Kesinlikle Dr.Tevfik Sözen tavsiye ederim ben 3 kasım 2016 da ameliyat oldum.çok mutluyum hem görünüm hem nefes alma adına.ayrıca yüz germe de yapıldı 10 yaş farketti.çok çok iyim.Doktorumun ilgisinden yaklaşımından takibinden ve ortaya çıkan sonuçtan çok mutluyum.Ameliyat ve iyileşme süreci adına anlattıklarından farklı hiççç birşey yaşamadım herşey çok iyi tahmin edildiği gibiydi.ve asla para endeksli yaklaşmadı...çok paralar harcamadım yani..sonuç mutluluk ve sağlık hepsi bu.herşeye değer bu duygu Görmek isterseniz foto paylaşabilirimbana bilgi verebilecek kimse yok mu ? İnternette de kendisiyle ilgili çok bişey bulamadım.
sırf ablam daha önce estetica da burun estetiği olduğu için orayı düşünüyorum ama onun doktoru ayrıldı ordan.Çok kararsınızm
Bence dedün ve bugün üyelik açıp tek bir konu üzerine 1 mesajı olan yorumlar bana hiç gerçekçi gelmedi üzgünüm
Ççok üzüldüm Ben de yeni ameliyat oldum bir ay oldu çok memnunum çok araştırdım ama 12-13 kişiyle görüştüm içime sinen açıklamalarıyla mantıklı gelen ve asla duruma maddi yaklaşmayan daktorumu seçtim.çok iyi geçti süreç çok mutluyum sonuçtan çok paralar da dökmedim.Kendimi sağlıklı ve mutlu hissediyorum.üstelik hem burun hem yüz germe ameliyatı aynı anda oldum sonuç süperdi.Foto paylaşabilirim.Sizin için de tecrübelerim belki işe yarar diye paylaştım.Çok geçmiş olsunaykut beye ameliyat oldum ve cok mutsuzum! kesinlikle önermem şimdi revizyon için doktor araştırıyorum üstelik burnumda büyük bir sorun yoktu oysa şimdi kıkırdak eklmesine ihtiyaç olacak gibi çünkü üstü fazlasıyla alınmış üstelik sadece birazcık törpüleyeceğini söylemişti...hayatım değişti hiç dışarı çıkmak istemiyorum bütün gün doktor araştırıyorum..artık maddiyatındada değilim ucuz diye ameliyat masasına yatmayın.. pişmanlığımı anlatamam.eğer revizyonda önerdiğiniz bir doktor varsa söylerseniz sevinirim...üstelik aykut beye menun olmadığımı söylediğim zaman o sakin insan hiçte ılımlı bir tepki vermedi...iyi araştırın!
Canım reşit beyi öneririm revizyon için çok iyi bir dr gerçekten ben yeni ameliyat oldum şimdiden sonuçtan çok memnunum =) ben de 3-4 ay araştırdım ve hiç pişman olan duymadım gönül rahatlığıyla öneririmBen hala memnun degilim bana hic yardimci olmadi bir daha ameliyat yapmak istemedi beni baskasina yonlendirdi..ben kuruntu yapiyorum dieyecgim ama herkes farkinda yani tanistigim insanlar bile anliyor yapma oldugunu hic dogal degil burnumun ucu cok kalkik ve bircok sorunu var..cok uzgunum cok yiprandim ama bana hic yardimci olmadi bir kac doktor ismi verip yolladi hayatimdaki en buyuk pismanlik oldu bu ameliyati olmak ki hep cok istemistim ve korkmustum...Umarim gercekten iyi bir doktor bulabilirim revizyon olmayi istiyorum ve bir dahada burun isine bulsamak asla asla istemiyorum ! Lutfen doktorunuzu iyi secin benim yasadiklarimi kimsenin yasmasini istemem.
Soyadi nedir canim nerde calisiyor ? Sende mi revizyon oldun?acik mi kapali mi yapiyor ve kbb mi plastikci miCanım reşit beyi öneririm revizyon için çok iyi bir dr gerçekten ben yeni ameliyat oldum şimdiden sonuçtan çok memnunum =) ben de 3-4 ay araştırdım ve hiç pişman olan duymadım gönül rahatlığıyla öneririm
Reşit burak kayan canım adı benim ilk ameliyatım revizyon değil ama doktorum çoook başarılı instagramdan bakabilirsin yaptıkları inanılmaz iyi :) plastik cerrah ve kapalı yapıyor ameliyatlarınıSoyadi nedir canim nerde calisiyor ? Sende mi revizyon oldun?acik mi kapali mi yapiyor ve kbb mi plastikci mi
Ben dün oldum şu an hiç memnun değilim ama ödemlerim inince düzelir umarım sabrediyorum..
Burun deliklerim çok büyük duruyor henüz çok erken ama inanılmaz şiş ve büyük umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?