dr.ayşe dumani taniyan var miii???

Ay sizedemi ole...yuh yaaaa...alla alla..bu kadini acilen birileri sikayt etmeli..iyice piyasa kurmus kendine...

F filmgibi ...paylasin yazin..insanlar ayse dumaana gtmesin..sabah sohbetleri adi altinda bisey veriyo yine...nedir ya cami imami sanki..nerde gorulmus sabah sohbetleri..resmen kadin dogumculukdn cikmis psikoloj psikytrs gbi olmus..kooomiiiikkkkkkk

F filmgibi ...paylasin yazin..insanlar ayse dumaana gtmesin..sabah sohbetleri adi altinda bisey veriyo yine...nedir ya cami imami sanki..nerde gorulmus sabah sohbetleri..resmen kadin dogumculukdn cikmis psikoloj psikytrs gbi olmus..kooomiiiikkkkkkk

Ben gideli 2.5 yıl kadar oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam seansı 400 liraydi. Masaj satıyor resmen kadin! Eline ped tutusturuyor! Kendi kitabini resmen eline veriyor! Bi bakıyorsun fiyat arttikca artiyor. Hadi parasindan da geçtim,bu yaklasim çok ama çok kötü.
O zaman anlamamistim ama sonra gittigim diger terapilerde,ayse dumanin ne kadar kaba olduğunu fark ettim. Zaten vajinismus sıkıntısıyla gittim! Muayene masasinda kasildigim için bacaklarimin icine sert sert vurdu hep. Eft yontemini hic ama hic anlatmadi,sadece kitabini satti! Eft yonteminden cesitli konularda fayda gördüm. Ama vajinismus konusunda bi netice alamadim malesef.
Yaklaşımları çok kırıcı. İnsanı rencide eder gibi konusma tarzı var. Eşinin yanında insanı asagiliyor resmen

Esinin yanindada rencideci davrandi yani..olemi..terboyesiz kadin..bnde bi iki yil oldu heraldeorayi birakli..hayatimi mahfetti omrumde tek beddua edicgm insan ..ustelik yapdigi hata buyuk diil buyuk demek az kalir..sagligimdn oluyordm..iyikide gebe kalmamisim..Allahm.haram etsin her muane 220 tl...surekli sen.bizim.egitimlerimize geldinmiiiiiii diye soruyordu..soruma soruyla ccevap veriyordu..kimse gtmesin valla.ona gidene kdr normal.devle hastanesine gidin arkdslar...beni resmen buyuledi sanki ondn kopunca kotu bisey oluckmis gibi kensini feci bagladi..ve hatasini kabul etmemeside cabasi..terbiyesz..basindaki ortuyu emreden rabbim bole haram ve hizli yoldan para kazanmayi emretmiyoooooo

F filmgibi .herkes duysun kikse gtmesin bulgurluda ayse.dumana...Allahm.onu ahiretde karsima cikarickdr..okdr mahfettki beni..hayatimdn cok sey aldi.param da gtti ....

F filmgibi .herkes duysun kikse gtmesin bulgurluda ayse.dumana...Allahm.onu ahiretde karsima cikarickdr..okdr mahfettki beni..hayatimdn cok sey aldi.param da gtti ....

Siz ne için gidiyordunuz? Ben su an aşılama tedavisi için Fatih'e bezmialem hastanesinde Müşerref Banu hanima gidiyorum.
İnanın tonla para döktüğüm ayse duman sürekli rencide ederken, muayenesine tek kuruş vermediğim devlet hastanesi doktoru, o kadar yoğunluğuna rağmen müthiş anlayisli,sabirli,detaylica anlatan,her soruya uzun uzun cevaplar veren,cok alcak gönüllü bir doktor. Butun benligimle Müşerref banu hanimi tavsiye ediyorum

Ben gebelik sureci icin gtmisdm yani gebelik dusundugum icin....hic bi tadavi uygulamadi bana..nyse Allah vericek gerekeni..ama bu dunyada ama ahiretde...biz gibi yuzlerce insan vard eminim..sikayet etmedikdn snra o kadin tucarligina devam ederr...dvlet hastanesi doktorumu vay ya cooook sevindimmmmmmmmm

Back