Amin.transfer snrası ilaçlar olarak ne veryolar canimAmin canim. Hepimize nasip etsin rabbim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.transfer snrası ilaçlar olarak ne veryolar canimAmin canim. Hepimize nasip etsin rabbim.
Amin.transfer snrası ilaçlar olarak ne veryolar canim
Bunları cepten ödyoruz yani demi cnim allahtan eczaci tanidik fazla almazDekort
Coraspin
Estrofem
Crinone vajinal jel
Progestan igne (günaşırı)
Folbiol
Bunları cepten ödyoruz yani demi cnim allahtan eczaci tanidik fazla almaz
Allah razi olsun sorularıma cevap yazdığın için sen tecrübelisin iyi olyoDekort ve coraspini transfer oncesi baslatmisti,zaten ucuz cepten aldik. Crinone,estrofem,progestani raporlu oldugu icin indirimli aldik. Tanidik eczane olmasi iyi tabi.
Bursa-83 birde muayene ücreti verdiniz mi
Allah razi olsun sorularıma cevap yazdığın için sen tecrübelisin iyi olyo
Duam seninle canim inşaallah hamile olduğunuda burdan duyarımSenden de razi olsun canim. Birbirimize destek olmak icin burdayiz. Ne merak ediyosan sor,bildigim seyleri cevaplarim:)
Canim gezinirken gördümde sizdede ç.kisti varmiş bende ameliyat olma konusunda kararsızım 2 aşilama oldu ama hala yok bişey bende aret beyi duydum çok arştrdım ramazandan snra ona gtmeyi düşünüyorumMerhaba, bende de rezerv azlığı var geçen haziran miyom ve kist ameliyatı oldum, çikolata kistleri tekrarladı Aret Bey'e başlamayı düşünüyorum ancak ondan önce rapor işini halletmeliyim fakat daha bir senelik evliyim ve henüz hiç aşılama denemem bile olmadı. sen rapor almışmıydın
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Duam seninle canim inşaallah hamile olduğunuda burdan duyarım
Canim gezinirken gördümde sizdede ç.kisti varmiş bende ameliyat olma konusunda kararsızım 2 aşilama oldu ama hala yok bişey bende aret beyi duydum çok arştrdım ramazandan snra ona gtmeyi düşünüyorum
İnşallah duyarsın hamilelik haberini rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşaallahAminnnn insallah. Cumartesi sonucu yazarim.ya depresyonun dibine vururum ya da havalara ucmus olurum
Hepimiz bir gun bu haberi aliriz insallah
Tamam sagol canim aklimin bir köşedine yazıyorum:)Canim simdiden soyleyim de aret bey cok yogun. Ben martin basinda aramistim,nisan basina ancak randevu vermislerdi. Gitmeyi dusundugun zamani ona gore ayarla diye soyluyorum.
Bu kandil gününde allah yar ve yardımcın olsunCanim simdiden soyleyim de aret bey cok yogun. Ben martin basinda aramistim,nisan basina ancak randevu vermislerdi. Gitmeyi dusundugun zamani ona gore ayarla diye soyluyorum.
Bu kandil gününde allah yar ve yardımcın olsun
Duam seninle allah yar ve yardımcın olsun hayırlı kandiller canimAmin canim. Sagol. Hayirli kandiller.allah dualarimizi kabul etsin. Kan verdim sonucu bekliyorum. Dua et bana.
Duam seninle allah yar ve yardımcın olsun hayırlı kandiller canim
Olsun üzme kendini rabbim herşeyin en hayırlısını bilir unutmaki her hayırda şer,her şerdede bi hayır vardır.Malesef negatif
ÇCanim üzmüyon demi kendini bak bugün kandil 100 rekat namazını kil bende öyle yapcam çünkü hayatımıza yeni temiz bi sayfa açalim bugünde.namazdn snra elini karnina koyup allahım hissettiğim bu hastaliğin şerrinden senin izzetine ve kudretine sığınıyorum deyip ovala her seferinde karnını allah büyük bakalim rabbim neylerse gzel eyler.ilk aşilamada bu şekilde hamile kalıp düşük yaptm buda allaha kaldıMalesef negatif