Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

sevgili mirabel revizyon olacak biri olarak sendeki bu pozitifliğe bayıldım. inan bana ben şu an dünyanın en mutsuz ve karamsar insanı gibiyim desem yeridir. ve ilginç bir şekilde elim kk den doktorları seçerken direk buraya kayıyor. Bu barış çakırın nasıl bir enerjisi ve şefkati var anlamadım. sanki bana da onun sıcak gülüşü hayat verecek gibi geliyo. ama ne biliyim bana yapacakları sanki diğer doktorlara göre az olduğu için mi ne içime sinmiyo. ama bu barış beyin melekleri dünyasına beni de dahil etmenizi ve bu durmdan kurtulmam için yardımınızı istiyorum. özellikle oralete teşekkürler bitmeyen bi enerjiyle yardımcı olmaya çalışıyo bana bu arada mirabel hala sana ulaşamıyom yaaa

Canım karamsar olma çözümsüz hiç bir şey yoktur. Hislerine güven. Elin buraya kayıyorsa vardır bunda bir hayır...Yapacaklarının az olması sonucun güzel olmayacağı anlamına gelmez. Barış bey banada öyle şunu yaparım bunu yaparım harika olur gibi bir şey demedi. Elimden gelenin en iyisini yaparım dedi. Ve yapacağını çok iyi biliyorum. Ama anladığım kadarıyla senin kafan hala karışık. O yüzden iyi düşünüp karar vermen gerek. Msn konusunda bende ekli görünüyorsun ama hep çevrimdışısın anlamadım niye...yeniden göndermeyi deniyorum bu kişi sizde zaten ekli diyor...anlamadım

Canım ameliyat acı bademde olacak. Seni görmek benide çok sevindirir. Eğer uygun olursan ve zahmet olmazsa muhakkak beklerim. Enerjilerimizle birlikte hastaneyi uçururuz Sadece ameliyat kaçta haberim yok...Randevuyu alırken galiba sabah demişti Sevin hanım. Öğleden sonra olsaydım keşke...Üsküdarda kalacağım sabah 7 de nasıl hastanede olunur yada olunur mu acaba İnan ameliyattan çok istanbul trafiği beni korkutuyor :86: Şimdiden kaçta çıksam kaçta vapura binerim gibi hesaplar yapıyorum. Allah akıl fikir versin bana...Hatta haberlerde istanbula kar geliyoru duyunca, fırtına filan denince allah dedim vapur seferleri iptal mı olur, yollar buz tutarsa nasıl gideriz..ya yetişemezsem gibi komik komik düşünceler sardı... Ameliyat için pozitifimde yollar beni geriyor...Dönüşümü bile düşünüyorum alçımla vapura bincem ya onun kaygısı bile aldı şimdidien :86:

Rica ederim yahu benim yapımda bol portakal var enerjimi oradan alıyorum ben :))
Aklıma takıldı yazayım istedim şimdi iki doktor kaburgayı açarım iki doktor kulaktan alırım diyor kıkırdağı. Sen kaburga ve kulak bölümlerine takılmıştın birazda.. Alınacak olan parça kıkırdak nereden alınırsa alınsın. O yüzden kaburga veya kulak diye kendini sıkma sen diğer işlemlere odaklan :))
Sonuçta kulak yeterli gelmezse kaburgadan alırlar kıkırdağı o ameliyat sırasında yapılacak işlem. Sen içine hangisi siniyorsa ona git. Doktorun kim olursa olsun biz yine sana destek oluruz bunu da unutma :) Kalbimiz seninle :))

Kesinlikle iki enerjiyi birleştirmek gerek :)) Ameliyat gününde bir aksilik çıkmazsa notumu aldım yanındayım. Saat mühim değil sen nasılsa o gün oradasın bende ilk fırsatta oradayım
Sabah ameliyatları iyidir değiştirme erken çıkarsın yola olur biter. İstanbul'da gün erken başlar rahat gidersin bence :)) Günün yaklaşsın o zaman hava durumuna vapur saatlerine kadar bakarız canım :)

Kızlar öncelikle ameliyat öncesi ve sonrası verdiğiniz destek, moral ve arkadaşlığınız için çok çok teşekkür ediyorum.
Ben de melek oldum artık, dün öğleden sonra girdim ameliyata, 3.5 saat sürmüş.
Tabi ben hiçbişey hatırlamıyorum
Hatırladığım tek şey, çok güzel birhastane ortamı, bir de dünyanın en tatlı doktoru Barış Bey..
Hiç heyecan ve korku yaşamadım, o kadar güvenerek ve inanarak girdim ki ameliyata.
Kemiğim çok inatçıymış bir de burun ucumda kıkırdak varmış meğer, Barış bey i çok zorlamışım yani.
Ama şu anda çok çok iyiyim
Sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.
Kafasında soru işareti olan arkadaşlara da sonrasında ne kadar doğru bir karar verdiklerini anlayacaklarını söylemek istiyorum.
Herkesi çok çok öpüyorum.

ameliyat olduğum günü saymazsak bugün tam bi aylık oldu burnum :)) barış bey'i de arıcam bugn randevu alıcam :)

osslem_s çok geçmiş olsun.......... NAIL BİR MUTLULUK HEYCANDIR ŞİMDİ... İşin en zor kısmını atlattın Gerisi geçiyor... Benim 2, haftam oldu bile

Kızlar şu burundaki bant nezaman çıkartıcam... pazartesi akşamı yapıştırdı bantları.. Çıkartmak istiyorum artık

Barış Çakır Meleği seni görmek ne güzel hayırlı olsun :)) "güzel burunlu günler" dilerim :))

ameliyat olduğum günü saymazsak bugün tam bi aylık oldu burnum :)) barış bey'i de arıcam bugn randevu alıcam :)

Ne çabuk 1 ay doldu :)) Yeni halinin resimlerini çekerse görmek isterim :)

Kesin bir dille herkesin görmesi gerekir diyorum :))

Canım 2.haftandasın Pazartesi bant takıldıysa artık çıkarabilirsin diye düşünüyorum :)
Barış Bey kaçıncı gün çıkarabilirsin dedi? Ara bence sor çıkar derse dikkatlice çıkarırsın bence çıkabilir artık :) Muhtemelen akşamına çıkar diyebilir bende 8.gün alçı 13.gün bantlar çıkmıştı..

Harika!! Ağrın sızın morarman var mı? Burnunu merak ediyorsundur şimdi. Bizde ediyoruz... On gün zor geçer Hayırlısıyla alçın çıksın senin burnunuda kutlarız...Barış Çakır meleklerine bir yenisi daha eklendi...Sıradakiler heyecanla bekliyor...Çok geçmiş olsun...

Ne güzel ameliyatı oldun, alçın çıktı geriye bir burun bantları kaldı Altından çok güzel bir burun çıkacak, görmeden söyleyebiliriz...Darısı bizim başımıza...Bantların çıkınca güzel güzel fotoğraflarını eklersin artık. Geçtide gitti maşallah )

Oraletciğim ne diyorsun bu işe, herkes birer birer Barış Çakır meleği oluyor, bence sen bir Barış ve melekleri diye bir dernek kur

Oraletciğim ne diyorsun bu işe, herkes birer birer Barış Çakır meleği oluyor, bence sen bir Barış ve melekleri diye bir dernek kur

:)) o kadar çok güzel burun varki başkanlık için arbede yaşarız Göğüs farkıyla birinci gelir miyim bilemiyorum Bizim mutluluğumuz ve pozitif enerjimiz zaten başlı başına bir çatı :)

Şaka bir yana mutlu güzel sonuçlar görmek gerçekten keyif veriyor bana :) Güzel burun /göğüs sonuçları görmek benim için işin normali oldu :))

Daha kendi resimlerimi çektirmeye gidemedim hatta randevu alamadım!! İş kendime gelince çok ağırdan alıyorum galiba :)

Hiç ağrım sızım olmadı
Sol burun ucumda çok kıkırdak varmış, o taraf biraz daha morardı ve şişti.
Sağ tarafımda nerdeyse hiç morluk yok, biraz şiş var.
Ameliyattan çıktım, direkt karnım aç dedim yani düşünün
Bir an önce alçım çıksın resimlerimi koyacağım zaten, çok merak ediyorum

terar geçmiş olsunnnnnnnn Güzel burunlulara hoşgeldin... Bende aynı tepkiyi vermiştim buarada.... Açım ben dedim Bukadar rahat olucağını biseydim daha önceen amelliyat olurdum... 2 sene beklemezdim diye düşünüyorum Neyse sonunda güzel burunlarımıza kavuştuk

Çok teşekkür ederim canım, evet gerçekten hiç korkulacak bişey yok
Hatta ben açlığı geçtim, çok yakışıklı bi doktor geldi onu bile görüp beğendim o arada

kızlar ya arkadaşımın eli burnuma çarpdı elinde çanta sızladı biraz... ama ağrıyo... çok şiddetli değildi ama hafifte değildi yani.... bişi olmamıştır umarm ya sızlıyı arada arı yapıo :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…