce ameliyat olacaklar tabii bende o zaman bunları onlara hatırlatacağım.:1:

Oralet gercekten dediğin gibi ben burun ameliyatı olmaya karar verdigimi söylediğimde çok yakın çevremdekiler beni sorunlu olarak gormuslerdi ne gerek var estetik için narkoz alinirmi diyolardi birde gogus düşündüğümü söylesem herhalde beni estetik hastası arayış içerisinde vb gibi bir sürü saçma sapan şeylerle damgalarlar içlerinde,ama ben bu ameliyat fikrini ortaya attığımdan beri yok ben de liposuction mi olsam yok botox mü yaptırsam demiyolarmi kendileriyle celistiklerinin farkında değiller galiba, tv de bile estetik olan birini duyunca ay ne kötü olmuş ifadesi gitmiş deyip duruyorlar bende inadına çok yakışmış böyle kendi bedeninle meşgul olan kadınları takdir ediyorum falan diyorum iyice gıcık oluyorlar böyle giderse benim verdigim bu gazla onlar benden önce ameliyat olacaklar tabii bende o zaman bunları onlara hatırlatacağım.:1:

:) Bana daha şimdiden küçük Ajda diyorlar yahu insanın kendisini görmek istediği şekle büründürmesinin nesi kötü? Kaç günlük dünya iki gün göğüslü yaşayacağımı bilsem yine yaptırırdım.
Bir arkadaşım ısrarla burun ameliyatıma karşıydı dedim sana tek bir resim göstereceğim Dilemgiz'in önceki sonraki resmini gösterdim uzun uzun inceledi ve aynı kız olduğunu anlayınca ilk tepkisi sen beni yoldan çıkaracaksın oldu :))) Şimdi bana benimde burnumun ihtiyacı var değil mi ? diyor. Bende senin burnun gayet güzel ihtiyacı yok diyorum :D Yüz bulamıyor ki astarını istesin :)))
Sen aldırma be gsd başkalarına inan seni daha güzel ve mutlu görmemek için tüm çabaları. Seni fikirlerinden caydırıp kendileri uygulamaya başlıyor. Ben yaşadım bunu. İki arkadaşım ameliyat tarihimi iptal ettirmem için çaba sarfetti ikiside ameliyat oldu ikisi ameliyat günümde yanımda yoktu ve ben yine ameliyatlarında onların refakaçisiydim.. Şimdi ben mutluyum :) Ama onlar değil..
Göğüs konusunda yaptırabiliyorsan bu aralar yaptır derim yaza hazır hale gelirsin :) :71:

valla bende 2 sene önce bu işe kara verdim korkumdan yaptıramıyordum... ama çevremde bir çok arkadaşa gaz vredim... ozamanlarda barış beyi istiyordummm okadar paramı verili vs... diyorlardı :) onlar yaptılar amelliyatını bende geriden geldim... .. daha sonra amelliyat oldum :) şimdi doktorun kim nekadar doğal yapmış diyorlar... :) son 2 haftada amelliyat olacakların sayısı arttı.. :) kuzenimde barış beye gelmeyi düşünüyor... herkese aşılıyorum estetik olayını sanırım :10:

valla bende 2 sene önce bu işe kara verdim korkumdan yaptıramıyordum... ama çevremde bir çok arkadaşa gaz vredim... ozamanlarda barış beyi istiyordummm okadar paramı verili vs... diyorlardı :) onlar yaptılar amelliyatını bende geriden geldim... .. daha sonra amelliyat oldum :) şimdi doktorun kim nekadar doğal yapmış diyorlar... :) son 2 haftada amelliyat olacakların sayısı arttı.. :) kuzenimde barış beye gelmeyi düşünüyor... herkese aşılıyorum estetik olayını sanırım :10:

Hayal kurmanın yanı sıra gerçeğe dönüştürmek için attığın bir adım başkalarınında cesareti oluyor çoğu zaman.. Manevi ablam karşı gelmişti restleşmiştik :) Canım annem destek vermişti bana :) Şimdi ablam bir yıldır sıkı bir diyette hamilelik döneminden kalanları atıp göğüs büyütmek, lipo, karın germe vs. istiyor hatta bir ihtimal burun diyor. :) Bize zamanında destekten çok köstek olunmuş burada bir ortak nokta daha yakalamış olduk :)

Back