Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

günaydın kızlar..

ebrucum çok haklısın canım.. bende dayanabilirsem girmicem siteye... bu arada bişey sorcam sana.. ben raporumun verdiği ilaçları aldım içinde progesteron jel yada iğne yok...

gonalf var menagon var, cit... diye başlayan bi ilaç var ne için bilmiyorum ,bide ovitrelle var... o jel yada iğne ssk ile geçmiyor diyemi yok sonradan ilaç veriyomu aret bey..

Canım onların bir kısmı toplamadan sonra bir kısmı da transferden sonra kullanılacağı için hemşire onları birer defalık yine raporlu olarak yazıcak sana merak etme

ismim özlem cnm allah razı olsun.evet haklısın bakmamak lazım ama ne biliym ben burdana yrı bir güç alıyorum..burdakilerle dertleşmek paylaşmak iyi geliyor bana..

Canım dertleşmek iyi gelir tabi ama insanın kafası bulanıyo herkes bişey söylüyor yada belirti arayıp ümitleniyosun yada yok diye sıkıntıya düşüyosun herkes aynı şeyleri yaşamıyor bide birinin tuttu diye seninde tutucak yada tutmadı diye seninde yutmayacak diye bişey de yok.ama insan kendini hep başkalarıyla karşılaştırıyor.benim negatifmiş ve ben 12 gün boyunca sıkıntı yaptım noldu zaten yokmuş o kadar zaman fazladan strese girmişim.nasipse olucak.rabbime bıraktım ben.kendime söz verdim sadece burda sizlerle konuşup sorunuz olursa cevaplarım dertleşirim ama araştırma yok :)))

arkadaşlar bende aret beyin hastasıyım 2 tane olumsuz aşılamam var aret beyde dün raporumu merkeze götürdüm ve aret beye muayenemi oldum.kan tahlili yaptılar sonuç normal dedi ve tedaviye başlanacak dedi hemşireler doktorla görüşmedim daha uzun protokolmü kısa protokolmü herhangi bir bilgi alamadım doktordan size doktor bilgi verdimi nasıl bir yol izleneceği konusunda

arkadaşlar bende aret beyin hastasıyım 2 tane olumsuz aşılamam var aret beyde dün raporumu merkeze götürdüm ve aret beye muayenemi oldum.kan tahlili yaptılar sonuç normal dedi ve tedaviye başlanacak dedi hemşireler doktorla görüşmedim daha uzun protokolmü kısa protokolmü herhangi bir bilgi alamadım doktordan size doktor bilgi verdimi nasıl bir yol izleneceği konusunda

Adet olunca ara randevu al dediyse aret bey kısa protokol oluyor canım.uzun protokol adetin 21.günü başlıyo yani yeni adetinden önce

Son düzenleme:
ya ebrucum ben önümüzdeki ay başlıycaktım süleymaniyeden rapor çıkacaktı sonuçlanmıştı ama yazılmamıştı daha fiyatlardan tesadüfen haberim oldu apar topar yalvar yakar aldım raporu istanbul tüp bebeğe götürdüm dünde adetimin 2. günüydü aret bey muayene etti tahlil istedi sonrada bekle sonuca göre başlayalım dedi sonuç çıktı hemşire devreye girdi başlanacak dedi sorun yok bugün ilk iğnemi vurulucam ama doktorla kan sonucu çıktıktan sonra görüştürmediler kafama takıldı şöyle yapıcaz böyle olucak falan demedi doktor yani.acaba pazartesi kontrole çağırdı o zamanmı paylaşır yumurtalık hakkındada konuşmadı sadece geçen aydan yumurta kalıntısı var biraz dedi başkada bişey demedi zaten canım sıkldı biraz yorumsuzdu aret bey eskiden böyle değildi ilgilenirdi

ebruu galiba ben adet oluyorum... peçeteye bi pembelik geldii.. arasammı merkezi sence

Adet zamanınsa adetindir canım ara bence ben bugün oldum aret bey 3. Güne randevu al demişti de demezsen onlar 4 e 5 e vermeye kalkıyo bazen geç olmasın canım ara hemen

Adet zamanınsa adetindir canım ara bence ben bugün oldum aret bey 3. Güne randevu al demişti de demezsen onlar 4 e 5 e vermeye kalkıyo bazen geç olmasın canım ara hemen

tamam canım saol arıyım ben ozaman :) p.tesine mi alsam yarına mı bilemedim... pazar günü orda değildir heralde aret bey dimi..

iş yerim yüzünden yarına alsam iyi ama adetim yarına anca sökülür o yüzden p.tesinemi alsam diyorum ...

ya ebrucum ben önümüzdeki ay başlıycaktım süleymaniyeden rapor çıkacaktı sonuçlanmıştı ama yazılmamıştı daha fiyatlardan tesadüfen haberim oldu apar topar yalvar yakar aldım raporu istanbul tüp bebeğe götürdüm dünde adetimin 2. günüydü aret bey muayene etti tahlil istedi sonrada bekle sonuca göre başlayalım dedi sonuç çıktı hemşire devreye girdi başlanacak dedi sorun yok bugün ilk iğnemi vurulucam ama doktorla kan sonucu çıktıktan sonra görüştürmediler kafama takıldı şöyle yapıcaz böyle olucak falan demedi doktor yani.acaba pazartesi kontrole çağırdı o zamanmı paylaşır yumurtalık hakkındada konuşmadı sadece geçen aydan yumurta kalıntısı var biraz dedi başkada bişey demedi zaten canım sıkldı biraz yorumsuzdu aret bey eskiden böyle değildi ilgilenirdi

Canım aret bey bazen kafası dolu mu oluyor ne pek konuşmuyor ama sakın kafana takma sorun olunca anlatıyo demek ki herşey yolunda ki tedaviye başlandı.sana pazartesi iğneni vurmadan gel dedi dimi?o gün yine muayene edicek ve yumurtalar o iğneye cevap vermişse yeni iğnelere başlatcak.pazartesi randevunu almayı ve giderken her iğneden birer kutu almayı unutma.yeni iğnelere başlancaksa şimdi olduğun iğneden ve diğer iki iğneden de olmak üzere toplam 3 iğne o gün hemşire orda vurucak hemen sana da anlatarak

tamam canım saol arıyım ben ozaman :) p.tesine mi alsam yarına mı bilemedim... pazar günü orda değildir heralde aret bey dimi..

iş yerim yüzünden yarına alsam iyi ama adetim yarına anca sökülür o yüzden p.tesinemi alsam diyorum ...

Canım yarına vermez sanırım daha erken ama bi ara sor en iyi cevabı onlar verir belki de verirler

Canım yarına vermez sanırım daha erken ama bi ara sor en iyi cevabı onlar verir belki de verirler

doğru tahmin kuzum .. o msjı yazdım aradım.. p.tesi akşam 19,20 :KK70: daha erken olmaz dedi.. yarın çok erken olur 2. günü p.tesi gelin dedi.. neyse iyi oldu işten 15 dk erken çıkarım yetişirim heralde.

doğru tahmin kuzum .. o msjı yazdım aradım.. p.tesi akşam 19,20 :KK70: daha erken olmaz dedi.. yarın çok erken olur 2. günü p.tesi gelin dedi.. neyse iyi oldu işten 15 dk erken çıkarım yetişirim heralde.

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah :))

aminn.. ama seni dinlicem gelmicem buralara bide böyle deniyim :KK70:

Valla bak uygula canım pazartesiden itibaren hiç girme kitaplar al filmler izle hep hamillelik dışında mutlu eden şeylerle uğraş.kafan hep başka şeylerle meşgul olsun.sana telimi atarım kafana bişey takılırsa msj atarsın bana bildiğim şeyleri cvplarım canım :)

Valla bak uygula canım pazartesiden itibaren hiç girme kitaplar al filmler izle hep hamillelik dışında mutlu eden şeylerle uğraş.kafan hep başka şeylerle meşgul olsun.sana telimi atarım kafana bişey takılırsa msj atarsın bana bildiğim şeyleri cvplarım canım :)

saol canım çok teşekkür ederim... haklısın hemde çooookk haklısın :) aynen dediğin gibi yapcam :KK70: oyun oynıcam film izlicem komedi filmleri :KK70:

ya ben 2 kere aşılama tedavisi oldum aret beye en ince ayrıntısına kadar anlatıyodu dün tüp bebeğe başlanıcak dedik odasına çağırıp başlıyoruz deme zahmeti göstermedi acaba hiçbiyeri araştırmadan körü körüne tekrar aret beyi düşünmekle hatamı ettim demekten kendimi alamadım :KK43: çok güvenirdim halbuki ona

ya ben 2 kere aşılama tedavisi oldum aret beye en ince ayrıntısına kadar anlatıyodu dün tüp bebeğe başlanıcak dedik odasına çağırıp başlıyoruz deme zahmeti göstermedi acaba hiçbiyeri araştırmadan körü körüne tekrar aret beyi düşünmekle hatamı ettim demekten kendimi alamadım :KK43: çok güvenirdim halbuki ona

canım dün sgk katılım paylarının zamsız son günüydü.. adamın odasına giren çıkan belli değildi.. inan bana ben olsam terkeder giderdim.. bende ordaydım sabah 10 -11,30 arası... iki kelam zor edebildi adam oda oda gezdi yani... haklıydı bence.. ama bakalım bundan sonra nasıl olacak görücez :)

O güne mahsus bişeydir canım bence.zaten herkese başlıyoruz diyor başlamıyor mu? Pazartesi gittiğinde anlatır sen de detaylı sorarsın üzülme bence çok şey bilmeyince daha kolay hamile kalınıyo bence :)

Canım dertleşmek iyi gelir tabi ama insanın kafası bulanıyo herkes bişey söylüyor yada belirti arayıp ümitleniyosun yada yok diye sıkıntıya düşüyosun herkes aynı şeyleri yaşamıyor bide birinin tuttu diye seninde tutucak yada tutmadı diye seninde yutmayacak diye bişey de yok.ama insan kendini hep başkalarıyla karşılaştırıyor.benim negatifmiş ve ben 12 gün boyunca sıkıntı yaptım noldu zaten yokmuş o kadar zaman fazladan strese girmişim.nasipse olucak.rabbime bıraktım ben.kendime söz verdim sadece burda sizlerle konuşup sorunuz olursa cevaplarım dertleşirim ama araştırma yok :)))

ahh cnm ya en güzeli kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap önemli olan senin hissiyadın cnm benim. sanırım benimde tutmadı diğerlerinde olduğu gibi hastalanma belirtileri başladı sanırım 2 güne hastalanırım bende..neden bilmiyorum içimdeki umut 5. günden sonra kayboldu sanki olmayacagını hissetmiş gibi tabi daha sonucu almadan böyle demek çok yanlış biliyorum ama hislerimi biliyorsam eger yanılmıyorum sanırım..

hayırlısı deyip başlıyoruz o zaman :KK70: aret bey çok samimidir normalde aklımdan bin türlü şey geçti acaba dedim raporlu yaptırıyorum ondanmı böyle davrandıu yok diyorum sora parayı düşünen bi doktor değildi bin türlü şey :KK70: doğru dün yoğundu belkide ben öğleden sora gittim merkeze akşama kadar ordaydım bayada sakindi neredeyse kimse yoktu

X