Canım benim, çok tatlısın. Senin ve bu forumdaki arkadaşların enerjisini ve iyi niyetini taaa Ankaralar'dan hissediyorum. Bir forumda böyle samimi böyle içten insanlarla karşılaşacağım aklıma bile gelmezdi. Sizlere Barış beyin melekleri diye isim takmamdaki en büyük sebepte bu oldu zaten. Gerçekten meleksiniz. Sizleri barış beyi araştırırken buldum, Barış beyide sizlerle sohbet ederkenO yüzden çok şanslıyım...dediğin gibi çok heyecanlıyım ama tatlı bir heyecan bu, çünkü içim çok ama çok rahat. Doktorumun elinden gelenin en iyisini yapacağını ve işinin ehli olduğunu bilmenin rahatlığı bu...Benim kuvvetli inancım ve Barış beyin maharetli elleriyle herşey çok güzel olacak....Ameliyat olacak arkadaşlarıma da burdan bunu öneriyorum. En iyisini bulun ve ona inanın. Pozitif enerji çok önemli...Olumsuz bir kelimeyi veya aksilik ihtimalini aklınızdan bile geçirmeyin. Herşey güzel olacak diye başlamak, güzellikleri çağırmanın ilk adımı...Çağırdıktan sonra gelmemesi içinde hiç bir sebeb yok...
sevgili mirabel revizyon olacak biri olarak sendeki bu pozitifliğe bayıldım. inan bana ben şu an dünyanın en mutsuz ve karamsar insanı gibiyim desem yeridir. ve ilginç bir şekilde elim kk den doktorları seçerken direk buraya kayıyor. Bu barış çakırın nasıl bir enerjisi ve şefkati var anlamadım. sanki bana da onun sıcak gülüşü hayat verecek gibi geliyo. ama ne biliyim bana yapacakları sanki diğer doktorlara göre az olduğu için mi ne içime sinmiyo. ama bu barış beyin melekleri dünyasına beni de dahil etmenizi ve bu durmdan kurtulmam için yardımınızı istiyorum. özellikle oralete teşekkürler bitmeyen bi enerjiyle yardımcı olmaya çalışıyo bana bu arada mirabel hala sana ulaşamıyom yaaa
:)) O halde Ankara'ya selam olsun yahu :))Ameliyat sonuçlarında bu heyecanı mutluluğu pekiştirecek buna inanıyorum. Enerji söylemine katılıyorum mesela Barış Bey bana "en pozitif hastam" der. Sen bu konuda beni sollarsın garanti ) Ama hayatımın her alanında pozitif olan bir insan değildim ben, eğer bir işi Barış Bey yapıyorsa ona sonuna kadar güveniyorum. Sağolsun hiç güvenim boşa çıkmadı. Her şeyin bir vakti var biraz sabır dedi bekledim. Göğüste mutluluğum tavan yaptı. Burun için +6 ay daha dedi acelem yok beklerim dedim :)) Esasında ben burun ameliyatını bu aralar anca yaptırabilirdim şu an zaten 6 ay öndeyim :)) Finale ne kadar yakın o kadar iyi :))
Ameliyat gününde yanında olup bu enerjiyi hissetmek istiyorum. Ameliyat olacağın hastaneyi belli olduğunda yazarsın bana :):92:
Bu arada ben gittiğimde sormayı unuttum Barış Bey artık Memorial'de ameliyat yapmıyor mu ? Tamamen bıraktı mı, bilgisi olan var mı ? (Orası bana daha yakın o yüzden soruyorum)
sevgili mirabel revizyon olacak biri olarak sendeki bu pozitifliğe bayıldım. inan bana ben şu an dünyanın en mutsuz ve karamsar insanı gibiyim desem yeridir. ve ilginç bir şekilde elim kk den doktorları seçerken direk buraya kayıyor. Bu barış çakırın nasıl bir enerjisi ve şefkati var anlamadım. sanki bana da onun sıcak gülüşü hayat verecek gibi geliyo. ama ne biliyim bana yapacakları sanki diğer doktorlara göre az olduğu için mi ne içime sinmiyo. ama bu barış beyin melekleri dünyasına beni de dahil etmenizi ve bu durmdan kurtulmam için yardımınızı istiyorum. özellikle oralete teşekkürler bitmeyen bi enerjiyle yardımcı olmaya çalışıyo bana bu arada mirabel hala sana ulaşamıyom yaaa
Canım ameliyat acı bademde olacak. Seni görmek benide çok sevindirir. Eğer uygun olursan ve zahmet olmazsa muhakkak beklerim. Enerjilerimizle birlikte hastaneyi uçururuzSadece ameliyat kaçta haberim yok...Randevuyu alırken galiba sabah demişti Sevin hanım. Öğleden sonra olsaydım keşke...Üsküdarda kalacağım sabah 7 de nasıl hastanede olunur yada olunur mu acaba İnan ameliyattan çok istanbul trafiği beni korkutuyor :86: Şimdiden kaçta çıksam kaçta vapura binerim gibi hesaplar yapıyorum. Allah akıl fikir versin bana...Hatta haberlerde istanbula kar geliyoru duyunca, fırtına filan denince allah dedim vapur seferleri iptal mı olur, yollar buz tutarsa nasıl gideriz..ya yetişemezsem gibi komik komik düşünceler sardı... Ameliyat için pozitifimde yollar beni geriyor...Dönüşümü bile düşünüyorum alçımla vapura bincem ya onun kaygısı bile aldı şimdidien :86:
Kızlar öncelikle ameliyat öncesi ve sonrası verdiğiniz destek, moral ve arkadaşlığınız için çok çok teşekkür ediyorum.
Ben de melek oldum artık, dün öğleden sonra girdim ameliyata, 3.5 saat sürmüş.
Tabi ben hiçbişey hatırlamıyorum
Hatırladığım tek şey, çok güzel birhastane ortamı, bir de dünyanın en tatlı doktoru Barış Bey..
Hiç heyecan ve korku yaşamadım, o kadar güvenerek ve inanarak girdim ki ameliyata.
Kemiğim çok inatçıymış bir de burun ucumda kıkırdak varmış meğer, Barış bey i çok zorlamışım yani.
Ama şu anda çok çok iyiyim
Sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.
Kafasında soru işareti olan arkadaşlara da sonrasında ne kadar doğru bir karar verdiklerini anlayacaklarını söylemek istiyorum.
Herkesi çok çok öpüyorum.
ameliyat olduğum günü saymazsak bugün tam bi aylık oldu burnum :)) barış bey'i de arıcam bugn randevu alıcam :)
osslem_s çok geçmiş olsun.......... NAIL BİR MUTLULUK HEYCANDIR ŞİMDİ... İşin en zor kısmını atlattınGerisi geçiyor... Benim 2, haftam oldu bile
Kızlar şu burundaki bant nezaman çıkartıcam... pazartesi akşamı yapıştırdı bantları.. Çıkartmak istiyorum artık
Kızlar öncelikle ameliyat öncesi ve sonrası verdiğiniz destek, moral ve arkadaşlığınız için çok çok teşekkür ediyorum.
Ben de melek oldum artık, dün öğleden sonra girdim ameliyata, 3.5 saat sürmüş.
Tabi ben hiçbişey hatırlamıyorum
Hatırladığım tek şey, çok güzel birhastane ortamı, bir de dünyanın en tatlı doktoru Barış Bey..
Hiç heyecan ve korku yaşamadım, o kadar güvenerek ve inanarak girdim ki ameliyata.
Kemiğim çok inatçıymış bir de burun ucumda kıkırdak varmış meğer, Barış bey i çok zorlamışım yani.
Ama şu anda çok çok iyiyim
Sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.
Kafasında soru işareti olan arkadaşlara da sonrasında ne kadar doğru bir karar verdiklerini anlayacaklarını söylemek istiyorum.
Herkesi çok çok öpüyorum.
osslem_s çok geçmiş olsun.......... NAIL BİR MUTLULUK HEYCANDIR ŞİMDİ... İşin en zor kısmını atlattınGerisi geçiyor... Benim 2, haftam oldu bile
Kızlar şu burundaki bant nezaman çıkartıcam... pazartesi akşamı yapıştırdı bantları.. Çıkartmak istiyorum artık
Kesinlikle iki enerjiyi birleştirmek gerek :)) Ameliyat gününde bir aksilik çıkmazsa notumu aldım yanındayım. Saat mühim değil sen nasılsa o gün oradasın bende ilk fırsatta oradayım
Sabah ameliyatları iyidir değiştirme erken çıkarsın yola olur biter. İstanbul'da gün erken başlar rahat gidersin bence :)) Günün yaklaşsın o zaman hava durumuna vapur saatlerine kadar bakarız canım :)
Oraletciğim ne diyorsun bu işe, herkes birer birer Barış Çakır meleği oluyor, bence sen bir Barış ve melekleri diye bir dernek kur
Harika!!Ağrın sızın morarman var mı? Burnunu merak ediyorsundur şimdi. Bizde ediyoruz... On gün zor geçer Hayırlısıyla alçın çıksın senin burnunuda kutlarız...Barış Çakır meleklerine bir yenisi daha eklendi...Sıradakiler heyecanla bekliyor...Çok geçmiş olsun...
terar geçmiş olsunnnnnnnnGüzel burunlulara hoşgeldin... Bende aynı tepkiyi vermiştim buarada.... Açım ben dedim Bukadar rahat olucağını biseydim daha önceen amelliyat olurdum... 2 sene beklemezdim diye düşünüyorum Neyse sonunda güzel burunlarımıza kavuştuk
Barış Çakır Meleği seni görmek ne güzelhayırlı olsun :)) "güzel burunlu günler" dilerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?