• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ben p.tesi ya da salı son bir görüşme için gideceğim Barış Bey e..
Gitmişken şu kalıcı silikon olayını da bi sorarım belki ikisini bir arada çıkarır kurtulurum:))
Oralet sen detaylarını sordun mu kalıcı silikonun?

Kalıcıyı sormadım açıkçası 6 aylık zaten daha uzun sürüyor. Ama şu iki yıllık olan olsaydı süper olacaktı :) Sen sor bakalım kalıcı için ne diyorlar. :))

Öğleden sonra kuaföre gidip saçlarımı yıkatacağım.
Akşam saatlerinde fotoğraf ekleyeceğim.
Özellikle ameliyat sonrasından korkanlar açısından iyi olur diye düşündüm :))

Yahu burada tek başınasın ama 10 kişiye bedel iş çıkardın. Tebrik ediyorum ! :) :71:

canım barış bey sana en kötüsünü söylüyo emin ol banada dedi işte tamamen düzelmez eğrilik ama 1. ayıma gircem ve burnumda hiç bi eğrilik yok . barış bey alçıyı çıkarırken burnumun bi tarafı daha şişti ve bende sordum bunu barış beye dedi burnun tekrar eski yönüne gitmeye çalışıyo ama biz bunu fizik tedaviyle halledicez dedi ve ben günde yarım saat burnumu ters yöne doğru itiyorum inş iyi sonuç verir ztn görünüşte bi bozukluk yok belki şişlerdendir inince belli olur ama zaten barış bey ameliyattan önce de demişti simetri hastalığın yoksa takmazsın die çünkü kimse anlamicak belli bile olmcak demişti o yüzden barış bey herzman en kötüsünü sölüyo sonradan büyük hayal kırıklığına uğrama diye . belki ameliyattan sonra düşüneceksin acaba en iyisi bumu başka doktor daha iyimi yapar diye ama canım emin ol en iyisi barış bey ve tasarım için iptal etme bence çünkü benm burnumada tasarım yaptı ama son dkka ameliyata girerken bütün herşeyi unut sana çok güzel bi burun yapıcam dedi yani tasarımı görüp karar verme sadece barış beye güven gir ameliyatınaa :)

evet bana da aynı şeyi dedi burnun yıllardır buna alıştığı için ameliyattan sonra da o tarafa gitmek isteyecektir biz buna dışarıdan müdahalelerle engel olmaya çalışıcaz dedi.her burun ameliyatı için yüzde 5-10 revizyon ihtimali vardır demişti bi de.Aslında doğru tıpta hiçbirşeyin garantisi yok ameliyat esneasındaki gidişata bağlı biraz da şans.Aslında tasarım benim için ikinci planda orda görmek istediğim tek şey burnum yandan dümdüz iniyor benim biraz da çoook hafif çıkıntı var.. hafif kavisli halini görmek istiyorum yakışıcak mı merak ediyorum. ama senin burnuna bayıldım concers yandan halini koymuşsun hep ama ben önden de çok merak ediyorum cnm hem eski halini hem yeni halini önden koyabilir misin? burnundaki eğrilik ne kadardı onu merak ediyorum ve ne kadar düzelmiş..:71:

Selam canım :) En sona yazacaktım ama buradan başlayayım :)

Bugün malum göğüste 1.yılım şerefine kontrole gittim. Çok keyifli bir kontrol oldu :)
Çok yoğundu bende en son hastasıydım en son ben çıktım oradan çıktığımda saat 18:30 du ve yoğunluk hiç azalmadan sürmüş. Barış Bey kongreye gidecek 12-17 Martta yok randevularınız varsa buna da dikkat edin. Biraz oturduk konuştuk. Ben hemen konuyu senin ameliyatına da getirdim kapalı-açık teknik sordum. Bana dediki bu burun için kapalı teknik yapan bir doktor bulmuş sadece dua etmesi lazım :)
Rahat ol bence Barış Bey yaparım diyorsa yapar :) Ben tatmin oldum Barış Bey zaten tüm burunları kapalı yapıyor ve ona her giden burun normale yakın veya sadece kemerden ibaret değil. Bir kaç resim gösterdi gözlerim doldu bu kızlara ne yapılabilir bunu düşünüyorum dedi hani ortada burun yok..
Açık-kapalı konusuna bence çok takılma. KBB doktorları açık tercih eder, kafan bence orada karışıyor. Ne diyeyim hakkında hayırlısı canım :)

oraletcim öncelikle nice yıllar burnuşun ve memişlerin için :)) hımm bu kongre işi kötü oldu nisan başına kadar 5 gün daha iptal demek ki biraz daha bastırmam lazım sevin hm.a .. cnm tam anlayamadım sen barış beyle direk benim burnum üstünden mi konuştun yani barış bey benim burun yapımı hatırladı mı? yoksa fotolarım elindeydi zaten onlardan mı baktı sen söyleyince? oraletcim sana kocaman bi :16: öpücüüükk.. ne kadar düşüncelisin oraya gidiyosun kendi kontrolün için ama araya benimle ilgili de soruyosun çok teşekkür ederim cnm.. o gördüğün resimleri görebilmek için zaten tekrar bir randevu istiyorum ben..yani burnu travmalı olup da düzelmiş fotoları ben pek göremedim bi iki foto görebildim sadece..o kadar yoğundu ki..açık ve kapalı olayına gelince de, eğer doktor kendine güveniyorsa kapalı konusunda ki barış bey sizlerin burunlarını görünce kapalı konusunda oldukça iyi olduğunu düşünüyorum..bana da kapalı diyorsa bunu yapar bence o konuda aslında kafamda soru işareti yok gibi..sonuçta bu benim için değil onun için zor olan bi yöntem bunu tercih ediyorsa kendine güveniyor demektir diye düşünüyorum..

23.günden 1 foto :)

mabelcim fotolarına baktım baktım baktım yaniii :)) yaa barış beyin burunları gerçekteeennn çok çok çok doğal oluyor adam yapıyor ya.. bi de fotonun altına bi soru sordum cnm

Haklısın canım. bende orda Barış beyin yaptığı revizyon resimlerini görmüştüm inanamamıştım. Başka doktorların mahvettiği burunları o kadar güzel düzeltmişki hem doğal hem güzel burunlar olmuş. Eminim bahsettiğin burunları da düzeltir. Benim burnumda yüzüme göre çok küçültülmüş ve zor bir ameliyat olacakmış :nazar:ama tabii daha zor durumda olan insanlar var. İnşallah herkesin gönlüne göre olur. Birde benim Barış beyden etkilenmeme sebep olan önemli bir unsur var. ameliyat sonucu sorunlu olmadığı halde ikinci üçüncü ameliyat olmak isteyenleri redetmek gibi bir şansınız yok mu diye sorduğumda "mutlu olmalarını istiyorum" demişti. bunu o kadar içten söyledi ki çok hoşuma gitti. Samimiyet ve iyi niyet yetenekle birleşince saygı duyulası bir insan çıkmış ortaya...

samimi ve içten olduğuna ben de katılıyorum..doktorun güleryüzlü olması benim için önemli ameliyattan sonra da ben ayy gene mi o adamın yüzünü çekcem diye gitmemeliyim kontrollere istekli istekli gitmeliyim.. zaten barış beyin el becerisini ve cerrahlığını tartışmaya gerek bile görmüyorum..mirabel senin ameliyatın ne zaman ki? burnunun şimdiki halini görmek istedim ama foton yoktu :( nasıl görebilirim?

evet bana da aynı şeyi dedi burnun yıllardır buna alıştığı için ameliyattan sonra da o tarafa gitmek isteyecektir biz buna dışarıdan müdahalelerle engel olmaya çalışıcaz dedi.her burun ameliyatı için yüzde 5-10 revizyon ihtimali vardır demişti bi de.Aslında doğru tıpta hiçbirşeyin garantisi yok ameliyat esneasındaki gidişata bağlı biraz da şans.Aslında tasarım benim için ikinci planda orda görmek istediğim tek şey burnum yandan dümdüz iniyor benim biraz da çoook hafif çıkıntı var.. hafif kavisli halini görmek istiyorum yakışıcak mı merak ediyorum. ama senin burnuna bayıldım concers yandan halini koymuşsun hep ama ben önden de çok merak ediyorum cnm hem eski halini hem yeni halini önden koyabilir misin? burnundaki eğrilik ne kadardı onu merak ediyorum ve ne kadar düzelmiş..:71:

Evet araştırdım burundaki eğrilik burun yeniden yapılsa bile kemik gelişirken eğri olması gerektiğini düşünüp yine eğrilerek tamamlıyormuş gelişimini. Yani umarım dışarıdan müdehale işe yarar okuduğum kadarıyla sürekli masajla bunu önlemeye çalışan çok. Ne değişik bir yapımız varmış yahu :) Düzeltsek bile geri döndürüyor yapımız.

oraletcim öncelikle nice yıllar burnuşun ve memişlerin için :)) hımm bu kongre işi kötü oldu nisan başına kadar 5 gün daha iptal demek ki biraz daha bastırmam lazım sevin hm.a .. cnm tam anlayamadım sen barış beyle direk benim burnum üstünden mi konuştun yani barış bey benim burun yapımı hatırladı mı? yoksa fotolarım elindeydi zaten onlardan mı baktı sen söyleyince? oraletcim sana kocaman bi :16: öpücüüükk.. ne kadar düşüncelisin oraya gidiyosun kendi kontrolün için ama araya benimle ilgili de soruyosun çok teşekkür ederim cnm.. o gördüğün resimleri görebilmek için zaten tekrar bir randevu istiyorum ben..yani burnu travmalı olup da düzelmiş fotoları ben pek göremedim bi iki foto görebildim sadece..o kadar yoğundu ki..açık ve kapalı olayına gelince de, eğer doktor kendine güveniyorsa kapalı konusunda ki barış bey sizlerin burunlarını görünce kapalı konusunda oldukça iyi olduğunu düşünüyorum..bana da kapalı diyorsa bunu yapar bence o konuda aslında kafamda soru işareti yok gibi..sonuçta bu benim için değil onun için zor olan bi yöntem bunu tercih ediyorsa kendine güveniyor demektir diye düşünüyorum..

Sağol tatlım teşekkür ederim. Açık-kapalı konusuna örnek olarak senden bahsettim sonra resimlerin olduğu bir ekran açtı orada buldum işte bu bayan dedim. Kapalı yapıyorum daha ne olsun dedi :)
Barış Beyin yaptığı burunları yarattığı kızları görünce hiç kuşku duyamıyorum umuyorum seninde çok güzel bir burnun olacak :) Zaten muhabbet etmekten benim resimlerimi çekemedi yine randevu alacağım :) Sen tekrar git ve tasarımlarını da yaptır öyle gel :)

QUOTE]

mabelcim fotolarına baktım baktım baktım yaniii :)) yaa barış beyin burunları gerçekteeennn çok çok çok doğal oluyor adam yapıyor ya.. bi de fotonun altına bi soru sordum cnm

samimi ve içten olduğuna ben de katılıyorum..doktorun güleryüzlü olması benim için önemli ameliyattan sonra da ben ayy gene mi o adamın yüzünü çekcem diye gitmemeliyim kontrollere istekli istekli gitmeliyim.. zaten barış beyin el becerisini ve cerrahlığını tartışmaya gerek bile görmüyorum..mirabel senin ameliyatın ne zaman ki? burnunun şimdiki halini görmek istedim ama foton yoktu :( nasıl görebilirim?
İsaura senin için önden ve yandan burnumun fotoğrafını ekledim. Bakabilirsin cnm..

İsaura senin için önden ve yandan burnumun fotoğrafını ekledim. Bakabilirsin cnm..

İsaura, Bir aksilik olmazsa ameliyatım 18 mart. Revizyon olacak. İlk ameliyatımı 10 sene önce başka doktor yaptı... Parça parça oldu cevaplar kusura bakma. Kafam dalgın biraz. Sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? Nisan'da mı, bir arkadaşım randevu almaya çalışıyor ama Hep doluymuş Barış bey. Kararlıysan olmaya acele et :-)

cmtsi gidicem barış beyin yanına resmimi çekecek sanırım 1. ayda demişti çünkü ozaman mail olarak attırıcam eski ve yeni halimi koyarım ozaman çünkü bnde eski halimin fotolarında burnum belli olmuyo ayrıca ben şuan çeksem bile güzel çıkmıyo o yüzden barış beyin çektiğini koyucam görürsün canım :)

İsaura, Bir aksilik olmazsa ameliyatım 18 mart. Revizyon olacak. İlk ameliyatımı 10 sene önce başka doktor yaptı... Parça parça oldu cevaplar kusura bakma. Kafam dalgın biraz. Sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? Nisan'da mı, bir arkadaşım randevu almaya çalışıyor ama Hep doluymuş Barış bey. Kararlıysan olmaya acele et :-)

teşekkür ederim koyduğun için fotolarını..baktım fotolarına yandan çok hoş görünüyor ama önden çok sivri gibi burnun biraz da yamukluk var sanırım.. inşallaah istediğin burna kavuşursun..ameliyattan sonra da önümde canlı canlı örnek olacaksın :) seni dikkatle takip edicem mirabelcim.. ben nisanın başında olcam ameliyatımı aldım tarih yerim hazır yani ama barış beyle bir görüşme daha yapmam lazım önceki çok aceleye geldi kafamda çok soru işareti kaldı.. nisana kadar görüşmeyi yaparım zannediyorum..aksi halde bekleyenler için yer açılacak nisan başında :))

Öğleden sonra kuaföre gidip saçlarımı yıkatacağım.
Akşam saatlerinde fotoğraf ekleyeceğim.
Özellikle ameliyat sonrasından korkanlar açısından iyi olur diye düşündüm :))

Cnm bnde o saatlerde orda olucam bu arada annem cıkınca soledı anadolu yakasnda arknda kalcakmıssın bnde anadolu yakasnda oturuorm bı sıkıntın olursa herhangı bısı bızdede kalabılırsn bnm bgn 3. Gunum fakat agrılarım var hala ozellıkle kulaklarımda bole yutkundukca fln cıtır cıtır sesler gelıo kulaklarımdan

cmtsi gidicem barış beyin yanına resmimi çekecek sanırım 1. ayda demişti çünkü ozaman mail olarak attırıcam eski ve yeni halimi koyarım ozaman çünkü bnde eski halimin fotolarında burnum belli olmuyo ayrıca ben şuan çeksem bile güzel çıkmıyo o yüzden barış beyin çektiğini koyucam görürsün canım :)

tamam o zaman özellikle önden fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum concers..

teşekkür ederim koyduğun için fotolarını..baktım fotolarına yandan çok hoş görünüyor ama önden çok sivri gibi burnun biraz da yamukluk var sanırım.. inşallaah istediğin burna kavuşursun..ameliyattan sonra da önümde canlı canlı örnek olacaksın :) seni dikkatle takip edicem mirabelcim.. ben nisanın başında olcam ameliyatımı aldım tarih yerim hazır yani ama barış beyle bir görüşme daha yapmam lazım önceki çok aceleye geldi kafamda çok soru işareti kaldı.. nisana kadar görüşmeyi yaparım zannediyorum..aksi halde bekleyenler için yer açılacak nisan başında :))

Rica ederim, fotomun altına da yazdım yorum ama burdanda yazayım. Evet önden oldukça problemli burnum. sivrilik ve sarkmanın yanısıra bir de eğrilik. O eğrilik olan kısım kıkırdakla doldurulacak. sağ sol profilim farklı. Bazı fotolarda profilim güzel çıkıyıor ışığa göre değişiyor. ama gerçekte sorunlu. barış beyde söyledi görünüşte çok problemli değil ama ameliyat biraz uğraştıracak onu :-)) Revizyonda mükemmel sonuç beklememek lazım ama dr,barış çakır olunca beklemeden edemiyorum :-) kendisi bana en kötüsünü söyledi, bu burnundan daha güzel olur ama mükemmel olmaz diye ama ben ona o anlamda inanmıyorum :-) öyle söylüyor ama mükemmel yapıyor...Ordada dedim düzelttiğiniz burunları gördüm, benimkini gözü kapalı düzeltirsiniz diye...hepimiz için hayırlısı olsun.

Cnm bnde o saatlerde orda olucam bu arada annem cıkınca soledı anadolu yakasnda arknda kalcakmıssın bnde anadolu yakasnda oturuorm bı sıkıntın olursa herhangı bısı bızdede kalabılırsn bnm bgn 3. Gunum fakat agrılarım var hala ozellıkle kulaklarımda bole yutkundukca fln cıtır cıtır sesler gelıo kulaklarımdan

Sen ameliyattayken annenle bolca sohbet ettik.Sağolsun annen ''bizde de kalabilirsin '' dedi.Arkadaşımda kalıyorum,rahatım çok iyi.Tekrar tşk. ederim.

Sende ki şikayetlerin hepsi bende de var.Benim 4. gün ağrım hafifledi biraz daha iyiyim.
Valla ameliyattan korkmadım ama şu tampon alınması beni gerdi :))) korkuyorum :))
Birbirimizin elini tutarız artık :)))

Barış Bey'i araştıranlar için ameliyat sonrasını gösteren fotoğraflar yükledim.3 adet albüm oluşturdum.
İleriki günlerde süslü ve bakımlı fotolar koyarım :))

fotolarda görüldüğü gibi yüzüm morarmadı,gayet güzel :))
yanağımda görülen çizgiler barış beyin çizimleri ,bilmeyenler için açıklayayım :))
doktorumu tavsiye ediyorum....

24 şubat perşembe sabah ameliyat oldum.

Ben Fethiye'den ameliyat olmak için tek başıma geldim.Tam bi deli cesarati anlayacağınız.Ameliyat günü kimse yoktu ve ertesi gün hastaneden çıktıktan sonra taksiyle arkadaşımın evine geçtim.Ayrıca belirteyim İstanbul'u hiç bilmem :)))

Doktorum süper birisi,hastane ve personel şahane...daha ne denir ki işte :))

Hastaneye akşam ziyarete oralet ve deniz.deniz geldi (ellerinde tatlılarıyla).
Ertesi gün cuma ameliyat olan berf'le tanıştım.

Bana yardımcı olan tüm arkadaşlara çok tşk. ediyorum.

Barış Bey'i araştıranlar için ameliyat sonrasını gösteren fotoğraflar yükledim.3 adet albüm oluşturdum.
İleriki günlerde süslü ve bakımlı fotolar koyarım :))

fotolarda görüldüğü gibi yüzüm morarmadı,gayet güzel :))
yanağımda görülen çizgiler barış beyin çizimleri ,bilmeyenler için açıklayayım :))
doktorumu tavsiye ediyorum....

Ben açık tenliler morarma yaşar derdim ama tezimi çürüttün sıfır morluk :)) Hani alçı konmamış olsa ne ameliyatı diyeceğim :D Mevcut şiş süreci en fazla 3-4 gün kadar sürüp muhtemelen 4.gün geriye doğru inişe geçecek. Bu süreyi hızlandırmak için bol sıvı tüket, bitki çayı özellikle maydanoz ve ısırgan imdadına koşacaktır. Hadi bakalım kendine çok iyi bak dikkat et alçılar çıkana kadar. Ben ameliyat sonrası boğazlarım acıdığı için üç gün telefonlara bile bakmamıştım, ilk günkü gibiysen bravo sana :)
Barış Çakır'ın meleği :nazar: "güzel burunlu günler" :)) :71:

Ben açık tenliler morarma yaşar derdim ama tezimi çürüttün sıfır morluk :)) Hani alçı konmamış olsa ne ameliyatı diyeceğim :D Mevcut şiş süreci en fazla 3-4 gün kadar sürüp muhtemelen 4.gün geriye doğru inişe geçecek. Bu süreyi hızlandırmak için bol sıvı tüket, bitki çayı özellikle maydanoz ve ısırgan imdadına koşacaktır. Hadi bakalım kendine çok iyi bak dikkat et alçılar çıkana kadar. Ben ameliyat sonrası boğazlarım acıdığı için üç gün telefonlara bile bakmamıştım, ilk günkü gibiysen bravo sana :)
Barış Çakır'ın meleği :nazar: "güzel burunlu günler" :)) :71:

Aynen bıraktığın gibiyim,ameliyat benim çeneye vurdu :))
Barış Bey ''dışarıya çık, soğuk hava iyidir ''dedi.Aynen yerine getirdim 2 defa :))

24 şubat perşembe sabah ameliyat oldum.

Ben Fethiye'den ameliyat olmak için tek başıma geldim.Tam bi deli cesarati anlayacağınız.Ameliyat günü kimse yoktu ve ertesi gün hastaneden çıktıktan sonra taksiyle arkadaşımın evine geçtim.Ayrıca belirteyim İstanbul'u hiç bilmem :)))

Doktorum süper birisi,hastane ve personel şahane...daha ne denir ki işte :))

Hastaneye akşam ziyarete oralet ve deniz.deniz geldi (ellerinde tatlılarıyla).
Ertesi gün cuma ameliyat olan berf'le tanıştım.

Bana yardımcı olan tüm arkadaşlara çok tşk. ediyorum.

Rica ederim canım ben açıkçası refakatçi konusunda baskıyı yanlış kişiye kurduğumu anladım :)
Gelip görmesem aklım sende kalırdı, hani insan kendi ihtiyacını giderir hemşireler yardımcı olur ama ameliyat sonrası insan çok duygusallaşıyor o tekbaşınalık hissine bürünme, yanlız olmadığını bil, buradaki her şeyin sanal dünyanın bir parçası olmadığını bil istedim :)) İyi de yapmışım çok keyifli birisin, candansın hani deniz.denizimle çıktığımızda konuştuk senden hani ikimizde emindik iyi ve emin ellerde olduğuna :) Benim içim çok rahattı. Kendine inanan, güvenen, adımlarını korkak alıştırmayan birisin. Bilmediğin bir şehirde ameliyat olup kendine en büyük desteği yine sen verdin. Bir başkası olsa ilk olarak moralini kendisi bozardı ikinci bir kişiye bırakmadan. Tebrik ediyorum seni gerçekten. :71::71:

Aynen bıraktığın gibiyim,ameliyat benim çeneye vurdu :))
Barış Bey ''dışarıya çık, soğuk hava iyidir ''dedi.Aynen yerine getirdim 2 defa :))

Evet hasta gibi yatma hiç. Dikkatli olmak kaydıyla, kalabalık yerlerden uzak durarak gez toz :)) Her gün kısa yürüyüşler yap iyi gelir. Senin boğazında hiç acı hissi oluşmadı mı ? Hani konuşurken bir tahriş olmuş his eğer bıraktığım gibiysen vallahi maşallah :D :nazar:

Herkese selamlarrrrrrrrrrrr :)

Ben şubat 18 de amelliyat oldum. Herşey iyi güzel hastane iyi doktor şahaneeeeee.... :) Morluk hiç yok... şişlik oldu ama zamanla inior. Alçıyla 10. günüm yarın ya da çarş. oda çıkıcak.... son haliyle herkesle paylaşırım. Anesteziden çok korkuyodum korkulucak hiçbişey yokmuş... 5 dk gibi geçiyor. Tampon alınana kadar haiff ağrı oluyor alındıktan sonra herşey rahat geçiyor. Bugün işe bile başladım... :) Uzun lafın kısası korkulacak bişey yokmuş.... Gönül rahatlığıyla burnunuzu emanet edebşilirsiniz Barış Beye... :):90:

Back
X