Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

kızlar selamlar bende aret beyin hastasıyım 1 asılama yaptırdım tutmadı.sonra rapor cıkartıp başka bir merkezde tüp bebek yaptırdım oda tutmadı.2 tane dondurulmuş embriyom vardı onları o merkezden alıp aret beye getirdim 25 inde transferim yapıldı 2 sini birden koyduk 5 kasım test günüm inşallah bu sefer rabbim yüzümüze güler nasip eder yavrularımızı hepimize..ben cok memnunum çok ilgili bir doktor ve çok sevecen cok rahat hissediyorum onun muaynelerinde kendimi çok güzel anlatıyor herseyi..

Valla canım sıkılıyorum ya bu süreç çok zor sonucun hep kötü olucağını düşününce mıral kalmıyor pek iyi değilim yani.ben sana msj atıyım yapılışını çok iyi bi duaymış hacda olan bi kadın arkadaşıma demiş.yapanların Allahın izniyle olmuş bebişleri.

kızlar selam ne duası banada söyleyebilir misiniz?

Bende yırtamadım ya :KK43: negatif olunca tekrar deniycez.dondurulmuşu sordum rapor geçmiyormuş transfer 2000 tl imiş.

canım 2000 daha ucuza geliyo , şimdi direk hastane parası 2500 raporla + ilaçlar + muayne ücreti birsürü para yani...

Hayırlı olsun canım inşallah güzel gider herşeyin hep böyle.duayı yolluyorum.

Bu duayı 4 kasımla 30 kasım arasında okuyup bitirmek lazımmış.tanıdığın kişiler senin için okuyabiliyormuş çok güvendiğin kişilere ver çünkü inanarak ve abdesli olucaksın.
Önce eşin ve sen fakire sadaka veriyosunuz.sonra duayı 4774 kere okuyosunuz.bitince okuyan herkesten helallik alcaksın ve tekrar eşin ve sen fakire sadaka verceksiniz.bu kadar canım ve dua şu:

Rabbi latezerni ferden ve ente hayrul varisin. ENBIYA 89.ayetinin yarisiymış bu ayet.

cnm birşey soracagım bu duanın yarısını mı okumak gerekiyor yoksa tamamını mı? birde neden 4 kasım 30 kasım arası cnm

Son düzenleme:
canım 2000 daha ucuza geliyo , şimdi direk hastane parası 2500 raporla + ilaçlar + muayne ücreti birsürü para yani...

Daha ucuz ama alcaklar bi ıce baby i fırt koycaklar :)) onun için bile 2000 istiyolar.ilaçlardada rapor geçmiyor o zaman bi de ilaç parası ohhhh yandık biz ya.rabbim yardım et nolur.hiç parası olmayan insanlar napsın ya jiç tedaviye gireşemeyenler var.

hımm anladım cnm benim test günüm 5 kasımda o yüzden sordum test günüm gelmeden okuyup bitirsem olur mu acaba diye?

Sonuçta allah bilir tabi bence sen yap inşallah olur duadan zarar gelmez allah korusun olmazsa tekrar yaparsın sonuçta kolay yapılışı uzun da değil canım.ama hamilesin inşallah.

Sonuçta allah bilir tabi bence sen yap inşallah olur duadan zarar gelmez allah korusun olmazsa tekrar yaparsın sonuçta kolay yapılışı uzun da değil canım.ama hamilesin inşallah.

ahh bitanem yaa inşallah inşallah rabbim söyletmiştir. doğru diyorsun cnm duadan zarar gelmez..

Salı günümü test günün canım? İnşallah hamilesindir.kaçıncı gün embriyosuydu dondurulmuşların peki?

evet cnm salı ama ben işyerinden izin alamayacağım için pazartesi akşamı yaptırıcam testi inşallah olumludur pozitif sonuç alırım..pek belirti vs. yok o yüzden umutsuzlaga kapılıyorum galiba olmadı diye hakkımızda hayırlısı elimizden gelen bişey yok hersey yaradının elinde..

3. gün embriyosuydu cnm biri 8 hücreli diğeri 10 hücreliydi ikisinide koydular

evet cnm salı ama ben işyerinden izin alamayacağım için pazartesi akşamı yaptırıcam testi inşallah olumludur pozitif sonuç alırım..pek belirti vs. yok o yüzden umutsuzlaga kapılıyorum galiba olmadı diye hakkımızda hayırlısı elimizden gelen bişey yok hersey yaradının elinde..

3. gün embriyosuydu cnm biri 8 hücreli diğeri 10 hücreliydi ikisinide koydular

Benimle aynı gün transfer olan yan yatakta yatan bi arkadaşada dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu transfer ediceklerdi biri çözülürken bozulmuş kızcağız transfer dönüşü yatağına getirdiler baktım ağlıyo üzülme olucaksa bi taneylede olucak dedim bence hamilesin dedim test sonucunu beklerken dün msj atmış hamile :)) bana taze iki transfer ettiler olmadı nasip rabbim istemedi henüz :KK43: ama onun oldu.seninde olcak allahın izniyle.

Benimle aynı gün transfer olan yan yatakta yatan bi arkadaşada dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu transfer ediceklerdi biri çözülürken bozulmuş kızcağız transfer dönüşü yatağına getirdiler baktım ağlıyo üzülme olucaksa bi taneylede olucak dedim bence hamilesin dedim test sonucunu beklerken dün msj atmış hamile :)) bana taze iki transfer ettiler olmadı nasip rabbim istemedi henüz :KK43: ama onun oldu.seninde olcak allahın izniyle.

cnm benim inşallah güzel dileklerin için yüreğinden benim için geçirdiğin güzellikler için çok ama çok teşekkür ederim. biz elimizden geleni yapıyoruz isyan etmiyoruz rabbimize sığınıp yalvarıyoruz takdir ilahi yaradanın hiç üzme tatlı canını rabbimin izniyle en kısa sürede seninde olacak inşallah bitanem ben buna yürekten inanıyorum..ben ilk başlarda aşılama yaptırırken aşılama topiğine giriyordum o topikte hamile olmayan kalmadı ben ve 1-2 kişi dışında herkez vakti zamanı gelince birer birer hamiş kaldılar birçoğu çoktan doğum bile yaptı o yüzden umudumuzu hiç yitirmeyelim elbet bizimde vakit saat geldiğinde yaradan mucizesini bizede gösterecek inşallah.

sendeki problem neydi cnm.sende mi sorun var eşinde mi?ne kadarlık evlisin

cnm benim inşallah güzel dileklerin için yüreğinden benim için geçirdiğin güzellikler için çok ama çok teşekkür ederim. biz elimizden geleni yapıyoruz isyan etmiyoruz rabbimize sığınıp yalvarıyoruz takdir ilahi yaradanın hiç üzme tatlı canını rabbimin izniyle en kısa sürede seninde olacak inşallah bitanem ben buna yürekten inanıyorum..ben ilk başlarda aşılama yaptırırken aşılama topiğine giriyordum o topikte hamile olmayan kalmadı ben ve 1-2 kişi dışında herkez vakti zamanı gelince birer birer hamiş kaldılar birçoğu çoktan doğum bile yaptı o yüzden umudumuzu hiç yitirmeyelim elbet bizimde vakit saat geldiğinde yaradan mucizesini bizede gösterecek inşallah.

sendeki problem neydi cnm.sende mi sorun var eşinde mi?ne kadarlık evlisin

2 yılı geçtik canım.benim amh düşük yumurta azalıyor ama aret bey iyi yumurta yaptın demişti :)) azalmaz inşallah gerçi rabbim ol dedikten sonra tek yumurta tek spermle olacak.ben çok takarım kafama herşeyi ağlak biriyim ama ilk gün kötüydüm şimdi allah nasıl bi sabır verdi sanki tüm tüp bebek tedavim bi rüyaydı hiç olmadı sanki çok şükür iyiyim şimdi.bi tane 6.güne gitmiş dondurulmuşum var nasip kısmet olursa şansımı deniycem canım inşallah rabbim onunla sevindirir bizide.

Sizin varmıydı problem peki evlilik süreniz ?

2 yılı geçtik canım.benim amh düşük yumurta azalıyor ama aret bey iyi yumurta yaptın demişti :)) azalmaz inşallah gerçi rabbim ol dedikten sonra tek yumurta tek spermle olacak.ben çok takarım kafama herşeyi ağlak biriyim ama ilk gün kötüydüm şimdi allah nasıl bi sabır verdi sanki tüm tüp bebek tedavim bi rüyaydı hiç olmadı sanki çok şükür iyiyim şimdi.bi tane 6.güne gitmiş dondurulmuşum var nasip kısmet olursa şansımı deniycem canım inşallah rabbim onunla sevindirir bizide.

Sizin varmıydı problem peki evlilik süreniz ?

cnm ben pcoluyum çağımızın hastalığı malum eşimde sorun yok.bizimde 11 kasımda 4 yıl olucak evleneli 4 yıldır birfiil uğraşıyorum diyebilirim 2 aşılama 1 tüp şimdi dondurulmuş yani benimde 4. denemem anlıyacağın..doktor pco geçmez ama hamile kalmana engel değil sadece zorlaştırıyor diyor ama ben hiç kalamadım hamile..bazısının oluyor düşüyor yada kimyasal fln oluyor ya benim hiç olmadı 3 denememde de 12. günü göremedim 10. günde en gec hastalanıyorum..bakalım bundaki durum ne olacak dualarını esirgeme nolur.kendi ettin bir duyulurken karsındakinin ettiği bin duyulurmuş..rabbim hepimizin dualrını kabul etsin hepimizin göbişlerini doldursun inşallah.

cnm ben pcoluyum çağımızın hastalığı malum eşimde sorun yok.bizimde 11 kasımda 4 yıl olucak evleneli 4 yıldır birfiil uğraşıyorum diyebilirim 2 aşılama 1 tüp şimdi dondurulmuş yani benimde 4. denemem anlıyacağın..doktor pco geçmez ama hamile kalmana engel değil sadece zorlaştırıyor diyor ama ben hiç kalamadım hamile..bazısının oluyor düşüyor yada kimyasal fln oluyor ya benim hiç olmadı 3 denememde de 12. günü göremedim 10. günde en gec hastalanıyorum..bakalım bundaki durum ne olacak dualarını esirgeme nolur.kendi ettin bir duyulurken karsındakinin ettiği bin duyulurmuş..rabbim hepimizin dualrını kabul etsin hepimizin göbişlerini doldursun inşallah.

Edicem canım isminide yazarsan ismen dua ederim yatarken dua ederim özellikle sana.inşallah rabbim kabul eder dualarını ve dualarımızı.ben ebru bu arada.sana tavsiyem test gününe kadar bu siteye hiç girme hiç bişey okuma tamamen hamillelikten uzak şeylerle uğraş film izle kitap oku müzik dinle ama burdan bişey okuma.ben çok yaptım gerildim hep sıkıldım stres oldum.

Edicem canım isminide yazarsan ismen dua ederim yatarken dua ederim özellikle sana.inşallah rabbim kabul eder dualarını ve dualarımızı.ben ebru bu arada.sana tavsiyem test gününe kadar bu siteye hiç girme hiç bişey okuma tamamen hamillelikten uzak şeylerle uğraş film izle kitap oku müzik dinle ama burdan bişey okuma.ben çok yaptım gerildim hep sıkıldım stres oldum.

günaydın kızlar..

ebrucum çok haklısın canım.. bende dayanabilirsem girmicem siteye... bu arada bişey sorcam sana.. ben raporumun verdiği ilaçları aldım içinde progesteron jel yada iğne yok...

gonalf var menagon var, cit... diye başlayan bi ilaç var ne için bilmiyorum ,bide ovitrelle var... o jel yada iğne ssk ile geçmiyor diyemi yok sonradan ilaç veriyomu aret bey..

ismim özlem cnm allah razı olsun.evet haklısın bakmamak lazım ama ne biliym ben burdana yrı bir güç alıyorum..burdakilerle dertleşmek paylaşmak iyi geliyor bana..

X