Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Çok teşekkür ederim canım, evet gerçekten hiç korkulacak bişey yok
Hatta ben açlığı geçtim, çok yakışıklı bi doktor geldi onu bile görüp beğendim o arada

:)))) o senin doktorun olmasın sakın :)))) anestezi etkisi hatırlamıyosan falan

Aman dikkat canım iyi korumak lazım en ufak bir çarpma bile hissedilir derecede geri dönüyor ama bir şey olmamıştır sakin ol. Daha bandajlısın :)) Korur seni

Bizim doktorumuz en yakışıklı zaten kendisine de söyledim
Ama diğeri başka doktordu, gece nöbetçisiydi pratisyen olabilir sanırım

Alemsin sen ya :) O zaman sen kontrollere o pratisyen doktora git :))))

Bu arada ameliyatın iyi kısa sürmüş :) Ameliyat sonrası keyfinde bariz bir şekilde yerinde süper :)))

Yeni ameliyat olan arkadaşlar Barış Bey artık buz uygulatmıyomuş..
Sol tarafıma uygulasam mı diye düşünüyorum ama, size uygulanmış mıydı?

Barış Bey uzun zamandır buz uygulaması yaptırmıyor. Kendisi ameliyat sırasında ve dinlendirme odasında gerekli işlemleri yaptığı için eğer uygulanmasına gerek yok derse sende uygulama.

Benim yanımda hemşireme kesinlikle buz istemiyorum demişti. Bana buz uygulanmasın demişti..

Bence yapma Barış Bey baya karşı buza.... Kızıyo buz koyanlara benim dediklerimin dışına çıkmayın diye. Karşılaştım ondan :) Bence doktorun dediklerinin dışına çıkma derim...

Canım toplam mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum
Sakıncası yoksa özel mailini bana mesaj atarsan ordan yazıyım

çoooookkk geçmiş olsun oslem_s.. bunlar senin için.. benimki de 1 ay sonra ameliyatım..ben de melek olcam ben de ben dee :))

çoooookkk geçmiş olsun oslem_s.. bunlar senin için.. benimki de 1 ay sonra ameliyatım..ben de melek olcam ben de ben dee :))

Sağol canım, darısı senin başınaa.. Çok güzel ve çok heyecanlıydı herşey, aklımda kalan bir tek kötü şey yok. Tahmin edebiliyorum çok heyecanlısındır, hiç korkma.
Yakın zamanda sen de melek olacaksın

yok cnm gitmedim daha ama gün aldım bekliyorum şu kongre olayı uzattı işi biraz.. iki ameliyat olayını ben de merak ediyorum bakalım konuşcaz tartışcaz barış beyle.. ama oturdum ben sağlıklı bi şekilde uzun uzzuuuunnn düşündüm.. dedim kendi kendime kızım şimdi senin iki ameliyata da ihtiyacın var evet.. ama burnun her zaman ortada olan bişey ve seni her gün düşündüren bişey aklına geldikçe.. ama göğsün sadece yazları bikini zamanı geliyo aklına :)) dedimm.. ve kendimi ve doktorcumu aynı ameliyatta zorlamamaya karar verdim.. ameliyatta sadece burnuma yoğunlaşsın onunla oynasın hamur gibi ona şekil versin başka şey düşünmesin :)) 20 gün rapor almayı düşünüyorum ve barış beyle konuşacağım şey şu olacak: ben burun ameliyatımdan sonraki 10-12. günlerden birinde göğüs ameliyatımı da olabilir miyim? hem alçım çıkmış olur hem de geçmiş olur zaten burnum.. göğüs için de 1 hafta yeterli dinlenmem için..diye düşündüm kendi kendimee :)):92:

İki ameliyat arası bu kadar kısa olamaz diye düşünüyorum hatta bunu vakti zamanında araştırmıştım yine araştırma konum olsun :)) Olmadı 10 Gün rapor alırsın daha sonra da göğüs ameliyatında kalan 10 günü kullanırsın :)

oraletcim kısa olmaz diyosun da sevin hn bana telefonda dedi ki.. barış bey aynı anda iki ameliyat yapmayı tercih etmiyo ama şöyle bir uygulaması var: burun oldun mesela bir gece hastanede kalıyosun ertesi gün göğüs oluyosun sonra bir gece daha hastanede kalıyorsun ve kontrollere daha sık geliyosun.. aynen böyle dedi bana.. yani bir gün sonra olabiliyosan 10 gün sonra da olabilirsin hatta sordum öyle bir uygulama narkoz olayı noluyo dedim yani 1 gün sonra zaten vücuttan narkozu tam atmamış oluyoruz dedim.. yoo birşeyi etkilemiyor sorun olmuyor böyle uygulamalarımız çok oldu dedi bana.. bilmiyorum benim aklıma pek yatmadı bu 1 gün olayı cnm ama 10 gün yattı baya baya tabii bi de barış beyin kendisiyle konuşmak lazım bu olayı belki sevin hn yanlış bişeyler de söylemiş olabilir o anda doktor deil sonuçta..

Sevin Hanım bundan önce Memorial Hastanesi'nde Barış Bey'in asistanlığını yapmıştı ve daha bir çok doktorun. Bunu söylüyorsa eminim deneyimlerinden söylemiştir Süper bence zaten dediği doğru ilk gün anesteziyi atamıyor hemen insan. Uygulamada örnekler varsa sıkıntı olmayacaktır :))
İstersen 10 gün sonra olursun o halde bak bir sorun daha çözülmüş oldu. Çok istiyordun ikisini de böylelikle bir taşla iki kuş vurulacak 20 günde

Kızlar ameliyata picama, terlik götürüyormuyuz, yoksa hastanede veriyorlar mı?

Rahat kıyafetler giyin ameliyat elbisesi veriyorlar şu steril terliklerden veriyorlar. Ben götürmemiştim yanıma ağırlık yapacak bir şey bi pudra bi ruj rahat bir tayt önden düğmeli bir hırka :)

Gözlük takamıyorsun haliyle ve lens kullanıyorsan ilk 5-8 gün kadar lenste yasak bilgine

yani mutlaka biliyordur sonuçta barış beyin yaptığı bişey olduğunu söylüyorsa bi bildiği vardır.. ama bakalım herşey barış beyle olan görüşmemde şekillencek şimdi böyle diyorum da bakarsın ertesi gün oluvermişim öbürünü de :)) narkoza doymam belki belli mi olur

burnum 6 aylık. iyi ki vermişim bu kararı. ve iyi ki doktorum barış çakır. ben oldum kutuldum darısı tüm isteyenlerin başına. yeni ameliyat olmuş arkadaşlarım varsa da geçmiş olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…