- 1 Mayıs 2016
- 81
- 46
- 88
- 29
Evet canım cok araştırdığım söylenemez ama nedense çalışmalarına göre kalbim hep ondan yana oldu fotoğraf attım konuştuk 8inde gidip ameliyat tarihi alıcam tatmin olursam tabiBenim icin de ayni sekilde :) tabi yardimci olmaya calisirim merak ettigin konularda bekir sivri ile mi goruseceksin?
Ay insallah hepimiz icin hayirlisi olsun :) bekir bey ne kadara yapiyormus ameliyati?Evet canım cok araştırdığım söylenemez ama nedense çalışmalarına göre kalbim hep ondan yana oldu fotoğraf attım konuştuk 8inde gidip ameliyat tarihi alıcam tatmin olursam tabi
Canım merhaba ameliyat oldun mu görüşme yaptın mı? Biraz bilgi verirmisin :) herkese soruyorum araştırma önemli malum..
açık tekniğin ne gibi faydaları var?aykut bey kapalı teknikle yaptığı için ona değilde aynı hastanedeki sinan bey e ameliyat oldum ben
açık tekniğin ne gibi faydaları var?
Aaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm... Fotoğraf ekleseniz belki sizin düşündüğünüz kadar kötü değildir.aykut beye ameliyat oldum ve cok mutsuzum! kesinlikle önermem şimdi revizyon için doktor araştırıyorum üstelik burnumda büyük bir sorun yoktu oysa şimdi kıkırdak eklmesine ihtiyaç olacak gibi çünkü üstü fazlasıyla alınmış üstelik sadece birazcık törpüleyeceğini söylemişti...hayatım değişti hiç dışarı çıkmak istemiyorum bütün gün doktor araştırıyorum..artık maddiyatındada değilim ucuz diye ameliyat masasına yatmayın.. pişmanlığımı anlatamam.eğer revizyonda önerdiğiniz bir doktor varsa söylerseniz sevinirim...üstelik aykut beye menun olmadığımı söylediğim zaman o sakin insan hiçte ılımlı bir tepki vermedi...iyi araştırın!
Anladım canım benimde öyle çok problemli bir burnum yok. Buraya yazdığın yazıyı okuyunca Aykut beye ameliyat olmaktan vazgeçtim... Deneyimini paylaştığın için teşekkürler. Çok geçmiş olsun sana umarım en kısa sürede istediğin şekilde sağlıklı bir burnun olur.fotoğrafımı eklemek istemiyorum ama istersen sana özelden gönderebilirim...insanların kendine ne yaptın tepkisinden sıkıldım artık utanıyorum resmen eski halimi ve şimdiki halimi göstermeye çünkü tamamen kendi kuruntularımdan ameliyat oldum ve sonuç çok kötü oldu eski halim çok daha güzeldi şimdi tek istediğim eski görüntüme kavuşmak...
Merhabalar ben 4 ay önce dr aykut özpüre rinoplasti + memeprotez oldum ameliyat sonrası ağrım çok az oldu burnumdan çok memnunum hayatımı kurtardı resmen hem çok rahat nefes alabiliyorum hemde estetik açıdan mükemmel bir görüntüye sahibim. Meme büyütme ameliyatından da çok memnunum artık kendimi kadın gibi hissedebiliyorum bir kadın olarak eksiklerim tamamlandı resmen herkese tavsiye ediyorum oldukça başarılı ve ilgili bir plastik cerrah .Burun estetiği için cumartesi günü estetica ya Aykut Özpür le görüşmeye gideceğim. Kendisi bu hastane de yeni sanırım. daha önce Aykut Bey e ameliyat olan var mııı ?=
dün ve bugün üyelik açıp tek bir konu üzerine 1 mesajı olan yorumlar bana hiç gerçekçi gelmedi üzgünümMerhabalar ben 4 ay önce dr aykut özpüre rinoplasti + memeprotez oldum ameliyat sonrası ağrım çok az oldu burnumdan çok memnunum hayatımı kurtardı resmen hem çok rahat nefes alabiliyorum hemde estetik açıdan mükemmel bir görüntüye sahibim. Meme büyütme ameliyatından da çok memnunum artık kendimi kadın gibi hissedebiliyorum bir kadın olarak eksiklerim tamamlandı resmen herkese tavsiye ediyorum oldukça başarılı ve ilgili bir plastik cerrah .
Fotoğraf koyarsanız en azından karar verebiliriz bu riskli bir işdün ve bugün üyelik açıp tek bir konu üzerine 1 mesajı olan yorumlar bana hiç gerçekçi gelmedi üzgünüm
dün ve bugün üyelik açıp tek bir konu üzerine 1 mesajı olan yorumlar bana hiç gerçekçi gelmedi üzgünüm
TeşekkürlerMerhaba biraz daha eski bir üye yazsın o halde :) bende ameliyatımı Aykut beye oldum. 7 . Aya giricem memnunum kendisinin instagram sayfasından ameliyattan sonra aylar gecen hastalarının goruntulerine ulaşabilirsiniz. Bir tanıdıgımda begendigi icin yonlerdirdim oda yeni ameliyat oldu suan cok memnun. Yüzün merkezi burun oldugu icin herkese bol sans diliyorum. Umarım dilediğiniz burunlara kavusursunuz :)
merhabalar , bundan bir yıl önce Aykut Özpur'a burun estetiği ameliyat oldum. Burnumdan çok memnunum , kimse ameliyat olduğumu anlamıyor , çok doğal ve çok güzel oldu. Kapalı burun ameliyatı yaptığı için hiç morluk olmadı çok rahattı. Kendisi bu süreçte hep destek oldu , ameliyattan sonra da çok ilgilendi . Kendisi harika ve çok başarılı bir doktor. Kesinlikle kötü yorumlara aldanmayın doktor aykut bey e gözü kapalı güvenebilirsiniz . instagram sayfasından aykut beyin fotoğrafım mevcut bakabilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?