dr.ayşe dumani taniyan var miii???

minnak-minnak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
5
0
86
33
Merhaba arkadaşlar, ben 3 aylık hamileyim ve normal doğum yapmak istiyorum. Hatta evde bile dogura bilirim o derece yani : )
Neyse sadede geleyim, dr. Ayşe dumanı tanıyan var mı? Doğumu nerede ve ne kadara yaptırıyor acaba? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çoook mutlu olurum. Simdiden Teşekkürler : )

mrb,ayşe hanım çok ıyı bır doktor ve kesınlıkle tavsıye ederım butun yakınlarımın dogumunu ayşe hanım gerceklestırdı.ıns bnde hamıs olur ıse onu usunuyorum..

Merhaba arkadaşlar, ben 3 aylık hamileyim ve normal doğum yapmak istiyorum. Hatta evde bile dogura bilirim o derece yani : )
Neyse sadede geleyim, dr. Ayşe dumanı tanıyan var mı? Doğumu nerede ve ne kadara yaptırıyor acaba? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çoook mutlu olurum. Simdiden Teşekkürler : )
http://www.doktoramcam.com/Uzman/Detay/op-dr-ayse-duman/475
http://www.ayseduman.com/ayse-duman/
http://www.dogaldogumklinigi.com/Ayse-Duman.asp

M melda983 yorum ıcın coookk gec ama yazmak ıstedım belkı bırılerıne faydam olur..dr ayse dumanmı kapısından gecmeyın tamamenpara tuzakçısı..resmen ınsanla oynuyor..

Evet E elifkel , maalesef telefon ettim, mail attım ama ne yaptıysam fiyatını söylemedi. Randevu alıp 220 lira muayene parası ödemeden öğrenemedim. 5 bin lira dedi kendi ücretine. Artı hastane masrafı falan çok tuzlu oluyor. Eğitimleri de pahalı, doğum öncesi eğitime 500 lira dedi ki birebir değil 10-15 kişi falan sanırım.

Evet E elifkel , maalesef telefon ettim, mail attım ama ne yaptıysam fiyatını söylemedi. Randevu alıp 220 lira muayene parası ödemeden öğrenemedim. 5 bin lira dedi kendi ücretine. Artı hastane masrafı falan çok tuzlu oluyor. Eğitimleri de pahalı, doğum öncesi eğitime 500 lira dedi ki birebir değil 10-15 kişi falan sanırım.
M melda983 yorum.icin saol canm saol..herkes gorsun herkes okusun..Allah islah etsin onun gibi hekim bozuntularini..hayallerimi parami zamanimi herseyimi aldi...telefon numarasini hic bi hastaya vermezler..muane ama 220..organik.ped egitim ..kendi kitabi felan hep bunlari kakalama pesindeler...

M melda983 siz ne zaman ve nekdr sure gttini..bn cok uzun sure gttm..gebelik.yok bende..hayallerimle zamanimla herseyimle oynadi..ustelik soruma surekli.soruyla cevap veriyo..arti birde psikoluga gt dedi bna..kendisinn egitimine bir defa katildm 300 tl..neymis efendim.uygulamiyorsan gt psikologa..asil kendi gtsin..bn gibi sakin sessiz insani ne hale getrdi..hic bi doktor bir pisikiyatrisin verdigi egitimi veremez..bu is sertifikalarla oluck.sey deil dir...kadinlar kanmayin aldanmayin...istanhulun en iyi profosoru bile muanesi 450 tl be...nasil bi soygun bu

M melda983 yorum.icin saol canm saol..herkes gorsun herkes okusun..Allah islah etsin onun gibi hekim bozuntularini..hayallerimi parami zamanimi herseyimi aldi...telefon numarasini hic bi hastaya vermezler..muane ama 220..organik.ped egitim ..kendi kitabi felan hep bunlari kakalama pesindeler...

Sorma kitabı elime tutuşturdular. Hediye sandım, aklıma şaşayım :) 15 lira fazla isteyince zam mı geldi muayeneye dedim hayır kitabın parası dediler. Şaşırdım kaldım öyle...

M melda983 siz ne zaman ve nekdr sure gttini..bn cok uzun sure gttm..gebelik.yok bende..hayallerimle zamanimla herseyimle oynadi..ustelik soruma surekli.soruyla cevap veriyo..arti birde psikoluga gt dedi bna..kendisinn egitimine bir defa katildm 300 tl..neymis efendim.uygulamiyorsan gt psikologa..asil kendi gtsin..bn gibi sakin sessiz insani ne hale getrdi..hic bi doktor bir pisikiyatrisin verdigi egitimi veremez..bu is sertifikalarla oluck.sey deil dir...kadinlar kanmayin aldanmayin...istanhulun en iyi profosoru bile muanesi 450 tl be...nasil bi soygun bu

Ben gebeydim. 1 kere gittim fiyatı duyunca bir daha gitmedim zaten. İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor, ben nerde kimde doğum yapayım aman normal doğurayım falan derken gebelik zehirlenmesinden dolayı 29 haftada acil sezaryane alındım. Yavrum küvözde haftalardır :( Anneliğin her aşaması ayrı zor. Gebe kalmakla da iş bitmiyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar, vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Ben gebeydim. 1 kere gittim fiyatı duyunca bir daha gitmedim zaten. İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor, ben nerde kimde doğum yapayım aman normal doğurayım falan derken gebelik zehirlenmesinden dolayı 29 haftada acil sezaryane alındım. Yavrum küvözde haftalardır :KK43: Anneliğin her aşaması ayrı zor. Gebe kalmakla da iş bitmiyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar, vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Cooooookkk gevmis olsn melda...Allah sifa versin ..suan bebisin kuvezde yani ya para tuccari baska bisey deil..o dogum.seylerinede inanma.insann basiretini bagliyorlr..bana ozelden yazarmisinnnn yazamadm.beceremedm.de

Melda983 gebelik zehirlenmesinde neler yaşadınız da sezeryana almaya karar verdiler

Çok yüksek oranda protein atımı vardı idrarda. Bu yüzden yüksek riskliydim. Eklempsiye çevirebilir kriz geçirebilirsin dediler. Kanama geçirebilirsin, bebek plesentadan ayrılıp ölebilir vs gibi birçok ihtimal vardı. Bu sebeple aldılar.

Geçmiş olsun. Zor zamanlardan gecmissiniz gerçekten. Idrar testi yapmayı akıl edebilmisler. Bazen çok saçma sapan davranabiliyorlar. Tekrar geçmiş olsun.

Gec mi oldu bilmiyorum ama ayse dumana vajinismus tedavisi icin gittim. Nezaketten nasibini almamis bi kadın. Surekli kitap,ped,masaj satmak pesinde!

Back