Canım benim, çok tatlısın. Senin ve bu forumdaki arkadaşların enerjisini ve iyi niyetini taaa Ankaralar'dan hissediyorum. Bir forumda böyle samimi böyle içten insanlarla karşılaşacağım aklıma bile gelmezdi. Sizlere Barış beyin melekleri diye isim takmamdaki en büyük sebepte bu oldu zaten. Gerçekten meleksiniz. Sizleri barış beyi araştırırken buldum, Barış beyide sizlerle sohbet ederken O yüzden çok şanslıyım...dediğin gibi çok heyecanlıyım ama tatlı bir heyecan bu, çünkü içim çok ama çok rahat. Doktorumun elinden gelenin en iyisini yapacağını ve işinin ehli olduğunu bilmenin rahatlığı bu...Benim kuvvetli inancım ve Barış beyin maharetli elleriyle herşey çok güzel olacak....Ameliyat olacak arkadaşlarıma da burdan bunu öneriyorum. En iyisini bulun ve ona inanın. Pozitif enerji çok önemli...Olumsuz bir kelimeyi veya aksilik ihtimalini aklınızdan bile geçirmeyin. Herşey güzel olacak diye başlamak, güzellikleri çağırmanın ilk adımı...Çağırdıktan sonra gelmemesi içinde hiç bir sebeb yok...
sevgili mirabel revizyon olacak biri olarak sendeki bu pozitifliğe bayıldım. inan bana ben şu an dünyanın en mutsuz ve karamsar insanı gibiyim desem yeridir. ve ilginç bir şekilde elim kk den doktorları seçerken direk buraya kayıyor. Bu barış çakırın nasıl bir enerjisi ve şefkati var anlamadım. sanki bana da onun sıcak gülüşü hayat verecek gibi geliyo. ama ne biliyim bana yapacakları sanki diğer doktorlara göre az olduğu için mi ne içime sinmiyo. ama bu barış beyin melekleri dünyasına beni de dahil etmenizi ve bu durmdan kurtulmam için yardımınızı istiyorum. özellikle oralete teşekkürler bitmeyen bi enerjiyle yardımcı olmaya çalışıyo bana bu arada mirabel hala sana ulaşamıyom yaaa