evet bana da aynı şeyi dedi burnun yıllardır buna alıştığı için ameliyattan sonra da o tarafa gitmek isteyecektir biz buna dışarıdan müdahalelerle engel olmaya çalışıcaz dedi.her burun ameliyatı için yüzde 5-10 revizyon ihtimali vardır demişti bi de.Aslında doğru tıpta hiçbirşeyin garantisi yok ameliyat esneasındaki gidişata bağlı biraz da şans.Aslında tasarım benim için ikinci planda orda görmek istediğim tek şey burnum yandan dümdüz iniyor benim biraz da çoook hafif çıkıntı var.. hafif kavisli halini görmek istiyorum yakışıcak mı merak ediyorum. ama senin burnuna bayıldım concers yandan halini koymuşsun hep ama ben önden de çok merak ediyorum cnm hem eski halini hem yeni halini önden koyabilir misin? burnundaki eğrilik ne kadardı onu merak ediyorum ve ne kadar düzelmiş..
Evet araştırdım burundaki eğrilik burun yeniden yapılsa bile kemik gelişirken eğri olması gerektiğini düşünüp yine eğrilerek tamamlıyormuş gelişimini. Yani umarım dışarıdan müdehale işe yarar okuduğum kadarıyla sürekli masajla bunu önlemeye çalışan çok. Ne değişik bir yapımız varmış yahu :) Düzeltsek bile geri döndürüyor yapımız.
oraletcim öncelikle nice yıllar burnuşun ve memişlerin için :)) hımm bu kongre işi kötü oldu nisan başına kadar 5 gün daha iptal demek ki biraz daha bastırmam lazım sevin hm.a .. cnm tam anlayamadım sen barış beyle direk benim burnum üstünden mi konuştun yani barış bey benim burun yapımı hatırladı mı? yoksa fotolarım elindeydi zaten onlardan mı baktı sen söyleyince? oraletcim sana kocaman bi

öpücüüükk.. ne kadar düşüncelisin oraya gidiyosun kendi kontrolün için ama araya benimle ilgili de soruyosun çok teşekkür ederim cnm.. o gördüğün resimleri görebilmek için zaten tekrar bir randevu istiyorum ben..yani burnu travmalı olup da düzelmiş fotoları ben pek göremedim bi iki foto görebildim sadece..o kadar yoğundu ki..açık ve kapalı olayına gelince de, eğer doktor kendine güveniyorsa kapalı konusunda ki barış bey sizlerin burunlarını görünce kapalı konusunda oldukça iyi olduğunu düşünüyorum..bana da kapalı diyorsa bunu yapar bence o konuda aslında kafamda soru işareti yok gibi..sonuçta bu benim için değil onun için zor olan bi yöntem bunu tercih ediyorsa kendine güveniyor demektir diye düşünüyorum..
Sağol tatlım teşekkür ederim. Açık-kapalı konusuna örnek olarak senden bahsettim sonra resimlerin olduğu bir ekran açtı orada buldum işte bu bayan dedim. Kapalı yapıyorum daha ne olsun dedi :)
Barış Beyin yaptığı burunları yarattığı kızları görünce hiç kuşku duyamıyorum umuyorum seninde çok güzel bir burnun olacak :) Zaten muhabbet etmekten benim resimlerimi çekemedi yine randevu alacağım :) Sen tekrar git ve tasarımlarını da yaptır öyle gel :)
QUOTE]