• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar bir sorunum var :(
ameliyat olalı 7 gün oldu. 2 gün önce tamponlarım alındı fakat 2 gündür burnumun sağ tarafı inanılmaz ağrımaya başladı ve alçıda olmasına rağmen burun ucu sağa doğru hafif kaydı sanki...
Bu normal mi yani tamponlar alındıktan sonra ağrısı olan var mı?
sanırım tamponlar çıktıktan sonra ben pek dikkat etmiyorum kendime, çok sıkıldım çünkü; yani sigara içmeye başladım, artık yatamıyorum öyle uzun süre, dışarı pek çıkmıyorum ama evin içinde hareketlerimi kısıtlamıyorum, eğilerek gazete falan okuyorum...vb Erken mi tüm bunlar için..?

ameliyatın açık mı oldu.kapalı ameliyat oldum ben ve 1 saniye bile ağrı hissetmedim.yatarken yastığıma falan da dikkat etmedim, ya da herhangi 1 şeye..çok ağır bir darbe gelirse burnun bozulur onun haricinde rahat ol.sağa kaydı demişsin, bence sana öyle geliyor.ayrıca sigarayı içmesen iyi olur ve burnuna sprey sıkmayı da ihmal etme.ağrının sebenini bence barış beye sormalısın..

off çok sinirlendim şimdi kendime :(
tekrar teşekkürler kızlar...
tavsiyelerinize uyacağım ve bugünden itibaren sigara içmeyi bırakıyorum tekrar.
duffy87 ben de kapalı ameliyat oldum.
ağrının sebebini yarın barış beyi arayıp sormalıyım sanırım..

deryagokce,
yeni burnun çok güzel olmuş, nihayet burnundan memnun olmana sevindim. umarım hiç bir sorunla karşılaşmazsın..

bu arada, barış beye ameliyat olalı dün tam 5 ay oldu, resimlerimi forum sayfasına koymuştum önceden. yazılanları okuyunca biraz korktum aslında çok şükür benim şu an bir sıkıntım yok.. ameliyat olacak arkadaşlarımızla bunu paylaşmak istedim. inşallah siz de hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.
revizyon olacak arkadaşlarımıza da sağlık ve mutluluk diliyorum. umarım en kısa zamanda sorunlarıız hallolur.. sevgiler (:

namphe merabalar. ben de barış beyle görüşmeye gidicem. fotoğraflarını görmeme izin verirsen çok sevinirim.

Sevgili star dust sitem etme canım fiyat konusunu en iyi Baris beyin asistanı Sevin hanımı arayarak öğrenebilirsin ya da memorial hastanesi çağrı merkezini ara sevgiler

teşekkür ederim ... :)
Bizzat gidip öğrenmeye fırsatım yok bu aralar.
Siteden alabirim sanırım Asistanının nosunu değil mi ?

314 66 66 dan memorialı arayp 4330 u tuslarsan sevın hanım ılgılencktır star dust senın konunla ılgılı bılgısı olan yok sanırım burun+dudak oyuzden yardımcı olamıyoruz

beni bu şişlik canımı sıkıyor ya.açık ameliyatla yapabilir gibi geliyor.aslında bana şöyle demişti barış bey ; burnunun derisi orta kalınlıkta olduğu için elimden geleni yapıcam..yani ince deri sahibi olsaydım daha kolay...çok şiş duruyor önden.

burnumun son hali.
dediğim kadar var değil mi
çok şiş duruyor 1 sene geçti halbuki
barış bey burnumun ucunu toparlayınca güzel durucak demişti.yani ben ona özellikle belirtmiştim önden geniş duruyor diye.barış beye bunu da sorucam.yapabilir mi acaba.genelde önden daraltmıyor burun.?

burnumun son hali.
dediğim kadar var değil mi
çok şiş duruyor 1 sene geçti halbuki
barış bey burnumun ucunu toparlayınca güzel durucak demişti.yani ben ona özellikle belirtmiştim önden geniş duruyor diye.barış beye bunu da sorucam.yapabilir mi acaba.genelde önden daraltmıyor burun.?

biraz sıslık var ama yınede cok doğal duruyor sanırım bu senı cok rahatsız edıyor umarım duzelır kısa surede benm daraltılmıstı burnum

biraz sıslık var ama yınede cok doğal duruyor sanırım bu senı cok rahatsız edıyor umarım duzelır kısa surede benm daraltılmıstı burnum

aa öyle mi resim koyabilir misin sayfaya sadece burnunun önden nasıl durduğunu görmek istiyorum teşekkürler bu ara doğal duruyor evet ama şiş büyük duruyor

aa öyle mi resim koyabilir misin sayfaya sadece burnunun önden nasıl durduğunu görmek istiyorum teşekkürler bu ara doğal duruyor evet ama şiş büyük duruyor

ben de istemiştim önden daraltmasını ama önden daraltmıyorum demişti sanırım, benim de güldüğümde çok geniş duruyoru ama normalde iyi

öle baska resmım yokkı bıkre koymustum ya o var ıste onden sanırım benım daraltıldı yandanda olablr ama ıste eskıye gore daha dar duruyo tam detylı bılmıyorum valla:((

gerek görmüyorsa daraltmıyo olabilir, sen istediğini belirtirsin. açık olmayı düşünüyo musun? ben revizyonda çok değişikliğe cesaret edemicem sanırım

aslında acaba şiş olduğu için mi böyle .yani şişlik inmedi.çünkü eskiden bu kadar değildi.
açık ameliyat düşünüyorum ama nasıl oluyo bilmiyorum.

açık olunca istediği şekle sokmak daha mı kolay oluyor ?

valla değiştirsin benim burnumu ya,gülünce çok çirkin oluyor ..

Back