Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

işte bende onda tereddüt ediyorum ya
sperm hareketi düşüktü bizim % 5 di onun dışında sorun yok
hatta emre beye değerleride yollamıştım aşılama önermiş bana oda ;
AŞILAMA SONUCUNDA DENEME BAŞINA GEBELİK ORANI %15-20 LUP; 3 AŞILAMA SONUCU BU ORAN %40 TIR. SAYGILARIMLA

bak böyle demiş son cümlesinde
yani ona gitsem aşılama yapacak :KK53: offf bir an evvel gitmeliyim sanırım

Bence sen al evraklarini git emre beyle bi gorus. Elindeki testlerini bi gorsun yuzyuze gorus muhakkak sperm sorununuz yoksa devlet iki asilama daha olmadan tup bebek raporu vermeyecektir. Muayne etmezse ucret almazlar

yesilinci

Bence sen al evraklarini git emre beyle bi gorus. Elindeki testlerini bi gorsun yuzyuze gorus muhakkak sperm sorununuz yoksa devlet iki asilama daha olmadan tup bebek raporu vermeyecektir. Muayne etmezse ucret almazlar

yesilinci

Ben persembe gunu orda olucam belki karsilasiriz senle:) ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni:))

yesilinci

Canim benimmm:) esimde bende yolumuz emre beye dustugu icin cok sansli hissediyoruz kendimizi. Ben cok fazla merkez arastirmistim aret beyide cok duymustum ama aret bey cok yogundu. Merkezde iki doktor daha var emre bey ve suzan hanim. Emre beyin bi videosunu izledim netten ve ona gitmeye karar verdim on gorusmeye gittigimde de kararim netlesti. Emre bey hastalariyla cok ilgili ve cok nazik bi doktor hep gulumser. Ve en onemlisi ben emre beyi her aradigimda ulasirim. O anda telefonuma cevap veremezse mutlaka doner. Hatta ohss oldugum donemde bi gun emre bey beni aradi merak ettim iyimisiniz diye. Bunu hangi doktor yaparki! Emre bey bayramdan sonra izne ayrilacakti ama ben bayramin 2. Gunu adet oldum. Dediki izin onemli degil benim onceliklerim farkli sizin tedaviniz sonuclanmadan ben hic biyere gitmem. Kendimi okadar guvende hissettimki anlatamam

yesilinci

yaa bu kadar olur seni Allah çıkardı karşımaa :KK1:
bendede öyle bi etki bıraktı inan aşılamadan önce ona ulaşıp fikrini aldım düşün
oda aşılama diyince bi denim dedim ama ne bileydim sonuç böyle olacak keşke ona gitseydim
ama işte çalışıyorum işime yakın diye ve güvendiğim iyi bilinen bir hastane diye buraya gittim
gerekirse işten çıkacağım bu süreçte başlarsam eğer.. çünkü işten izin almalar bile strese sokuyordu beni
şimdi eminim ohss olduğumu yazınca yine dönecektik :KK1: size gelmek istiyorum demiştim bayramdan önce
sanırım banada emre beyin yolu gözüktü:KK1:
izinde diye girmemiştir orayada ozaman çok ilgili gerçekten soruları cevaplıyor yaa
yaa kim yapar bunu değilmi izninde bile senin tedavinle ilgileniyor
bu arada bende şu izin tatil olayları bitsin rahimde bi temizlensin öle gidim diyorum ne dersin daha adetle atılıp atılmadığınıda bilmiyorum kistlerin
birde benden yeniden hormon testleri filan istenir sanırım
devlette nasıl yaptırıyosun bunları direk yapıyolarmı
ben bu hastaneye o kadar çok para harcadımki artık tükendim inan maaşı direk hastaneye yatırıyorum her ay
bundan sonra dikkat etmeliyim

yesilinci

Ben persembe gunu orda olucam belki karsilasiriz senle:) ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni:))

yesilinci

doğru diyorsun tüp bebek bana şuan çok uzak görünüyor
en azından bilinçli ellerde aşılama olurum belki yine
aşılama sürecinde o kadar çok izin aldımki işten birde üstüne hastanede yatınca
işten kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldım
birde bir ay dinlensin vücudum diyorum
belki ben görüşmeye geldiğimde sende pozitif sonucunu alırsın o zaman karşılaşırız :KK16:
gelişmeleri yaz ne olur heyecanla bekliyorumm

bendede öyle bi etki bıraktı inan aşılamadan önce ona ulaşıp fikrini aldım düşün
oda aşılama diyince bi denim dedim ama ne bileydim sonuç böyle olacak keşke ona gitseydim
ama işte çalışıyorum işime yakın diye ve güvendiğim iyi bilinen bir hastane diye buraya gittim
gerekirse işten çıkacağım bu süreçte başlarsam eğer.. çünkü işten izin almalar bile strese sokuyordu beni
şimdi eminim ohss olduğumu yazınca yine dönecektik :KK1: size gelmek istiyorum demiştim bayramdan önce
izinde diye girmemiştir orayada ozaman çok ilgili gerçekten soruları cevaplıyor yaa
bu arada bende şu izin tatil olayları bitsin rahimde bi temizlensin öle gidim diyorum ne dersin daha adetle atılıp atılmadığınıda bilmiyorum kistlerin
ben bu hastaneye o kadar çok para harcadımki artık tükendim inan maaşı direk hastaneye yatırıyorum her ay

Bence ilk firsatta git belki kullanman icin ilac felan verir. Bana vermisti dogum kontrol hapi vitamin felan. Ben simdi ikinci tedaviye basladim gitmeden once emre bey bana yaptirmami istedigi testleri soyledi. Bende samatyay gittim dahiliyeye. Tup bebrk yaptiriyorum doktorum bu testleri istedi dedim hepsini yaptirdim. Bence sen zaman kaybetme git sana bi baksin belki farkli testler ister. Tedavi vaktin gelene kadar onlari yaptirirsin

yesilinci

Izne cikmadi canim emre bey henuz orda hala. Merkezde bi bayanla karsilasmistim kistleri vardi 7 aydir gecmesini bekliyorum tedaviye baslamak icin demisti. Belki seninde bi bekleme suren olur biran once gitki zaman kaybetme. Kistlerin duruyomu hala

yesilinci

Bence ilk firsatta git belki kullanman icin ilac felan verir. Bana vermisti dogum kontrol hapi vitamin felan. Ben simdi ikinci tedaviye basladim gitmeden once emre bey bana yaptirmami istedigi testleri soyledi. Bende samatyay gittim dahiliyeye. Tup bebrk yaptiriyorum doktorum bu testleri istedi dedim hepsini yaptirdim. Bence sen zaman kaybetme git sana bi baksin belki farkli testler ister. Tedavi vaktin gelene kadar onlari yaptirirsin

yesilinci

offf evet yaa belki bu kistler gitsin diye önce tedavi gerekecek :KK14: ama iş sorunu var izin sorunu geçen ay ayın yarısı yoktum nerdeyse hepside erkek ne yapıyor bu kız diyorlar
inan en çok bu stresten olmuyo benim bebk işim :KK9:
bunu söylediğin çok iyi oldu canım yaaa bende o şekild eyaptırırım istediği testleri
ama önce iş olayımı çözmem lazım kafam hiç rahat değil iştenmi çıksam napsam :18:
çok sakin huzurlu gidip gelmek istiyorum bu defa
inan yaklaşık bir senedir her hastaneye gidişimde gergin sinirli oluyorum adapte olamıyorum bile
birde hapla takip yapılmıştı onuda aşılamadan sayarlarsa bu 3. denemem olacak
en azından emre bey de bir kez dener ardından tüpse tüp :KK1:

doğru diyorsun tüp bebek bana şuan çok uzak görünüyor
en azından bilinçli ellerde aşılama olurum belki yine
aşılama sürecinde o kadar çok izin aldımki işten birde üstüne hastanede yatınca
işten kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldım
birde bir ay dinlensin vücudum diyorum
belki ben görüşmeye geldiğimde sende pozitif sonucunu alırsın o zaman karşılaşırız :KK16:
gelişmeleri yaz ne olur heyecanla bekliyorumm

Insallah caniimmm:) allah yardimcimiz olsun. 20 civari yumurtam varmis ctesi yada ptesi opu olcam. Ama embriyolarim dondurulcak. Sonra buz bebek transferi yapicaz:)

yesilinci

offf evet yaa belki bu kistler gitsin diye önce tedavi gerekecek :KK14: ama iş sorunu var izin sorunu geçen ay ayın yarısı yoktum nerdeyse hepside erkek ne yapıyor bu kız diyorlar
inan en çok bu stresten olmuyo benim bebk işim :KK9:
bunu söylediğin çok iyi oldu canım yaaa bende o şekild eyaptırırım istediği testleri
ama önce iş olayımı çözmem lazım kafam hiç rahat değil iştenmi çıksam napsam :18:
çok sakin huzurlu gidip gelmek istiyorum bu defa
inan yaklaşık bir senedir her hastaneye gidişimde gergin sinirli oluyorum adapte olamıyorum bile
birde hapla takip yapılmıştı onuda aşılamadan sayarlarsa bu 3. denemem olacak
en azından emre bey de bir kez dener ardından tüpse tüp :KK1:

Stres en buyuk dusman valla, ama parada lazim:KK43:

yesilinci

buz bebekmiii :KK53::KK1:
yaa sorma arada kaldım maaşım olmazsa nasıl olacak eşiminkiyle diyorum ama izin olayıda abartmış olacağım
hemde stres var
izin alması gitmesi gelmesi inan çok zorlar beni kafam çok karışık yaa :KK25:
bir adet dönemi geçirim diyorum adetin 2. günümü gitmem iyi diyorsun o halde :KK17:

buz bebekmiii :KK53::KK1:
yaa sorma arada kaldım maaşım olmazsa nasıl olacak eşiminkiyle diyorum ama izin olayıda abartmış olacağım
hemde stres var
izin alması gitmesi gelmesi inan çok zorlar beni kafam çok karışık yaa :KK25:
bir adet dönemi geçirim diyorum adetin 2. günümü gitmem iyi diyorsun o halde :KK17:

Ama senin durumunu bilmedigi icin muayne etmek isteyecektir. Bence biran once git kistlerin varsa tedaviye hemen baslamaz zaten ilac verir. Bence bu sirada ise devam et tedavi baslayana kadar para biriktir. Tedavin ne zaman baslar bilmiyoruzki. Bi bayan kistlerinden kurtulmak icin 7 aydir ilac kullaniyodu. Belki tedaviye baslamak icin uzun sure ilac kullanman gerekecek. Emre beye gider gitmez tedaviye baslayamayabilirsin. Ongorusmeye git o sana bi yol haritasi brlirlesin

yesilinci

Ama senin durumunu bilmedigi icin muayne etmek isteyecektir. Bence biran once git kistlerin varsa tedaviye hemen baslamaz zaten ilac verir. Bence bu sirada ise devam et tedavi baslayana kadar para biriktir. Tedavin ne zaman baslar bilmiyoruzki. Bi bayan kistlerinden kurtulmak icin 7 aydir ilac kullaniyodu. Belki tedaviye baslamak icin uzun sure ilac kullanman gerekecek. Emre beye gider gitmez tedaviye baslayamayabilirsin. Ongorusmeye git o sana bi yol haritasi brlirlesin

yesilinci

çok uzun zamandır haptır iğnedir alıyorum yaaa artık bu ilaç olayından bıktım en azından bir adet dönemi geçirim diyorum canım ya
hem dediğin gibi biraz atıyım kenarada para çok şükür durumumuz iyi ama ha bide bi ay geçsin enazından izin almim göze batmasın :KK9: unutturim burdakilere :KK9:
bugün 7. günüm adetimin zaten 28 gün. bu ay bi geçsin bakalım yeni ay yeni umutlarla diyorum :KK16:

sen gelişmeleri yaz lütfen ben inanıyorummm pozitif olacak bir hikaye okudum birinin blogunda çok etkilendimmm sen gördünmü onu
acaba link atsam sorun olurmu okumanı tavsiye ederim
en çok istediğim bir kız bir erkek ikizlerim olsun emre beyle biri öyle doğum yapmış daha bu haziranda
aşamaları yazıyor çook etkileyici anlatmış ya
http://bambaskabiryolculuk...............tr/2013_10_01_archive.html

baksana :KK16:

çok uzun zamandır haptır iğnedir alıyorum yaaa artık bu ilaç olayından bıktım en azından bir adet dönemi geçirim diyorum canım ya
hem dediğin gibi biraz atıyım kenarada para çok şükür durumumuz iyi ama ha bide bi ay geçsin enazından izin almim göze batmasın :KK9: unutturim burdakilere :KK9:
bugün 7. günüm adetimin zaten 28 gün. bu ay bi geçsin bakalım yeni ay yeni umutlarla diyorum :KK16:

sen gelişmeleri yaz lütfen ben inanıyorummm pozitif olacak bir hikaye okudum birinin blogunda çok etkilendimmm sen gördünmü onu
acaba link atsam sorun olurmu okumanı tavsiye ederim
en çok istediğim bir kız bir erkek ikizlerim olsun emre beyle biri öyle doğum yapmış daha bu haziranda
aşamaları yazıyor çook etkileyici anlatmış ya
http://bambaskabiryolculuk...............tr/2013_10_01_archive.html

baksana :KK16:

Linki acamadim kuzum yaa:KK43: insallah hersey cok guzel olacak inaniyorum ben buna. Sen simdi cok fazla dusunme stres yapma, sadece sabret...

yesilinci

yesılıncı nasılsın senı buldum bırakmıyorum=) rahım fılmının suresı 5 sene gecerlı dıye bılıyorum degıstımı gecen sene Zeynep kamıle sormuştum 5 yıla kadar gecerlı dedı benım 3 sene oldu cekılelı cektırmıcem tekrardan dıye rahattım valla..sen raparunu nerden cıkardın

yesılıncı nasılsın senı buldum bırakmıyorum=) rahım fılmının suresı 5 sene gecerlı dıye bılıyorum degıstımı gecen sene Zeynep kamıle sormuştum 5 yıla kadar gecerlı dedı benım 3 sene oldu cekılelı cektırmıcem tekrardan dıye rahattım valla..sen raparunu nerden cıkardın

Sen biraksan ben seni birakmam:) rapor alirken son 6 ay gecerli buna eminim cunku ikinci raporum icin qcele ettik tekrar cektirmiyim diye ikinci raporumu mayista aldim ben. Acaba hastaneye gore degisirmiki ben semiha sakirden aldim

yesilinci

gidince gene bı sorım bakım gecen sene ole demıstıı hıcbıseyden korkmam rahım fılmınden korktuğum kadar=)sen ne güzel dırek tup bebek ıcın almışın sanınırım bıze asılama yolu gozukucek bı hastalansamda hemen başlasam uzamasa barıı..senın transferın onumuzdekı ay dımı maşallah güzel yumoslar toplanmış..sonuda güzel olur ınş.

gidince gene bı sorım bakım gecen sene ole demıstıı hıcbıseyden korkmam rahım fılmınden korktuğum kadar=)sen ne güzel dırek tup bebek ıcın almışın sanınırım bıze asılama yolu gozukucek bı hastalansamda hemen başlasam uzamasa barıı..senın transferın onumuzdekı ay dımı maşallah güzel yumoslar toplanmış..sonuda güzel olur ınş.

Insallah onumuzdeki ay olcak ama daha yumurta buyutuyorum... midem bulaniyo basim agriyo:KK43: ilaclardan galiba. Ya benim hsg cok kolay cekildi hic agri sizi olmadi senin agridimi?

yesilinci

ılaclardandır canım bıde sıcaklarda fena..ben kendımı cok kasıyorum herhalde ondan acıdı buyuk tuvaletım gelcekmıs gıbı oldu:KK1:

yok canım cıkmamıstı..sizde sorun neydı..senın sansın yaver gıtmıs rapor konusunda z.kamıl 2 asılamadan sonra rapor verıyomus..

X