• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR. AYKUT ÖZPÜR E AMELİYAT OLAN VAR MI ?

Ben hala memnun degilim bana hic yardimci olmadi bir daha ameliyat yapmak istemedi beni baskasina yonlendirdi..ben kuruntu yapiyorum dieyecgim ama herkes farkinda yani tanistigim insanlar bile anliyor yapma oldugunu hic dogal degil burnumun ucu cok kalkik ve bircok sorunu var..cok uzgunum cok yiprandim ama bana hic yardimci olmadi bir kac doktor ismi verip yolladi hayatimdaki en buyuk pismanlik oldu bu ameliyati olmak ki hep cok istemistim ve korkmustum...Umarim gercekten iyi bir doktor bulabilirim revizyon olmayi istiyorum ve bir dahada burun isine bulsamak asla asla istemiyorum ! Lutfen doktorunuzu iyi secin benim yasadiklarimi kimsenin yasmasini istemem.

bana bilgi verebilecek kimse yok mu ? İnternette de kendisiyle ilgili çok bişey bulamadım.
sırf ablam daha önce estetica da burun estetiği olduğu için orayı düşünüyorum ama onun doktoru ayrıldı ordan.Çok kararsınızm:110:
Kesinlikle Dr.Tevfik Sözen tavsiye ederim ben 3 kasım 2016 da ameliyat oldum.çok mutluyum hem görünüm hem nefes alma adına.ayrıca yüz germe de yapıldı 10 yaş farketti.çok çok iyim.Doktorumun ilgisinden yaklaşımından takibinden ve ortaya çıkan sonuçtan çok mutluyum.Ameliyat ve iyileşme süreci adına anlattıklarından farklı hiççç birşey yaşamadım herşey çok iyi tahmin edildiği gibiydi.ve asla para endeksli yaklaşmadı...çok paralar harcamadım yani..sonuç mutluluk ve sağlık hepsi bu.herşeye değer bu duygu Görmek isterseniz foto paylaşabilirim

aykut beye ameliyat oldum ve cok mutsuzum! kesinlikle önermem şimdi revizyon için doktor araştırıyorum üstelik burnumda büyük bir sorun yoktu oysa şimdi kıkırdak eklmesine ihtiyaç olacak gibi çünkü üstü fazlasıyla alınmış üstelik sadece birazcık törpüleyeceğini söylemişti...hayatım değişti hiç dışarı çıkmak istemiyorum bütün gün doktor araştırıyorum..artık maddiyatındada değilim ucuz diye ameliyat masasına yatmayın.. pişmanlığımı anlatamam.eğer revizyonda önerdiğiniz bir doktor varsa söylerseniz sevinirim...üstelik aykut beye menun olmadığımı söylediğim zaman o sakin insan hiçte ılımlı bir tepki vermedi...iyi araştırın!
Ççok üzüldüm Ben de yeni ameliyat oldum bir ay oldu çok memnunum çok araştırdım ama 12-13 kişiyle görüştüm içime sinen açıklamalarıyla mantıklı gelen ve asla duruma maddi yaklaşmayan daktorumu seçtim.çok iyi geçti süreç çok mutluyum sonuçtan çok paralar da dökmedim.Kendimi sağlıklı ve mutlu hissediyorum.üstelik hem burun hem yüz germe ameliyatı aynı anda oldum sonuç süperdi.Foto paylaşabilirim.Sizin için de tecrübelerim belki işe yarar diye paylaştım.Çok geçmiş olsun

Ben hala memnun degilim bana hic yardimci olmadi bir daha ameliyat yapmak istemedi beni baskasina yonlendirdi..ben kuruntu yapiyorum dieyecgim ama herkes farkinda yani tanistigim insanlar bile anliyor yapma oldugunu hic dogal degil burnumun ucu cok kalkik ve bircok sorunu var..cok uzgunum cok yiprandim ama bana hic yardimci olmadi bir kac doktor ismi verip yolladi hayatimdaki en buyuk pismanlik oldu bu ameliyati olmak ki hep cok istemistim ve korkmustum...Umarim gercekten iyi bir doktor bulabilirim revizyon olmayi istiyorum ve bir dahada burun isine bulsamak asla asla istemiyorum ! Lutfen doktorunuzu iyi secin benim yasadiklarimi kimsenin yasmasini istemem.
Canım reşit beyi öneririm revizyon için çok iyi bir dr gerçekten ben yeni ameliyat oldum şimdiden sonuçtan çok memnunum =) ben de 3-4 ay araştırdım ve hiç pişman olan duymadım gönül rahatlığıyla öneririm

Canım reşit beyi öneririm revizyon için çok iyi bir dr gerçekten ben yeni ameliyat oldum şimdiden sonuçtan çok memnunum =) ben de 3-4 ay araştırdım ve hiç pişman olan duymadım gönül rahatlığıyla öneririm
Soyadi nedir canim nerde calisiyor ? Sende mi revizyon oldun?acik mi kapali mi yapiyor ve kbb mi plastikci mi

Soyadi nedir canim nerde calisiyor ? Sende mi revizyon oldun?acik mi kapali mi yapiyor ve kbb mi plastikci mi
Reşit burak kayan canım adı benim ilk ameliyatım revizyon değil ama doktorum çoook başarılı instagramdan bakabilirsin yaptıkları inanılmaz iyi :) plastik cerrah ve kapalı yapıyor ameliyatlarını

En eski üye ben de yorum yapayım o zaman. 3 buçuk yaşında yavrumu gözüm kapalı teslim ettim Aykut beye parmaklarını kaybetmek üzereydik 3 saatlik başarılı bir operasyon ve 6 aylık fizik tedavi ile parmaklarını kurtardı. Şu an 2. Sınıfa gidiyor kızım sayesinde yazı yazabiliyor çokta başarılı bir öğrenci. 3 sene sonra kızım okula başlayınca yollarımız yine kesişti bu sefer okulda düşme sonucu alnına dikiş atılmak zorunda kalındı yine Hızır'ımız yetişti ve hiç dikiş atıldığı bile belli değil şu an. Allah bin kere razı olsun ondan. Doktorluğuna ve samimiyetine cani gönülden inanıyoruz. Keşke bütün doktorlarımız Aykut bey gibi işinin hakkını verebilse.

Hayatımı mahvetti en guzel yaslarım ağlayarak geciyor. Ama bu adam hic yardimci olmayip görmezden gelip hala reklam yapiyir orda burda. Yaziklar olsun !

Dr Aykut Ozpur'e ameliyat olmayi dusunuyorum. Ama burdaki 1 tane olumsuz yorum aklimi karistirdi biraz. Son zamanlarda ameliyat olanlar bilgi verebilir mi? Nasil sonuclariniz, olumsuz birsey oldu mu? Bir de ayni ameliyatta yuzune goz cevresine dudagina yag enjekte ettiren oldu mu, sonuclarini iletebilir misiniz?

Merhaba
Yeni üye olarak selam herkese.. Aykut beye ameliyat olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle ben de iki gün sonra burun ameliyatı oluyoyorum. Fiyatlar astronomik seviyelerde , barış çakıra başka bir arkadaşım 28 bin tl ye ameliyat oldu . O seviyelere çıkmadan kapalı ameliyat için referanslı olarak seçtim kendisini umarım güzel olur herşey ..

Arkadaş pes diyorum ya yapilan yorumlarda 'mrvslkm' 'derinm' 'chocalte' arka arkaya olduklari icin bunlara baktim arkadasimin uyarisiyla peşpeşe sadece üye olup doktoru övmüsler! Daha gerisine bakmadım midem bulandi.Ben nasıl bir bataklığa düstüm bu kadar mı küçük hesaplar pesinde insanlar yazık ya !!!

Ben her zaman soyluyorum. Uyeligi alir almaz daha ilk mesajda doktor oven kisilerden uzak durun. Okumayin bile mesajlarini.

Merhaba herkese,
ben de kendi yaşadığım süreci yol göstermesi adına 4,5 ay sonunda paylaşmak istedim.
ben ve bir arkadaşım uzun araştırmalarımız sonucu aykut bey'i bulduk ve kendisinden muayene randevusu aldık.
ilk görüşmemizde bize bolca zaman ayırarak en ince detayına kadar meraklarımızı, burun ameliyatıyla ilgili öğrenmek istediklerimizi sakin ve mütevazi tavrıyla anlattı. bu tutumu karşısında kendisine güven duyduk ve kendisinde karar kıldık. Ameliyatlarında her hasta için bir gününü ayırması, ardarda 2 farklı burun ameliyatına girmemesi işini özenerek ve zaman yönetimi kaygısını maddiyata dökmemesi de ona güven duyma nedenlerimizden biriydi.
ameliyat günü konusunda anlaştık seçtiğimiz günü bizim için kapatabilmeleri adına önden bir miktar kapora istendi. ancak bu paranın banka üzerinden değil, elden alınması konusunda fazlasıyla ısrarcı davranıldı. hatta aynı şekilde kalan paranın da ameliyat günü elden ödenmesini istediler. (not düşmekte fayda var bildiğimiz kadarıyla standart uyguladıkları ameliyat ücretleri var 2 kişi olmamıza rağmen bize 1 kuruş bile indirim yapılmadı) bu tavır hoşumuza gitmese de işler böyle yürüyor herhalde diye kabul ettik.
heyecanla beklediğimiz ameliyat günü geldi, doktorumun söyledikleri ve etrafımdan geri aldığım bildirimlere göre gayet güzel doğal bir burnum var ben de çok memnunum çok şükür ancak buraya yazamamdaki temel sebep tam da ameliyat ertesinde başlıyor..
ameliyat öncesi ve sonrası doktorumuz sanki aynı kişi değildi. ilgi alaka sıfıra indi..
burun ameliyatına girip bir koluma yapılan yanlış uygulama sonrası 3 4 gün tek kolumu kullanamadım.
başka bir insanın yardımı olmadan tuvalete gidemedim o derece.. bunun psikolojik boyutunu anlatmayayım ancak başka birine muhtaç yaşamak gerçekten ama gerçekten çok zormuş! Üstelik bunun burun ameliyatı ile hiç bir alakası yok!
iyi niyet gösterip kimseyi kimseye şikayet etmememe rağmen, bir kusura bakmayın hemşire damar yolunu yanlış açmış (sağlık sektöründe olduğum için bunu söyleme ihtiyacı duyuyorum)gibi bir açıklama yapmayı bırakın, ufacık bir mahcubiyet kırıntısı bile olmadı. sonuçta ameliyatın sorumlusu Aykut Hoca ve ekibin hastaya yanlış bir uygulama yapması her şeyiyle onun sorumluluğunda. bunlara rağmen biz hiç üzerine gitmedik aramızda bir gerginlik olmasın. o da hiiç üzerine alınmadı zaten..
Neyse ameliyatın ertesi gün suratımda inanılmaz morluklar ve şişlikler oluşmaya başladığında, doktorculuğa kendini fazlasıyla kaptıran deniz hanım (o dönem asistanlığını yapan kişi- aynı zamanda eşi) sayesinde aykut beye ameliyat sonrası 2-7. günler arası hiç ulaşamadım. her sorumuza doktor edasıyla deniz hanım morluklar için bu kremi kullanın, ağrı için şu ilacı kullanın gibi, etik dışı önerilerde bulundu. biz ilişkilerimiz bozulmasın ne de olsa bir yola girdik mantığıyla alttan aldıkça tepemize çıkmaya başladılar. düşünün ki bir ameliyat geçiriyorsunuz hiç bir yerde görmediğiniz derecede morluklar ve şişlikler var suratınızda, sizin ve size üzülmekten etrafınızdaki insanların morali psikolojisi yerlerde.. kontrole tüm ailem benimle geldi (annem, babam, eşim) yahu insanların yüreğine azıcık olsun su serpilmez mi? bi amaan canım bunu mu büyüttünüz demedikleri kaldı o kadar ilgisiz alakasız, üzerine alınmazlık!!! ince yapılıymışım, normalmiş, geçermiş.. yahu ameliyat eden doktorsun sen bu nasıl açıklamalar komşu ayşe teyze ayarında?!
(aynı şekilde arkadaşım da benden 2 hafta sonra ameliyat oldu.. benim durumumdan ötürü kaygıları had safhada olan eşim ve ailemi sakinleştirmek bir yana dursun eşimle laf dalaşına girip papaz olan deniz hanım arkadaşımın kardeşiyle de ameliyat sonrası süreci yönetmeyi başaramadıkları için benzer şekilde papaz olmuş, karşılıklı mailler yazışmalar konuşmalarla herkesin moralini yerle bir etmeye devam etmiştir. yetmezmiş gibi ben de ve arkadaşım da ameliyat sonrası kendimizi unutup telefonda deniz hanıma laf anlatıp, aman daha burnumuzdaki tamponlar çıkmadı aramız bozulmasın, gerginlik olmasın diye diye kendimizden geçip ara buluculuk yapma gafletiyle enerjimizi bomboşa harcamışız)
neyse... sonraki randevularda arkadaşıma da bana da 2 farklı ameliyat 2 farklı kişi olmamıza karşın sorduğumuz tüm sorulara 6 ayda 1 yılda düzelirmiş, bir taraftaki ödem biraz erken indiği için bu asimetri.. gibi psikolojik olarak bizi rahatlatmak yerine, ben sizi mükemmeli veya tam simetriyi vaad etmedim, bunlar olacaktı zaten gibi açıklamalar yapmaya başladığını farkettim.
sorduğum hemen hemen her sorunun cevabı buna bağlandığı için artık soru sormaktan hatta muayeneye gitmekten vazgeçer oldum. öyle ki 3. ay kontrol randevuma gitmeye gerek duymadım. randevulu muayeneler öncesi minimum yarım saat bekletmeyi, fotoğraf çekip arşivini doldurmayı ancak bize herhangi bir açıklama yapmayı bırakın sorduğumuz sorulara aynı klasik cevapları bile vermeyi bırakır olmuştu. neyse sonra arkadaşım girdi aklıma nolur nolmaz aksatma git diye 4,5'uncu ayda gittim. iş yeri mesaimden izin alarak. yine bana verilen randevu saati üzerine yarım saatlik bekleyişin ardından, salonda benden önce gelip bekleyen 2 kişiyi de görünce durumu önce deniz hanıma aktardım. gayet lakayit bir tavırla olur öyle insanlar geç kalınca randevular aksıyor gibi bi açıklama üzerine salonda bekleme konusunda direktiflerini sergiledi. gerçekten çok kibar bir hanımefendi!! 40 dakikalık bekleyişin ardından Aykut Bey'le görüşebildik. nasılsınız sorusuna valla şu minimum yarım saatlik bekleyişler hariç gayet iyiyim cevabına "olur o kadar ya doktoru yarım saat beklemek bişi deil" yanıtını aldım. Mütevazi adam gitmiş yerine böylesi kral ve kulları bakış açısında bir adam gelmiş! ben de sağlık sektöründe randevuyla çalışarak hasta gören biriyim, böyle aksaklıklar nadiren ve en fazla 5-10 dk olur ve en azından bir mahcubiyet olur, madem yetişmiyor ya randevu sayınızı azaltın ya da süresini uzatın gibi bişiler geveledim. belki hayatına minik bir dokunuş olurdu ama kime diyorum.. sonra muayene etti arşivi için özene bezene resimlerimi çekti, sonra kafamdaki soruları sordum biri kemik yerinin birleştiği yerde minik bir pütür var, kendi muayene etti yok benim elime gelmiyor dedi peki dedim es geçtim. eylül de ameliyat oldum ve o zamandan beri hayatımda hiç olmadığım kadar solunum yoları enfeksiyonu geçirdiğimi, ameliyat/bağışıklık sistemiyle alakası olabilir mi diye sordum, kbb'ciye görünüp görünmediğimi bunun kendisiyle ameliyatla alakası olmadığını söyledi. bunun üzerine zaten hiiiç uzatmadım ve 1. yıl muayenesine kadar kendisine gitmemeye karar verdim. 1. yılın sonunda da şişliklerime, pütürlerime, ya da ameliyatla ilgili sorularıma net yanıtlar veremeyecek olursa uygun yollara başvuracağım.
1 yıl sonunda gerekirse yazımı güncellemek üzereye, ihtiyacı olanlara yol göstermesi adına, buraya bırakıyorum..

Son uzun yorum atan kişiden sonra üye oldum. Barış Çakır pahalı geliyor diye alternatif arıyordum ama yazıklar olsun. İnstagram da boy boy reklam verdikleri için merak ettim. İyi ki bu site var...

Ben dün oldum şu an hiç memnun değilim ama ödemlerim inince düzelir umarım sabrediyorum..

Burun deliklerim çok büyük duruyor henüz çok erken ama inanılmaz şiş ve büyük umarım geçer

Burun deliklerim çok büyük duruyor henüz çok erken ama inanılmaz şiş ve büyük umarım geçer

Aynen benimde öyledydi geçmedi
;( 5ay oldu
Benim burun ucum düşük tü çok hafif
Burun deliklerim ince uzundu
Gerdirip kaldırdığı için ekstra genişleyip büyüdü ;(
Çok çirkin duruyor şekli kötüleşti ekstra ve büyüdü ;(

Son düzenleme:
Back