• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Hadi bakalım össlem_s göster enerjini :)) :92::92::92: hayallerin gerçek olmasına kalan 10 gün :))

Yaa benim hala bi sürü insan konuşup kafamı karıştırıyo:2:
Yok burun ameliyatı olunca düşermiş, 3-4 kere olman gerekirmiş sonra burnun kedi burnu gibi kalırmışşş
Oralet lütfen doğru olmadığını söyle bunların.
Zaten korkmaya başladım bi de bunları duyunca vazgeçmekten korkuyorumm:43:

Ameliyat Acıbadem'de olacak,seninle görüşebileceğiz.Arkadaşın birini sabah 7:30'da kontrole gelmiş Barış Bey.Bana da gelirse uyanırım ve seni ameliyat öncesi görebilirim.

Arkadaşlar,
Barış Bey çok yoğun.Ameliyat olacağım neredeyse 2.görüşmeyi alamayacaktım.Sevim Hanım ısrarla ''ameliyat öncesi göreceksin,yüzüne çizim yapacak'' dedi.Çok gerildim telefonda neredeyse kalsın bu iş diyecektim.Neyseki ayarlayacak Sevim Hanım.Barış Beyin olduğu hastaneye gidip,bi boşlukda görüşeceğim.Burun ucunu nasıl istediğimi anlatmam lazım....vs.İnşallah soru işareti kalmaz kafamda,tam olarak ne istediğimi anlatabilirim.

Yarın akşam yola çıkıyorum arkadaşlar.

bi de kan tahlili için aç karna gitmenize gerek yokmuş yeni öğrendim :))

Önceden de mesaj da yazdım arada kaynadı galiba bnm tasarım değişti barıs bey son tasarımı yapalım demişti gecen sefer ya da biz ben yanlıs anladım imdi ortadakini yapalım dio öbürü küçük olur yüzüne dio ne dersiniz ve kemiğe dokunmuycam dedi yani kavis yok :(

Ben 2. tasarımı çok beğenmiştim.Fakat senin yüzün önden nasıl ? Büyük mü ,geniş mi ?
Barış Bey önden gördüğü için biraz büyük olanı yapalım demiştir.
Lütfen erkek burnu gibi düz burun olmasın ,hafif kavisi bari olsun.
Bizler böyle diyoruz ama doktor olan Barış Bey ....

kızlar ya Barış Bey konusunda kafam gerçekten çok karıştı..Biliyosunuz ben cumartesi görüşmüştüm kendisiyle fakat tasarım yapamamıştık dışarda bi sürü insan vardı aceleye gelmişti.. Ben de mail atmıştım kendisine tasarımımı görmek istediğimi söylemiştim fakat gelin tekrar görüşelim demiş sadece iki satır bişey yazmış o kadar :(( burda bahsediliyodu hep çok ilgili falan diye ama ilgisi ameliyat tarihi aldıktan sonra mı oluyor kafam karıştı.. ben zaten bu 20 dkcık süren görüşmeyi bile ayın başındayken almıştım zamanı yok diye tekrar nasıl gidip görüşecem kimbilir ne zamana verecekler.. ben en geç nisanın ikinci haftası olmak istiyorum ameliyatımı :(

kızlar ya Barış Bey konusunda kafam gerçekten çok karıştı..Biliyosunuz ben cumartesi görüşmüştüm kendisiyle fakat tasarım yapamamıştık dışarda bi sürü insan vardı aceleye gelmişti.. Ben de mail atmıştım kendisine tasarımımı görmek istediğimi söylemiştim fakat gelin tekrar görüşelim demiş sadece iki satır bişey yazmış o kadar :(( burda bahsediliyodu hep çok ilgili falan diye ama ilgisi ameliyat tarihi aldıktan sonra mı oluyor kafam karıştı.. ben zaten bu 20 dkcık süren görüşmeyi bile ayın başındayken almıştım zamanı yok diye tekrar nasıl gidip görüşecem kimbilir ne zamana verecekler.. ben en geç nisanın ikinci haftası olmak istiyorum ameliyatımı :(

canım aç telefonu,asistanına anlat tasarım yapılmadığını,tekrar görüşmeye çağrıldığını,bize burda söylediklerini söyle açıkca hiç çekinme...vs.Sen çok şanslısın İstanbul'da yaşıyorsun.Ben senin yerinde olsam bıktırırdım onları :)))
ameliyat tarihi önemlidir mutlaka onlar için.Ama baksana bana ben bile ne şartlarda görüşeceğim Barış Beyle.
Şunu da söyleyeyim burun sezonu açıldı sanırım hergün 2'şer ameliyatı var Barış Beyin.

cnm öncelikle fotonun boyutlarını küçükt..paint programıyla yapabilirsin.. sonra zaten albümün varmış albümüne gir yeni foto ekle de.. ordan eklenio ekrandaki ayrıntıyı hatırlayamıorum ama şu an.. önceden eklemişsin zaten bikaç resim..:92:

bu senin ameliyatın şakaya gelmez içine sinene kadar git görüş istediğin kadar zaman harcar çünkü olması gerekende bu defalarca da görüşebilirsin bu konuda sıkıntı yapma yoğun olabilir sonucta önemli olan senin içine sinmesi oyüzden bu konuda stres olma mümkün bi zaman yaratırlar

cnm öncelikle fotonun boyutlarını küçükt..paint programıyla yapabilirsin.. sonra zaten albümün varmış albümüne gir yeni foto ekle de.. ordan eklenio ekrandaki ayrıntıyı hatırlayamıorum ama şu an.. önceden eklemişsin zaten bikaç resim..:92:

teşekkr ederm cnm ekledim :)

mabel34cüm çok güzel olmuş,kaç aylık şimdi?şiş fln yok gibi..baya iyi görünüo.buarada eski halinin büyük fotosu var mı acaba?simanın nsl değiştiğini mrk ettim,çnk böyle çok doğal,hep böyle güzelmiş gibi duruyo:) eline sağlık barış beyin.

mabel34cüm çok güzel olmuş,kaç aylık şimdi?şiş fln yok gibi..baya iyi görünüo.buarada eski halinin büyük fotosu var mı acaba?simanın nsl değiştiğini mrk ettim,çnk böyle çok doğal,hep böyle güzelmiş gibi duruyo:) eline sağlık barış beyin.

aylık diil henüz canım 18 günlük :) teşekkr ederm eski bi fotomu da ekliyim :)

bu senin ameliyatın şakaya gelmez içine sinene kadar git görüş istediğin kadar zaman harcar çünkü olması gerekende bu defalarca da görüşebilirsin bu konuda sıkıntı yapma yoğun olabilir sonucta önemli olan senin içine sinmesi oyüzden bu konuda stres olma mümkün bi zaman yaratırlar

evet mutlaka tekrar görüşmem lazım net bi karar verebilmem için.. yoksa hep aklımın bi köşesinde kalacak..:74:

Büyüklük konusunda peşin hükümlü olma düşündüğün zaman görüşmeye gitmeden bi konuşalım seninle. Tam olarak nasıl bir duruş istiyorsun bu önemli. Az önce yazdım ama bu cc lerde poisa ve mumu02 var benim arkadaş listemden görebilirsin. Eklersin resimlerine bakarsın onların ama ekledikten sonra bir mail at resimleri görme sebebine ilişkin. Onlarda Barış Çakır elinden çıktılar iyi bir fikir olur hatta benimkilere de bak :)

Berış Bey hangisini önerdi peki ?

canım sennle konuşalım mı özelden?? :)) bikaç şey sormak istiyorm sana

Back