Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Merhaba, bende de rezerv azlığı var geçen haziran miyom ve kist ameliyatı oldum, çikolata kistleri tekrarladı :KK43: Aret Bey'e başlamayı düşünüyorum ancak ondan önce rapor işini halletmeliyim fakat daha bir senelik evliyim ve henüz hiç aşılama denemem bile olmadı. sen rapor almışmıydın
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canim gezinirken gördümde sizdede ç.kisti varmiş bende ameliyat olma konusunda kararsızım 2 aşilama oldu ama hala yok bişey bende aret beyi duydum çok arştrdım ramazandan snra ona gtmeyi düşünüyorum

Canim gezinirken gördümde sizdede ç.kisti varmiş bende ameliyat olma konusunda kararsızım 2 aşilama oldu ama hala yok bişey bende aret beyi duydum çok arştrdım ramazandan snra ona gtmeyi düşünüyorum

Canim simdiden soyleyim de aret bey cok yogun. Ben martin basinda aramistim,nisan basina ancak randevu vermislerdi. Gitmeyi dusundugun zamani ona gore ayarla diye soyluyorum.

ÇCanim üzmüyon demi kendini bak bugün kandil 100 rekat namazını kil bende öyle yapcam çünkü hayatımıza yeni temiz bi sayfa açalim bugünde.namazdn snra elini karnina koyup allahım hissettiğim bu hastaliğin şerrinden senin izzetine ve kudretine sığınıyorum deyip ovala her seferinde karnını allah büyük bakalim rabbim neylerse gzel eyler.ilk aşilamada bu şekilde hamile kalıp düşük yaptm buda allaha kaldı :KK9:

X