DR. AYKUT ÖZPÜR E AMELİYAT OLAN VAR MI ?

Aslında doğru söylüosun alabalık32 kuruntu yaptım sanırım şu an çok erken ödemlerimin inmesi vs daha çok sabretmem lazım sonucu görmek için hocama güveniyorum

Çok kötü hissetmişsinizdir kendinizi ne demek ameliyat sonrası doktorun ilgilenmemesi bu ameliyat biçtiği anda son bulan bir süreç değil ki
Aksine ameliyat bittiniz anda başlayan bir süreç
Çok geçmiş olsun
Ben ameben ameliyat olalı birbyçuk yıl geçti ve iki yıla yaklaştı hala doktorum telefonumun ucun da.o benim mucizem gerçekten.

Doktorunuzun ismi nedir acaba

Burada olumlu ve olumsuz yorum da var.ne düşüneceğini şaşırıyor insan.son zamanlar da ameliyat olan varmi acaba aykut özpüre

merhabalar,fotoğraf atabilir misiniz

Arkadaslar Merhaba,

Aykut Bey'e revizyon ameliyatı olalı tam 1 sene oluyor.Daha önce baska bir doktor tarafından basarısız iki ameliyat gecirdim malesef.Uzun arayıslar sonucunda Aykut Bey'i buldum.Nasıl bir sürec oldugunu cok iyi bildigimden dolayı size de faydalı olması acısından bilgilerimi aktarmak istedim.Aykut Bey şunu yaparız burnun boyle güzel olur diyen doktorlardan değil,sizi asla ikna etmeye calısmaz.Cok basarılı bir sonuc aldım ameliyat sonrası,eski hatalı burnumu nasıl bu kadar duzeltebildi saskınım.Hicbir sorun yasamadım.Hergun kendisine duacıyım.Gozunuz kapalı guvenebilirsiniz.

Aykut beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama yorumunuzu görünce... çok mu kötü oldu belki size öyle geliyordur fotoğraf gönderebilir misiniz?

Hayatımı mahvetti en guzel yaslarım ağlayarak geciyor. Ama bu adam hic yardimci olmayip görmezden gelip hala reklam yapiyir orda burda. Yaziklar olsun !
Merhaba çok zaman geçmiş ama merak ettim durumunuzu . Revizyon oldunuz mu burnunuz nasıl şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…