DR. AYKUT ÖZPÜR E AMELİYAT OLAN VAR MI ?

Benim icin de ayni sekilde :) tabi yardimci olmaya calisirim merak ettigin konularda bekir sivri ile mi goruseceksin?
Evet canım cok araştırdığım söylenemez ama nedense çalışmalarına göre kalbim hep ondan yana oldu fotoğraf attım konuştuk 8inde gidip ameliyat tarihi alıcam tatmin olursam tabi

Evet canım cok araştırdığım söylenemez ama nedense çalışmalarına göre kalbim hep ondan yana oldu fotoğraf attım konuştuk 8inde gidip ameliyat tarihi alıcam tatmin olursam tabi
Ay insallah hepimiz icin hayirlisi olsun :) bekir bey ne kadara yapiyormus ameliyati?

açık tekniğin ne gibi faydaları var?

içime daha çok sindi diyebilirim. sorunlu bir burnum vardı ve doktorun açık teknikle bu sorunları daha iyi görüp müdahale edebileceğini düşündüm. yani bu tamamen kendi fikrimdi :) sonuştan memnunum süreçle ilgili açtığım konuma göz atabilirsin

aykut beye ameliyat oldum ve cok mutsuzum! kesinlikle önermem şimdi revizyon için doktor araştırıyorum üstelik burnumda büyük bir sorun yoktu oysa şimdi kıkırdak eklmesine ihtiyaç olacak gibi çünkü üstü fazlasıyla alınmış üstelik sadece birazcık törpüleyeceğini söylemişti...hayatım değişti hiç dışarı çıkmak istemiyorum bütün gün doktor araştırıyorum..artık maddiyatındada değilim ucuz diye ameliyat masasına yatmayın.. pişmanlığımı anlatamam.eğer revizyonda önerdiğiniz bir doktor varsa söylerseniz sevinirim...üstelik aykut beye menun olmadığımı söylediğim zaman o sakin insan hiçte ılımlı bir tepki vermedi...iyi araştırın!

Aaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm... Fotoğraf ekleseniz belki sizin düşündüğünüz kadar kötü değildir.

fotoğrafımı eklemek istemiyorum ama istersen sana özelden gönderebilirim...insanların kendine ne yaptın tepkisinden sıkıldım artık utanıyorum resmen eski halimi ve şimdiki halimi göstermeye çünkü tamamen kendi kuruntularımdan ameliyat oldum ve sonuç çok kötü oldu eski halim çok daha güzeldi şimdi tek istediğim eski görüntüme kavuşmak...

Anladım canım benimde öyle çok problemli bir burnum yok. Buraya yazdığın yazıyı okuyunca Aykut beye ameliyat olmaktan vazgeçtim... Deneyimini paylaştığın için teşekkürler. Çok geçmiş olsun sana umarım en kısa sürede istediğin şekilde sağlıklı bir burnun olur.

Herkese merhaba göğüs ameliyatımin 7. Ayindayim tekrar paylaşmak istedim tecrübelerimi..Aykut beye oldum kollarımi kaldırdığımda bi tarafta cokme oluştu ve sağ göğüs ucumda geçmeyen aşırı hassasiyet durumu mevcut..memnun kalmadim goğus ameliyatında tercih etmemenizi siddetle tavsiye ediyorum..

Herkese merhaba. Aykut beye oldugum meme buyutme ameliyatinin 2. Yilindayim. Cokta memnunum. Hicbir sikintim olmadi ameliyatla ilgili. Arkadasima tavsiye etmistim. Arkadasiminda 1. Yili doldu oda inanilmaz memnun. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Arakadaslar merhaba, bende cok takintili biri olarak yaklasik 2 yil doktor arastirdim. Size sunu soleyebilirim, bazi insanlar ameliyat olmadan once bilimsel gercekleri goz ardi edip tamamen hayal ettigi seyin olacagini dusunuyor ve sonuc hayalindeki gibi olmayinca doktorun basarisiz oldugunu dusunuyor. Dunyanin en iyi doktorlarini bile begenmeyen starlar, ünlüler var bu sebeplerle dunyada. Benim icin en onemli kriter doktorun durustlugudur ve Aykut bey bu konuda karsilastigim en durust doktordu. Benden sonra tanidigim birkac kisi de cok memnun kalmisti kendisinden. (Gogus buyutme, liposuction, kepce kulak ve burun ameliyatlari ) Burun ameliyatlarinda kapali teknikte (en zor teknik) bu isin en iyilerinden diye duymustum arastirmalarimda.

Merhaba Aykut Bey e gecen sene bu zamanlar da burun ameliyati oldum.olmadan once neredeyse 2 sene arastirip bircok doktorla gorustum.ancak icime en cok Aykut Bey sindi.sonuctan inanilmaz memnun kaldim kendisine hersabah dua ediyorum En onemlisi ameliyatimi kapali yaptigi icin disaridan gorunen hicbir dikis izim yok kimse estetik oldugumu anlamiyor.2 hafta once dekuzenimi ameliyat etti degisim inanilmaz o da cok memnun.ben kendisini kesinlikle tavsiye ederim

Burun estetiği için cumartesi günü estetica ya Aykut Özpür le görüşmeye gideceğim. Kendisi bu hastane de yeni sanırım. daha önce Aykut Bey e ameliyat olan var mııı ?=
Merhabalar ben 4 ay önce dr aykut özpüre rinoplasti + memeprotez oldum ameliyat sonrası ağrım çok az oldu burnumdan çok memnunum hayatımı kurtardı resmen hem çok rahat nefes alabiliyorum hemde estetik açıdan mükemmel bir görüntüye sahibim. Meme büyütme ameliyatından da çok memnunum artık kendimi kadın gibi hissedebiliyorum bir kadın olarak eksiklerim tamamlandı resmen herkese tavsiye ediyorum oldukça başarılı ve ilgili bir plastik cerrah .

dün ve bugün üyelik açıp tek bir konu üzerine 1 mesajı olan yorumlar bana hiç gerçekçi gelmedi üzgünüm

dün ve bugün üyelik açıp tek bir konu üzerine 1 mesajı olan yorumlar bana hiç gerçekçi gelmedi üzgünüm

Merhaba biraz daha eski bir üye yazsın o halde :) bende ameliyatımı Aykut beye oldum. 7 . Aya giricem memnunum kendisinin instagram sayfasından ameliyattan sonra aylar gecen hastalarının goruntulerine ulaşabilirsiniz. Bir tanıdıgımda begendigi icin yonlerdirdim oda yeni ameliyat oldu suan cok memnun. Yüzün merkezi burun oldugu icin herkese bol sans diliyorum. Umarım dilediğiniz burunlara kavusursunuz :)

Teşekkürler

merhabalar , bundan bir yıl önce Aykut Özpur'a burun estetiği ameliyat oldum. Burnumdan çok memnunum , kimse ameliyat olduğumu anlamıyor , çok doğal ve çok güzel oldu. Kapalı burun ameliyatı yaptığı için hiç morluk olmadı çok rahattı. Kendisi bu süreçte hep destek oldu , ameliyattan sonra da çok ilgilendi . Kendisi harika ve çok başarılı bir doktor. Kesinlikle kötü yorumlara aldanmayın doktor aykut bey e gözü kapalı güvenebilirsiniz . instagram sayfasından aykut beyin fotoğrafım mevcut bakabilirsiniz .

Son düzenleme:

Doğal durduğu yorumunu bende çok alıyorum. Ağrısız morluksuz beklediğimden iyi bir sürecti. Dediğiniz gibi kendisi çok ilgili ve pozitif bir doktor.
Ayrıca yeni üye olup olumlu yorum yapan arkadaslarda muhtemelen üye olmadan gezinirken dayanamayıp yazabilmek icin üye olmuslardır. Şahsen ben de dayanamadıgım icin yazdım memnuniyetimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…