• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

canım oraletcim çok teşekkürler ya çığılımı duydu biri sonunda. Ya benim sorunum şu nazım, onur, emre, teoman, erhan hepsiyle görüştüm ama benim ilginç bi şekilde içime barış bey sindi. Ama ısrarla bana vazgeç diyolar barış bey revizyondan anlamaz onun işi ilk ameliyattır. Emreye git o seni kurtarır diyolar. Ama ben barış beye güveniyorum.Acaba kimse barış beye ameliyat olmadı mı? revizyon yani? çünkü benim işim cidden çok zor. Barış bey bana kıkırdak ekliycem dedi, emre bey kaburga ekliycem dedi. ben şu an kaararsızm bi kişiyi görsem böyle bi ameliyat geçiren rahatlıycam. Bu arada buradaki barış beyin hastalarıyla sanki kardeşlerimi bulmuş gibi mutluyum. ne kadar ilginç di mi? bence ben barış beye olmalıyım ne olur bana yardım edin yaaa

Canım Barış Bey revizyondan anlamaz artık kim demişse içine iyi işlemiş, Barış Bey'in ya hastası değildir bunu söyleyen yada rakip gördüğü bir meslektaşıdır! Eminim yanılmıyorum bu teşhisimde.
Burnunu görmedim ama kıkırdak ile revize edilebiliyorsa neden kaburganı açtırıyorsun ki zaten ?
Eğer Barış Bey sana şu anki mevcut halinden güzel bir burun yaparım çokta güzel yaparım diyorsa yapacaktır.

birdbeakk, kacakgirl, deniz.deniz.im, dilemgiz

bu arkadaşlarla görüş bakalım kimi Barış Bey'in ilk ve revizyon hastaları, kimileri ise Barış Beyi revizyon için araştıranlar. Eminim bir fikirleri vardır :) Veya verecek isimleri.
Ben Haziran - Temmuz /2010 gibi bu sayfayı keşfettim o dönem ilk kez ameliyat olacağım için revizyon yazıları pek dikkatimi çekmiyordu o yüzden isimlere pek aşina da dağildim.

En iyisi doktorun kendine güvenmesiyle alakalı. İyi bir iş çıkarırım diyorsa emin ol çıkarır :) :71:

cnm burnunu görebilme sansım var mı istersen özelden mail atabilirm sana

canım sen nasıl barış beye karar verdin bi de ne kadar süredir ilk ameliyatı oldun? bi de sana ne işlem yapılacak tam olarak? benimki kadar zor mu?
Canım ben de senin gibi revizyon hastasıyım daha önce barış beye ameliyat olmadım, burnum fena değil fakat beni rahatsız eden birtakım noktaları var o yüzden revizyon ameliyatı olmak istiyorum.Ben burayı epey zamandır takip ediyorum ,etmeye çalışıyorum okuduğum kadarıyla myis31ozlem arkadaşımız var burdan onu ekle burnu yokolmuş resmen barış bey yeniden yepyeni bir burun yapmış onu ekle ve mesaj yaz ona seni kabul etsin.

tüm ameliyat ve özellikle revizyon hastaları lütfen sonuna kadar yardımlaşalım ve dayanışma içinde olalım.Bu benim 3 . ameliyatım olacak o yüzden de bir takım korkularım ve endişelerim ve aynı zamanda cesaretim umudum var.Burnum çok şükür fena değil fakat beni rahatsız eden şeyler var .bunların düzelmesi ve daha kibar ve daha düzgün bir burun için birde içindeki birtakım problemlerden dolayı barış beyi inş. ikna edip ameliyat olacağım.

evet canım bunu söyleyen barış beyin rakibi olan bir doktor. ama benim de içime şüphe düşüren kimsenin olmamıs niye kimse yok revziyon niye ya biri çıksa dese inanacam. benimki çok ilginç bazı doktorlar kaburga açılmalı dedi bunlar emre, nazım gibi doktorlar ama barış ve onur erol açmaya gerek yok kıkırdak ekliycez dedi ve benim kafam ondan karışık bi de ben hazırina düşünüyom dolu olur mu hemen randevu mu alsam ya korktum şimdi

evet canım bunu söyleyen barış beyin rakibi olan bir doktor. ama benim de içime şüphe düşüren kimsenin olmamıs niye kimse yok revziyon niye ya biri çıksa dese inanacam. benimki çok ilginç bazı doktorlar kaburga açılmalı dedi bunlar emre, nazım gibi doktorlar ama barış ve onur erol açmaya gerek yok kıkırdak ekliycez dedi ve benim kafam ondan karışık bi de ben hazırina düşünüyom dolu olur mu hemen randevu mu alsam ya korktum şimdi

barıs beye gittiginde göstermedi mi sana hiç revizyon hastası

gösterdi ama bi ton doktora gittiğim için kafam çok karıştı ve hiç bişey hatırlamıyorum ağlıyodum sürekli çünkü

canım ben koyamıyorum çekiniyorum açıkçası farklı bir psikoloji anlayacağın beni anlayacağını umuyorum kusura bakma

kızlar ben fotograflarımı sildim..şöyleki albümlere bakarken eklenen fotoğrflrn üstnde paylaşmak için tıklayınız yazıo sonra facebook,twitter ne warsa çıkıyo o yzden sildm ama merak edenler olursa özeldn haberleşelm...

kızlar ben fotograflarımı sildim..şöyleki albümlere bakarken eklenen fotoğrflrn üstnde paylaşmak için tıklayınız yazıo sonra facebook,twitter ne warsa çıkıyo o yzden sildm ama merak edenler olursa özeldn haberleşelm...

gerçekten de öyle
ben de sildim bu yüzden
aynı şekilde merak edenler özel mesaj yoluyla iletişime geçerlerse fotolarımı memnuniyetle paylaşırım =)

Buna hiç şaşırmadım bu sayfada bile 2 kez tespit edebildiğim karalama kampanyası görmüştüm o yüzden böyle bir şeyin söylenmesine şaşırmıyorum ama gülüyorum :) Çünkü hakkaten komik. Barış Bey burun nasıl durmalı yüzle orantısı nasıl olmalı diye web sayfasında da çalışmaları var. Ayrıca copy-paste ile her doktorun sayfasında bulacağın yazılar değil kendi yöntemlerini kendi kaleminden yazdığı cümleler bunlar. Hem kendisi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı. Bu unvanı alabilmek için sadece ilk ameliyatlarda başarılı olması koşulu olanaksız olurdu. Haziranda düşünüyorsan bu ameliyatı o tarihe kadar düşüncelerini netleştirmiş olursun diye düşünüyorum. Ameliyattan önce iki veya bir buçuk ay öncesinden randevu alman yeterli olur. Dolu değildir o kadar :) O sırada eskileri araştırmaya devam eder aynı zamanda mevcut revizyonları görme şansın olur..

gerçekten de öyle
ben de sildim bu yüzden
aynı şekilde merak edenler özel mesaj yoluyla iletişime geçerlerse fotolarımı memnuniyetle paylaşırım =)

Kızlar bu paylaşım konusu hiç hoşuma gitmedi benimde.. Buna kısa zamanda bir çözüm bulmaları gerekiyor..

yaa üzüldüm şimdi bende yenilendim ben diye resimler eklemek istiyordum :)) kısa zamanda düzeltilir inşallah..

Umarım düzelir.. Bunu isteseydik nick name ile değil adımızla giriş yapardık zaten.. Bu alandan kaldırılmalı. Hiç uygun değil.. Resim ekleyip paylaşımda bulunamayacağız :(

selam bence fazla acele etme tarih konusunda geç olsun güç olmasın barış beyden bu kişilerle irtibata geçebiliceğin şekilde yardım iste hatta canlı görmen mümkünse bunuda denemene yardım iste en sonuda tarih almaya bırak önce içine tamamen silmeli bu panikle önceliklerinin ilki tarih olmamalı içine sinsin ki sonuçta iyi olsun hadi hayırlısı hakkında.

Burda mayis31ozlem adlı arkadaşımız var onu arkadaş olarak ekleyebilirsiniz resimlerini görebilirsiniz eklemeden isterseniz birde resimleri görmek için ne için eklediğinizi söylerseniz iyi olur ayrıca kendisine mesaj yoluyla merak ettiklerini sorabilirsiniz. Resimlerini görürseniz sizde nerdeyse yok olan bir burnu barış beyin nasıl yeniden inşa ettiğini görürsünüz.

canım sen nasıl barış beye karar verdin bi de ne kadar süredir ilk ameliyatı oldun? bi de sana ne işlem yapılacak tam olarak? benimki kadar zor mu?

cnm ben ilk ameliyatımı olalı 10 yılı geçti. Ben görüşmede Barış beyin yaptığı burunları gördüm çok doğal ve güzeldi. Birde ben zaten görüşmeye gitmeden önce burda bir çok arkadaşın fotoğrafını gördüğümde zaten kararımı vermiştim. hatta daha görüşmeden maille ameliyat randevusu almaya çalıştım :-) ama görmeden olmaz diye mail attı barış bey. Nasıl karar verdiğime gelince hem yaptığı işler hemde hislerimle...Önce burda sıkı bir araştırma yaptım aklımda olan bir kaç doktorun yaptığı burunlara baktım. Ankara'da sadece iki doktorla görüştüm. Ben kendi adıma doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. Umarım sende içine sinen ve senin için en iyisini yapacak doktoru seçersin ve sonuçtan mutlu olursun. Birde ameliyatımın seninki kadar zo rolup olmadığını sormuşssun görmediğim için bilemiyorum hangimizinkinin daha zor olduğunu...Ama barış bey banada zor bir ameliyat olacak dedi.

Kıızlar üzülerek soyluyorum ama bende resımlerımın hepsını sıldım bır daha o resımlerı bulup yuklememde zor acıkcası yanı eskı burnum resımlerını mesala. bu paylasım kotu oldu benım albumum amelıyat olucaklar fıkın edınsın dıe herkese acıktı ..ne dıye boyle sacma bır uygulama yaptılar anlam veremedım..:59:

Back