• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Hakkaten çok şey kaçırıyorsun desem yalan olmaz :) Görmen gereken yepyeni burunlar var :)) Farklı bir adres açma önceden olmayan bir sorun çıktıysa eğer sayfa adminine yaz durumu belki bir önerisi olabilir.
Tasarımın yok mu :) Yahu sen merak etmesen biz merak ederiz :)) Yaptır tasarımını ama Barış Bey her halukarda dediğin gibi süper bir iş başaracak senin için. :)

ya hep bi aksilikler çıktı gidemedim maille atmak istiyorum foto nasıl atılıyo bi bilgi var mı canım yaa :) bende çok merak ediyorum yeni burunları bakalım inş problem geçer.

Nerden başlasamki bilemedim kızlar, oldu da bitti maşallah diyelim :) Açık ve net söyleyim bnm biraz grılarım var ama burunda deil başımda :( ara sırada kulaklarıma vuruo şişlik morarma bunlar cok az. İlk ameliyatım oldugu için asırı bi korku vardı. ikinci günm olmasına ragmen ck uykum var daha detaylı alatımları tam ayılınca yazıcam kızlar

berfcim çoooooooooooookkk geçmiş olsunnn.. ya sizleri böyle iyi gördükçe cesaretimi topluyorum ama yarın gene gidiyo o cesaret :))

yaa offf barış bey ne kadar yoğun ikinci arayışım hep ertelenip duruyorum :(( tasarıma ihtiyacım var mı yok mu onu bile bilmiyorum..umarım martın son haftasına kadar randevu alabilirim yoksa sanırım iptal edicem ameliyat günümü :( bi de kızlar ya sizce benim burnum kapalı teknik için müsait bi burun mu.. burun ucumda ciddi rotasyonlar mevcutmuş görmeden yapılcak şey mi bu kafaam karışık :18:

oralet yaa sen gerçekten meleksin :)) çok tşk ederim farklı bi adres mi açsam neden böle oldu anlamadım ben ne güzel burnuşlara bakıyordum yaa ameliyatım martın sonuna kaldı :( fikir edinebildiğim tek yerdi daha ortada tasarımım bile yok sayenizde ameliyat tarihimi aldım okadar güveniyorum barış beye süper işler başarıyo :64:

svyrm ben de senle aynı durumdayım.. barış beyle bir kere görüştüm ama sadece 20 dk sürdü ve bu 20 dknın içinde hem burun hem göğüs vardı.. ortada tasarımım falan da yok..ama barış beyi bu 20dk da ikna edemedim burun artı göğüs aynı ameliyatta olmama.. :)) olabilir ama tavsiye etmem dedi hep.. yaparımd a demedi yapamam da demedi.. tekrar uzuuuunca görüşmem lazım.. tek güvencem sizin burnuşlarınız bu yüzden bu kdr ısrar ediyorum barış beyde..hanginizinkini gördüysem çok doğal sonuçlar.. :71:

arkadaşlar bende ameliyat olucam yaza doğru.ilk ameliyatım olucak.barış çakırla naci çelik arasında kaldım.barış çakır kapalı ameliyat yapıyormuş sanırım

Arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum.Çok güzel bi süreç geçirdim.

Sabah 7:10 gibi hastaneye gittim.Sonrasında damar yolu açıldı,giyindim beklemeye başladım.Barış Bey 8.40 gibi geldi ve yüzüme çizimlerini yaptı.Sonrasında da beni ameliyathaneye götürdüler.Ameliyathanede anestesi uzmanını gördüm ,yatağımın yanından geçerken.Hatırladığım ona gülümsediğim ve merhaba dediğim.Ne ara narkoz verdiler hiç hatırlamıyorum.Gözümü açtığımda saat2:00 gibi odamdaydım ve Barış Bey yanımdaydı.O konuştu bende bişeyler dedim galiba ama hiç hatırlamıyorum ne konuştuğumuzu.Tek bildiğim sıcacık yatağımda yatıyordum.Hemşirem sürekli gelip beni kontrol etti,tansiyonumu ölçtü durdu.3 tane anestesi doktoru farklı zamanlarda gelip ''bulantın ve öksürüğün var mı ? ''diye sorup durdular.Çok ilgilendiler arkadaşlar anlayacağınız.Narkozdan kaynaklı hiçbir şikayetim olmadı.Akşama doğru ;ağlarsında göz kapakların hafif kızarır ya,aynen öyle oldu.Hiç morarmadım,şişmedim de.Barış Beyde çok memnun oldu bu halime :)))Hatta 2 tane ameliyat hemşiresine beni gösterdi.Hemşireler maşalla dediler.İnanamadım bende nasıl olurda birazda olsa morarmam diye.Hemşireye sordum nasıl böyle oluyor diye.Bana anlattığı şöyle ;Barış Bey ameliyat esnasında buz uygulatıyormuş.Yani burnun bi tarafını yaparken öbür tarafına buz uygulanıyormuş. Sonrada diğer tarafına.

Akşam 7:00 gibi oralet ve deniz.deniz geldiler,ellerinde tatlılarıyla.Çok mutlu oldum.Konuşmak için birbirimizde yarıştık resmen :))) Valla gülmekten dikişlerim acıdı ama kimin umrunda :)))Habire ''güldürmeyin kızlar ''dedim ama güldüm he he he :))
Onlarda gördüler yüzümde hiçbir şeyin olmadığını.Sonra 8:30 gibi gittiler.Arkasından Barış Bey akşam kontrole geldi.''Şirin bi burun yaptım sana''dedi.Bakalım sonucu bekliyoruz.Bide sabah Berf'in çizimlerini yaptıktan sonra bana geldi.

Sabah berf'in ameliyatı vardı.Ameliyata girişinden çıkışına kadar bende onların odasındaydım.Annesi çok tedirgindi.Benim tek başıma ameliyata gelmeme inanamadı,''çok büyük cesaret'' dedi.Benim halimi görünce çok şaşırdılar ve rahatladılar.Hiç morluk ve şişlik yoktu çünkü.Onlara cesaret verdim ''bana baksanıza korkmayın dedim durdum.Zaten Berf korkmasın diye ameliyattan önce beni görmesini çok istiyordum.İsabet oldu.Hatta Barış Beye akşam beni ziyarete geldiğinde ''Berfu'nun yarın ameliyatı var,tanışacağız ''dedim.Barış Beyde yanındaki hemşireye ''Berfu'yu da aynı kata yatırın ''dedi. :))
Berf'in burnu güzel görünüyordu.Kendisi gelince detaylı anlatır.

Öğlen 12:20 gibi hastaneden ayrıldım.Şuan dinleniyorum ve sadece tamponların rahatsızlığı var.Kan sızıntısı bitti ve ayıptır söylemesi hafif sü....k şeklinde akıntı oluyor.Ağrı hissedersem ilaçımı alıyorum,o kadar.

İşte benimde hikayem böyle arkadaşlar.Darısı diğer melek adaylarına :))

çooookkk geçmiş olsunnnnnnnnn.. çok sevindim süreci böyle iyi atlatmana darısı bizlerin başına inş.. ben de sabırsızlıkla bekliyorum..senin ve berf in burunlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum hemen foto koyun yaaa :)):kkk:

arkadaşlar bende ameliyat olucam yaza doğru.ilk ameliyatım olucak.barış çakırla naci çelik arasında kaldım.barış çakır kapalı ameliyat yapıyormuş sanırım

evt canım barıs bey kapalı yapıyor genelde ve oldukca basarılı ve cok guzel burunlar yapıyor .)) onun sayesınde her bırımız ayrı bır guzellestık kendımıze guvenımız arttı ...herbırımız bırer melek oldukk.))

ben de ikisi arasında kaldım cnm :)) ve hangisine karar vereceğimi hiç bilemiyorum.. naci bey benle tam 1 saatten fazla ilgilendi enine boyuna konuşabildik,çok rahat bi zamanına denk geldim, onun şansı diye düşünüyorum.. fakat barış beyle sadece 20 dk görüşebildim çok yoğun bi zamanına denk geldim şanssızlık işte.. ahhh tekrar bi görüşebilsem bi keşke ama ikidir arıyorum sevin hn devamlı ertelio şimdi pazartesi tekrar arıcam bakalım..eğer görüştürmezse beni tarihimi iptal etcem mecburen çünkü daha ortada tasarımım bile yok :(( maille istedim göndermedi.. ve her iki doktor da burnumdaki yamukluğun tam olarak düzelmeyebilir gibi cümleler sarf ettiler kızlar vazmıgeçsem acaba ameliyattan :( benim tek sorunum burnumdaki yamukluk çünkü ne kemerim var ne de büyük bi burnum.. bi de memişlerim minicikk olmuşken de onları da aradan çıkarıyım diyorum çok mmu şey istiyorum ki beeennn :14:

kızlar barış bey hemen gün veriyormu yoksa yoğun mu oluyor.şuan okulum olduğu için ancak mayıs sonu olabilicem.görüşme günüyle ameliyat günümün arası uzun olsun istemiyorum

ben de ikisi arasında kaldım cnm :)) ve hangisine karar vereceğimi hiç bilemiyorum.. naci bey benle tam 1 saatten fazla ilgilendi enine boyuna konuşabildik,çok rahat bi zamanına denk geldim, onun şansı diye düşünüyorum.. fakat barış beyle sadece 20 dk görüşebildim çok yoğun bi zamanına denk geldim şanssızlık işte.. ahhh tekrar bi görüşebilsem bi keşke ama ikidir arıyorum sevin hn devamlı ertelio şimdi pazartesi tekrar arıcam bakalım..eğer görüştürmezse beni tarihimi iptal etcem mecburen çünkü daha ortada tasarımım bile yok :(( maille istedim göndermedi.. ve her iki doktor da burnumdaki yamukluğun tam olarak düzelmeyebilir gibi cümleler sarf ettiler kızlar vazmıgeçsem acaba ameliyattan :( benim tek sorunum burnumdaki yamukluk çünkü ne kemerim var ne de büyük bi burnum.. bi de memişlerim minicikk olmuşken de onları da aradan çıkarıyım diyorum çok mmu şey istiyorum ki beeennn :14:

canım barış bey sana en kötüsünü söylüyo emin ol banada dedi işte tamamen düzelmez eğrilik ama 1. ayıma gircem ve burnumda hiç bi eğrilik yok . barış bey alçıyı çıkarırken burnumun bi tarafı daha şişti ve bende sordum bunu barış beye dedi burnun tekrar eski yönüne gitmeye çalışıyo ama biz bunu fizik tedaviyle halledicez dedi ve ben günde yarım saat burnumu ters yöne doğru itiyorum inş iyi sonuç verir ztn görünüşte bi bozukluk yok belki şişlerdendir inince belli olur ama zaten barış bey ameliyattan önce de demişti simetri hastalığın yoksa takmazsın die çünkü kimse anlamicak belli bile olmcak demişti o yüzden barış bey herzman en kötüsünü sölüyo sonradan büyük hayal kırıklığına uğrama diye . belki ameliyattan sonra düşüneceksin acaba en iyisi bumu başka doktor daha iyimi yapar diye ama canım emin ol en iyisi barış bey ve tasarım için iptal etme bence çünkü benm burnumada tasarım yaptı ama son dkka ameliyata girerken bütün herşeyi unut sana çok güzel bi burun yapıcam dedi yani tasarımı görüp karar verme sadece barış beye güven gir ameliyatınaa :)

ya hep bi aksilikler çıktı gidemedim maille atmak istiyorum foto nasıl atılıyo bi bilgi var mı canım yaa :) bende çok merak ediyorum yeni burunları bakalım inş problem geçer.

Doktorun internet sitesine gir iletişim bilgilerindeki adresi kendi mail sayfana kopyala resim ekle gönder :) İşte bu kadar :))

Back