Kızlar epeydir forumda burun estetği konusunda yazılanları okuyorum. Bugüne kadar Barış çakır hastalarından başka bir doktor için o güzel yapamaz, o beceremez, kötüdür gibi yorumlara rastlamadım. ama biraz önce başka bir sayfada Barış Çakır hakkında okuduklarım beni hayrete düşürdü.( çok sık rastladığım için yazıyorum ) O revizyon yapamaz türünden garip garip şeyler okudum ve benim gittiğim görüştüğüm, yaptığı işleri canlı canlı gördüğüm doktorla orada bahsedilen doktor aynı insan mı inanamadım... Bu nasıl bir karalama ve bariz bir kötüleme...Bir kere bu forumda o yapamaz edemez demek bilmiyorum ama kimin haddine düşmüştür. İnsanların kafasını bu derecede karıştırmaya çalışmak ve bunca zaman bir mesleğe emek vermiş, eğitimini almış, yaptığı işlerle kendini ispatlamış bir doktor hakkında bu şekilde konuşmak bana hiç ama hiç etik gelmedi. Eleştirmek ve karalamak arasında bir çizgi olmalı ve bana göre bu çizginin ötesine geçmek yapılan işlere ve emeğe saygısızlık olur. Ben adı sıkça geçen x doktorun yaptığı burunları hiç ama hiç beğenmiyorum, bu bana "o yapamaz edemez" deme hakkını verir mi? Onun emeğine ve yaptığı işleri beğenenlere haksızlık olmaz mı?
Ben Revizyon olacağım ve bu demek oluyor ki burnumdan memnun değilim. Ve benim burnum bu forumda adı çok sık geçen bir doktor tarafından 10 yıl önce yapıldı. Ama bir kere bile adını zikretip o yapamaz edemez demedim. Bana o doktor hakkında soru soran arkadaşlara da burnumdan memnun olmadığımı, ama bunun o doktorun kötü olduğu yada yapamayacağı anlamına gelmediğini belirttim hep. Bana göre karar vermeyin gidin görüşün yaptığı işleri görün dedim en fazla..Bence olması gereken budur... ( Denizciğim senin üzerinden yazıyorum çünkü o forumda sana haksızılık yapıldığını düşünüyorum, konu kapatıldığı için orada yorum yapamadım ve şiştim