• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR. AYKUT ÖZPÜR E AMELİYAT OLAN VAR MI ?

Aslında doğru söylüosun alabalık32 kuruntu yaptım sanırım şu an çok erken ödemlerimin inmesi vs daha çok sabretmem lazım sonucu görmek için hocama güveniyorum

Merhaba herkese,
ben de kendi yaşadığım süreci yol göstermesi adına 4,5 ay sonunda paylaşmak istedim.
ben ve bir arkadaşım uzun araştırmalarımız sonucu aykut bey'i bulduk ve kendisinden muayene randevusu aldık.
ilk görüşmemizde bize bolca zaman ayırarak en ince detayına kadar meraklarımızı, burun ameliyatıyla ilgili öğrenmek istediklerimizi sakin ve mütevazi tavrıyla anlattı. bu tutumu karşısında kendisine güven duyduk ve kendisinde karar kıldık. Ameliyatlarında her hasta için bir gününü ayırması, ardarda 2 farklı burun ameliyatına girmemesi işini özenerek ve zaman yönetimi kaygısını maddiyata dökmemesi de ona güven duyma nedenlerimizden biriydi.
ameliyat günü konusunda anlaştık seçtiğimiz günü bizim için kapatabilmeleri adına önden bir miktar kapora istendi. ancak bu paranın banka üzerinden değil, elden alınması konusunda fazlasıyla ısrarcı davranıldı. hatta aynı şekilde kalan paranın da ameliyat günü elden ödenmesini istediler. (not düşmekte fayda var bildiğimiz kadarıyla standart uyguladıkları ameliyat ücretleri var 2 kişi olmamıza rağmen bize 1 kuruş bile indirim yapılmadı) bu tavır hoşumuza gitmese de işler böyle yürüyor herhalde diye kabul ettik.
heyecanla beklediğimiz ameliyat günü geldi, doktorumun söyledikleri ve etrafımdan geri aldığım bildirimlere göre gayet güzel doğal bir burnum var ben de çok memnunum çok şükür ancak buraya yazamamdaki temel sebep tam da ameliyat ertesinde başlıyor..
ameliyat öncesi ve sonrası doktorumuz sanki aynı kişi değildi. ilgi alaka sıfıra indi..
burun ameliyatına girip bir koluma yapılan yanlış uygulama sonrası 3 4 gün tek kolumu kullanamadım.
başka bir insanın yardımı olmadan tuvalete gidemedim o derece.. bunun psikolojik boyutunu anlatmayayım ancak başka birine muhtaç yaşamak gerçekten ama gerçekten çok zormuş! Üstelik bunun burun ameliyatı ile hiç bir alakası yok!
iyi niyet gösterip kimseyi kimseye şikayet etmememe rağmen, bir kusura bakmayın hemşire damar yolunu yanlış açmış (sağlık sektöründe olduğum için bunu söyleme ihtiyacı duyuyorum)gibi bir açıklama yapmayı bırakın, ufacık bir mahcubiyet kırıntısı bile olmadı. sonuçta ameliyatın sorumlusu Aykut Hoca ve ekibin hastaya yanlış bir uygulama yapması her şeyiyle onun sorumluluğunda. bunlara rağmen biz hiç üzerine gitmedik aramızda bir gerginlik olmasın. o da hiiç üzerine alınmadı zaten..
Neyse ameliyatın ertesi gün suratımda inanılmaz morluklar ve şişlikler oluşmaya başladığında, doktorculuğa kendini fazlasıyla kaptıran deniz hanım (o dönem asistanlığını yapan kişi- aynı zamanda eşi) sayesinde aykut beye ameliyat sonrası 2-7. günler arası hiç ulaşamadım. her sorumuza doktor edasıyla deniz hanım morluklar için bu kremi kullanın, ağrı için şu ilacı kullanın gibi, etik dışı önerilerde bulundu. biz ilişkilerimiz bozulmasın ne de olsa bir yola girdik mantığıyla alttan aldıkça tepemize çıkmaya başladılar. düşünün ki bir ameliyat geçiriyorsunuz hiç bir yerde görmediğiniz derecede morluklar ve şişlikler var suratınızda, sizin ve size üzülmekten etrafınızdaki insanların morali psikolojisi yerlerde.. kontrole tüm ailem benimle geldi (annem, babam, eşim) yahu insanların yüreğine azıcık olsun su serpilmez mi? bi amaan canım bunu mu büyüttünüz demedikleri kaldı o kadar ilgisiz alakasız, üzerine alınmazlık!!! ince yapılıymışım, normalmiş, geçermiş.. yahu ameliyat eden doktorsun sen bu nasıl açıklamalar komşu ayşe teyze ayarında?!
(aynı şekilde arkadaşım da benden 2 hafta sonra ameliyat oldu.. benim durumumdan ötürü kaygıları had safhada olan eşim ve ailemi sakinleştirmek bir yana dursun eşimle laf dalaşına girip papaz olan deniz hanım arkadaşımın kardeşiyle de ameliyat sonrası süreci yönetmeyi başaramadıkları için benzer şekilde papaz olmuş, karşılıklı mailler yazışmalar konuşmalarla herkesin moralini yerle bir etmeye devam etmiştir. yetmezmiş gibi ben de ve arkadaşım da ameliyat sonrası kendimizi unutup telefonda deniz hanıma laf anlatıp, aman daha burnumuzdaki tamponlar çıkmadı aramız bozulmasın, gerginlik olmasın diye diye kendimizden geçip ara buluculuk yapma gafletiyle enerjimizi bomboşa harcamışız)
neyse... sonraki randevularda arkadaşıma da bana da 2 farklı ameliyat 2 farklı kişi olmamıza karşın sorduğumuz tüm sorulara 6 ayda 1 yılda düzelirmiş, bir taraftaki ödem biraz erken indiği için bu asimetri.. gibi psikolojik olarak bizi rahatlatmak yerine, ben sizi mükemmeli veya tam simetriyi vaad etmedim, bunlar olacaktı zaten gibi açıklamalar yapmaya başladığını farkettim.
sorduğum hemen hemen her sorunun cevabı buna bağlandığı için artık soru sormaktan hatta muayeneye gitmekten vazgeçer oldum. öyle ki 3. ay kontrol randevuma gitmeye gerek duymadım. randevulu muayeneler öncesi minimum yarım saat bekletmeyi, fotoğraf çekip arşivini doldurmayı ancak bize herhangi bir açıklama yapmayı bırakın sorduğumuz sorulara aynı klasik cevapları bile vermeyi bırakır olmuştu. neyse sonra arkadaşım girdi aklıma nolur nolmaz aksatma git diye 4,5'uncu ayda gittim. iş yeri mesaimden izin alarak. yine bana verilen randevu saati üzerine yarım saatlik bekleyişin ardından, salonda benden önce gelip bekleyen 2 kişiyi de görünce durumu önce deniz hanıma aktardım. gayet lakayit bir tavırla olur öyle insanlar geç kalınca randevular aksıyor gibi bi açıklama üzerine salonda bekleme konusunda direktiflerini sergiledi. gerçekten çok kibar bir hanımefendi!! 40 dakikalık bekleyişin ardından Aykut Bey'le görüşebildik. nasılsınız sorusuna valla şu minimum yarım saatlik bekleyişler hariç gayet iyiyim cevabına "olur o kadar ya doktoru yarım saat beklemek bişi deil" yanıtını aldım. Mütevazi adam gitmiş yerine böylesi kral ve kulları bakış açısında bir adam gelmiş! ben de sağlık sektöründe randevuyla çalışarak hasta gören biriyim, böyle aksaklıklar nadiren ve en fazla 5-10 dk olur ve en azından bir mahcubiyet olur, madem yetişmiyor ya randevu sayınızı azaltın ya da süresini uzatın gibi bişiler geveledim. belki hayatına minik bir dokunuş olurdu ama kime diyorum.. sonra muayene etti arşivi için özene bezene resimlerimi çekti, sonra kafamdaki soruları sordum biri kemik yerinin birleştiği yerde minik bir pütür var, kendi muayene etti yok benim elime gelmiyor dedi peki dedim es geçtim. eylül de ameliyat oldum ve o zamandan beri hayatımda hiç olmadığım kadar solunum yoları enfeksiyonu geçirdiğimi, ameliyat/bağışıklık sistemiyle alakası olabilir mi diye sordum, kbb'ciye görünüp görünmediğimi bunun kendisiyle ameliyatla alakası olmadığını söyledi. bunun üzerine zaten hiiiç uzatmadım ve 1. yıl muayenesine kadar kendisine gitmemeye karar verdim. 1. yılın sonunda da şişliklerime, pütürlerime, ya da ameliyatla ilgili sorularıma net yanıtlar veremeyecek olursa uygun yollara başvuracağım.
1 yıl sonunda gerekirse yazımı güncellemek üzereye, ihtiyacı olanlara yol göstermesi adına, buraya bırakıyorum..
Çok kötü hissetmişsinizdir kendinizi ne demek ameliyat sonrası doktorun ilgilenmemesi bu ameliyat biçtiği anda son bulan bir süreç değil ki
Aksine ameliyat bittiniz anda başlayan bir süreç
Çok geçmiş olsun
Ben ameben ameliyat olalı birbyçuk yıl geçti ve iki yıla yaklaştı hala doktorum telefonumun ucun da.o benim mucizem gerçekten.

Çok kötü hissetmişsinizdir kendinizi ne demek ameliyat sonrası doktorun ilgilenmemesi bu ameliyat biçtiği anda son bulan bir süreç değil ki
Aksine ameliyat bittiniz anda başlayan bir süreç
Çok geçmiş olsun
Ben ameben ameliyat olalı birbyçuk yıl geçti ve iki yıla yaklaştı hala doktorum telefonumun ucun da.o benim mucizem gerçekten.
Doktorunuzun ismi nedir acaba

Burada olumlu ve olumsuz yorum da var.ne düşüneceğini şaşırıyor insan.son zamanlar da ameliyat olan varmi acaba aykut özpüre

Merhaba Aykut Bey e gecen sene bu zamanlar da burun ameliyati oldum.olmadan once neredeyse 2 sene arastirip bircok doktorla gorustum.ancak icime en cok Aykut Bey sindi.sonuctan inanilmaz memnun kaldim kendisine hersabah dua ediyorum ☺ En onemlisi ameliyatimi kapali yaptigi icin disaridan gorunen hicbir dikis izim yok kimse estetik oldugumu anlamiyor.2 hafta once dekuzenimi ameliyat etti degisim inanilmaz o da cok memnun.ben kendisini kesinlikle tavsiye ederim ☺
merhabalar,fotoğraf atabilir misiniz

Arkadaslar Merhaba,

Aykut Bey'e revizyon ameliyatı olalı tam 1 sene oluyor.Daha önce baska bir doktor tarafından basarısız iki ameliyat gecirdim malesef.Uzun arayıslar sonucunda Aykut Bey'i buldum.Nasıl bir sürec oldugunu cok iyi bildigimden dolayı size de faydalı olması acısından bilgilerimi aktarmak istedim.Aykut Bey şunu yaparız burnun boyle güzel olur diyen doktorlardan değil,sizi asla ikna etmeye calısmaz.Cok basarılı bir sonuc aldım ameliyat sonrası,eski hatalı burnumu nasıl bu kadar duzeltebildi saskınım.Hicbir sorun yasamadım.Hergun kendisine duacıyım.Gozunuz kapalı guvenebilirsiniz.

fotoğrafımı eklemek istemiyorum ama istersen sana özelden gönderebilirim...insanların kendine ne yaptın tepkisinden sıkıldım artık utanıyorum resmen eski halimi ve şimdiki halimi göstermeye çünkü tamamen kendi kuruntularımdan ameliyat oldum ve sonuç çok kötü oldu eski halim çok daha güzeldi şimdi tek istediğim eski görüntüme kavuşmak...
Aykut beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama yorumunuzu görünce... çok mu kötü oldu belki size öyle geliyordur fotoğraf gönderebilir misiniz?

Back