Sevgili mirabelciğim kusura bakma sana geçikmeli yazıyorum özür dilerim aslında hemen hemen her gün formu okuyorum belki gün de bir kaç kez fırsat oldukça okuyorum ama bazen mesaj yazmak konusunda inanılmaz tembellik yapıyorum bu yüzden senden bi de ameliyat olup sonuç bekleyen ve ameliyat olan ve olacak arkadaşlara çok başarılar diliyorum. Mesela bu hafta oslemm arkadaşımız ameliyat oldu geçen hafta hastanede oraletle beraber ziyerete gittiğimiz revnak arkadaşımızın alçısı açılacak pazartesi onu bende oraletle ve herkes gibi heyecanlı mutlulukla bekliyorum bu arada berfin alçısı erken açılmış ve müthiş burnunun resimlerini gördüm çok sevindim.Senin tabirinde herkes sırayla barış çakırın meleği oluyor darısı senin ve benim ve tüm olacak tüm arkadaşların başına .Zaten senin yorumun gayet normaldi...anormal olan o yoruma yapılan gereksiz tepkilerdi ve Barış beye yapılan haksız yorumlardı...Neyse meyve veren ağaç taşlanır diyerek noktayı koyalım ;-) Ben 18 martta Barış beye gözü kapalı ameliyat olacağım ) Sizlerin duaları ve Barış beyin maharetli elleriyle inşallah güzel bir sonuç olacak.......Senin içinde hayırlısını diliyorum. İyi niyetli herkese iyi niyetlerimi gönderiyorum