- 20 Ocak 2015
- 74
- 29
- 43
-
- Konu Sahibi aytenogretmen
Hayırlı olsun canım kaç cc protezlerin8 ayı devirdik artık sanki hiç ameliyat olmamışım gibi, sanki protezler memeyle bütünleşti çok mutluyum :)
Canım ben çok belirgin olsun istemedim 275 cc koydurdum. Çık da doğal oldu valla kendim bile inanamıyorum bu kadar doğal durmasınaHayırlı olsun canım kaç cc protezlerin
Sen yaptırdın mı?Hayırlı olsun canım kaç cc protezlerin
Korkudan sürekli erteleme modundayım çok tırsıyorum ben ya dr.uma karar veremedim henüzSen yaptırdın mı?
Kas zarı altı olsun dimi sen? Kas zarı altıyla kas altı arasındaki fark ne canımbenim pek bir ölçüm yoktu diyelim :) :) :) bence hiç korkma çok kolay bir ameliyat çoğu kişiyi oku abartıyor. ağrı yok değil ama çok rahatsız etmiyor ve daha çok ilk günlerde bilhassa baskı hissi oluyor. yaptır kurtul derim canım.
Allah allah ilk defa duydum kol hareket edince memelerin oynadığını.. varmı acaba öyle Bişey . Kas altı olan arkadaşlar diyim sesimii :)) bende kas altı düşünüyorum ama şimdi yine kurt düştü aklıma kas zarı altı pek olan görmedim burda.. Sen neden onu seçtinEn çok bu yöntem tercih ediliyormuş artık diğerlerinin problemleri çok dedi doktorum. Tabii ben sadece onun dediklerine göre konuşuyorum.
Canım bazı arkadaslarda ilk ayda oynuyo hissi varmış sonra geçmiş diye biliyorum bende hic olmadı mesela:) bi de kas zarı altında doğal görüntü olması icin dokunun yeterli olması gerekiyo diye biliyorum benAllah allah ilk defa duydum kol hareket edince memelerin oynadığını.. varmı acaba öyle Bişey . Kas altı olan arkadaşlar diyim sesimii :)) bende kas altı düşünüyorum ama şimdi yine kurt düştü aklıma kas zarı altı pek olan görmedim burda.. Sen neden onu seçtin
Herkesde olmuyo yaniCanım bazı arkadaslarda ilk ayda oynuyo hissi varmış sonra geçmiş diye biliyorum bende hic olmadı mesela:) bi de kas zarı altında doğal görüntü olması icin dokunun yeterli olması gerekiyo diye biliyorum ben
Onu açıkçası ben de anlayamadım henüzHerkesde olmuyo yanineye göre degisiyo peki bu dokuylami alakalı
Canım ben de geçen yıl şubat ayında hacettepe de bir dr a 150 tl ödemiştim 2016 ocak ayına gün vermişti 500 küsür km yol gitmiştim birde o dondurucu soğukta ne akılla gitmişim şu an bilemiyorum :) ne kadar gözüm dönmüş anlayınAnladim bebeğimya ogüde yakup hocayı aradım 2 hafta sonrasına ancak yer varmış .. Bide muayene ücreti 100 tl dedi üniversite hastanesinde 100 tl ne yaaa
Walla kızlar bu doktorlar bizi soyup soğana çevirecek bu gidişleCanım ben de geçen yıl şubat ayında hacettepe de bir dr a 150 tl ödemiştim 2016 ocak ayına gün vermişti 500 küsür km yol gitmiştim birde o dondurucu soğukta ne akılla gitmişim şu an bilemiyorum :) ne kadar gözüm dönmüş anlayın
yani kısacası evet üniversite hastaneleri ücretli..
Sen nerde yaşıyodun canım o zaman .. Ben 3 saatlik ankaraya cesaretsizim şuan sende ne cesaret varmışWalla kızlar bu doktorlar bizi soyup soğana çevirecek bu gidişlediyelimki ben o doktora ameliyat oldum. Ameliyat sonrası kontrollerimde de mi o 100ü bayılacağım her seferinde :_