• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Senn burnun hakkandakı dusuncelerını az cok tahmnn edıorm dogal bı burun ıstıodn fakat suankı gorunumu sana cok kavıslı gelıo ve bu yu5en burun ucun sıvrı duruo gıbı hıssedıosun umarım dogru tahmn etmısımdır cnku eger rahats oldgn durun buysa bunun cozumu cok kolay sadece brz Zaman. Burun ucu en son sıslıklerı ınen kısım oldugundan orasrı zamanla ınıcek ve burun sırtıyla uyumlu hale gelıcek bu konuda hıc suphen olmasın ıcını ferah tut su halıde gusel ama zamnla dahada guzel olucak merak etme:49:

Berf daha ameliyat olmadan tüm sürece hakim bir şekilde yazmışsın tebrik ederim seni :71:

Bu ameliyat süreç işi, çok çabuk görebilseydik keşke olmuyor. Elimizi kestiğimizde bile yaranın tamamen iyileşmesi kaybolması bir zaman gerektiriyor ki burnumuzun içi şu an yara ve dikişlerle dolu.
Bu yüzden iyileşirken yer yer şişiyor yer yer iniyor. Bölgesel şişlikler oluyor. Bir saat önce sevmiyorsan sonra sevebileeceğin bir görüntüye bürünüyor. Sen canını sıkma yahu daha çok ödemli. Kendini şu anki görüntüne sabitleme bu değil değişecek içerisi iyileşecek dışına yansıyacak güzelliği. :)

Senn burnun hakkandakı dusuncelerını az cok tahmnn edıorm dogal bı burun ıstıodn fakat suankı gorunumu sana cok kavıslı gelıo ve bu yu5en burun ucun sıvrı duruo gıbı hıssedıosun umarım dogru tahmn etmısımdır cnku eger rahats oldgn durun buysa bunun cozumu cok kolay sadece brz Zaman. Burun ucu en son sıslıklerı ınen kısım oldugundan orasrı zamanla ınıcek ve burun sırtıyla uyumlu hale gelıcek bu konuda hıc suphen olmasın ıcını ferah tut su halıde gusel ama zamnla dahada guzel olucak merak etme:49:

yaa tahmin etmen çok normal canım çünkü öyle görünüyor ki sende öyle düşündün..
ama mesela dün gece makyaj yptım falan çok beğendim burnumu..ya bilmiyorum bi beğeniyorum bi beğenmiyorum anlamadım gitti..::????
evet kesinlikle burun her saat değişiyo bekliycem zaman gerek bakalım artk..

Canım sakin ol, ilk zamanlar insan burnunu yadırgayabiliyor ama tasarımındaki gibi olacak. Sadece biraz sabır. Geçecek bu günler sadece sabır.. :71:

umarım tasarımımdaki gibi olur..barış beye mail attım saolsun çok ilgilendi gidicem en kısa zamanda yanına..çok saolun kızlar çok destek oluyorsunuz ..

bu arada sen ctesi görüşmeye gelmiştin ya canım,ben seni gördüm galiba yanında anne ve baban mıydı emin deilim ama biirleri vardı :))
bende eşofman vardı işten gelmiştim direk barış beyin yanına..karşıdaki koltukta oturuyodum uzun boylu esmer bi hatunum belki hatırlarsın??

yaa tahmin etmen çok normal canım çünkü öyle görünüyor ki sende öyle düşündün..
ama mesela dün gece makyaj yptım falan çok beğendim burnumu..ya bilmiyorum bi beğeniyorum bi beğenmiyorum anlamadım gitti..::????
evet kesinlikle burun her saat değişiyo bekliycem zaman gerek bakalım artk..

canım bir de şöyle bir ayrıntı var
ilk 1 ay yanaklarda tuhaf bir şişlik oluyor ve o şişlik dışardan çok farkedilmiyor
aynaya baktığında kendini çirkinleşmiş olarak görüyosun ama 1 aydan sonra yanaklardaki şişler tamamen geçmiş oluyor, yüzün eski haline geldiğinde burun da yüze daha uyumlu görünüyor, güzelliğini tamamlıyor =)
birazcık daha sabret bakalım =)

Ameliyat Acıbadem'de olacak,seninle görüşebileceğiz.Arkadaşın birini sabah 7:30'da kontrole gelmiş Barış Bey.Bana da gelirse uyanırım ve seni ameliyat öncesi görebilirim.

Arkadaşlar,
Barış Bey çok yoğun.Ameliyat olacağım neredeyse 2.görüşmeyi alamayacaktım.Sevim Hanım ısrarla ''ameliyat öncesi göreceksin,yüzüne çizim yapacak'' dedi.Çok gerildim telefonda neredeyse kalsın bu iş diyecektim.Neyseki ayarlayacak Sevim Hanım.Barış Beyin olduğu hastaneye gidip,bi boşlukda görüşeceğim.Burun ucunu nasıl istediğimi anlatmam lazım....vs.İnşallah soru işareti kalmaz kafamda,tam olarak ne istediğimi anlatabilirim.

Yarın akşam yola çıkıyorum arkadaşlar.

bi de kan tahlili için aç karna gitmenize gerek yokmuş yeni öğrendim :))

Yavrum benim şu an tatlı tatlı heyecanla uyuyorsun :)) Yarın güzel bir gün olacak o kadar yolu gelmene değecek mükemmel bir hediyeyle döneceksin. Ambalaj o kadar şık değil kabul :))
Ama yine de o ambalajı taşımak bile büyük mutluluk geçmişe bir çizgi çek :)

Her şey gönlünce olsun, yarın görüşürüz canım :) :71:

Merhaba oykcrn :)
Eğer mevcut bir meme dokun varsa o yüzden böyle bir cc önermiş olabilir sana. Bana ölçülerini yazsana bi canım, kilo, boy, omuz geniş mi dar mı?, göğüs altı ölçün, şu anki göğüs üstü ölçün, azda olsa meme dokun var mı?.. Çok minyonsan eğer sana dediğin ccler uygun olmayabilir. Göğüs kafesin darlığına ve derinin esneme durumuna göre protez yerleştirilebiliyor. Bi söyle bakalım kafamda oluşturayım. Çünkü bu kıstaslara göre herkeste farklı durur. Bana 270 küçük gelirken bir başkasına pamela görüntüsü katabilir :)

Öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim...
Evet mevcut bir meme dokum var. Bir çocuk annesiyim ama göğüslerim çok büyük değil doğumda belki büyür diye hayal kurmuştum ama maalesef hayalim gerçekleşmedi :59:...kilo 52 boy 1 62 omuzlarım ne çok geniş nede dar minyon biriyim ama çok değil göğüs altı ölçüm 76 göğüs üstü ölçüm 80 gerçi bunların hiç birine bakmadı barış bey kafam çok karışık olmana gerek yok dedi ilk başta ama ben çok istiyorum gerçekten 3 senedir araştırıyorum küçük ama dik göğüslerim var ama küçüüükkk destekli kullanmak istemiyorum artık yaaa kadın olduk çocuk yaptık hala aynı

Öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim...
Evet mevcut bir meme dokum var. Bir çocuk annesiyim ama göğüslerim çok büyük değil doğumda belki büyür diye hayal kurmuştum ama maalesef hayalim gerçekleşmedi :59:...kilo 52 boy 1 62 omuzlarım ne çok geniş nede dar minyon biriyim ama çok değil göğüs altı ölçüm 76 göğüs üstü ölçüm 80 gerçi bunların hiç birine bakmadı barış bey kafam çok karışık olmana gerek yok dedi ilk başta ama ben çok istiyorum gerçekten 3 senedir araştırıyorum küçük ama dik göğüslerim var ama küçüüükkk destekli kullanmak istemiyorum artık yaaa kadın olduk çocuk yaptık hala aynı

Rica ederim önce şunu söyleyeyim Barış Bey veya diğer doktorlar muayene sırasında ölçü almıyor ya da sorumyor ben onlar kadar deneyimli olmadığımdan en azından sana uyar mı uymaz mı yorum yapabilmek için istedim. Mevcut bir meme dokun var belki bu cc bazında yeterli olabilir söylediği protez ölçüsüyle birlikte ama biraz daha ısrar et bakalım ne der :)

Peki sen orada protez denemişsindir hangi cc seni daha çok mutlu etti ?

Rica ederim önce şunu söyleyeyim Barış Bey veya diğer doktorlar muayene sırasında ölçü almıyor ya da sorumyor ben onlar kadar deneyimli olmadığımdan en azından sana uyar mı uymaz mı yorum yapabilmek için istedim. Mevcut bir meme dokun var belki bu cc bazında yeterli olabilir söylediği protez ölçüsüyle birlikte ama biraz daha ısrar et bakalım ne der :)

Peki sen orada protez denemişsindir hangi cc seni daha çok mutlu etti ?

Canım evet protez denedim 230 cc ve 280 cc verdi sevin hanım ama bana göre ikisi de küçük geldi.Beni mutlu etmedi ısrarla barış beye söyledim,bunlar çok küçük daha büyük hatta alabildiği kadar büyük olsun, çok istiyorum dedim.Barış bey de daha büyüğünün çirkin duracağını ilerde sarkma yapabileceğini söyledi gerçi o daha iyi bilir ama bir kere ameliyat olacağım sonuçta olmuşken büyük olsun. Benim düşüncem 300 cc di 230 da karar kılınca notu da o şekilde alınca moral eksilere düştü ne yapayım çaktırmadım fazla da ısrar edemedim eşimle gitmiştim 22 marta gün aldım hala kararsızım acaba diyorum bir kere daha görüşmeye gitsem mi 230 cc takarsa ayyy düşünmek bile istemiyorum.....:18:

Canım evet protez denedim 230 cc ve 280 cc verdi sevin hanım ama bana göre ikisi de küçük geldi.Beni mutlu etmedi ısrarla barış beye söyledim,bunlar çok küçük daha büyük hatta alabildiği kadar büyük olsun, çok istiyorum dedim.Barış bey de daha büyüğünün çirkin duracağını ilerde sarkma yapabileceğini söyledi gerçi o daha iyi bilir ama bir kere ameliyat olacağım sonuçta olmuşken büyük olsun. Benim düşüncem 300 cc di 230 da karar kılınca notu da o şekilde alınca moral eksilere düştü ne yapayım çaktırmadım fazla da ısrar edemedim eşimle gitmiştim 22 marta gün aldım hala kararsızım acaba diyorum bir kere daha görüşmeye gitsem mi 230 cc takarsa ayyy düşünmek bile istemiyorum.....:18:

Tabiki ameliyat tarihinden önce bir kez daha gitmelisin. Aklına yatsın içine sinsin mutlaka. Görüşmekten zarar gelmez :) Hem göğüs kafesinle de alakalı eğer bir protez sığmazsa veya derin esnek değilse çok zor olabilir ama olabilecek gibiyse zorla bakalım :)) Oluyorsada büyük boyu olsun dimi :)

Eet cnm cumartesı geldm son gorusme dıe, annemle babm da vardı senı gordum ama etrafnda baya bı kalabalk vardı yakınların sandm rahatsz etmıym dıe gelmedm snra cıkarkn anladmkı yalnızmıssn :21:

Eet cnm cumartesı geldm son gorusme dıe, annemle babm da vardı senı gordum ama etrafnda baya bı kalabalk vardı yakınların sandm rahatsz etmıym dıe gelmedm snra cıkarkn anladmkı yalnızmıssn :21:

ameliyat olduğumu öğrenince geldiler yanıma bende ordaki fotoğrafımı gösterdim ıpad deki :))
peki sen gördün benim burnumu nasıl görünüyordu uzaktan?? gerçi ozaman daha şişti saati saatine uymuyo hala üst dudağım şiş kaslarımla oynadığı için barış bey..
sennde yarın sabah ameliyatın dimi:) hadi bakalım bol şans herşey çok güzel olucak eminim:))

Canım kutlamaya vakit kalmayabilir :92::92::92: saatler kaldı artık yihhu :)) :62::62:

Canım o güzel burnunuda kapıp ve gel buraya Barış Çakır'ın meleği :) Her şey gönlündekindende güzel olsun. :71:

Sen benim göğüs ameliyatı olduğum tarihte oluyorsun bu sebele aklımdan çıkmayacak kızlar arasındasın :) :54:

Eet cnm yrn Sbh amelıyatım uzaktan gayette guzel gorunuodu hıc kafana taktgn gbı deıl ztn zamnla cok cok daha guzel olcak sn mrk etme ıcını ferah tut

Back