Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

arkadaşlar merhaba, abim aret kamar a gidecek.. azospermi hastası. kasık ameliyatı oldu ölü diri sperm yok:KK43: kanallar açık ama. böyle olup çocuğu olan var mı aranızda? bu dr.un uzmanlık alanı nedir_?

canım ben de yeni okudum yazısmaları:KK43:(
insallah dondurulmusun yuzunu guldurur..hiç üZülme hersey anını bekliyor işte..
benim o sansım da yokk tek embriyomu transfer etmişlerdi benim de test tarihi cnnsnd ile aynı 17aralık ..
ben de adet olacakmısım gibi geziyorum ortalıkta hiç ümidim yok maalesef adet agrılarım var hafif ve surekli.

cnnsnd sende adet agrısı vb var mı arkadasım ne durumdasın:KK43:

Bacim bende ayni durumdayim nette geziyorum surekli bu ay o kadar olumsuz kisi gordum ki icim buruk benim 3 gunden sonra sol kasikta surekli batma oluyordu bu sefer dun aksam sagda basladi bel hafif agriyor ama karin agrisi batma seklinde oluyor adet olcam gibi geliyor korkuyorum idrar testi yapayim diyorum esim kiziyor bakalim insAllah yuzumuz guler canim

arkadaşlar merhaba, abim aret kamar a gidecek.. azospermi hastası. kasık ameliyatı oldu ölü diri sperm yok:KK43: kanallar açık ama. böyle olup çocuğu olan var mı aranızda? bu dr.un uzmanlık alanı nedir_?

Benim esimde sperm azligi vardi normal yolla sperm cikmadi tese ile aldilar oyle cok kaliteli olmasada buldular sperm ama azosperm ile ilgili bilgim yok yinede bi gorusmenizi tavsiye ederim cok ilgili bilgili bi doktor biz cok memnunuz esimle insAllah sifa bulur abiniz

Seninle ayni gun sonuc alicak arkadasin tutmuştur inşallah

Sevgili arkadaslarım,
11.gun yani dün yapabildim testi cünkü istanbul dışındayım bu 2 gun. sonucum 36,5.
cuma tekrarlayacakmışım yükselme var mı ona bakacaklar haber vericem yine aret beylere.

acaba 36,5 cok düşük mü ki bilemedim internette araştırdığım kadarıyla??

cnnsnd,
insallah dondurulmuşların tutar

belina,
senin durumun neydi sen de dondurulmuş mu denicektin kusura bakma heyecanla okuduklarımı karıştırıyo olabilirim:KK43:

Cnm tup bebekten sonra hep yatinmi nelere dikkat ettin ve en onemlisi neler yedin ozellikle soylermisin bende ikinci denememde uyguluycam:KK31::KK9:

X