Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Aaay çok şekersin cnm yaa, ben şimdi uçuş modundayım İltifatlar için de ayrıca çok tşk ederim! Öperim seni kocaman :)

kızlar bu sabah barış çakırla randevum vardı görüştüm geldim.. hem burun hem göğüs ikisinin de fotolarını çekti ama tasarım falan yapmadık hiç.. neden çekti fotoları anlayamadım ki.. göğüse de tasarım yapıyor di mi.. 280 cc ve 320 cc lik damla protezleri denedik 280 içime daha çok sindi gibi sanki ama bilemiyorum sanki bu bile çok büyük gibi geldi bana.. ya aslında aklımda bnm bi sürü soru vardı ama oraya gidince feleğim şaştı sanki hiçbişey soramadım doğru düzgün bilgi alamadım.. tasarım da yapmadı aceleye geldi biraz sanırım ( dışarda bekleyen çok kişi vardı sarktı zaten randevu saati yani ben bu görüşmeden hiçbişeeeyyy anlamadım kızlar sizde de böyle mi olmuştu.. resimlerimi çekti ama tasarımlarımı göremedikten sonra ne işe yararlar ki.. sevin hanıma sordum tasarımlar nolcak diye.. barış beye siz mail atın geri dönecektir dedi..ama bilemiyorum ben yokken yaptığı tasarım ne derece sağlıklı olur ki

Göğüste resim tasarımı yok deneyerek zaten olası bir ameliyat sonrası görüntüyü görmüş oluyorsun. O anki büyüklüğü seni aldatmasın bana bir ara göğüs alt, üst ölçülerini, omuzunun dar - geniş olup olmadığını, boyunu - kilonu, meme dokunun olup olmadığını (sıfırmı azda olsa var mı ) mevcut şu anki kullandığın bedeni yaz bakalım aşağı yukarı hangisi daha iyi olur bir öneride bulunayım.

Burun tasarımını karşılıklı yapmanızı öneririm sen Barış Bey'e mail at sana tasarımı göndersin bak bakalım nasıl olmuş, olmadı yeniden bir randevu alman icap edecek soracağın soruları yöneltip bilgi alman daha sağlıklı olur. Bende böyle olmamıştı açıkçası senin şanssızlığın olmuş Üzüldüm gerçekten. Sen yine iste tasarımını en azından senin fikirlerin olmadan ne yapmayı düşünür bunu görürsün. Canını sıkma hatta iste tasarımı üzerinden çalış soru çıkar :) Kağıda not al gittiğinde de çat çat say cevaplarını da resmini de kap gel :))
Eğer fırsatın olursa hafta içi randevu almayı dene. Cumartesileri çok yoğun oluyor. Ben önümüzdeki hafta için randevu alamadım mesela galiba kontrolüm uzayacak.. Hafta içi alırım :) Sende öyle yap

İlk görüşmede fotoğraf çekip tasarım yapıyor.Fakat sen çok yoğun zamana denk gelmişsin.Neyseki İstanbul'da yaşıyorsun tekrar gidersin.Sıkma canını.
Ben Fethiye'den gittim görüşmeye,hafta içiydi.Ameliyattan çıkıp gelmişti ve yorgundu.Buna rağmen 4 tane tasarım yaptırdım.Oradayken mailime tasarımlarımı gönderttim.Sağolsun şimdi anliyorumda uzaktan geldim diye kırmamış beni.Buna rağmen yarım saatlik bu görüşmeden bende hiç bişey anlamamış gibi hissetmiştim.

Benim gibi gafil avlayın Barış Beyi :)))

bnde bgn ordaydım canım ama mahşer yeri gibiydi bgn orsaı mutfakta bile oturanlar vardı. sanırım barıs bey cumartesi günü ameliyat yapmıo o yüzden bgn poliklinik günü. sen randevunu haftaiçi al bnce.

Oraletcim beni unutmamış :)))
ameliyatta ters bişey olmasından çok korkuyorum .

kızlar ameliyat akşamı gelinde birlikte Fatmagülün suçu ne ? izleyelim :)))

canım bn cuma günü 8:30 da giriorm ameliyata 7:30 gibi hastanede olucam. sen muhtemelen o saatte uyuyor olursun, o yüzden rahatsz etmemek adına ugramıycam sana :) ama cıkısta ii olursan eger sen buyur ugra beklerim :)

kızlar ameliyata giderken olmazsa olmaz kesinlikle yanınıza alın dediğiniz bişi var mı?

kızlarrr hepinize çokkkk teşekkür ediyorum içime su serptiniz.. haftaiçine tekrar randevu alıp sağlam şekilde konuşucam bu sefer :)) nasılsa istanbuldayım şanslıyım barış beyin burnunun dibindeyim.. bugün gittiğimde 3 günlük bir burunu da görme şansım oldu.. kontrole gelmişti sanırım bayan adını sormadım belki burdan biridir diye düşündüm :)) var mı aranızda 3 gün önce ameliyat olup da bu sabah kontrole gelen..

oraletcim özellikle sanaa kocaman bi muuucckkkk :)) dediğin gibi 280 cc bana aynada çok büyük geldi gömleğimin üzerinden sanki.. ama eminim o içeri yerleştirilince öyle durmıcaktır hem olmuşken acık da büyük olsun de mi ama seninle nerdeyse ölçülerimiz birebirmiş senin fotolarına baktıkça çok uygun olduğunu düşünmeye başladım 280 cc nin..hem barış bey de direk bana onu verdiğine göre bi bildiği vardır.. kas zarı uygulıcanı söyledi.. ağrılar sızılar umrumda deil yaa.. ikisini de tek ameliyatla çıkarmak istiyorum ben banaanee bananeeeee :))

berf senin de görüşmen vardı bugün noldu? ameliyat tarihini almışsın hadi hayırlı olsun darısı başıma inşallaaaaahhhh.. en son görüşme daha detaylı geçmiştir umarım..

aa ii hatırlattın cnm bnm ikinci görüşmemgi zaten önceden almıstım ameliyat tarihimi. bütün aile hepberaber gittik bgn :) bn ilk defa ameliyat olucam da annem biraz heyecanlı :) ama bi değişiklik oldu barıs bey ilk görüşmemde bana son tasarımı yapalım demişti şimdi ilk tasarımı yapalım dedi o daha büyük yüzüne uygun dedi bnmde kafam karıstı acaba ilk görüşmede yanlıs mı anladım dedim kendi kendime snra da nasıl istersen öle yap dedim :)

berf senin de görüşmen vardı bugün noldu? ameliyat tarihini almışsın hadi hayırlı olsun darısı başıma inşallaaaaahhhh.. en son görüşme daha detaylı geçmiştir umarım..

bu arada bgn sevin hnmdan ameliyat tarihi alıolardı 28 marta verdi en erken kızlar karar verdiyseniz elinizi cabuk tutun tarihler doluo yaz da yaklasıo, yazın yapılmıo galiba ameliyat

kızlar ameliyata giderken olmazsa olmaz kesinlikle yanınıza alın dediğiniz bişi var mı?

Öncelikle bir refakatçi, mümkünse anne olanından olsun:) Ameliyat elbisenin altında hiç bişi kalmıcak ama sonrasında burnun alçılı olacağı için üstüne kolayca giyebileceğin önden fermuarlı bi kıyafet.. Aklıma gelenler bunlar..

ya canım aslında fermuarsızda olabilir çünkü ben fermuarsız getirmiştim üstüne giymiştim çünkü hemşireler giydirio dert etme okadar nazikler ki onu bırak tuvalete bile götürüp bekliyolar seni ben her 15 dk da bi gidiyodum serumdan kaynaklanıyodu sanırım ve hiç sıkılmadan ilgileniyolar .. bide sana tavsiyem canım sakın ameliyata girerken tuvaletin olduğunu düşünme aklına bile getirme çünkü uyandığında kasıkların patlicak derecede ağrıyo benim şahsen öle olmuştu ve acil odama çıkarttırmıştım kendimi başka bi sorunum olmamıştı ağrı sızı zaten hiç olmuyo sadece tamponlar çıkana kadar sonra herşey çok keyifli :)

canım bn cuma günü 8:30 da giriorm ameliyata 7:30 gibi hastanede olucam. sen muhtemelen o saatte uyuyor olursun, o yüzden rahatsz etmemek adına ugramıycam sana :) ama cıkısta ii olursan eger sen buyur ugra beklerim :)

çıkmadan sana uğrarım canım,sen de dinleniyor olursun....
ayyy ne güzel burunlarımıza bakarız :)))
ben hala arayıp hastaneyi öğrenmedim iyi mi :))

berfu cumartesi görüşmen ne kadar sürdü,tatmin edici bi süre mi merak ettim ...

Herkesin burun yapısı, ödemlerin inme süreci, yapılan ameliyat uygulaması farklıdır.
Direkt kavisin çıktıysa ne mutlu sana :))

eheh bende biazdan profilden foto koyucam kızlar ama nedense fotoğraflarda büyük çıkıyor anlamadım :/
oraletcim bide şey sorucam gerçi barış beye sordum ama sana da sorayım:)) ben hala burnumun ucunu ellerken tam hissedemiyorum bir de hani burn deliklrinin ortasndaki kısım varya orayı hiç hissetmiyorum hala uyuşuk.barış bey 2 haftası daha var dedi dün bana.
peki sen şuan burnunu tamame eskisi gibi hissedebiliyomusn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…