• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Nerden başlasamki bilemedim kızlar, oldu da bitti maşallah diyelim :) Açık ve net söyleyim bnm biraz grılarım var ama burunda deil başımda :( ara sırada kulaklarıma vuruo şişlik morarma bunlar cok az. İlk ameliyatım oldugu için asırı bi korku vardı. ikinci günm olmasına ragmen ck uykum var daha detaylı alatımları tam ayılınca yazıcam kızlar

:71::71: Barış Çakır'ın meleği hoşgeldin yahu gözümüz yollarda kaldı :) :nazar: diyeyim burnuşuna :)) Ağrularının sebebi tampon kullanıldıysa ondan olabilir ve burnun etliyse kalınsa olabilir. Tamponlardan sonra normale döner. Tuscukta böyle olmuştu (sahi Tuscuk nerede kızlar gören var mı :)
Korkma artık bitti geçti gitti dinlen bir güzel alçı çıkana kadar kendi kendine pimpirik yapma :) Sonrası zaten güzel olacak. Merakla beklemedeyiz :)

berfcim çoooooooooooookkk geçmiş olsunnn.. ya sizleri böyle iyi gördükçe cesaretimi topluyorum ama yarın gene gidiyo o cesaret :))

yaa offf barış bey ne kadar yoğun ikinci arayışım hep ertelenip duruyorum :(( tasarıma ihtiyacım var mı yok mu onu bile bilmiyorum..umarım martın son haftasına kadar randevu alabilirim yoksa sanırım iptal edicem ameliyat günümü :( bi de kızlar ya sizce benim burnum kapalı teknik için müsait bi burun mu.. burun ucumda ciddi rotasyonlar mevcutmuş görmeden yapılcak şey mi bu kafaam karışık :18:

Selam canım :) En sona yazacaktım ama buradan başlayayım :)

Bugün malum göğüste 1.yılım şerefine kontrole gittim. Çok keyifli bir kontrol oldu :)
Çok yoğundu bende en son hastasıydım en son ben çıktım oradan çıktığımda saat 18:30 du ve yoğunluk hiç azalmadan sürmüş. Barış Bey kongreye gidecek 12-17 Martta yok randevularınız varsa buna da dikkat edin. Biraz oturduk konuştuk. Ben hemen konuyu senin ameliyatına da getirdim kapalı-açık teknik sordum. Bana dediki bu burun için kapalı teknik yapan bir doktor bulmuş sadece dua etmesi lazım :)
Rahat ol bence Barış Bey yaparım diyorsa yapar :) Ben tatmin oldum Barış Bey zaten tüm burunları kapalı yapıyor ve ona her giden burun normale yakın veya sadece kemerden ibaret değil. Bir kaç resim gösterdi gözlerim doldu bu kızlara ne yapılabilir bunu düşünüyorum dedi hani ortada burun yok..
Açık-kapalı konusuna bence çok takılma. KBB doktorları açık tercih eder, kafan bence orada karışıyor. Ne diyeyim hakkında hayırlısı canım :)

Yaptığı kişiler olmuş burada okuduğum kadarıyla, yoğun bir dönemde kongreye de gidecek diye duydum bugün. Şansını dene bakalım :)

ya gitmesinnnnnnnnnn kongreye! 18 inde ameliyatımı yapacak, yorulmasın :-) kongreye gidiyorsa ben ameliyattan önce görüşemiycem demektir. :-( cnm içler acısı burunlar arasında benimkinide gördün mü?

ya gitmesinnnnnnnnnn kongreye! 18 inde ameliyatımı yapacak, yorulmasın :-) kongreye gidiyorsa ben ameliyattan önce görüşemiycem demektir. :-( cnm içler acısı burunlar arasında benimkinide gördün mü?

Canım kongrede yorulmaz tam tersi dinlenmiş olarak döner ;) Senin için bu yönden iyi bu tarihler haricinde bir güne görüşme randevusu ayarlatmaya çalış ama yanılmıyorsam 17'sinde burada konuş bakalım tarihlerini netleştir. Ameliyattan önce görüşürsün böylelikle umarım :)

Herkes kendi burnunu sorunlu zannediyor, özellikle bir burun vardı onu görene kadar bu kadar ötesi olacağını düşünmemiştim. İçler acısı burunlarda tanıdık burun yoktu. Hiç burun ucu olmamasından bahsediyorum..

Canım kongrede yorulmaz tam tersi dinlenmiş olarak döner ;) Senin için bu yönden iyi bu tarihler haricinde bir güne görüşme randevusu ayarlatmaya çalış ama yanılmıyorsam 17'sinde burada konuş bakalım tarihlerini netleştir. Ameliyattan önce görüşürsün böylelikle umarım :)

Herkes kendi burnunu sorunlu zannediyor, özellikle bir burun vardı onu görene kadar bu kadar ötesi olacağını düşünmemiştim. İçler acısı burunlarda tanıdık burun yoktu. Hiç burun ucu olmamasından bahsediyorum..

Haklısın canım. bende orda Barış beyin yaptığı revizyon resimlerini görmüştüm inanamamıştım. Başka doktorların mahvettiği burunları o kadar güzel düzeltmişki hem doğal hem güzel burunlar olmuş. Eminim bahsettiğin burunları da düzeltir. Benim burnumda yüzüme göre çok küçültülmüş ve zor bir ameliyat olacakmış :nazar:ama tabii daha zor durumda olan insanlar var. İnşallah herkesin gönlüne göre olur. Birde benim Barış beyden etkilenmeme sebep olan önemli bir unsur var. ameliyat sonucu sorunlu olmadığı halde ikinci üçüncü ameliyat olmak isteyenleri redetmek gibi bir şansınız yok mu diye sorduğumda "mutlu olmalarını istiyorum" demişti. bunu o kadar içten söyledi ki çok hoşuma gitti. Samimiyet ve iyi niyet yetenekle birleşince saygı duyulası bir insan çıkmış ortaya...

Haklısın canım. bende orda Barış beyin yaptığı revizyon resimlerini görmüştüm inanamamıştım. Başka doktorların mahvettiği burunları o kadar güzel düzeltmişki hem doğal hem güzel burunlar olmuş. Eminim bahsettiğin burunları da düzeltir. Benim burnumda yüzüme göre çok küçültülmüş ve zor bir ameliyat olacakmış :nazar:ama tabii daha zor durumda olan insanlar var. İnşallah herkesin gönlüne göre olur. Birde benim Barış beyden etkilenmeme sebep olan önemli bir unsur var. ameliyat sonucu sorunlu olmadığı halde ikinci üçüncü ameliyat olmak isteyenleri redetmek gibi bir şansınız yok mu diye sorduğumda "mutlu olmalarını istiyorum" demişti. bunu o kadar içten söyledi ki çok hoşuma gitti. Samimiyet ve iyi niyet yetenekle birleşince saygı duyulası bir insan çıkmış ortaya...

Başka sayfalara yazdım bu sayfada değindim mi hatırlamıyorum 6.ay kontrolum çıktı aradan bugün. Burnuma baktı 6 ay daha sürecek ödem /incelme süreci dedi. Derimin kalın olmasından kaynaklı. Dedim olur beklerim. Mutlu musun peki dedi? Evet eski burnumu bir saniye olsun aramış değilim dedim :))
Hatta yanımızda bir kız vardı Dilemgiz'in burnundan bahsetti ama kim bilmiyorum :) Burnunu yaptığı bir hasta çenesini de dolgu yaptırmış kız. Söylemese hayatta anlamazdım. Burnuda güzeldi belki çıkar buralardan bir yerden :)) Barış Bey kişinin mutluluğunu ön planda tutuyor bu bir gerçek. Eğer daha sonuç alınmadan bir tezcanlılık varsa beklenmesini uygun görüyor. Zaten bekleyenler keyfini sürüyor :)) Benim gibi:))

Başka sayfalara yazdım bu sayfada değindim mi hatırlamıyorum 6.ay kontrolum çıktı aradan bugün. Burnuma baktı 6 ay daha sürecek ödem /incelme süreci dedi. Derimin kalın olmasından kaynaklı. Dedim olur beklerim. Mutlu musun peki dedi? Evet eski burnumu bir saniye olsun aramış değilim dedim :))
Hatta yanımızda bir kız vardı Dilemgiz'in burnundan bahsetti ama kim bilmiyorum :) Burnunu yaptığı bir hasta çenesini de dolgu yaptırmış kız. Söylemese hayatta anlamazdım. Burnuda güzeldi belki çıkar buralardan bir yerden :)) Barış Bey kişinin mutluluğunu ön planda tutuyor bu bir gerçek. Eğer daha sonuç alınmadan bir tezcanlılık varsa beklenmesini uygun görüyor. Zaten bekleyenler keyfini sürüyor :)) Benim gibi:))

Canım ödemlerin nazar boncuğun olsun. Nasıl olsa inecek bir gün...Çene dolgusu nasıl oluyor cnm? o da mı zamanla iniyor?

Canım ödemlerin nazar boncuğun olsun. Nasıl olsa inecek bir gün...Çene dolgusu nasıl oluyor cnm? o da mı zamanla iniyor?

Sürecin bitmeyip devam ediyor olması aslında sevindiriyor beni hep evrilsin devam etsin :))

Çenesine implant yerine 15 dk süren 2 yıl kalıcılığı olan dolgu yapılmış. Sevgilisi bile anlamamış. Burundan sonra sana bambaşka bir güzellik geldi demiş :))

Bu arada dudak dolgusunda ben hep 2 yıllık var demiştim bugün Sevin Hanım'a bende istiyorum fiyatları nedir diye sordum. İki yıllık dolgu yok kalıcı olan silikonlar o da operasyon gerektirir dedi.
Yani dolguda 6 aylık var kızlar. Bağdat'a gittim döndüm :))
Yoğunluk ve yorgunluk sebebiyle resim çekemedi Barış Bey ben istemedim birazda yine giderim hem aradan dolgum da çıkar :)

Kızlar bnm kulaklarım cok agrıo ya normal mı bıde pazartesı tamponlarım cıkıcak bunnla da ılgılı delı paranoyalar yapmaya basladım :26:

Sürecin bitmeyip devam ediyor olması aslında sevindiriyor beni hep evrilsin devam etsin :))

Çenesine implant yerine 15 dk süren 2 yıl kalıcılığı olan dolgu yapılmış. Sevgilisi bile anlamamış. Burundan sonra sana bambaşka bir güzellik geldi demiş :))

Bu arada dudak dolgusunda ben hep 2 yıllık var demiştim bugün Sevin Hanım'a bende istiyorum fiyatları nedir diye sordum. İki yıllık dolgu yok kalıcı olan silikonlar o da operasyon gerektirir dedi.
Yani dolguda 6 aylık var kızlar. Bağdat'a gittim döndüm :))
Yoğunluk ve yorgunluk sebebiyle resim çekemedi Barış Bey ben istemedim birazda yine giderim hem aradan dolgum da çıkar :)

Ben p.tesi ya da salı son bir görüşme için gideceğim Barış Bey e..
Gitmişken şu kalıcı silikon olayını da bi sorarım belki ikisini bir arada çıkarır kurtulurum:))
Oralet sen detaylarını sordun mu kalıcı silikonun?

Kızlar bnm kulaklarım cok agrıo ya normal mı bıde pazartesı tamponlarım cıkıcak bunnla da ılgılı delı paranoyalar yapmaya basladım :26:

Benimde ağrı kulaklarıma ve başıma vurdu,merak etme normal.Sağ göz kapağında çok az bi kırmızılık ve şişlik oldu.Bugün 4. günüm ve kırmızılık geçti.Yanaklarımın alt kızmında hafif şişlik var,en son onlar geçecek sanırım.

Tamponlar pazartesi alınacak.Randevum 5:30'da.
Sen kaçta gideceksin görüşelim mutlaka orada.
Annene selam söyle ....hoşçakal .

Öğleden sonra kuaföre gidip saçlarımı yıkatacağım.
Akşam saatlerinde fotoğraf ekleyeceğim.
Özellikle ameliyat sonrasından korkanlar açısından iyi olur diye düşündüm :))

Canım paranoya yapma burun yapından dolayı tamponlar çıkınca anında geçecek hepsi. Tampon baskı yapmış yarın hepsi geçecek :)

Back