• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

zynpp baktım fotolarına şişlerin azalmış iice eski fotolarla kıyaslayınca pek güzel görünüo.. kızlarrr ilk randevuda muayeneye giderken makyaj yapıyım mı yoksa bi sakıncası var mı fondoten sürmenin?

Tşkler isaura... Barış Bey ilk randevuda burnuna dokunup; kalın-ince deri kontrolü ve bi aletle burun deliklerinden içeri bakıp et kontrolü yapacak..Bi de tabi çeşitli açılardan yüzünün fotoğrafını çekip tasarım yapacaksınız.. Makyajın bi önemi yok yani, kndini daha iyi hissetmek için yapabilirsin bence, ben yapmıştım..

bi de kızlaaarrr çok oluyom biliyom amaa :)) bişiler daha sorcam.. ben hem burun hem göğüs büyütme için aynı anda randevu aldım.. burun konusunu hallettik az makyaj yapcam ruj allık falan burun derimi etkilemicek şeyler.. peki göğüs muayenesinde neler yapıo? nasıl bi sütyen giyiyim.. çok dolgulu giymiyim di mi malum cc leri denicekmişim çamaşırın altından tam belli olsun..az dolgulu giyiyim dedim ama siz ne giydiniz?

canm ben aldım randevu 5 ine cumartesi gününe geliyo sizde o güne denk getirin yaaaa

hadi yaa şimdiden aldın mı :)))) tamam ozaman ben yarın tekrar gidicem masaj vericek mi bakalım bana..bandajın çıkınca gel demişti barış bey.bende ozaman yarın martın 5ine alıyorum tekrar 1.ay kontrolü için :)

bi de kızlaaarrr çok oluyom biliyom amaa :)) bişiler daha sorcam.. ben hem burun hem göğüs büyütme için aynı anda randevu aldım.. burun konusunu hallettik az makyaj yapcam ruj allık falan burun derimi etkilemicek şeyler.. peki göğüs muayenesinde neler yapıo? nasıl bi sütyen giyiyim.. çok dolgulu giymiyim di mi malum cc leri denicekmişim çamaşırın altından tam belli olsun..az dolgulu giyiyim dedim ama siz ne giydiniz?

canım barış bey muayene sırasında sana başka bi sütyen vericek sen onu giyip içine silikonu koyucaksın farklı cc'lerdeki :) tabi bide çıplak olarak görücek üst kısmını.

kızlar ben bandajları çıkarttım şimdi duşa giricem de yüzümü yıkayayım mı ya?? napiim yine yüzümü yıkamasam mı acilll bilgii kızlaarrrr

kasların güçlü olmasının dolguya ne zararı varmış? Kasların güçlü olması sarkmaması için daha iyi değil mi? Yanak dolgusuda dudak dolgusu gibi mi oluyor? Babam pasta yapmayı nerden öğrenmiş? :-)) Reklamdaki küçük kız gibi sana ard arda soru yağdırıyoruz ama :-)))

:)) Şimdi şöyle oluyor. Yanak dolgusu yani botox yapılırken çene kaslarının bir bölümü pasif hale getiriliyor böylelikle alttaki kas kasılamayınca da üstteki deri çizgilenmemiş oluyor. Kas hareketlerini engelleyerek çizgiyi ortadan kaldırıyor. :)) Dudak dolgusundan biraz daha değişik oluyor yine incecik uçlu iğnelerle yapılıyor acı hissetmiyorsun dudak dolgusuna göre çok daha çabuk bitiyor şıp diye diyebilirim :)) Böyle keyifli soruları seviyorum. Sahi baban pasta yapmayı kimden öğrenmiş :)))

kızlar bugn bandajsız ilk günüm yandan çok beğeniorum gayet güzel de önden bi türlü alışamadım..ve çok şiş böle kalın bi burun gibi :( iner dimi yaaa bi de kawis fln da şişlkler indkçe mi belli olur :( bi de riseoftheangel özelden msj olarak msni gönderiyim canım :))

zynpp baktım fotolarına şişlerin azalmış iice eski fotolarla kıyaslayınca pek güzel görünüo.. kızlarrr ilk randevuda muayeneye giderken makyaj yapıyım mı yoksa bi sakıncası var mı fondoten sürmenin?

Burun kusurlarını çok örtmeyecek şekilde yapabilirsin sakıncası yok tabi ama resimde çekilecek daha iyi değil en kötü haliyle çıkması senin lehine olur diye düşünüyorum. (Bunu bende uygulasam 6 ay uğraşmazdım sanırım ameliyat olabilmek için:D )

kızlar bugn bandajsız ilk günüm yandan çok beğeniorum gayet güzel de önden bi türlü alışamadım..ve çok şiş böle kalın bi burun gibi :( iner dimi yaaa bi de kawis fln da şişlkler indkçe mi belli olur :( bi de riseoftheangel özelden msj olarak msni gönderiyim canım :))

bnmde direk kavisi belli yani niyebende öyle oldu acaba ???
tamam canım ama ben özel msj atmıyrm sanırmm senbana göndersen olur mu?? yada ben veriyim sen ekle beni msne :)

canım barış bey muayene sırasında sana başka bi sütyen vericek sen onu giyip içine silikonu koyucaksın farklı cc'lerdeki :) tabi bide çıplak olarak görücek üst kısmını.

ayyyyyy ama ben çokkkk utanıyoommmm :17: kızarırım şimdi ben kesin dr un karşısındaa.. gerçi bişey de yok ki nesinden utanıyosam :52:

ayyyyyy ama ben çokkkk utanıyoommmm :17: kızarırım şimdi ben kesin dr un karşısındaa.. gerçi bişey de yok ki nesinden utanıyosam :52:

eheheh :)) ben de denemiştim silikon ..bakayım demişti ben göstermemiştim yaa şaka gibii:)) aynen bişi yok yani..ama göğüs büyütme yaptıracağım zaman mecburen görücek ehehh

Göğüs muayenesinde önce oturup konuşuyorsunuz ne nasıl, ne şekilde oluyor öncelikle 1.ağızdan bilgiyle donanıyorsun:) Sonra muayene bölümü, arkasından resim çekilme bölümü. Sonrasında sana uygun olacak protezlerin denenmesi :) İstersen desteksiz, dolgusuz sıfıra sıfır bir sütyenle git istersen Barış Bey sana sporcu sütyeni verir giyip denemeni yaparsın. Hangi görüntü ve hangisi sana uyarsa cc düşünme süreci başlamış oluyor. Dolguluyu unut tatlım atlet kadar ince bir çamaşır giy, eğer yoksa Barış Bey sana orada temin eder hiç kafanı yorma ;)

Bir de siyah giyinme siyah renkten anlaşılmaz. Hatta koyu renk giyinme ;) (Ne anlaşılmaz dersen hatlar tam olarak ve aynaya baktığında büyüklüğü anlaşılmıyor bunun sıkıntısını bizzat yaşadım)

Burun kusurlarını çok örtmeyecek şekilde yapabilirsin sakıncası yok tabi ama resimde çekilecek daha iyi değil en kötü haliyle çıkması senin lehine olur diye düşünüyorum. (Bunu bende uygulasam 6 ay uğraşmazdım sanırım ameliyat olabilmek için:D )

hımmm oraletcim aslında güzel taktik :)) doktora olabileceğin en çirkin halinle git ameliyatını ol ve olabileceğin en güzel halinle çık.. :) sevdim bunu..

İner canım hatta inmesin diye yeniden bandaj takma isteği bile doğar :))
Daha ilk günün böyle kalır mı hiç canım sende :)) İner tabi en ödemli zamanlarından birini yaşıyor burnun :)) Her şey şişler indikçe daha da belli olur. Zyynep'in son resimlerine bak mesela farklılıkları seyir halinde izle. :)

Back