- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 41
enim 4 tedavimde aret beyin merkezinde oldu son ikisi aret bey le idi.4de donmuslarla bebisime kaVusucam insaAllah aret bey de olacagina inanıyordum RABBIM İN izniyle öyle oldu elinin uğruna inaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enim 4 tedavimde aret beyin merkezinde oldu son ikisi aret bey le idi.4de donmuslarla bebisime kaVusucam insaAllah aret bey de olacagina inanıyordum RABBIM İN izniyle öyle oldu elinin uğruna inaniyorum
Evet canım imkansız gb geliyordu ama emin ol dua ET vazgeçme Rabbim sanada yaşatsin bu güzel duyguyuAdetim 10 gun gecikti gelemicem istanbula ya sizde de hic anne olamicam gibi geliyomuydu sizde boyle bi duyguya kapiliyomuydunuz
Merhaba,
Ben de Aret beyin hastasıyım. Doktorumun tavsiyesi hatta "mutlaka ona git" demesiyle gittim. Samimi, rahat bir doktor. 9 Aralık'dan beri hastasıyım. İstediklerini bizden de istdiler. Rahim filmi daha önce çektirdiğimiz ultrasondan farklı. Daha iyi bilgi veriyor. Benden 14 Nisan'da yumurta toplandı, 16'sında da embriyo transferi yapıldı. Bu ilk transfer. Yaşım 46. Miomlara rağmen tek handikapın yaşım olduğu söyleniyor. %10-15 şansım var. Gençlere göre iyi değil ama yaşıtlarıma göre iyimişim. 21 Nisan'da netleşecek tahlille hamile miyim değil miyim? Heyecanla bekliyoruz bakalım. Gerçekten zor bir süreç. Maddi maneviş zor. Özellikle de manevi açıdan. Beklemek ölüdürüyor insanı. Sonuç olumsuz olunca da ama Allah'tan ümit kesilmez. Alla'hım uygun görürse olacak inşaallah. Elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışıyorum. Zaten sters, moralsizlik, negatiflik yumurta kalitesini bile etkiliyor. Sizden istenilenleri eksiksiz yapın ve elinizden geldiğince pozitif olmaya çalışın. Yaşınız da küçükse daha kolay bu işler. Hayırlısı hepimiz için.
slm bende bu konuda çok fazla bilgili değilimi ama duyduğum incelediğim kadar başarı oranı çok daha yüksek.Hangi yöntem?
Merhaba arkadaslar.
Ben de 2 asilama ve 2 tup tedavisi oldum.rezerv azligi var. Amh degerim dusuk.bursadayim. 3. Tedavi icin aret beyle gorustum.daha onceki 2 tedavimde yuksek doz igneler verildi. Gonal ve menopur verildi. 300 ve 375 dozlara ragmen 2 yumuta olustu ve 1i transfer edilebildi 2 tüp tedavimde de.yuksek doza ragmen olmadigi icin aret bey ilacsiz tup bebek yapacagini soyledi. Adet olunca raporumuzu alip gidecegiz baslamaya. Gidip gelmek isanbula zor olacak ama bebis icin napalim.
Yakin tarihte rezerv azligi ile aret beyde gebelik elde eden var mi acaba.
Merhaba, bende de rezerv azlığı var geçen haziran miyom ve kist ameliyatı oldum, çikolata kistleri tekrarladı Aret Bey'e başlamayı düşünüyorum ancak ondan önce rapor işini halletmeliyim fakat daha bir senelik evliyim ve henüz hiç aşılama denemem bile olmadı. sen rapor almışmıydın
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Benim yaşım 38 ondan dolayı olabileceğini söylediler bakalım şansımı zorlıycam Seninde güzel haberini burdan alırız inşallah cnmEvet canim. Ben aret beyde basladim. Cumartesi yumurtalarim toplaniyor.
Sadece klomen verdi. Gecen cuma basladim ilaca.bugun kontrolum vardi. 2 yumurtam olusmus.
Ben raporla yaptiriyorum. 3. yani son hakkim.
3 yillik evli olma sarti var canim rapor icin.yas da 23-39 arasi olmali.
Ben 2 asilama yaptrdim rapor icin.
Benim yaşım 38 ondan dolayı olabileceğini söylediler bakalım şansımı zorlıycam Seninde güzel haberini burdan alırız inşallah cnm
Canim mesajımı alirsan cevaplamani istiyorum.bende çikolata kisti hastasyım 2.aşilamam yapıldı bende 3.yü düşünmüyorum aret beyde tedavi görmek istiyorum.......senden ameliyat olmani istedimi acaba ç.kisti için ......birde raporlu ne kadara mal oldu sanatoplamEvet canim. Ben aret beyde basladim. Cumartesi yumurtalarim toplaniyor.
Sadece klomen verdi. Gecen cuma basladim ilaca.bugun kontrolum vardi. 2 yumurtam olusmus.
Ben raporla yaptiriyorum. 3. yani son hakkim.
3 yillik evli olma sarti var canim rapor icin.yas da 23-39 arasi olmali.
Ben 2 asilama yaptrdim rapor icin.
Canim mesajımı alirsan cevaplamani istiyorum.bende çikolata kisti hastasyım 2.aşilamam yapıldı bende 3.yü düşünmüyorum aret beyde tedavi görmek istiyorum.......senden ameliyat olmani istedimi acaba ç.kisti için ......birde raporlu ne kadara mal oldu sanatoplam
ıCanim benim cikolata kistim yok. Benim tek sorunum rezerv azligi. Ben rapor cikarmak icin cerrahpasada 2 asilama yaptirdim. 2 tüp bebek tedavimi bursada yaptirdim. 3.tedavimi istanbulda aret beyde yaptirdim. Rapor hakkimi bitirdim. Cumartesi test günüm var. Insallah pozitif olur da bir daha tedaviye gerek kalmaz.
2500 tl tüp bebek tedavisi icin verdim merkeze. 2 defa kan tahlili yaptilar. O da 80 tl tuttu. Baska bisey odemedim. Ilaclar icin az odedim. Klomen,coraspin ve dekort verdi. Bunlar ucuz ilaclar. 30-40 tl falan tuttu.
Ama ilk 2 tedavimde yuksek doz hormon igneleriyle tedavi uygulamisti bursadaki merkez. O zaman ilaclar 1000-1500 arasi tutmustu raporlu. Bu rakamin icine hormon igneleri,catlatma igneleri ve transfer sonrasi verdikleri ilaclar da dahil. Ama transfer sonrasi ilaclari raporla alamiyosun.cepten ödüyosun.
ı
Rabbim pozitif sonuç vrip yüzhünü güldürsün inşaallah