• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

yani mutlaka biliyordur sonuçta barış beyin yaptığı bişey olduğunu söylüyorsa bi bildiği vardır.. ama bakalım herşey barış beyle olan görüşmemde şekillencek şimdi böyle diyorum da bakarsın ertesi gün oluvermişim öbürünü de :)) narkoza doymam belki belli mi olur :P

İsauracığım sana mail attım aynen Sevin Hanım'ın dediği gibi ;) Sen bunu bilerek görüşmüş olursun. :92:

burnum 6 aylık. :46: iyi ki vermişim bu kararı. ve iyi ki doktorum barış çakır. (: ben oldum kutuldum darısı tüm isteyenlerin başına. :7: yeni ameliyat olmuş arkadaşlarım varsa da geçmiş olsun diyorum.

Merhaba xeynus :92: kanatlarını alıpta gelmişsin doktorumuzun yanından :))
Biz aynı zamanda ameliyat olduk yanılmıyorsam :70:

orelet aynen dediğin gibi oldu. o kadar güler yüzlü ki barış bey moralimi yükseltiyo her gidişimde. (: yeni yeri de çok güzel olmuş. 4 günlük ve 10. gününde alçısını çıkarmaya gelmiş hastalar vardı bekleme salonunda. herkes mutlu herkes heyecanlı beni de etkiledi tabi.(:

Son düzenleme:
Yoldan geçerken yüzüne alçı koymuşlar gibisin :) Ameliyat olduğuna inanmak hala çok güç. :D
Hani zaten ağrı sızı olmuyor ama ben senin kadar konuşkan değildim. Maşallah :nazar: diyeyim aynen böyle güzel bitir sürecini senin gibi var mı bir tane daha merak ediyorum :))
Alçınını ne zaman çıkaracaklar canım ? 10.gün mü?

alçım pazartesi 18:30 'da çıkacak.Aynı zamanda burun kanatlarının altındaki dikişler alınacak.
nasıl bi burun çıkacak bakalım,çok heyecanlıyım.

Yeni ameliyat olan arkadaşlar Barış Bey artık buz uygulatmıyomuş..
Sol tarafıma uygulasam mı diye düşünüyorum ama, size uygulanmış mıydı?

yüzüm yanıyor diye ben uygulamıştım,hatta faydası oldu rahatladım.Fakat Barış bey kızdı bana :))
niye beni dinlemedin diye...

BUZ UYGULAMASI YAPMAYIN ARKADAŞLAR...

Merhaba arkadaşlar. Bugün ben de Barış bey le görüştüm. Burun estetiği ile ilgili. Ancak önden görmeden karar vermek çok zor. Sizlerden ameliyat Barış bey ameliyat olup da memnun olmayan var mı? Bir de çene ameliyatı da yapalım dedi. Barış beye çene ameliyatı yaptıran var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. Bugün ben de Barış bey le görüştüm. Burun estetiği ile ilgili. Ancak önden görmeden karar vermek çok zor. Sizlerden ameliyat Barış bey ameliyat olup da memnun olmayan var mı? Bir de çene ameliyatı da yapalım dedi. Barış beye çene ameliyatı yaptıran var mı acaba?

oraletcim kısa olmaz diyosun da sevin hn bana telefonda dedi ki.. barış bey aynı anda iki ameliyat yapmayı tercih etmiyo ama şöyle bir uygulaması var: burun oldun mesela bir gece hastanede kalıyosun ertesi gün göğüs oluyosun sonra bir gece daha hastanede kalıyorsun ve kontrollere daha sık geliyosun.. aynen böyle dedi bana.. yani bir gün sonra olabiliyosan 10 gün sonra da olabilirsin :32: hatta sordum öyle bir uygulama narkoz olayı noluyo dedim yani 1 gün sonra zaten vücuttan narkozu tam atmamış oluyoruz dedim.. yoo birşeyi etkilemiyor sorun olmuyor böyle uygulamalarımız çok oldu dedi bana.. bilmiyorum benim aklıma pek yatmadı bu 1 gün olayı cnm ama 10 gün yattı baya baya :51: tabii bi de barış beyin kendisiyle konuşmak lazım bu olayı belki sevin hn yanlış bişeyler de söylemiş olabilir o anda doktor deil sonuçta..

Canım Barış Beyin perşembe günü sabah yaptığı ameliyat iki ameliyattı, burun ve göğüs..
Sen konuş bir daha tabi de, bilgin olsun.

orelet aynen dediğin gibi oldu. o kadar güler yüzlü ki barış bey moralimi yükseltiyo her gidişimde. (: yeni yeri de çok güzel olmuş. 4 günlük ve 10. gününde alçısını çıkarmaya gelmiş hastalar vardı bekleme salonunda. herkes mutlu herkes heyecanlı beni de etkiledi tabi.(:

:)) Öyledir doktorumuz ben gittiğimde gözümdeki lensten tırnağımdaki ojeye kadar yorum yapmasını istemiştim. Şu şöyle bu böyle olmalı demişti. Bir çok arkadaşım kaşlarını nasıl almaları gerektiğini danışacaklarını söylemişti ben bir yıldır gidiyorum ve her seferinde unutuyorum :))
Senin dediğin gibi bende her gidişimde bir ay yetecek kadar moral depolamış oluyorum :D
Yeni yerine yeni resimler koymuşlar çok güzel olmuş :)) Alçıların çıkması açılış töreni heyecanı yaşatıyor :)) Şu mutluluğa paha biçilebilir mi ? :))

Merhaba mathmazel :) Barış Bey burnun önden görüntüsüne ve özellikle burun deliklerine çok özenerek yapıyor ameliyatlarını bu yüzden burada önden görebileceğin güzel çok model var :) Ameliyat oldum diyen herkese yaz hepsindeki abartısız güzelliği kendin gör :))
xeynus dün yüklediğiği resimlerde var mesela taze taze bende de ekli olabilir yoksa yüklerim.
Ben Barış Bey'e bir göğüs bir burun ameliyatı oldum. Bir dudak dolgusu bir de botox yaptırdım :)
Kendimi bu kadar iyi ve emin ellerde hissedemezdim özetle memnunum süper mutluyum :)

Çene ameliyatından bahsettiyse gerek görmüştür çene ameliyatı değilde çeneye dolgu yaptıran kişileri görmüştüm ama onlar buraya üye değildi kontrole gittiğimde karşılaştığım kişilerdi ve söylemeseler hayatta çene dolgusu olduğunu anlayamazdım :)
Kusursuz işçilik diye buna derim ben :)

Canım Barış Beyin perşembe günü sabah yaptığı ameliyat iki ameliyattı, burun ve göğüs..

Canım ameliyat ettiği burun kolay olabilir ama göğüsle birlikte çok uzun sürmemiştir.

Benim 5,5 saati geçkindi burun ameliyatım 3 saatte göğüs sürmüştü eğer ikisini aynı anda olsaydım süre çok çok uzun olurdu. :))

Zaten bana senin burnun zor diyordu muhtemelen ikisini bir yapmazdı ben de istemiş olsaydım.. :)

herkese yeniden merhaba derslerim nedeniyle uzuuun süredir takip edemiyorum..sömestrda amelyt olmayı istemiştim ama bazı sebeplerden dolayı olmadı..buarada ameliyat olmus herkese cokcok gecmiş olsun :) benim durum epeeey karıstı okulum var ama ben biran önce amelyt olmak istiyorum normale dönmem nekadar sürer o konuda biraz süpheliyim cok kararsıızım cooook:( umarım bnde burda en yakın zamanda güzel heyecanlarımı paylasırım sizlerle ekleme talebi gönderdigim arkadaslarım eklerse cok memnun olurum merak ediyorum.. hepinizeee sevgilerrr:):3:

cnm göğüs büyütme ameliyatları standart çok fazla yormuyor hatta o kolay demişti bana da burnum benim baya bi sorunlu sanırım iç taraf.. yani kesin bir dille reddetmedi aynı anda olmaz diye ama önermem dedi.. doktorun da önermem dediği bişeyi zorlamak istemiyorum ben vardır bir bildiği diye düşünüyorum..acelem yok ertesi gün bile olabiliyomuşuz diğerini..yeter ki doktorum ameliyat esnasında rahat olsun strese girmesin ve sanatını daha güzel icra edebilsin :))

eet kızlar bugn alcım cıktı ama tekrar bandajlar takıldı o arada resımler cekıldı veeeeeeeeeee bn onları koydum bilginize :)

berfcim çok güzel görünüyor,özellikle önden bakınca yüz hatlarındaki o keskin ifade gitmiş,çok yumuşak bir ifade gelmiş.üst kısımdaki şişlerde inince düşünemiyorum bile...çok doğal ve güzel...

eet kızlar bugn alcım cıktı ama tekrar bandajlar takıldı o arada resımler cekıldı veeeeeeeeeee bn onları koydum bilginize :)

Berfciğim maşallah çok güzel Barış Bey'in eline sağlık tasarımın aynısını yapmış eline sağlık,güle güle kullan zamanla çok daha güzel olacak gözün aydın canım

Berfciğim maşallah çok güzel Barış Bey'in eline sağlık tasarımın aynısını yapmış eline sağlık,güle güle kullan zamanla çok daha güzel olacak gözün aydın canım

eet cnm kendiside yaptıgını cok begendi bandajımı şimdi taktıgım bandajımı imzaladı :) zatn 8 günlük oldugu için daha cok incek baya bi şiş :)

8.günde yolda es kaza karşılaşsak ben alışkanlık burnuna bakıp ışıkların muntazamlığını görüp bu burun doğal AMELİYATSIZ derdim :)) Maşallah yahu :nazar::nazar: Melek güle güle kullan burnunu.
Burun sırtı, muntazam kalkıklık, burun ucu güzelliği, elmas tekniği hepsi başarılı ne de olsa Barış Çakır farkı ;) :71:

eet cnm kendiside yaptıgını cok begendi bandajımı şimdi taktıgım bandajımı imzaladı :) zatn 8 günlük oldugu için daha cok incek baya bi şiş :)

:)) Süper o bandajı atma çok kıymetli ve tabi burnunda :)) Sihirli eller değdi :)) :65::71:

Şu imza olayı beni çok imrendiriyor bende dudaklarımı yaptırdığımda imzalatayım :D

Back