Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

bana 4 rekat yada iki rekat allah rızası için namaz kıl sonrada bu duayı oku dedi ama çok uzun benim dediğim dua.
kuran ayetleri var 19 adet. her ayette 19 defa allahın 7 ismi var onları okuyorsun. yarın yanımda getiriyim tarayıp sana gönderirim. yada internette var. oradan bulursam sana linkini göndereyim.

Ewet cnm netten bakmistim uzun ayetler ile birlikte okunuyor ama cokda uzun degil okunabilir yani..
Sen ne zaman gidicektin igneleri aksam mi vuruyorsun esracim.Allah yardimcin olsun hem is hem tedavi isdekilerde sorun cikarmazlar da kafan rahat atlatirsin tedavini.

Saolun kızlar.zaten iğnelerle aşırı uyarılma olabilir klomenle başlıycaz dedi.kızlar olsunda uzun olsun süreç napalım.hepimizin gönlündeki hayırlı olsun inşallah.

Canim basladinya sonuda hayirlisiyla gelir temkinli bi dr heralde Aret bey bende verecekleri ignelerle yumuryalarin asiri uyarilmasindan endiseliyim yum takibimde ohss olmustu.
Bende geldim cnm capaya evdeyim simdi sagolsun Neriman hnm once tmm dedi sonra randevu ile dedi bosa gitmis oldum sinir oldum tam cikiolardi dr yoktu sanirim oyuzdenmi bilmiorum.

Neriman deme bana :) olsun herşeyde var bi hayır canım.hayırlı zamanda olsun yeter ki :)))

bana 4 rekat yada iki rekat allah rızası için namaz kıl sonrada bu duayı oku dedi ama çok uzun benim dediğim dua.
kuran ayetleri var 19 adet. her ayette 19 defa allahın 7 ismi var onları okuyorsun. yarın yanımda getiriyim tarayıp sana gönderirim. yada internette var. oradan bulursam sana linkini göndereyim.

Linki bulursan yolla canım ben de yapıcam adetim bitince inşallah

Ewet cnm netten bakmistim uzun ayetler ile birlikte okunuyor ama cokda uzun degil okunabilir yani..
Sen ne zaman gidicektin igneleri aksam mi vuruyorsun esracim.Allah yardimcin olsun hem is hem tedavi isdekilerde sorun cikarmazlar da kafan rahat atlatirsin tedavini.

toplamda bir saat kadar yada biraz fazla sürüyor bitirmek.
canım ben iğnelerimi 2 tane sabah bir tane akşam iş çıkışı hastanede kalçadan vurduruyorum. sabahkileri kendim yapıyorum hatta artık şiştiğim için yapamıyorum :KK43: çok acıyor. kocaman oldu göbeğim.
bugün aret beye gittim kızlar hormon testi yaptı sonucunu yarın sabah gittiğimde söylücek. bakalım ne karar verecek. bugün baktığında 17 adet yumoşum olmuş. baya iyi dedi :))

canım ben iğnelerimi 2 tane sabah bir tane akşam iş çıkışı hastanede kalçadan vurduruyorum. sabahkileri kendim yapıyorum hatta artık şiştiğim için yapamıyorum :KK43: çok acıyor. kocaman oldu göbeğim.
bugün aret beye gittim kızlar hormon testi yaptı sonucunu yarın sabah gittiğimde söylücek. bakalım ne karar verecek. bugün baktığında 17 adet yumoşum olmuş. baya iyi dedi :))
Adetin ucuncu gunu bakilan hormonlarami bakio alinca hbr verirsin bize hersey yolunda gitsin İnsALLAH gunde uc igne hee ayy ne kadar fedakarlik yapioz daha nazli bebisler dogmadan asilamada gunde bir tane vurunca bile morarmistim ve cok bas donmeai mide bulantisi yapmisti bende gonal f di.yan etkilerini yasiyomusun sende cnm yumoslarin bebis olarak sana donsun insALLAH.

Hayırlısı olsun canım inşallah.tahlilde normal çıkar umarım.bize haber verirsin canım.güzel haberler alıcaksın bence hep ben öyle inanıyorum.darısı benim başıma inşallah ben de başlarım cuma iğnelere.sonrada nilüfer inşallah.

Son düzenleme:
Saolun kızlar.zaten iğnelerle aşırı uyarılma olabilir klomenle başlıycaz dedi.kızlar olsunda uzun olsun süreç napalım.hepimizin gönlündeki hayırlı olsun inşallah.

Amin canim insALLAH.
Bisi sorcam size ben baslicamya hayirlisiysa tabi Suzan hanima gidicem ben esim erkek dr istemio bende hic gitmedim daha once hep bayan di dr larim.nasil merkezin durumu bayandan memnunlarmi acaba ben gidersem bi sorusturma yaparim heralde orda:-))

Amin canim insALLAH.
Bisi sorcam size ben baslicamya hayirlisiysa tabi Suzan hanima gidicem ben esim erkek dr istemio bende hic gitmedim daha once hep bayan di dr larim.nasil merkezin durumu bayandan memnunlarmi acaba ben gidersem bi sorusturma yaparim heralde orda:-))

Canım bak diğer dr ları bilmiyorum ama aret bey çok ilgili bide afedersiniz üstünde örtü orayı hiç ama hiç görmüyo usta olmuş artık direkt örtüyü hiç kaldırmadan ekrana bakıyo dimi esra

Kızlar nette bunu buldum,esracım senin dediğin dua bu sanırım bi bakarsın canım bunu yapalım mı?

SEKİNE DUASI
okunuşu

1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. İstiğfar (7 DEFA)
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.

6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."

1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin

Canım bak diğer dr ları bilmiyorum ama aret bey çok ilgili bide afedersiniz üstünde örtü orayı hiç ama hiç görmüyo usta olmuş artık direkt örtüyü hiç kaldırmadan ekrana bakıyo dimi esra

:) hehe güldürdün canım beni usta olmuş dur tabi kaç senedir :)
bide hemşire asistan varsa sıkıntı olmaz die biliorum ama aret bey dr.um olamıcak gibi olacağı varsa zaten hepsinde de olur onlar vesile ALLAH izin verirse olmayacak bişi yok..

Kızlar nette bunu buldum,esracım senin dediğin dua bu sanırım bi bakarsın canım bunu yapalım mı?

SEKİNE DUASI
okunuşu

1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. İstiğfar (7 DEFA)
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.

6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."

1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin

aynen ebrucum bu dua. sanırım nette görmüşsündür yapanlara ait yorumları.

bide hemşire asistan varsa sıkıntı olmaz die biliorum ama aret bey dr.um olamıcak gibi olacağı varsa zaten hepsinde de olur onlar vesile ALLAH izin verirse olmayacak bişi yok..

iyi hekim kötü hekim die bişey tabiki var bu bi gerçek. aret beyle birlikte 3 doktor varmış suzan hanım emre bey ve aret bey. onlardanda memnun olanlar çok. açıkçası onlarda bu alanda iyi olmasalar aret bey sanırım onlarla çalışmazdı. dediğin doğru, veren allah bi yerde...
ebrucum seninde dediğin doğru kaç oldu gidiyorum aret bey bir kere bile örtüyü benim örttüğüm yerden kaldırmadı. bu beni muayene esnasında çok ama çok rahatlatıyor açıkçası. onun kendine olan güveni beni bu konuda cesaretlendiriyor açıkçası. tavsiye ederinm nilüfercim ama dediğim gibi diğerleride bence en az onun kadar iyidir.

Canım sen ve eşin,içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde planlayın herşeyi bence.dediğin gibi olacağı varsa olur olmayacaksa ordünaryüs profösör gelse ne hacet...ben de senin gibi düşünüyorum sadece aret bey de erkek olmasına rağmen sıkıntı yaşamadığımı belirtmek istedim.sonuçta mutlaka olucak diye gitmiyorum ben nilüfercim nasip dediğin gibi ama olursa ne adaklarım var anlatmakla bitmezzzzz :)))))

geç geldiği için benim ki şu an rahat rahat netteyim ama gelince alıyor bilgisayarı geri alabilene aşk olsun :))

Geri almak mı dedin ? :))) hiç ama hiç ona vermedim ben bilgisayarı çünkü bilgisayar bana hiç gelmedi daha :)) ben telden giriyorum hep,eşimde öğretmen benim gibi tatildeyiz ya hep mıç mıçayız ama o paso oyun oynuyo bi yemek yer bi lavoboya gider yalandanda saçımı kaşıyo bi elinle :))

Akşam namazını kıldıktan sonra (40) defa okunan aşağıdaki dua kabule şayan bir duadır.Çabuk kabul olması için,3 gün yada 7 gün arka arkaya yapılması uygundur.Ayrıca duayı okuyup bitirdikten sonra “37 defa Ya Evvel” zikri ve “55 defa Ya Mucib) zikri çekilirse iyi olur.

“Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi Rabbil Alemin * Errahmanirrahim * Malike yevmiddin * İyya kenabüdü ve iyya kenestain
* Allahümmecma beyni ve beyne haceti ve matlübi kema cema te beyne esmaike ve sıfatike ya zel celali vel ikram
* İhdinas sıratel mustekim * Sıratellezine en amte aleyhim gayril magdübi aleyhim velad dallin
* Allahümme bi cahi sahibil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhissalatü vesselamü
ve ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekremel ekramin”

Son düzenleme:
Bir kimse Allahdan dünya ve ahireti ile ilgili bir isteği için fatiha suresi ile isteğini elde eder Allah izni ile.

Okuma usulü şöyledir.

Pazar günü sabah namazından sonra “Elhamdülillahi rabbi’l-Alemin” deyip sonra 1071 dafa ” YA FETTAH” okur.

Pazartesi “İyyake na’büdü ve iyyake nestain” dedikden sonra, 873 defa “YA LATİF” okur.

Salı günü “Gayri’l-Mağdubi aleyhim vele’d-Dallin” dedikden sonra 4390 defa“YA AZİZ” okur.

Çarşamba günü “maliki yevmi’d-din” dedikden sonra, 793 defa “YA MÜTEAL” okur.

Perşembe günü “İhdine’s-sırata’l-müstakim,sıratellezine enamte aleyhim” dedikden sonra “2115 defa ” YA GANİYY” okur.

Cuma günü ” Errahmanirrahim” dedikden sonra, 87 defa “YA NUR” okunur.
Namaz kılmıyorsanız bile bir hafta sabah namazlarına kalkıp yapılabilir.Allah hepimizin namaz kılmasını nasip etsin.

Allah cümlemizin hakkımız da hayırlı olan dileklerini kabul etsin.

Kaynak:KK70:R.ARİF ARSLAN(DUA İLE RUHSAL TEDAVİ)

Son düzenleme:
X