• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

çıkmadan sana uğrarım canım,sen de dinleniyor olursun....
ayyy ne güzel burunlarımıza bakarız :)))
ben hala arayıp hastaneyi öğrenmedim iyi mi :))

berfu cumartesi görüşmen ne kadar sürdü,tatmin edici bi süre mi merak ettim ...

canım yarım saat fln sürdü ama sorularım bitti öle cıktım yani ama cok yogundu yani

kızlar beni bilenleriniz biliyor zaten de bilmeyenleriniz için tekrar hatırlatayım..ben bi kaza sonucunda burnum yamuldu..önden farklı sağdan ve soldan da farklı görünüşe sahip..burnumun büyüklüğü bakımından bi sorunum yok.. önden burun görüntümün yanında elimde olan fotolardan seçip sağ ve soldan da mümkün olduğunca görünen fotolar ekledim kızlar.. şimdi sizlere sorum şu olacak.. barış beyle görüştüm ben.. kapalı teknik yapacağını söyledi ama burun yamukluğu kapalı teknikle ne kadar düzelebilir ki!! özellikle burun ucumdaki kıkırdaklarda ciddi rotasyonlar mevcutmuş.. benim aklıma yatmadı kapalı teknik açıkçası bu tip durumda olanlar nolur benle iletişime geçsinler..

bir de tam yan profilden foto bulamadım bulduğum an onu da koycam..sizce kızlar hafif bir kavis de verdirsemmi burnuma yaptırmışken yoksa sadece yamukluğu mu düzeltilse başka bi işlem uygulanmasa mı..barış bey sadece yamukluğun düzeltilmesinden yana fakat ben maille tasarım da istedim hafif kavisli nasıl durcak merak ediyorum.. sizinde fikirleriniz önemli bnm için kızlar görmüş geçirmişsiniz ne de olsa :)

kızlar beni bilenleriniz biliyor zaten de bilmeyenleriniz için tekrar hatırlatayım..ben bi kaza sonucunda burnum yamuldu..önden farklı sağdan ve soldan da farklı görünüşe sahip..burnumun büyüklüğü bakımından bi sorunum yok.. önden burun görüntümün yanında elimde olan fotolardan seçip sağ ve soldan da mümkün olduğunca görünen fotolar ekledim kızlar.. şimdi sizlere sorum şu olacak.. barış beyle görüştüm ben.. kapalı teknik yapacağını söyledi ama burun yamukluğu kapalı teknikle ne kadar düzelebilir ki!! özellikle burun ucumdaki kıkırdaklarda ciddi rotasyonlar mevcutmuş.. benim aklıma yatmadı kapalı teknik açıkçası bu tip durumda olanlar nolur benle iletişime geçsinler..

bir de tam yan profilden foto bulamadım bulduğum an onu da koycam..sizce kızlar hafif bir kavis de verdirsemmi burnuma yaptırmışken yoksa sadece yamukluğu mu düzeltilse başka bi işlem uygulanmasa mı..barış bey sadece yamukluğun düzeltilmesinden yana fakat ben maille tasarım da istedim hafif kavisli nasıl durcak merak ediyorum.. sizinde fikirleriniz önemli bnm için kızlar görmüş geçirmişsiniz ne de olsa :)

İsauracım önce şunu söliim; saç rengine ve perçemine bayıldım, çok yakışmış cnm!
Bnm burnumda da eğrilik vardı (dışardan ben sölemedikçe fark edilmiodu) ve burun ucumdaki kıkırdaklar simetrik değildi "1 aylık" adlı albümümde 2.fotomda özellikle fark edebilirsin! Şimdi çok şükür ki öle bi problemim kalmadı (canımsın Barış Çakır :)) Yani şunu demek istiyorum, Barış Bey eğer burnunun eğriliğiyle ilgili ameliyat sonrası bi problemin kalmaz diorsa, emin ol kalmaz!

Kavise gelinceee eğer gerçekten istiyorsan ısrarcı ol bence ve KK kadınlarının klasik burun isteği cümlesini dile getir "mümkün olduğunca küçük ve havalı olsun" ;))

kızlar ameliyata giderken olmazsa olmaz kesinlikle yanınıza alın dediğiniz bişi var mı?

Ruj :) Ameliyattan sonra ihtiyaç duymuştum :D

Kıyafetlerin önden düğmeli olsun veya fermuarlı başını zorlamayacağın tarzda olsun ayrıca kolları da çok sıkı olmasın bileğine veya koluna serum ve ilaçlar için takılacak olan kelebek(aparat) için rahat geçiş alanı ve dar olmaması senin için iyi olur.

kızlarrr hepinize çokkkk teşekkür ediyorum içime su serptiniz.. haftaiçine tekrar randevu alıp sağlam şekilde konuşucam bu sefer :)) nasılsa istanbuldayım şanslıyım barış beyin burnunun dibindeyim.. bugün gittiğimde 3 günlük bir burunu da görme şansım oldu.. kontrole gelmişti sanırım bayan adını sormadım belki burdan biridir diye düşündüm :)) var mı aranızda 3 gün önce ameliyat olup da bu sabah kontrole gelen..

oraletcim özellikle sanaa kocaman bi muuucckkkk :)) dediğin gibi 280 cc bana aynada çok büyük geldi gömleğimin üzerinden sanki.. ama eminim o içeri yerleştirilince öyle durmıcaktır hem olmuşken acık da büyük olsun de mi ama :P seninle nerdeyse ölçülerimiz birebirmiş senin fotolarına baktıkça çok uygun olduğunu düşünmeye başladım 280 cc nin..hem barış bey de direk bana onu verdiğine göre bi bildiği vardır.. kas zarı uygulıcanı söyledi.. ağrılar sızılar umrumda deil yaa.. ikisini de tek ameliyatla çıkarmak istiyorum ben banaanee bananeeeee :))

Bak sana bir tüyo :)) Asistanı Sevin Hanım'a geçen sefer tasarımm yapamadığını bu kez tasarım yapıp üzerinde konuşmak istediğin için en sakin zamana randevu vermesini iste böylelikle içine sinen bir görüşme yapma şansın olur gibi geliyor :) Aynısından bende kendime istedim çünkü henüz randevumu alamadım ben :)) 280 cc altına düşme senin yapına gider senin vucuduna yakın olup 280 taktığı kişilerin resimlerini göstermesini iste. Duruşlarına bak bakalım hakkaten istediğin boyut mu diye. Ayrıca sitede poisa var onunda 280 cc Mumu02 var onunda öyle. Fikir edinirsin :) Kas zarı altı yönteminde seni yatağa hapsedecek bir ağrı sızı yok maksimum 1 haftada kendindesin 15.günde ameliyat olduğunu unutursun. Benim çok daha kısa sürmüştü fazlaca söylüyorum :)) Aynı anda ameliyat olacağın için belki biraz daha sürebilir ama inan bu mutluluğu yaşamaya değer. Konuş bakalım orta yol bulursunuz inanıyorum :)

bu arada bgn sevin hnmdan ameliyat tarihi alıolardı 28 marta verdi en erken kızlar karar verdiyseniz elinizi cabuk tutun tarihler doluo yaz da yaklasıo, yazın yapılmıo galiba ameliyat

Yüzün güneşe çok fazla maruz kalmaması gerekiyor. Bununla birlikte derinin yapısı değişiyor ve ameliyata hazır hale gelmiyor. Ben yaz sonrası olmuştum ameliyat olacağım için yüzümü fazlasıyla korumam gerekti hep. Buna rağmen derimden kaynaklanan zor bir ameliyat geçirdim. Kışın ameliyat olmak daha avantajlı.

eheh bende biazdan profilden foto koyucam kızlar ama nedense fotoğraflarda büyük çıkıyor anlamadım :/
oraletcim bide şey sorucam gerçi barış beye sordum ama sana da sorayım:)) ben hala burnumun ucunu ellerken tam hissedemiyorum bir de hani burn deliklrinin ortasndaki kısım varya orayı hiç hissetmiyorum hala uyuşuk.barış bey 2 haftası daha var dedi dün bana.
peki sen şuan burnunu tamame eskisi gibi hissedebiliyomusn??

Normal canım büyük çıkması 1 milim bile ince olsa farkeder ki ödem esas şekli görmemize engel oluyor.
Ben burun kanatlarımı oynatabiliyorum bunu ilk farkettiğimde çok mutlu olmuştum :)) Bende doku inceltme tekniği uygulandı ve bir yığın deri yedirildi burnumun üzerine bu yüzden en son orası geçecek demişti Barış Bey şu an tam orta kısma dokunduğumda azcık bile dokunsam fazla hisli ama hassas hisli diyeyim :) Ufacık çarpmaları bile büyük hissettiriyor yani :) Hala sabahları kalktığımda şiş oluyor gün içinde iniyor çıkıyor kafasına göre takılıyor :) Zaten bu oturma evresi 6.ayda işte budur diyorsun bakıyorsun 1.yılda çok daha güzelleşmiş değişmiş bu kadardır diyorsun 2.yılda tüm şekliyle ortaya çıkmış ameliyatın esas gelmesini istendiği noktadaki halini görüyorsun. Ben ameliyat olan arkadaşlarımdan biliyorum bu çok sabır isteyen bir ameliyat ama şanslıyız ki bizim ödemlerimizi bakınca anlayamıyorlar :))
Son sorunu da cevaplayayım burnumu tamamen eskisi gibi hissetmiyorum. Burun yapınız yani deriniz benden daha inceyse belki sizinki daha önce oturur ben geriden geliyorum yani :)) Ben gelişme bölümünde çok takılmıyorum belirli bir süreç var bitsin bakalım final önemli benim için :)) İlk olduğum ameliyattan da biliyorum ki bu işlemler zaman istiyor rahatlığımın çoğu oradan geliyor ve tabi ki Barış Bey'den :))

ay evet yaaa:)) ben gerçi siyah giymiştim ve siyah giydiğimde 320 cc daha hoş durmuştu demekki siyah giymemek lazımmış..ama ben sanırım çok büyük istemiyorum 280cc yeter diye düşünüyorum :)))

Büyüklük konusunda peşin hükümlü olma düşündüğün zaman görüşmeye gitmeden bi konuşalım seninle. Tam olarak nasıl bir duruş istiyorsun bu önemli. Az önce yazdım ama bu cc lerde poisa ve mumu02 var benim arkadaş listemden görebilirsin. Eklersin resimlerine bakarsın onların ama ekledikten sonra bir mail at resimleri görme sebebine ilişkin. Onlarda Barış Çakır elinden çıktılar iyi bir fikir olur hatta benimkilere de bak :)

Berış Bey hangisini önerdi peki ?

Önceden de mesaj da yazdım arada kaynadı galiba bnm tasarım değişti barıs bey son tasarımı yapalım demişti gecen sefer ya da biz ben yanlıs anladım imdi ortadakini yapalım dio öbürü küçük olur yüzüne dio ne dersiniz ve kemiğe dokunmuycam dedi yani kavis yok :(

Önceden de mesaj da yazdım arada kaynadı galiba bnm tasarım değişti barıs bey son tasarımı yapalım demişti gecen sefer ya da biz ben yanlıs anladım imdi ortadakini yapalım dio öbürü küçük olur yüzüne dio ne dersiniz ve kemiğe dokunmuycam dedi yani kavis yok :(

Canım didin ısrar et sonuncuyu iste tabi içinden geçen son tasarımsa çünkü sonuncuyu daha çok yakıştırmıştım hatta senin burnun yapılmadan tasarımını önerdiğim kızlar bile olmuştu :)
Kemiğe dokunsun ve kavis olsun, benim fikrim bu yönde canım :) Az kaldı yahuu ameliyata ikna edersin sadece ısrarcı ol yeter :)

kızlaar aranızda memur olan var mı? ben memurum ve barış beyin ameliyat yaptığı hastanelerle sgk anlaşması yok.. barış beyin rapor yazması sorun olur mu bana ki? kanuna baktım az önce diyo ki, anlaşması olmayan kurumlardan verilen raporlar resmi sağlık kurumlarınca onaylanması gereklidir.. ne yani ben şimdi ameliyatlı ameliyatlı bi de devlet hastanesine gidip oranın estetikçisine mi onaylatcam raporu saçmalığa bak off kafam karıştı iice.. bnm en az 20 gün rapor almam lazım çalıştığım yer dolayısıyla.. bu şekilde olup da barış beye ameliyat olanlar var mııııııııııııı? ya da konu hakkında bilgisi ilgisi ya da yakını olanlar..

tasarımlarına iice bi alıcı gözüyle baktım da ben aralarında çok bi fark göremedim ki cnm.. ikisini de yapsa olur bence belki çok milimetrik farklar vardır bilemiyorum.. bnm gözümde bi bozukluk var heralde :)) herkes aradakini farketmiş öneride bulunmuş ben farkedemedim ala alaa ama bence kemiğe çok hafif de olsa dokunsun ya..

Back