Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınlar klübü melekleri mi desem, barış çakır meleklerimi desem bilemedim ama kesinlikle "paprica melekleri" siniz
size neler borçlu olduğumu keyifle aynaya baktığım heran içimden geçiriyorum.
zeynep bu arada yeni resimlerde süpesin. ayrıca bu saç rengide çok oturmuşl ten rengine. bende ameliyat sonrası saç kesimi ve rengini değiştirenlerdenim![]()
kızlar bu sabah barış çakırla randevum vardı görüştüm geldim.. hem burun hem göğüs ikisinin de fotolarını çekti ama tasarım falan yapmadık hiç.. neden çekti fotoları anlayamadım ki.. göğüse de tasarım yapıyor di mi.. 280 cc ve 320 cc lik damla protezleri denedik 280 içime daha çok sindi gibi sanki ama bilemiyorum sanki bu bile çok büyük gibi geldi bana.. ya aslında aklımda bnm bi sürü soru vardı ama oraya gidince feleğim şaştı sanki hiçbişey soramadım doğru düzgün bilgi alamadım.. tasarım da yapmadı aceleye geldi biraz sanırım( dışarda bekleyen çok kişi vardı sarktı zaten randevu saati
yani ben bu görüşmeden hiçbişeeeyyy anlamadım kızlar sizde de böyle mi olmuştu.. resimlerimi çekti ama tasarımlarımı göremedikten sonra ne işe yararlar ki.. sevin hanıma sordum tasarımlar nolcak diye.. barış beye siz mail atın geri dönecektir dedi..ama bilemiyorum ben yokken yaptığı tasarım ne derece sağlıklı olur ki
![]()
kızlar bu sabah barış çakırla randevum vardı görüştüm geldim.. hem burun hem göğüs ikisinin de fotolarını çekti ama tasarım falan yapmadık hiç.. neden çekti fotoları anlayamadım ki.. göğüse de tasarım yapıyor di mi.. 280 cc ve 320 cc lik damla protezleri denedik 280 içime daha çok sindi gibi sanki ama bilemiyorum sanki bu bile çok büyük gibi geldi bana.. ya aslında aklımda bnm bi sürü soru vardı ama oraya gidince feleğim şaştı sanki hiçbişey soramadım doğru düzgün bilgi alamadım.. tasarım da yapmadı aceleye geldi biraz sanırım( dışarda bekleyen çok kişi vardı sarktı zaten randevu saati
yani ben bu görüşmeden hiçbişeeeyyy anlamadım kızlar sizde de böyle mi olmuştu.. resimlerimi çekti ama tasarımlarımı göremedikten sonra ne işe yararlar ki.. sevin hanıma sordum tasarımlar nolcak diye.. barış beye siz mail atın geri dönecektir dedi..ama bilemiyorum ben yokken yaptığı tasarım ne derece sağlıklı olur ki
![]()
Oraletcim beni unutmamış :)))
ameliyatta ters bişey olmasından çok korkuyorum .
kızlar ameliyat akşamı gelinde birlikte Fatmagülün suçu ne ? izleyelim :)))
berf senin de görüşmen vardı bugün noldu? ameliyat tarihini almışsın hadi hayırlı olsun darısı başıma inşallaaaaahhhh.. en son görüşme daha detaylı geçmiştir umarım..
kızlar ameliyata giderken olmazsa olmaz kesinlikle yanınıza alın dediğiniz bişi var mı?
Öncelikle bir refakatçi, mümkünse anne olanından olsun:) Ameliyat elbisenin altında hiç bişi kalmıcak ama sonrasında burnun alçılı olacağı için üstüne kolayca giyebileceğin önden fermuarlı bi kıyafet.. Aklıma gelenler bunlar..
canım bn cuma günü 8:30 da giriorm ameliyata 7:30 gibi hastanede olucam. sen muhtemelen o saatte uyuyor olursun, o yüzden rahatsz etmemek adına ugramıycam sana :) ama cıkısta ii olursan eger sen buyur ugra beklerim :)
Bu arada kızlar rrvvnakk için geriye son 6 :)))))
:92::92::92::92:
consers harika görünüyosun sende çok güzel olmuşşsun ikinci favorim diyebilirsin harika
Herkesin burun yapısı, ödemlerin inme süreci, yapılan ameliyat uygulaması farklıdır.
Direkt kavisin çıktıysa ne mutlu sana :))