yok canım cıkmamıstı..sizde sorun neydı..senın sansın yaver gıtmıs rapor konusunda z.kamıl 2 asılamadan sonra rapor verıyomus..
sayısı ıyı ama hareket problemımız var
benım asılamadan hıc umudum yok ne yazık kı..normal ılıskıden farksız zaman kaybı gelıyo ama napım zaten kısın yaptırcaktım tedavı ıcın para denklestıyodum kısa kadar bos oturcagıma raporumu aılır uygun bı sekılde yaptırırım aynı merkezde.. devlet madem bole ımkan vermıs neden fazladan para verım nerden baksan yarı yarıya farkettırıyo..
Kızlar bisi sorcam yas 25 amh 1.67 sonuc nasil degeri hic bi bilgim yok yardimci olurmusunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok laboratuvar dışarıda yaptirdim devlet hast gidiyorum
Cerrahpaşa
Yok orda olmuycam rapor icin baslamistim oraya ama rapor dışarı verilmiyomus
Rapor semiha sakirde cok kolay cikiyo. Ama unuverste hastanesi sonucta orasida iyidir heralde
yesilinci
slm kızlar... benim de esimin yüzde 0 dı biraz iyi beslenmek mi önceki mi hatalı sonraki mi bilmem ama suan yüzde 2. neotrofil önerdiler. ilk tüp bebeğim tutmadı. malum maddi ve manevi durumlardan beklemedeyim. şimdi sizleri takip ediyorum. öncelikle bi sorum olacak...kızler esimde morfoloji böyle diye direk tüp bebek dedikleri için ben esg çektirmedim. hata mı yapmışım? bizlerin yapabileceği başka birsey gerçekten yokmu?
Ben imsi teknigiyle istiyorum o da orada yokki keşke olsa
bende imsi tekniği için semiha şakirden rapor alıp orda yok diye özele gittim ama burdada imsi yapılmadı doktorum bana bunun %100 katkısı vardır diye onaylanmamış olduğunu söyledi.bunun üstüne başka doktorlarla konuştum ve onlarda bunu söyleyince kafaya takmaktan vazgeçtim.
son 20 yıldır bulunan İMSİ, traşlama,rahime çizik gibi tekniklere rağmen eve giden canlı bebek %30 u hiç geçmemiş Yani hamile kalmana yardımcı olsa bile eve canlı gitmesine katkısı yok orası kısmet canım takılma derim
ama şuna dikkat et labaratuvar olanakları ve embriyolog önemli
Ben imsi teknigiyle istiyorum o da orada yokki keşke olsa